Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 37 λεπτά , dimi.tra είπε:

@Makelen κορίτσι σήμερα πήγες για υπέρηχο; Συγγνώμη αν έχεις γράψει ήδη κάτι και δεν το είδα! 

Αύριο το απόγευμα έχω τον υπέρηχο κορίτσι μου.. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον!❤️ Θα σας γράψω το βραδάκι..

• Μου αρέσει 1
      • Ευχή 1

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

βρε καλως την!!!και εμεις ξεκινησαμε μηλο χτες και ανοιγε ενα στομα σαν συρταρι.μπραβο σας μπουμπου.σημερα θα βγεις καροτσαρκα?γιατι ειναι καπως ο καιρος.συμφωνο απολυτα οσον αφορα τους παιδιατρους!!μαλλον μαζευονται ολοι μαζι πινουν οτι ληγμενα εχουν και μετα κανει και λεει ο καθενας τα δικα του.αναλογως την διαθεση.εννοειται οτι πρεπει να φαει κρεμα.το ρυζαλευρο ειναι απαραιτητο και αργοτερα θα πρεπει να δοκιμασει και κρεμα με γλουτενη,ολα αυτα δεν γινονται μονο για να ικανοποιηθει η γευση των μωρων αλλα και προκειμενου να τσεκαρουν καποια αλλεργικη αντιδραση

Ο καιρός φαίνεται πως το πάει για βροχή... Να σου πω, θα δω εκείνη τη στιγμή αν θα τον βγάλω, γιατί κι εχθες είχα τις επιφυλάξεις μου, αλλά μια χαρά τσάρκα κάναμε τελικά!

Για το φαγητό του, άσε, άμα τα πάρω στο κρανίο, θα του δώσω κατευθείαν μπριζόλα του μικρού μου έτσι για να βγάλω τα απωθημένα μου,:mrgreen::mrgreen::mrgreen:. Άει συχτήρ πια, βαρέθηκα!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια επέστρεψα,

πήγα βόλτα τι να κάνω...βαριέμαι μέσα!

Λοιπόν το θέμα μου τώρα (καλά μη φανταστείτε τιποτα σοβαρο)! Εχω την αίσθηση οτι ο μικρός εχει αδυναμία στον μπαμπά του και ζηλευω τρελά! Μη με μαλλώσετε αλλά οταν τον βλέπει σκάει κάτι χαμόγελα ένώ με μένα ειναι ολο μουτράκια. Επίσης στη μαμά μου χθες γελούσε τρελά μόλις την είδε. Ομως αυτο που πυροδότησε αυτη την υποψία ηταν κάτι άλλο. Χθες η ελενη κρατούσε αγκαλιά τη μικρή της Ταο. Η τάο ειχε παει να φωνάξει τις κορουλες της για να φύγουμε. Η μικρή λοιπόν αρχισε αρχικά να διαμαρτύρεται και μετά να κλαιει! Η ελενίτσα μας την κουνουσε, της ελεγε λογάκια, τιποτα το μωρό! Μολις ειδε τη μαμά του και την πήρε αγκαλιά ελαμψε το προσωπάκι της και σταμάτησε το κλαμα. Αποδειξη: οτι την αγαπάει...Τυχαίο? δε νομίζω

αααααχχχχχχχχχχχ ο δικός μου παιδιά δε μου δειχνει λίγο αδυναμια...ζουλευω ζουλευω ζουλευω...γελάει σε όλους (καλα κανει φυσικά) αλλά στη μαμά οχι πολυ.

μπουχουχουχουχοχου...εσας σας δειχνουν με καποιο τρόπο οτι σας αγαπουν λιιιιιιγο πιο πολυ απο τους αλλους???????

θα σκαασσωωωωωωωωωωωωω

jXj1p2.png?DWVm7y7O

μαρηηηηηηηηηηηηηηηη!!!αχουυυυυυυυυυ!!δε το πιστευω τι πραγματα καθεσαι και λες!!!αχαχαχαχαχα!!μαρηηηη τι ζουλιαρα εισαι εσυ;;;;;πιστεψε με...μολις μεγαλωσει λιγο ακομα θα χαιρεσαι που θα εχει αδυναμια στο μπαμπα του(αν και δε το πιστευω!!)εγω παντως τωρα που επιτελουςεχει ξεκολησει ο μεγαλος λιγο απο πανω μου το απολαμβανω!!καλα ειναι δυνατον να λες τετοια πραγματα;;;που και να μη τον θηλαζες βρε λορετα.....!!!!

εδω ειμαι και εγω ειχα τα πεθερικς εφυγαν πριν απο λιγο(να σημειωθει οτι ηρθαν στις 11.00!!!!)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Ειρηνουλα μου μακαρι να ειναι φαση...αλλα...σα πολυ δε κραταει;;;;;;;;;

πρινσι μου ειδες;;;ηταν ετοιμο το μικιο σου(που λεει και το ρηνιω μας!!)

Μανιταριους.....αστα εγω δε ζουλεψα και δε περνανε....;)

Ο κελακος ειναι καλα τρεχει με τα παιδια,αλλα ειναι καλα! ;)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Χα, χα!!! Βρε Λορέτα, ξεκινήσαμε τα ρητορικά ερωτήματα?????:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Το σίγουρο είναι, πως τα μικρά μας μας παίζουν κανονικότατα, μας έχουν ψυχολογήσει και ξέρουν πολύ καλά να μας χειρίζονται τον κάθε ένα ξεχωριστά, ΩΩΩΩ ναι!!!!!!!!!

Κοίταξε, εμένα γενικά με θέλει πολύ και κάποιες φορές που έχω βγει έξω για ψώνια και τον έχω αφήσει στον άντρα μου και τη μάνα μου, μου είπαν πως έκλαιγε ανεξήγητα και δεν μπορούσαν να τον κάνουν καλά!!!

Βέβαια, υπάρχουν και οι περιπτώσεις σαν κι αυτές που περιέγραψα που μου κράταγε πόζα το σκατουλάκι μου και μου' ρχόταν να φάω τα μαλλιά μου!!!! :evil::evil::evil:.Πάντως κι εμένα όταν βλέπει τον μπαμπά του χαίρεται πολύ!! ο αντρας μου λέει πως αντιλαμβάνονται ότι είναι μικρά αντράκια και ότι έχουν τους μπαμπάδες τους για πρότυπο. Τώρα τί να πω, λίγο νωρίς μωρέ δεν είναι για όλα αυτά, ή μήπως την έχουμε ψωνίσει οι μάνες οεο?????

Από την άλλη, θεωρώ πως είναι καλό πάντως να εξοικειώνονται και με τους γύρω μας, γιατί προβληματίζομαι τί θα κάνω όταν πιάσω πάλι δουλειά και θα πάψουμε να είμαστε αυτοκόλλητοι:(:(:(

εμενα καθεται με ολους...νομιζω οτι και με ξενο αμα τον αφησω θα κατσει....:)

μια φορα που τον αφησα στη μανα μου εκλαιγε και δε μπορουσε να τον ηρεμησει και γυρισα αρον αρον αλλα τοτε το παιδι δεν ειχε κοιμηθει καλα και πιστευω οτι απλα επειδη ειχε ξαγρυπνησει ειχε ανησυχια....παντως παιδι που να μη θελει τη μανα του...δε νομιζω οτι υπαρχει...μονο ανασφαλεις μανες υπαρχουν(αρε τι πεθερα θα γινεις εσυυυυυυυ!!χαχαχαχαχα)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Και ολοκληρώνω τον φανταστικό μου συλλογισμό:tongue::tongue::tongue:, λέγοντας πως εμένα πάλι ο άντρας μου δείχνει κάποιες φορές να ζηλεύει που λέω γλυκόλογα στο μικρό. Π.χ, λέω "αγάπη μου", και ο "αφελής:tongue::tongue::tongue:", θεωρεί πως απευθύνομαι σε αυτόν, οπότε μου απαντά, για να γυρίσω να του πω απαξιωτικά:tongue::tongue::tongue:, πως δεν απευθύνομαι σε αυτόν, κι εκείνος μου λέει πως τον έχω χ*σμένο κανονικότατα!!!!!!

ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ!!!!!!!!!!!!

ΒΑΛΑΜΕ ΤΟ ΑΙΡ ΚΟΝΤΙΣΙΟΝ(ΠΟΙΟΣ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ?ΟΕΟ?)

ΗΡΘΕ ΜΙΑ ΦΙΛΕΝΑΔΑ ΜΟΥ (ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΥΦΗ ΜΟΥ!!!)ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ...ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΑ ΜΑΙΑ ΟΡΚΙΣΤΗΚΕ!!!

Ο ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΚΑΙ ΧΟΡΕΥΕΙ!!!!

ΛΟΡΕΤΤΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΩ ΚΟΥΛΑ!!!!ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗ ΘΗΛΑΖΕΣ!!!!

ΕΙΡΗΝΑΚΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΕΔΩ!!!ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΕ?ΠΟΛΛΑ ΕΜΒΟΛΙΑΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙ!!

ΠΡΙΝΣΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΛΟΡΔΟΣ ΣΟΥ?

ΕΛΕΝΑΚΙ ΚΑΛΑ Ο ΜΙΚΡΟΥΛΗΣ?

Η ΚΕΛΙ ΜΑΣ ΚΑΛΑ Ε?ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΟΛΑ?

ΑΝ ΞΕΧΑΣΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΟΡΥ!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

ελα βρε στελλιτσα!!!καλουτσικα....θα δειξει πως θα κοιμηθουμε το βραδυ...σκεφτομαι...μηπως φταει που τον κοιμιζα πολυ στο καροτσακι;.....τερμα ο υπνος στο καροτσακι απο σημερα μπας και δω καμια βελτιωση....:)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΓΕΛΑΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!!

ΦΥΣΙΚΑ ΔΕ ΤΟΝ ΕΧΩ ΑΠΟΧΩΡΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΚΛΑΙΕΙ....

ΣΤΟ ΔΕ ΜΠΑΜΠΟΥΛΗ ΤΡΕΛΑΜΕΝΟΣ ΑΦΟΥ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΠΡΙΝ ΠΟΥ ΚΑΘΟΜΑΣΤΑΝ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΟΥΛΗ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΤΗΣ ΜΙΛΑΓΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΕΛΑΓΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

ελα βρε στελλιτσα!!!καλουτσικα....θα δειξει πως θα κοιμηθουμε το βραδυ...σκεφτομαι...μηπως φταει που τον κοιμιζα πολυ στο καροτσακι;.....τερμα ο υπνος στο καροτσακι απο σημερα μπας και δω καμια βελτιωση....:)

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΞΕΣΥΝΗΘΙΖΟΥΝ ΑΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΜΕΡΟΣ...

ΕΛΠΙΖΩ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΣΥΧΟ ΚΑΙ ΜΕ ΠΥΡΕΤΟ ΕΙΝΑΙ 3 ΜΕΡΕΣ!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

θα δειτε σε λιγο καιρο οτι ειναι πολυυυυυυυυυ σημαντικο τα παιδια να ζητουν και να απολαμβανουν την αγκαλια και τα παιχνιδια του μπαμπα τους!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

ναι...μονο που εμενα κανει εδω και πολυ καιρο ανησυχο υπνο.....ισως το εμβολιο απλα χειροτερεψε λιγο τα πραγματα...γενικα ομως ο υπνος του εχει χαλασει...:(

rssOp2.pngDiP1p2.png

μπουχουχουχουχουχουχουοουουουουουοουο :(:(:(:(

Ειμαι ζουλιάρα τι να κάνω........:(:(:(

Ολη μερα τον ρωτάω σήμερα αν μ'αγαπάει και αυτος κοιτάει αλλου!!!!:?:???:

Οσο για τον θηλασμό σημερα εχω μια αισθηση οτι θηλάζει αλλά ειναι σαν να μου λεε "μανα, ΕΛΕΟΣ με το γάλα, ποτε θα φαμε κανα φαι της προκοπης??:(:(:(:-?"

Πρινσι και μενα ο αντρας μου ψιλοζηλευει! αλλά τώρα του κάνω γλυκες! Να μ'αγαπάει και μενα κάποιος

Εμενα οχι μονο θα καθόταν με αγνώστους αλλά θα ηταν και μες στα χαμόγελα.

Για να μη μιλήσω για το πιο φλέγον ζήτημα: οτι κάνει τρελές χαρές στην πεθερά μου!!!!:evil::evil::evil:

Ελενάκι καλά περασατε με πεθερικά? Ησουν καλή νυφη βρε????:mrgreen:

Το μωρό βάλτο να κοιμηθεί στο κρεβάτι τού μονο...θα ηρεμήσει πιστεύω. Δε βολευοντα πια στα καροτσάκια

Πρινσι μπράβο που έφαγε ο γιος σου! ηρεμησες λίγο?

Στέγια μου ο μικρός σου θα ηταν γλύκας που μιλουσε στην μπλουζα του μπαμπά ε?

Πάω να ξαπλώσω να παν τα φαρμάκια κάτω

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...