Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Τα φάρμακα του ΕΟΠΠΥ που παίρνεις από το φαρμακείο του ΕΟΠΠΥ δεν έχουν συμμετοχή. Είναι δωρεάν. Και το κόστος τους είναι γύρω στα 700-900€ ανάλογα τι θα σου γράψει και τι μπορεί να δικαιολογήσει η απόφαση. Τα φάρμακα του φαρμακείου έχουν την συμμετοχή τους κ επειδή δεν παίζουν με γενόσημα και πάρε πχ το πιο φθηνό αλλά πρέπει να πάρεις αυτό που θέλει ο γιατρός μπορεί να βγει αρκετά τσιμπημένη η συμμετοχή. Εγώ βέβαια έδωσα στην συμμετοχή 50€ σύνολο αλλά είμαι επαρχία και η φαρμακοποιός είναι η μαμά της κουμπάρας μου οπότε να πω τι; 🫢 

Θα συμφωνήσω στο θέμα ανδρολόγος πάρα πολύ σημαντικό! 

Μαρη κ εσύ σε έπιασε να πάρεις μπουφέ τώρα;;; 😂

Οι άλλες μιλάνε για έπιπλα 😂 το prp ενδομητρίου που συζητάνε παραπάνω είναι μια τεχνική ενίσχυσης του ενδομητρίου σου στην ουσία με δικό σου αίμα που το φυγοκεντρουν και σου βάζουν το πλάσμα (νομίζω) σαν ένεση με καθετήρα στη μήτρα. Διφορούμενες οι απόψεις για το πόσο βοηθάει γιατί οι μελέτες είχαν πολύ φτωχό δείγμα ασθενών. Υπάρχει και το prp ωοθηκών που κάνεις κάτι αντίστοιχο απλά εκεί τα αποτελέσματα φαίνονται μετά από 2-3 κύκλους. 

Και πότε ενδείκνυται; Σε ποιες περιπτώσεις πρέπει κανείς να το κάνει;

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

ΑΧΟΥΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΤΕΛΕΙΕΣ ΦΩΤΟ

ΖΗΛΕΨΑΑΑΑ

ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΖΗΛΕΨΑ ΘΑ ΦΩΝΑΞΩ:ΕΛΕΝΗ ΠΟΛΥ ΤΟ ΝΤΥΝΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΕΝΑ ΑΣΧΕΤΟ....

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΝΟΥΝΟΥ ΟΕΟ?

ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

ΚΑΛΑ ΒΡΕ ΛΟΡΕΤΤΑΚΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙ ΣΟΥ?

ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΜΠΟΥΛΟΥΚΑΚΙ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΑ Ε ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ Ε ΡΟΚ ΣΤΑΡ........

ΦΤΟΥ ΣΤΑ ΟΜΟΡΦΑΚΙΑ ΜΑΣ!!!

ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΘΑ ΤΟ ΠΩ:

ΟΙ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2010 ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΚΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

cIhqp3.png

9knMp3.png

Καλησπερούδια!

Ελενίτσα, Λορέτα τέλειες οι φώτο, φανταστικές, χα, χα!

Λοιπόν, για να σκάσετε όλες οι ζουλιάρες από τη ζήλια σας, μάθετε πως συναντήθηκα σήμερα κι εγώ με την Erianton και τα μικρά μας!!!! Δυστυχώς δεν είχαμε περιθώριο να βρεθούμε πολύ ώρα, αλλά περάσαμε πολύ ωραία, ο δε κουτσομπολάκος μου καταχάρηκε!!!!! Ειρήνη, χάρηκα πολύ που σε γνώρισα κι εσένα και το γάντζο, και τώρα που τα καταφέραμε, εννοείται πως άλλη φορά θα το οργανώσουμε καλύτερα!!!!! Τελικά ο δικός μου νύσταζε, γι' αυτό γκρίνιαζε, γιατί μόλις τον βάλαμε στο καρότσι και τον σκέπασα, κοιμήθηκε τσακ μπαμ!!!!

Πριν πάρω το αεροζόλ μου και φύγω,:(:(:( να συμπληρώσω πως ένα πράγμα δεν περίμενα στη ζωή μου, ότι θα λιμπιζόμουν το Φλωράκη!!!!!!!!!!!! Μωρέ μια χαρά γκουτου γκούτου ήταν στα νιάτα του!!!

να μαι κι εγωωωωω ξεμπερδεψα επιτελους!!!σας αρεσαν οι φωτος;;;

ασε στελλιτσα...κι απο το ξεγυμνωμα τη πατησαμε και ειμαστε παλι με μυξες και γκουχου και δεκατα και ολα τα συναφηηηηηηηη!!!

πρινσι ρεεεεε τι ωραια που συναντηθηκατε με τη ρηνιω!!!αντε βαλτε και σεις καμια φωτο να ζουλεψουμε!!χαχαχα!!ακου γκουτου γκουτου χαχαχαχαχ που το θυμηθηκες!!!γεια σου βρε πρινσι!! :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

Πριν πάρω το αεροζόλ μου και φύγω,:(:(:( να συμπληρώσω πως ένα πράγμα δεν περίμενα στη ζωή μου, ότι θα λιμπιζόμουν το Φλωράκη!!!!!!!!!!!! Μωρέ μια χαρά γκουτου γκούτου ήταν στα νιάτα του!!!

φλωρααααααααααααααακη (όπως λέμε σαααααααααααακη)

jXj1p2.png?DWVm7y7O

φλωρααααααααααααααακη (όπως λέμε σαααααααααααακη)

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: καλα κοπελια εισαι απιστευτουυυυυυυ!!!!(συγχρονισμενες ημαστανε;;;):tongue:

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Καλέ τα φιλαράκια είναι σκέτη γλύκαααα και τα δύο! Θέλω να τα δαγκώσω!!! Μου αρέσουν πάρα πολύ οι φώτο με περισσότερα από ένα μωράκια! Δώστε τους φιλάκια!

Ελένη συνεχίζεται με τα δέκατα? Εμείς 4η μέρα με 37,4 πάντα το βράδυ και πολύ βήχα, πνίγηκε το κοριτσάκι μου! Θα τη βουτήξω στη θάλασσα δε θα μου τη γλιτώσει!

mGKop3.png60Jvp3.png

Kαλημερούδια!!!! Καλά είναι φοβερές οι φωτογραφίες με τους κούκλους σας!!!!

Εντωμεταξύ έχει πλάκα το ύφος τους.. της λορέττας είναι ο νταής, ο 'αναλαμβάνω τις καταστάσεις' και της Ελένης σκέφτεται 'καλέ τι μου τον φέρατε αυτόν εδώ δίπλα μου...τι να κάνω τώρα;;" :mrgreen::mrgreen::mrgreen:...μωρέ τα γλυκούλια μου΄... πραγμάτικα έιναι τόσο ωραία να βλέπεις μωράκια μαζί!!

Αχχχ ζούλεψα και την πρίνττσι με το ρηνάκι που βρέθηκαν!! Λοιπόν αθηναίες θα κάνουμε καμιά μάζωξη;;; Και όποια είναι εδώ Αυγουστο να είναι στις επάλξεις για να βρεθούμε με την Ελένη όταν έρθει!!

Εμείς πήγαμε παιδίατρο εχθές... δεν ψηλώσε πολύ αυτό το μήνα, 69εκ και 8400γρ...!!(μοντελάκι η δικιά μου...γμχχχ...) Αρχίζουμε να βάζουμε κοτοπουλάκι και μοσχάρι στη διατροφή.. Επισης μου είπε οτι τα ούλα έχουν σκληρύνει οπότε σιγά σιγά θα σκάσουν τα δοντάκια!! (αχχχ..μ'αρεσει όμως και έτσι φαφούτικο που την βλέπω!! )

PCqNp2.png

Καλημέρα και απο μένα!

Τι μου κάνετε? Νομίζω οτι ο δικός μου εχει αρχίσει να μη πολυχορταίνει με το γαλατάκι μόνο. Ν'αρχισουμε σιγά σιγά και στερεές γιατι με ξεζουμίζει κάθε μέρα!

Μαρινάκι μου αντε να γινει καλά η μικρή σου! λες η θάλασσα να βοηθήσει?

Χριστινάκι απο τώρα και μετά δε θα ψηλώνουν και τόσο πολυ!!! ελπίζω ο δικός μου να ρίξει λίγο μποι!!!

Τον περιμένουμε τώρα να ξυπνήσει να πάμε καμιά βόλτα. Στο μεταξύ καλό θα ήταν να κάνω κανένα συμμάζεμα γιατι χάλια η κατάσταση. Χθες εφαγα τηγανιτές πατάτες και έχω τύψεις. Τι τις ήθελα γμτ?????

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...