Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σου χριστινακι!!!Μια χαρα!Κι εμενα χτες εφαγε 11.00 και ξυπνησε εξι παρα τεταρτο....φτου να μη το ματιασω!!! ;)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

ρε κοριτσακια εχουν ξεκινησει να γελανε τα μικρα σας?οχι χαμογελο χαχανητο κανονικα!!!!!το θηλαζα και το ενιωσα να κουνιεται αρκετα,το κοιταω και το ειδα ειχε ξεκαρδιστει ακουστηκε και λιγακι.παιδια τι ειναι αυτα που μας κανουν και τρελενομαστε?

Αχουυ μωρέ την αγάπη!!! Έλα ντε..τέτοια μας κάνουν και χαλάλι τα ξενύχτια και η κούραση!!! (ο δε γάντζος σου είναι τρελή γλύκα μιλάμε!! Είδα φώτος στο φέισμπουκ)

Έχει δίκιο η στέγια παραπάνω που έλεγε ότι βγάλαμε ωραία μωρά οι μανούλες Ιανουαρίου!! Ένα και ένα είναι όλα!! Φτου μας!!! :tongue::tongue:

PCqNp2.png

Πως πάει ελενάκι;; Τελικά δεν θυμάμαι τον θηλάζεις ή μετά το πακέτο πυ έφαγες του δίνεις έτοιμο; Καλά αυτό με το κεφάλι που όταν είναι μπρούμυτα το κουνάνε αριστερά δεξιά είναι τέεεελειο!!! Παίρνουν και ένα υφος... φοβερό!! Για πες μου, από ποιο μήνα κρατάνε το κεφάλι μόνα τους;;

Για τον ύπνο εμένα βέβαια δεν έχει τόσο καλό ωράριο όσο το δικό σου.. πλέον από τις 9 με 1-2 έχουμε πάρτυ και ξεραίνεται μετά!! :tongue:

PCqNp2.png

Βρε κορίτσια ξέρετε ποια διαφημιση με συγκινεί; Της amita πυ δείχνει διάφορες σκηνές και στην τελευταία πυο δείχνει μια γυναικα να 'ζορίζεται' (να το πω κομψά) και της φέρνουν το νεογέννητο!!! πω πω... μου έρχεται να βάζω τα κλάματα όποτε την βλέπω από τη συγκίνηση!!

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

Το παλευω χριστινα μου!Του δινω συμπληρωμα αλλα το παλευω δε προκειται να το κοψω!Οσο εχω θα του δινω!Γυρω στο 3ο μηνα στηριζουν καλα το κεφαλακι τους!εχουμε ακομα!!και γυρω στο 4-5 τα βα ζεις μπρουμυτα και γυρνανε ανασκελα!Εκει να δεις!!Ολα τα λεφτα!!!!! :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Βρε κορίτσια ξέρετε ποια διαφημιση με συγκινεί; Της amita πυ δείχνει διάφορες σκηνές και στην τελευταία πυο δείχνει μια γυναικα να 'ζορίζεται' (να το πω κομψά) και της φέρνουν το νεογέννητο!!! πω πω... μου έρχεται να βάζω τα κλάματα όποτε την βλέπω από τη συγκίνηση!!

Κοιτα...οντως ειναι πολυ ωραια διαφημιση...αλλα...ε...εχουν και ενα λογο οι ορμονες!!!!:tongue:

rssOp2.pngDiP1p2.png

χαχααχ όντως παίζουν ρόλο και οι ορμόνες!!! Αλλά κυρίως συγκινούμαι πολύ καθώς είναι τόοσο πρόσφατη η εικόνα που βγήκε και το δικό μου αστεράκι στον κόσμο και το είδα για πρώτη φορά! (πριν ένα χρόνο δε νομίζω να με επηρέαζε και πολύ αυτή η σκηνή :rolleyes:)

Για να έχεις μεγαλύτερη παραγωγή γάλακτος μήπως να δοκίμαζες και αυτό το τσάι της weleda που έλεγε η στέγια; Εγώ από προχθές πίνω ένα ρόφημα γλυκάνισο την ημέρα και δεν ξέρω αν είναι τυχαίο αλλά νοιώθω ότι έχω πολύ περισσότερο γάλα τώρα!

Βρε ελενάκι μιλάς καθόλου με τον κελάκο;;

PCqNp2.png

Θα σταθώ στο θέμα με τα γέλια...Λοιπόν έχουμε 4 μέρες που με το που του μιλάει ο μπαμπούλης του ξεκαρδίζεται...

Από την πρώτη μέρα χαμογέλαγε(είναι χάχας σαν εμένα...)

Επίσης τον χαιδεύω στο λαιμό για να μη κοιμάται όταν θηλάζουμε και εδώ και 6 μέρες γελάει...γαργαλιέται....

Μιλάμε δεν υπάρχει...Έχω τρελαθεί...............

Είμαι ερωτευμένη σας το είπα?

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Όλο νάζια είναι τελικά τα μικρούλικά σας! Και η δική μου κάνει κάτι χαχανητά όλα τα λεφτά κι εκεί που μου έχει γυρίσει το μάτι από την αυπνία και μου έρχεται να την κρεμάσω στο φωτιστικό (μάνα είμαι εγώ???) μου κάνει κάτι γέλια οπότε λιώωωωνωωωω! Χτες ξυπνούσε ανά δύωρο! Τα είδα όλα! Ευη οι αναγωγές, οι γουλιές (σε μεγάλο βαθμό) και οι εμετοί δυστυχώς σχετίζονται με παλλινδρόμηση ή αλλεργίες που συνήθως έχουν σχέση με την κατανάλωση γαλακτοκομικών προιόντων! Ελκαράκι κάνει κι εμένα κάτι ρεψίματα που ψάχνομαι μήπως προέρχονται από κανέναν άλλο! Να μη συζητήσω για το πόσο θορυβώδεις είναι οι κενώσεις της!!! Ποτέ δε μένει λερωμένη αφού την καταλαβαίνω πάντα πότε τα κάνει! Χα, χα, καθόλου κομψό για μια δεσποινίδα! Μανιταράκι θέλω κι εγώ να ελπίζω ότι οι πολλές γουλιές οφείλονται και στο μπούκωμα! Άντε να συνέλθουμε σιγά-σιγά!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια γεια σας!

εγώ είμαι αρρωστούλα απο χθες! ΝΙώθω ψιλοχάλια και φοβάμαι μη κολλήσω και τον μικρούλη.

Και αυτός σήμερα απο το πρωί γκρινιάζει πολύ, λες και το κάνει επίτηδες. Και δεν άντεξα και πριν απο λίγο του έδωσα πιπίλα. Λένε οτι δεν ΄κάνει και γω νιώθω τύψεις. Αλλά ήταν ταισμένος (40 λεπτά στο στήθος), αλλαγμένος, είχαμε κάνει τις βόλτες μας στο σπίτι αγκαλιά, παίξαμε και λίγο....εεεεε και μετά πάλι γκρίνια για να τον πάρω αγκαλιά.

Δίνε καμιά πιπίλα; είχε πρόβλημα με τον θηλασμό?

σας φιλώ

(νιώθω κομμαααατιααα)

jXj1p2.png?DWVm7y7O

λορρετα μου περαστικα και εγω εδινα πιπιλα δεν νομιζω να δημιουργςι καποιο προβλημα με το θηλασμο...εσυ τι εχεις??περαστικα να ειναι,,καλυτερα να εχει πιπιλα παρα να κανει το ζιζι πιπιλα εμενα ετσι ειχε κανει για αυτο σταματησα να του δινω στηθος

:-D

Loretta περαστικά σου! Κι εμένα είναι συνέχεια στο στήθος και έχω φτάσει στο σημείο από το συνεχές πιπίλισμα να με πονάνε οι θηλές χωρίς να τις έχει πληγώσει καθόλου. Σκέφτομαι σοβαρά να δώσω κι εγώ πιπίλα, αλλά βαριέμαι την αποστείρωση, γι αυτό τη γλίτωσε προς το παρόν!

Δε νομίζω να έχει πρόβλημα με το θηλασμό αρκεί να το βάζεις πάλι αρκετά συχνά!

mGKop3.png60Jvp3.png

μπορειτε να μου πειτε πως το κανετε οταν φευγω να ερχεστε και οταν ερχομαι εξαφανιζεστε?

εγω δινω πιπιλα απο 15 ημερον και δεν εχω κανενα προβλημα.

γνωριζεται ποσα ντεπον κανει να περνουμε?(οσες θυλαζουμε?

λορεττα περαστικα ετοιμαζομε να σου κανω παρεα

izE6p2.png?S6UQkQqM

Κορίτσια και μένα μ'εχει κάνει ατομική πιπίλα. Δε με πειράζει γενικά αλλά τώρα που αρρώστησα δεν αντέχω... Ασε που με πιάνει φτέρνισμα και δεν είναι οτι καλύτερο οταν τον εχω πάνω μου...

επίσης ούτε στην τουαλέτα δε μπορώ να πάω καμιά φορά...

Μανιτάρι μου είπε ο γιατρός οτι το ντεπόν δε περνάει στο γάλα (και όλες οι παρακεταμόλες, δηλαδή και το παναντόλ, οχι το εχτρα, το απλό). Εγώ σήμερα πήρα δύο. Πώς κρύωσες??? εγώ δε ξέρω πραγματικά, δε βγαίνω ούτε στο μπαλκόνι.

Με πονάει το κεφάλι μου παρα πολύ, μαλλον και απο την αυπνία.

Μαρίνα την πιπίλα την αποστειρώνουμε κάθε φορά που του τη δίνουμε??????

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...