Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Τα φάρμακα του ΕΟΠΠΥ που παίρνεις από το φαρμακείο του ΕΟΠΠΥ δεν έχουν συμμετοχή. Είναι δωρεάν. Και το κόστος τους είναι γύρω στα 700-900€ ανάλογα τι θα σου γράψει και τι μπορεί να δικαιολογήσει η απόφαση. Τα φάρμακα του φαρμακείου έχουν την συμμετοχή τους κ επειδή δεν παίζουν με γενόσημα και πάρε πχ το πιο φθηνό αλλά πρέπει να πάρεις αυτό που θέλει ο γιατρός μπορεί να βγει αρκετά τσιμπημένη η συμμετοχή. Εγώ βέβαια έδωσα στην συμμετοχή 50€ σύνολο αλλά είμαι επαρχία και η φαρμακοποιός είναι η μαμά της κουμπάρας μου οπότε να πω τι; 🫢 

Θα συμφωνήσω στο θέμα ανδρολόγος πάρα πολύ σημαντικό! 

Μαρη κ εσύ σε έπιασε να πάρεις μπουφέ τώρα;;; 😂

Οι άλλες μιλάνε για έπιπλα 😂 το prp ενδομητρίου που συζητάνε παραπάνω είναι μια τεχνική ενίσχυσης του ενδομητρίου σου στην ουσία με δικό σου αίμα που το φυγοκεντρουν και σου βάζουν το πλάσμα (νομίζω) σαν ένεση με καθετήρα στη μήτρα. Διφορούμενες οι απόψεις για το πόσο βοηθάει γιατί οι μελέτες είχαν πολύ φτωχό δείγμα ασθενών. Υπάρχει και το prp ωοθηκών που κάνεις κάτι αντίστοιχο απλά εκεί τα αποτελέσματα φαίνονται μετά από 2-3 κύκλους. 

Και πότε ενδείκνυται; Σε ποιες περιπτώσεις πρέπει κανείς να το κάνει;

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Μπήκα πάλι στα γρήγορα!!!

Χριστινάκι ευχαριστώ για τις μηνογενεθλιοευχές!!!! Νάτα, νάτα, ώστε αρχίσατε τεχνοτροπίες στους τοίχους ε????

Ελκαράκο, μακάρι να χλαπακιάσει τις κρέμες, αν δεν μου τις φορέσει μάσκα στο πρόσωπο!!!! Βασικά ξεκινάμε φρουτόκρεμα σε καμιά βδομάδα, οπότε θα ενημερωθείτε ευθύς αμέσως!!!!!!

Αχ, βρε Μαρίνα, μου θυμίζεις τάλε κουάλε την κουμπάρα μου που δεν έχουν δει θεού πρόσωπο όλη τη χρονιά από τις αρρώστιες, φαντάσου πως ακόμα δεν έχουν έρθει σπίτι να δουν το μωρό, γιατί πολύ απλά είναι συνέχεια άρρωστοι.... Μιλάμε για χοντρό πακέτο!!!

Στέγια, ο πρίγκηψ βουρ στο ψητό βλέπω!!!!!

Λοιπόν, το μικρό μου είχε τρελή γκρίνια και όπως έλεγξα τα ούλα του, είδα πως είναι πρησμένοι και άσπροι οι κυνόδοντές του. Μα είναι δυνατόν να βγουν πρώτα αυτοί? Συνήθως οι κοπτήρες δε βγαίνουν πρώτοι?

AAAAAAAA, όλα κι όλα Στέγια μου εγώ σχολίασα τα του χουφτώματος, ιδού περικαλώ και τα ντοκουμέντα!!!!!!!!!!!!!!!!

Λοιπόν, το νου σας όσες προβληματίζεστε για το μετασχηματισμό σας σε θανάσιμη πεθερά, διότι οι ψυχολόγοι κυρίες μου λένε, πως είναι στατιστικά βέβαιο ότι οι γυναίκες που έχουν βιώσει (αχ πώς τα λέω η άτιμη!!!), ξεκατινιάσματα από τις πεθερές τους θα γίνουν πιο κακούργες από αυτές!!!!!!!!

Ειρήνη χάλι μαύρο ο καιρός τελικά, προβλέπω μπαλαούλο για σήμερα!!! Ας αποφασίσει τουλάχιστον, θα βρέξει ή όχι???? Δεν πειράζει όμως, κι αύριο μέρα είναι!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Χααχχααχ λορεττάκι θα με πνίξεις ζουλιάρααα!! Έχω πεθάνει στα γέλια!!!! :D:D:D:D Συγνωμη που γελάω με τον πόνο σου αλλά εισαι τρελήηη!!!! χαχχαχααχ

Λοιπόν κάντου και εσύ μούτρα για να δει τι χάνει!!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Εγώ πάλι έχω το αντιθετο.. με εμένα είναι όλο μέσα στα γέλια και στις χαρές (και με τον μπαμπά της αλλά τον βλέπει πολύ λίγο) αλλά με όλο τον υπόλοιπο κόσμο σοβαρεύει και τους σκανάρει κανονικότατα!!! Κοιτάει εμένα να δει αν εγκρίνω και τότε μπορεί και να κάνει ένα μειδίασμα... Και εννοείται ότι τα άτομα που κάθεται αγκαλιά είναι ελάχιστα!!! Άμα πάει να την πάρει κανένας που δεν θέλει... ο κακός χαμός!!!

Κορίτσια σήμερα έφτιαξα πρώτη φορά ρυζόγαλο...σας είχα πει ότι δεν είχα φάει ποτέ εε;; Δεν είναι κακό....!!

Εγώ πιστεύω ότι θα γίνω πολύ καλή πεθερά...εκτός αν μου φέρει κανέναν μλκ το αστέρι μου...!!! χαχααχαχ

PCqNp2.png

Γυρίσαμε!!!!!

αααχχχχ δρόσισε λίγο και μ'αρεσει. Μονο να μη βρέχει. Του πήρα και ενα πουκαμισάκι απο τα Gap τελειο, λιγο καουμπόικο..

Γελάτε με τον πόνο μου ε?????

αααχχχχ πραγματικά με εχει δεδομένη. Θα του κάνω τσιριμόνιες να του πω εγώ...

πάω να παιξω με τον μικρό και ερχομαι

jXj1p2.png?DWVm7y7O

στέγια μου οντως ο μικρός σου πονηρούλης ε???? αχ εχει να σου φέρει κοριτσάκια...

καλέ τώρα διάβασα αυτά που έγραψες για την πεθερά σου...Νομίζω οτι απλά δε θέλουν να παραδεχτουν οτι μπορει τα παιδιά τους να μη θέλουν τα τους δουν και τα ριχνουν στη νύφη. Ομως υπάρχουν τοοοοσο χειροτερες πεθερές που αυτά φαίνονται πταισματα. Βέβαια μας σπάνε τα νευρα!

Εγώ με τη δικιά μου δεν εχω πολλά πολλά! μου τη σπάνε 1-2 πράγματα αλλά γενικά δε μπορώ να πω ειναι διακριτική!

Εγώ θα γινω θανάσιμη πεθερά:twisted::twisted: χε χε θα βασανίζω τη νύφη μου και θα ειμαι ξινηηηηηηηηηηηη:mrgreen:

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Μπαινω για μια καλησπερααααα!!Λορετουδι μου ελααααααααα!!!θα σε περιμενω με αγωνια!!!(να στα χωσω και απο κοντα!!!)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

ελπιζω να μη κανω κορη μονο....αχαχαχα οχι τιποτα αλλο θα ειναι και κουκλα και θα την ερωτευτει παραφορα ο γιος σου!!!χαχαχαχαχα!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

ελπιζω να μη κανω κορη μονο....αχαχαχα οχι τιποτα αλλο θα ειναι και κουκλα και θα την ερωτευτει παραφορα ο γιος σου!!!χαχαχαχαχα!!!

και θα υποφέρει το αγορι μου και η δικιά σου δε θα τον θέλει...:twisted::twisted: Θα σας βάλω μπουρλόοοοτοοοοοοοο

jXj1p2.png?DWVm7y7O

και θα υποφέρει το αγορι μου και η δικιά σου δε θα τον θέλει...:twisted::twisted: Θα σας βάλω μπουρλόοοοτοοοοοοοο

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: ερε γλεντιαααααααααααα!!!!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Kαλημερούδια κορίτσια!!! Πως με βλέπετε πρωινή πρωινή;; Είπα να ανοίξω και εγώ το καφέ μια μέρα...

Το μικρό μου κοιμάται αλλά σηκώθηκα το βράδυ 3-4 φορές για πιπίλα... Ελενάκι ελπίζω να κοιμήθηκες καλύτερα εσύ σημερα το βράδυ!!

Καλέ Λορέττα στο ύπνο μου σε έβλεπα να μου λές διάφορα κουλάαα...χααχχααχ.... λες γι'αυτό να ξύπνησα πουρνό πουρνό;;; Από το φόβο μου μην αντί για την Χαρά συμπεθεριάσω μαζί σου και έχουμε δράματα??!!!

PCqNp2.png

Μαρή Χριστίνα τι κάνεις 5.30 ώρα το πρωί στο πόδιιιιι????

Εμείς είχαμε τις προυποθέσεις να κοιμηθούμε καλά απόψε, εντάξει ξ΄πνησε η μικρή 5.30-6.30 γιατί πνιγόταν από τις μύξες της, αλλά 7.30 ώρα το πρωί άρχισαν οι από πάνω να ξιλώνουν (πώς γράφεται<?) τα πλακάκια! δε φαντάζεστε μετά από τόσες μέρες αυπνίας ένιωθα λες και βαράνε μέσα στο μυαλό μου! Δεν την παλεύω, έχω τρομερό πονοκέφαλο!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα.

μαρινακι μαλλον πρεπει να το περεις αποφαση δεν σε θελει ο υπνος μηπως να κανεις κατι να τον καλοπιασεις?

χριστινακι δυσκολη η κορη σου μπραβο.η δικια μου που να ειναι δεν εχει προβλημα.λετε να μου βγει ευκολη?:mrgreen:

izE6p2.png?S6UQkQqM

και για να το σοβαρεψω λιγο με το θεμα πεθερα.

οπως ξερετε την μανα μου την ειχε η νυφη μου και την ετρεχε (δυστιχος μονο 4 μερες δεν προλαβε περισσοτερο)ομως ηταν 4 δυσκολες μερες.

οταν τηνευχαριστησα γι αυτα που εκανε τις ειπα μπεττυ μου εγω δεν θα τα εκανα στην πεθερα μου και μου απαντησε οτι εγω δεν θα μπορουσα να κανω διαφορετικα πηρα πολυ αγαπη απο την μαμα .

izE6p2.png?S6UQkQqM

Αχ ρε Μανιταράκι φαντάσου πόσο καλή ήταν η μανούλα σου που μέχρι και η νύφη σου την είχε στα όπα-όπα!

Ξέρεις κανένα κολπάκι για να τον καλοπιάσω? (Τον υπνο λέω, τον έχω τόοοοοσο ανάγκη!)

mGKop3.png60Jvp3.png

και ενα κουλο της μανας μου να γελασουμε

καθομαι με την κουμπαρα μου και βλεπουμε τον ρουβα στην τιβι και σχολιαζουμε και τη ομορφος και τη σωμα κτλ κτλ. οποτε πεταγετε η μανα μου και λεει ενταξει βρε κοριτσια δεν ειναι και ο φλωρακης:roll::roll:ξερετε ενας παππους απο ενα κομμα της αριστερας (δεν θυμαμαι πιο ακριβος) και μετα το γελιο και το κραξιμο που ακουσε προσπαθουσε να μας πεισει οτι στα νιατα του ηταν κουκλος.

αυτα εξαφανιζομαι λιγο γιατι με επιασε παλι ....

συγνωμη αν σας κουρασα.

izE6p2.png?S6UQkQqM

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...