Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Τα φάρμακα του ΕΟΠΠΥ που παίρνεις από το φαρμακείο του ΕΟΠΠΥ δεν έχουν συμμετοχή. Είναι δωρεάν. Και το κόστος τους είναι γύρω στα 700-900€ ανάλογα τι θα σου γράψει και τι μπορεί να δικαιολογήσει η απόφαση. Τα φάρμακα του φαρμακείου έχουν την συμμετοχή τους κ επειδή δεν παίζουν με γενόσημα και πάρε πχ το πιο φθηνό αλλά πρέπει να πάρεις αυτό που θέλει ο γιατρός μπορεί να βγει αρκετά τσιμπημένη η συμμετοχή. Εγώ βέβαια έδωσα στην συμμετοχή 50€ σύνολο αλλά είμαι επαρχία και η φαρμακοποιός είναι η μαμά της κουμπάρας μου οπότε να πω τι; 🫢 

Θα συμφωνήσω στο θέμα ανδρολόγος πάρα πολύ σημαντικό! 

Μαρη κ εσύ σε έπιασε να πάρεις μπουφέ τώρα;;; 😂

Οι άλλες μιλάνε για έπιπλα 😂 το prp ενδομητρίου που συζητάνε παραπάνω είναι μια τεχνική ενίσχυσης του ενδομητρίου σου στην ουσία με δικό σου αίμα που το φυγοκεντρουν και σου βάζουν το πλάσμα (νομίζω) σαν ένεση με καθετήρα στη μήτρα. Διφορούμενες οι απόψεις για το πόσο βοηθάει γιατί οι μελέτες είχαν πολύ φτωχό δείγμα ασθενών. Υπάρχει και το prp ωοθηκών που κάνεις κάτι αντίστοιχο απλά εκεί τα αποτελέσματα φαίνονται μετά από 2-3 κύκλους. 

Και πότε ενδείκνυται; Σε ποιες περιπτώσεις πρέπει κανείς να το κάνει;

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Μπαρδόνν;;;; Λεπτεπίλεπτη διαβάζω;;; Εδώ μας έλεγε για κάτι κοιλιές που την περνάγανε ακόμα για έγκυο και χαιρόμουνα που είχα παρέα...!!! :twisted::-D:-D

τα χαρακτηριστικα της ......

αν και γενικα δεν την προσεξα να εχει και κιλα.παντως για εγκυος δεν μου φανηκε σιγουρα

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Χμμ...δεν ξέρω αν μπορώ να πειστώ τόσο εύκολα!!!!! :mrgreen::mrgreen:

Βρε κορίτσια να σας πω κάτι...αν το ήξερα ότι θα φόρουσα τα ρούχα εγκυμοσύνης και 2 χρόνια μετά.....ε, θα είχα κάνει τρελή γκαρνταρόμπα ούσα έγκυος... όχι όπως τώρα που φοράω εναλάξ τα ίδια και τα ίδια συνέχεια....... (προ εγκυμοσύνης τα φόραγα όλα στενά τρομάρα μου...και τώρα δεν μου κάνει τίποτα..)

εγω ευτυχως δεν πηρα ρουχα εγκυμοσυνης......

με φορμες την εβγαλα και τα σαλβαρια που ηδη ειχα.

εμενα μου εχει μεινει φαρδος σαν να εχω πλατινει:roll:

4ywWp2.png

Να'μαστε και μεις!

Βγήκαμε, ήπιαμε καφέ, φάγαμε κάναμε βολτίτσα και γυρισαμε...

Περασαμε πολυ καλά και ο μικρός σήμερα ηταν μες στα γέλια. Κάποιες μέρες ειναι τοσο πολυ γελαστός που δε θέλω να τελειωσουν ποτέ. Επίσης σκέφτομαι οτι θέλω να μεινει ετσι μικρουλης για πολυ πολυ ακόμη να τον χορτάσω!΄του πήρα και ενα ζευγάρι παπουτσα επιτέλους οποτε αύριο θα παμε στη βάφτιση με πατουμενα. Θα βγάλω φώτο να σας δειξω.

Εσείς τι μου κανετε? Χαρά μου χρόνια πολλά. Να εισαι ευτυχισμένη και να χαιρεσαι το μωράκι σου!

Καλά κάνατε και βρεθήκατε κορίτσια! Να βρισκομαστε οσο μπορουμε, σε λίγο θα παιζουν και τα μωρά μας και θα ειναι ακόμη πιο τελεια.

Εγω πάντως εχω πάρει ρουχα γιατι δε μπορώ με τα ίδια συνέχεια. Και επίσης παιρνω φορέματα που θα μου κάνουν και αργότερα. ΑΑΧΧΧ τρωω συνέχεια καρπουζι, ποσο μ'αρεσει!!!!!

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Εγώ ρε γμτ ακόμα με βράσιμο πολύ στο στήθος την έχω και επίσης της έχει κοπεί η όρεξη, κάτι τελείως ασυνήθιστο για μας!:tongue:΄Το βράδυ χτες ξυπνούσε ανά δύωρο!

Σήμερα αν και άυπνη θα πάω στο μπάτσελορ της κολλητής μου και νονάς της, αν δε με πάρει ο ύπνος πουθενά καλά είμαστε! Καλά να περάσετε και οι υπόλοιπες!

Λορέττα μου ένα σου λέω τα καλύτερα έρχονται με τα μωρά! Εγώ μετά το χρόνο αν και δεν το περίμενα το απολαμβάνω ακόμα περισσότερο γιατί αντιδρούν και είναι τρέλα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερούδια!

Χτες το ξενυχτήσαμε με τις φίλες μου αλλά περάσαμε πολύ ωραία κατά τις 3 πήρα το δρόμο του γυρισμού! Η μπουμπού από τις 10 παρά που την είχα βάλει για ύπνο ήπιε μόνο 70 μλ από αυτό που είχα αφήσει κατά τις 12 και ξύπνησε 7 παρά, θηλάσαμε ξαπλωμένες και μετά χουπςς πάλι μέχρι τις 9 και κάτι! Επιτέλους!

Λορεττα καλά να περάσετε!

mGKop3.png60Jvp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Λορέττα καλά να περάσετε!!!

Μαρινάκι μου σε σκέφτομαι με την μικρούλα-αρρωστούλα σου!!!!

Πρίνσυ μια χαρά μου φαίνεται η περιγραφή από την Ειρήνη....

Καλέ γιατί δε βγάλατε φωτό?

εγώ κουβαλάω πάντα φωτογραφική και βιντεο...ποτέ δε ξέρεις τι μπορεί να κάνουν τα ζουζούνια μας...να μην το αποθανατίσω?

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Ναι Μαρινάκι έχεις δίκιο....

Από την μαμά μου απόκτησα την τρέλα της φωτογραφίας η οποία μας είχε αποθανατίσει και τα 4 σε όλες μας τις δραστηριότητες...

Εγώ να φανταστείς έχω προσωπικά αλμπουμ 10!!!!!

Ο μπαμπούλης από την άλλη ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Στο Πρίγκιπα εννοείται και φωτογραφίες και βίντεο....

Με τον άντρα μου έχουμε βίντεο 10ετίας αλλά δε τα έχουμε δει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αργότερα.....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

ΑΑΑΑΑ και το καλύτερο φέτος εμφάνισα ένα φιλμ που το είχα αποθηκεύσει (ρωτώντας την φωτογράφο)προ 10ετίας εε δε φαντάζεστε τι λάμψη έβγαλαν τα μάτια μας και όχι ΜΟΝΟ......;););););)

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

καλημερααα περα για περααααα!!αχ...επιτελους δευτερα...να μπουμε στη σειρα μας γιατι το σουκου αποδιοργανωθηκαμε...ναι πηγαμε επιτελους(!!!) στη βεργια(οπου βεργια=πεθερα)ψοφησα δυο μερες δεν εκλεισα ματι γιατι το μωρο αναστατωθηκε πολυ απο την αλλαγη του περιβαλλοντος και ενω κοιμοταν ξυπνουσε τρεις την ωρα με γοερα κλαματα προφανως γιατι δεν αναγνωριζε το μερος....τεσπα απο χτες το μεσημερι αρχισε να ψιλοστρωνει αλλα φυγαμε χαχα!γυρισαμε εκανα δουλειες στο σπιτι μου που ηταν ενα μπαχαλο και σημερα ειμαι χαλαρη εκτος απο μαγειρεμα δεν εχω να κανω τιποτις αλλο!α!σημερα κλεινουμε 6 μηνες!!!μεγαλωσε το παλικαρι μου και...λορετα συγνωμη που θα σε στεναχωρησω αλλα πρεπει να πω πως οταν ειναι στην αγκαλια καποιου αλλου με ψαχνει ρε παιδια και αν δε τον παρω κλαιει το αγορι μου!(ακομα και στην αγκαλια της πεθερας μου εγινε αυτο οπου εγω βεβαια πολυ το ευχαριστηθηκα!!)επισης ειπαμε να αφησουμε τον μεγαλο εκει αλλα δεν ηθελε το παλικαρι μου.....σου λεει που θα πανε αυτοι με το μωρο και εμενα θα με αφησουν εδω,οποτε μολις ειπε οχι δεν επιμειναμε καθολου!Και σημερα ξεκιναμε χορτοσουπεεεες...βεβαια αυτο σημαινει κι αλλο μαγειρεμα αλλα τι να κανουμε;;;;;ας οψεται......:) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

καλημερα

επιτελους μαρινακι η κορη σου σου εκανε το χατηρι.μηπως ειχες πιει κανενα ποτηρακι και κοιμηθηκες στο ιδιο δωματιο γι αυτο δεν ξυπνησε το μωρο?:tongue:

ελενακι λορεττα δεν εχω λογια και δεν ζουλευω.... αντε να βρεθητε ολες και η ψειρου περα....κλαψ

εμενα εδω εχουν ξεσαλωση εχουν ερθει οι κουμπαρα μου και 1 φιλη μου και παιζουν ολοι μερα μαζι τους και εχουν τρελαθει τα πιτσιρικια.

σημερα λεω να παω την μικρη για εμβολιο 2 εβδομαδες εχω καθηστερισει,αντε να δουμε θα παω?

ακομα θελω να σας πω οτι στο φεις ειμαι -ειμουν "(πριν ερθουν τα κοριτσια )ολη την ημερα ονλαιν ομως το αφηνω ακαι φευγω οποτε καταλαβαινετε οτι εαν δεν απανταω δεν ειμαι εκει απλα το βλεπω αργοτερα.

χαρα μου χρονια πολλα να χαιρεσε τον παυλιτο σου.

κελιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι που εισαι μαρη?στειλτους στην γιαγια να πουμε καμια κουβεντα.

izE6p2.png?S6UQkQqM

Καλημέρα κοριτσάκια!

Ελενάκι βλέπω περάσατε μουρλια ε????

να σου ζήσει το μωράκι σου! γινατε κιολας 6 μηνών!

Εμείς περάσαμε πολυ καλά εχθές αλλά κουραστήκαμε πολύ και σκάσαμε και απο τη ζέστη. Μετά τη βάφτιση πήγαμε για καφέ και για ποτό (μεσημεριανό) και το μωρό μας εσκασε και του εβγαλα το παντελόνι και εμεινε μόνο με το πουκάμισο. Ηταν τρελός γλύκας με τα μπουτάκια του. Εχω φώτο να σας δείξω:P

Στελλα και γω κουβαλάω συνήθως φωτογραφική αλλά και το βιντεο εχει αλλη χάρη. Θα αρχισω να τον "τραβάω" πιο πολύ....

Μουντη μέρα σήμερα ε?

αααα επίσης έφαγα σαν βόδι μετά απο δίαιτα αυτές τις μέρες και πολυ το έχω μετανιώσει...κλαααψψψψψ

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Καλημέρα κορίτσακια μου !

Εμεις εχουμε ενα προβλημα εχθες αντηλήφθηκα οτι η μικρή πίσω ακριβως απο την θυλή εχει ενα σκληρό πραγμα σαν φυστίκη σε μέγεθος τρελαθήκαμε περνουμε τον παιδίατρο και μας ειπε οτι μαστικό αδένομα και ποτε θα περνάει και πότε θα έρχετε το εχέτε ξανακούσει και στην χειρότερη θα είναι κύστη που αν μεγαλώνει θα πρέπει να βγεί!Δώστε μου τα φώτα σας!

ticker.php?pic=a0em4vsvf5sm3yqy

ΚΑΛΗΜΕΡΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

Τι κάμετε κοριτσάρες μου?

Εμείς ΤΕΛΕΙΑ!!!!!

Ελενάκι μια χαρά μου ακούγεται αυτό με την πεθερά!!!!!Σόρυ Λορεττάκι αλλά μου φαίνεται πως η φιλενάδα μας κάνει "γυμνάσια"στα παιδιά όλη την εβδομάδα και έχει αποτέλεσμα...;););););):P:p:p:p:p

Λορεττάκι μου θέλουμε τις φώτο με τα μπουτάκια....Εμείς τα έχουμε έξω καιρόοοοοο...

Μανιταράκι άντε να κάνετε το εμβολιάκι σας...

Εμείς θα το μεταθέσουμε για πιο μετά καθώς μας έχει βάλει ραντεβού που δε βολεύει καθώς είναι νύχτα ο μπαμπούλης από σήμερα και την Τετάρτη πως θα πάω πρωί οεο?

Μαρινάκι μου πώς πάτε με την κουκλίτσα σας?Πολλά φιλάκια..

Μαράκι μου δε ξέρω να βοήθησω,αλλά θα σε συμβούλευα να παίρνατε και μια δεύτερη γνώμη....

Η Ιωάννα μας που είναι?Πνιγμένη με τα ζουζούνια....

Καλά για την εξαφανισμένη δε μιλάω με 4 καταλαβαίνω..........

ΤΑΟ,ΝΟΥΝΟΥ(Γύρνα πίσω, ΖΗΛΕΥΩ),Τζέσικα.Πρίνσυ,Χρστινάκι πού είστε??????????????????????????????????????????????????

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...