Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Τα φάρμακα του ΕΟΠΠΥ που παίρνεις από το φαρμακείο του ΕΟΠΠΥ δεν έχουν συμμετοχή. Είναι δωρεάν. Και το κόστος τους είναι γύρω στα 700-900€ ανάλογα τι θα σου γράψει και τι μπορεί να δικαιολογήσει η απόφαση. Τα φάρμακα του φαρμακείου έχουν την συμμετοχή τους κ επειδή δεν παίζουν με γενόσημα και πάρε πχ το πιο φθηνό αλλά πρέπει να πάρεις αυτό που θέλει ο γιατρός μπορεί να βγει αρκετά τσιμπημένη η συμμετοχή. Εγώ βέβαια έδωσα στην συμμετοχή 50€ σύνολο αλλά είμαι επαρχία και η φαρμακοποιός είναι η μαμά της κουμπάρας μου οπότε να πω τι; 🫢 

Θα συμφωνήσω στο θέμα ανδρολόγος πάρα πολύ σημαντικό! 

Μαρη κ εσύ σε έπιασε να πάρεις μπουφέ τώρα;;; 😂

Οι άλλες μιλάνε για έπιπλα 😂 το prp ενδομητρίου που συζητάνε παραπάνω είναι μια τεχνική ενίσχυσης του ενδομητρίου σου στην ουσία με δικό σου αίμα που το φυγοκεντρουν και σου βάζουν το πλάσμα (νομίζω) σαν ένεση με καθετήρα στη μήτρα. Διφορούμενες οι απόψεις για το πόσο βοηθάει γιατί οι μελέτες είχαν πολύ φτωχό δείγμα ασθενών. Υπάρχει και το prp ωοθηκών που κάνεις κάτι αντίστοιχο απλά εκεί τα αποτελέσματα φαίνονται μετά από 2-3 κύκλους. 

Και πότε ενδείκνυται; Σε ποιες περιπτώσεις πρέπει κανείς να το κάνει;

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

ΑΧ ΒΡΕ ΕΛΕΝΑΚΙ ΠΑΚΕΤΑΚΙ!!!!

ΥΠΟΜΟΝΗ ΘΑ ΣΤΡΩΣΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΥΠΝΑΡΑΔΕΣ!!!!

ΕΜΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΥΦ ΠΟΥΦ 3 ΦΟΡΑ ΤΩΡΑ!!!

Ε,Η ΜΑΜΑ ΗΘΕΛΕ ΜΠΕΚΡΗ ΜΕΖΕ ΚΑΙ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ΕΧΤΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Α ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΔΕ ΜΑΣ ΕΙΠΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΣ ΧΟΥΦΤΩΜΑ!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ημουν παναθεμα με....για ποσο ομως δε ξερω....αυριο σας περιμενουμε θα ρθειτε!(ουτε καν ερωτηματικο....ωιμεεεεεεεεε!!)

το θεμα ειναι οτι με το που τον ξαπλωνω στο καροτσακι λιγο κουνηματακι και....χρψψψψψψψψψψψψψψψψψψψψ γι αυτο ειχα ψιλοβολευτει.....

αντε καλη ξεκουραση κοριτσι μου!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Στέγια μου ο μικρός σου θα ηταν γλύκας που μιλουσε στην μπλουζα του μπαμπά ε?

ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ!!!!

ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΣΩ ΑΛΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΜΕ ΡΟΥΦΑΕΙ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΦΙΛΑΩ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ....Ο ΝΟΝΟΣ ΕΧΤΕΣ ΤΟΝ ΚΑΜΑΡΩΝΕ ΕΡΩΤΗΛΟΣ!!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

εγω να δειτε θεμα....απο τις 3 μεχρι τις 6 ο μικρος εκλαιγε και κοπανιοτανε και δε μπορουσε να τον κοιμισω με τιποτα........τουλαχιστον δεν εχει πυρετο....:)

Δεν ερχόσουν να κάνουμε παρέα, εμείς 2.30-6.30 εγερτήριο και μετά σηκώθηκα 8.30 να ετοιμάσω τον μικρό για σχολείο!

Μάρη Λορέττα σήμερα σε έχει πιάσει ένα κατιτίς@ Άκου δε σε θέλει και προτιμάει την πεθερά σου! Να το τρβήξω λίγω παραπέρα? Δε σε πάει μία γιατί ξέρει ότι δε χωνεύεις τη γιαγιά του....:mrgreen::mrgreen::tongue: Σύνελθεεεεεεεεε!

mGKop3.png60Jvp3.png

ημουν παναθεμα με....για ποσο ομως δε ξερω....αυριο σας περιμενουμε θα ρθειτε!(ουτε καν ερωτηματικο....ωιμεεεεεεεεε!!)

το θεμα ειναι οτι με το που τον ξαπλωνω στο καροτσακι λιγο κουνηματακι και....χρψψψψψψψψψψψψψψψψψψψψ γι αυτο ειχα ψιλοβολευτει.....

αντε καλη ξεκουραση κοριτσι μου!

ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΥΝΙΣΤΗ ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ...ΑΛΛΑ ΕΧΤΕΣ ΤΟΝ ΦΟΡΑΓΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΥΝΗΣΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΔΕ ΞΥΠΝΗΣΕ ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΛΙΝΓΚ ΣΤΗ ΚΟΥΝΙΑ!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

θελω να μαθει να κοιμαται μονος του....δε γινεται....εχω και τον μεγαλο στο δωματιο....εβαλα τον αντρα μου και τον πηρα στη κρεββατοκαμαρα και εκατσα εγω με το μωρο στο παιδικο.....

μαρινακι...που να το ξερα να ρχομουν για καφε!!! :) :) :) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

θελω να μαθει να κοιμαται μονος του....δε γινεται....εχω και τον μεγαλο στο δωματιο....εβαλα τον αντρα μου και τον πηρα στη κρεββατοκαμαρα και εκατσα εγω με το μωρο στο παιδικο.....

μαρινακι...που να το ξερα να ρχομουν για καφε!!! :) :) :) :) :)

ΔΕ ΔΟΚΙΜΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ?

ΛΟΡΕΤΤΑ ΑΛΛΟΣ ΠΕΛΑΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΜΗΣΟΥ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ελένη τα παιδιά κοιμούνται στο ίδιο δωμάτιο ε? Δεν κατάλαβα το μεγάλο τον πήγες στην κρεβατοκάμαρά σας? Για πες μήπως βρω κανέναν καλύτερο συνδυασμό! Εγώ άφησα τον μεγάλο στο παιδικό, πήρα τη μπουμπού στο κρεβάτι μας και ο άντρας μου πήρε τα βουνά εεε τον καναπέ!

mGKop3.png60Jvp3.png

ΤΙ ΕΓΙΝΕ?

ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΛ?

ΚΑΛΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ...

ΕΓΩ ΕΔΩ

ΚΑΘΑΡΙΖΩ....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

kalispera manoules!!!!!

stegia ti kaneis?ti orea pou perasame kai pio poly ta mikrakia mas!!!!!pou gelagane sineheia!!!!!tha sou estelna tis photo alla tin ehei o babas mas sti douleia..o opios eide to houftoma kai koblare....fisika kai den tou eipa oti o gios sou ihe houftosei ki emena!!!!xaxaxxaxaxxaxxa!!!!!

polla filia se oles!!!!!!

smouch!!!!

inka

AW3sp2.png

ΠΑΝΤΩΣ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΕΝΑΚΙ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΣΤΟ ΛΟΡΕΤΤΑΚΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑ ΠΕΘΕΡΑ....

ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΧΕΤΕ ΣΚΕΦΤΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΩΣΑΝ ΠΕΘΕΡΕΣ?

ΚΑΙ ΤΟ ΡΩΤΑΩ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΩ ΘΕΜΑ...

ΕΧΤΕΣ ΜΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΛ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΕΧΕΙΣ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕΙ?ΕΧΩ ΦΤΙΑΞΕΙ ΓΕΜΙΣΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑΜΕ ΤΕΣΠΑ

ΤΗΣ ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΝΑ ΦΑΜΕ ΜΑΖΙ...ΤΙ ΚΑΛΗ ΝΥΦΟΥΛΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΙ...

Ε,ΛΟΙΠΟΝ Ο ΓΙΟΣ ΤΗΣ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΝΟ ΕΞΩ....

ΤΟ ΠΡΩΙ ΛΕΩ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΟΥΛΗ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΣΟΥ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΤΟΡΟΙ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ.ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 11:30...Ε,ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΕΦΥΓΑΝ ΟΙ ΜΑΣΤΟΡΟΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ....

ΕΓΩ ΤΗΛ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΑΛΑ ΚΑΡΤ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΔΕ ΤΗΛ...

ΣΤΙΣ 14:30 ΜΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΕ ΥΦΑΚΙ Η ΠΕΘΕΡΑ:ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ?

ΤΗΣ ΛΕΩ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΠΩΣ ΣΟΡΥ ΑΛΛΑ ΚΛΑΙΕΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΜΠΑΜΠΟΥΛΗΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ....

ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΩ ΠΩΣ Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΣΤΟ ΔΕ ΘΑ ΕΡΘΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟ ΦΑΙ ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΞΙΝΙΛΑ......ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ΚΑΝΕΙ....ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΟ ΤΗΛ Η ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΕΣ....

ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ Η ΓΛΥΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ...ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΠΑΝΤΑ ΝΟΜΙΖΕ ΠΩΣ ΕΓΩ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΚΕΦΤΕΙ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΝΑ ΜΗ ΘΕΛΕΙ Ο ΓΙΟΣ....

ΚΑΙ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣ ΠΩΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΔΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ,ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΛΟΓΟ...

ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΟΥΛΗ ΔΕ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΗΣ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΛΑΦΡΙΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ...

ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΡΩΤΑΕΙ ΤΟ ΦΑΓΑΤΕ?ΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ....ΚΑΙ ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΤΟ ΠΑΝΦΑΓΟ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΟΥΛΗΣ ΑΠΕΞΩ!!!!

ΤΕΣΠΑ,ΤΑ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΞΕΛΑΦΡΩΣΑ!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

kalispera manoules!!!!!

stegia ti kaneis?ti orea pou perasame kai pio poly ta mikrakia mas!!!!!pou gelagane sineheia!!!!!tha sou estelna tis photo alla tin ehei o babas mas sti douleia..o opios eide to houftoma kai koblare....fisika kai den tou eipa oti o gios sou ihe houftosei ki emena!!!!xaxaxxaxaxxaxxa!!!!!

polla filia se oles!!!!!!

smouch!!!!

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΗ ΦΟΥΦΟΥΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΑΛΙ.......

ΟΝΤΩΣ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΤΕΛΕΙΑ!!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ξυπνησα! νιώθω καλύτερα μπορώ να πω....

αααχχχχ! Μ'εκανε και ο μικρούλης αγκαλίτσες και συνήλθα. Καλε τι ανασφαλεια μ'εχει πιασει..... οντως θα γινω παλιοπεθερα και θα με βρίζει η νυφη μου στα φορουμ... (φαντάζεστε?)

ελενάκι θα ερθω πολύ σύντομα...αυριο αν δεν ερθει η μαμά μου θα πεταχτώ.:-D

Μαρινάαααακιιιιιιιι δεν εισαι καλό κορίτσι μ'αυτά που μου λες:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Δύσκολα δύο παιδιά στο ίδιο δωμάτιο ε? οι καημένοι οι σύζηγοι τα πληρώνουν όλα.

Θα πάω βόλτα με μια φίλη μου...

σμμμμοοουουουουουουττττςςςςςςςςςς

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Κορίτσια επέστρεψα,

πήγα βόλτα τι να κάνω...βαριέμαι μέσα!

Λοιπόν το θέμα μου τώρα (καλά μη φανταστείτε τιποτα σοβαρο)! Εχω την αίσθηση οτι ο μικρός εχει αδυναμία στον μπαμπά του και ζηλευω τρελά! Μη με μαλλώσετε αλλά οταν τον βλέπει σκάει κάτι χαμόγελα ένώ με μένα ειναι ολο μουτράκια. Επίσης στη μαμά μου χθες γελούσε τρελά μόλις την είδε. Ομως αυτο που πυροδότησε αυτη την υποψία ηταν κάτι άλλο. Χθες η ελενη κρατούσε αγκαλιά τη μικρή της Ταο. Η τάο ειχε παει να φωνάξει τις κορουλες της για να φύγουμε. Η μικρή λοιπόν αρχισε αρχικά να διαμαρτύρεται και μετά να κλαιει! Η ελενίτσα μας την κουνουσε, της ελεγε λογάκια, τιποτα το μωρό! Μολις ειδε τη μαμά του και την πήρε αγκαλιά ελαμψε το προσωπάκι της και σταμάτησε το κλαμα. Αποδειξη: οτι την αγαπάει...Τυχαίο? δε νομίζω

αααααχχχχχχχχχχχ ο δικός μου παιδιά δε μου δειχνει λίγο αδυναμια...ζουλευω ζουλευω ζουλευω...γελάει σε όλους (καλα κανει φυσικά) αλλά στη μαμά οχι πολυ.

μπουχουχουχουχοχου...εσας σας δειχνουν με καποιο τρόπο οτι σας αγαπουν λιιιιιιγο πιο πολυ απο τους αλλους???????

θα σκαασσωωωωωωωωωωωωω

λορρετακι αμα ο αντρας σε εχει δεδομενη:wink:........

σου λεει ολη μερα την εχω και την αρμεγω ας κανω και σε κανενα αλλο τα γλυκα ματια.διπλωματικες σχεσεις,χαχα

καλα να περασετε στην βολτα

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...