Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Τα φάρμακα του ΕΟΠΠΥ που παίρνεις από το φαρμακείο του ΕΟΠΠΥ δεν έχουν συμμετοχή. Είναι δωρεάν. Και το κόστος τους είναι γύρω στα 700-900€ ανάλογα τι θα σου γράψει και τι μπορεί να δικαιολογήσει η απόφαση. Τα φάρμακα του φαρμακείου έχουν την συμμετοχή τους κ επειδή δεν παίζουν με γενόσημα και πάρε πχ το πιο φθηνό αλλά πρέπει να πάρεις αυτό που θέλει ο γιατρός μπορεί να βγει αρκετά τσιμπημένη η συμμετοχή. Εγώ βέβαια έδωσα στην συμμετοχή 50€ σύνολο αλλά είμαι επαρχία και η φαρμακοποιός είναι η μαμά της κουμπάρας μου οπότε να πω τι; 🫢 

Θα συμφωνήσω στο θέμα ανδρολόγος πάρα πολύ σημαντικό! 

Μαρη κ εσύ σε έπιασε να πάρεις μπουφέ τώρα;;; 😂

Οι άλλες μιλάνε για έπιπλα 😂 το prp ενδομητρίου που συζητάνε παραπάνω είναι μια τεχνική ενίσχυσης του ενδομητρίου σου στην ουσία με δικό σου αίμα που το φυγοκεντρουν και σου βάζουν το πλάσμα (νομίζω) σαν ένεση με καθετήρα στη μήτρα. Διφορούμενες οι απόψεις για το πόσο βοηθάει γιατί οι μελέτες είχαν πολύ φτωχό δείγμα ασθενών. Υπάρχει και το prp ωοθηκών που κάνεις κάτι αντίστοιχο απλά εκεί τα αποτελέσματα φαίνονται μετά από 2-3 κύκλους. 

Και πότε ενδείκνυται; Σε ποιες περιπτώσεις πρέπει κανείς να το κάνει;

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

και εγω ζουλεψα και πολυ κι ολας...εγω μολις μιλγησα με συζυξ δεν αντεξε μακρια μου και κατα της 2θα ειναι εδω...ευτυχως γιατι δεν με εχει συνηθισει στο να με αφηνει μονη χιχιχι...ελενακι τι να πω για τον μικρο μαλλον ειναι απο το εμβολιο τα δεκατα...ελπιζω να μην ειναι ιωση...περαστικα σας...παω και εγω να ξεραθω λιγο στον καναπε φιλακια καληνυχτα και μια ηρεμη νυχτα για ολες μας...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σου γιαννουλα!!τι κανετε?θα περιμενεις τον αντρουλι σου η θα την πεσεις για υπνο.

και εγω ζηλεψα πολυ!!!ολες μας εχει φαει η ζηλια!!μακαρι να γνωριστουμε ολες μια μερα.και εγω με την πρινσι το γυροφερνουμε αλλα που θα παει ?αυριο μεθαυριο θα τα πουμε.

λενιω μπορει να ειναι απο το εμβολιο.εμεις καναμε την δευτερα δυο πνευμονιοκοκκου και μηνιγγιτιδοκοκκου και μας ειπε η παιδιατρος στο ικα να του δωσω ντεπον με το που παμε σπιτι.ετσι και εκανα.....το βραδυ εκανε ενα 37,2 κατα τις 1 και τον εκανα ενα ντουζακι και ευτυχως δεν ειχαμε αλλο θεμα.αυριο απογευμα εχουμε και αλλο εμβολιο ,το ροταριξ για την γαστρεντεριτιδα.

σημερα του εδωσα και λιγο μηλο.εδειξε να του αρεσει,πηρα γαλα δευτερης βρεφικης και απο αυριο θα το ξεκινησει.εχω και φαριν λακτε στο ντουλαπι .ελοιζω να μην τα κανουμε αχταρμα.θα μας δει και ο γιατρουλης μας και ολα ελπιζω να ειναι καλα.πηγα και απο τον γυναικολογο μου για τεστ παπ.ολα καλα.ολα στην θεση του και ανυπομονει για το δευτερο,χαχα.με ενα παιδι μου λεει θα μεινεις?ερωτηση κρισεως.........

4ywWp2.png

ΓΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΖΗΛΕΨΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΛΑΤΕ ΚΑΜΙΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙ Η ΓΕΝΙΚΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!!!

ΕΓΩ ΓΙΑ ΝΑ ΖΟΥΛΕΨΟΥΝ ΟΙ ΒΟΡΕΙΕΣ ΘΑ ΒΑΛΩ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΧΤΕΣΙΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΙΝΚΑ!!!!!!!!!!!

ΦΙΛΑΚΙΑ...

ΛΕΝΑΚΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΕΝΑ ΗΡΕΜΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ...

ΙΩΑΝΝΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΖΥΓΟ...;);););)

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΩ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΣΩ!!!!

ΒΓΗΚΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΝΟΝΟ ΑΠΟΨΕ ΣΕ ΕΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΜΕΖΕΔΟΠΟΤΙΟΟΟΟΟΟΟΟ ΕΓΩ ΦΥΣΙΚΑ ΝΕΡΑΚΙ ΑΛΛΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!

Ο ΜΙΚΡΟΣ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΝΟ,ΝΑ ΤΟΥ ΓΕΛΑΕΙ ,ΝΑ ΤΟΥ ΜΙΛΑΕΙ....ΤΕΛΕΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΤΕΛΕΙΑ!!!!

ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΟΡΙΤΣΡΕΣ ΜΟΥ......

ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ ΚΑΙ ΥΠΝΟ ΕΛΑΦΡΥ...

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

εγω να δειτε θεμα....απο τις 3 μεχρι τις 6 ο μικρος εκλαιγε και κοπανιοτανε και δε μπορουσε να τον κοιμισω με τιποτα........τουλαχιστον δεν εχει πυρετο....:)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

εγω να δειτε θεμα....απο τις 3 μεχρι τις 6 ο μικρος εκλαιγε και κοπανιοτανε και δε μπορουσε να τον κοιμισω με τιποτα........τουλαχιστον δεν εχει πυρετο....:)

Γιατι ρε ελενάκι ετσι? πονουσε? τωρα πως ειναι?

jXj1p2.png?DWVm7y7O

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑ!!!

Τι έγινε Λορέττα μου?

Γιατί βρε Ελενάκι?Δοντάκια?

Κρίμα.....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Λες να είναι από το εμβόλιο?

Ποποπο κρίμα.........

Να σας πω βρε κορίτσια μου λείπει η Κέλιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

θα την έχουν πρήξει και τα 4 μαζί εεε?

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα

ελενακι περαστικα σας και θελω να δηλωσω οτι δεν ζηλεψα καθολου.:tongue:

σιγα και τη εγινε που πηγατε για καφεδακι και επαιξαν και τα μικρακια

και περασατε και ωραια?:tongue:

να πω κατι ασχετο?πηγα στην δεη και ρωτησα για νυχτερινο και μου ειπαν οτι αλλαζει η τιμολογηση και οτι αυξανεται η τιμη στο κανονικο και οτι αυτο συμφαιρει μονο σε μπαρ που δουλευουν νυχτα.ξερετε κατι σχετικο?

izE6p2.png?S6UQkQqM

Ουφ, χαίρετε, χαίρετε!!!!!!

Ώστε περάσατε καλά, βόρειες σκατουλίτσες μου ε??? Κι εγώ ζηλεύω!!!!!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:. Αλλά όπως είπε και η Ειρήνη, θα σας κάνουμε κι εμείς να ζηλέψετε, αμ πώς κυρίες μου???????

Λοιπόν σήμερα, ξεκινήσαμε μήλο. Κι εκεί που ετοιμαζόμουν όπως έλεγα και τις προάλλες για πολεμοφόδια (και τράβαγα και με την κάμερα το κοσμοιστορικό γεγονός!!!), ο γουρλοματάκιας μου άνοιξε το τεράααααααστιο στόμα του και χλάπα χλούπα, έφαγε 4 κουταλιές χωρίς να φτύσει καθόλου και αν συνέχιζα μπορεί να άδειαζε και το μπωλάκι!!!!

Σ' ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ελενίτσα φαίνεται πως είναι αυτό που έλεγες κι εσύ, ότι δηλαδή σιχάθηκε το γάλα, και είμαστε έτοιμοι για κουτάλια. Ρώτησα και τον παιδίατρο, μήπως να του ξεκινούσα και κρέμα, αλλά μου είπε πως αν ξεκινήσει με κρέμα, θα συνηθίσει τις γλυκές γέυσεις και δεν θα μου τρώει τις χορτόσουπες:(:(:(. Πάντως αυτό το πράμα με τους παιδίατρος να λέει ο καθένας τα δικά του, έχει αρχίσει και μου τη δίνει στα νεύρα!!!!!

γεια σας !!ο καιρος ειναι τελειως ,ετοιμος για βροχη.πολυ μαρεσει.....

λυπαμαι για οσους χαλανε τα σχεδια τους λογο καιρου αλλα για μενα ειναι ο καλυτερος!

ελακο υπομονη,ολα περνανε διαφορες φασεις.θα περασει.....

και εμας μας εκανε κατι περιεργα αλλα οκ.no problem.σημερα θα παμε και για το 3 εμβολιο τις εβδομαδας και ξεμπερδευουμε για αυτον τον μηνα.

στεγια εσεις ολα καλα?τι κανει ο μικρος dancing with the stars?η κελι μπορει να ειναι ολο βολτες,βασικα μακαρι να ειναι αυτο και να μην την εχουν ξεζουμισει.

μανιταρι μου σκεφτεσαι να ξυπνας το βραδυ να κανεις ολη την παστρα?εγω δεν ξερω τι γινεται με το νυχτερινο......ξερω ομως οτι η θεια μου εχει παρανοησει τελειως και αναβει θερμοσυφωνο στις 0.00 και κανει μπανιο στις 1 -1.30 (για το νυχτερινο ρευμα),αντε γεια!!!καμια ωρα θα μας μυρισει και κανα ψητο κατα τις 4 τα ξημερωματα.

πρινσι που εισαι?σημερα δεν εχουμε φυσιοθεραπεια αλλα εχουμε παιδιατρο.αυριο θα κανει και την τελευταια του φυσιοθεραπεια ο καλος μου.ελπιζω να μην εχει αλλα προβληματα απο δω και περα.

λορετ αντε μπες να μας αναπτυξεις το θεμα σου!

4ywWp2.png

βρε καλως την!!!και εμεις ξεκινησαμε μηλο χτες και ανοιγε ενα στομα σαν συρταρι.μπραβο σας μπουμπου.σημερα θα βγεις καροτσαρκα?γιατι ειναι καπως ο καιρος.συμφωνο απολυτα οσον αφορα τους παιδιατρους!!μαλλον μαζευονται ολοι μαζι πινουν οτι ληγμενα εχουν και μετα κανει και λεει ο καθενας τα δικα του.αναλογως την διαθεση.εννοειται οτι πρεπει να φαει κρεμα.το ρυζαλευρο ειναι απαραιτητο και αργοτερα θα πρεπει να δοκιμασει και κρεμα με γλουτενη,ολα αυτα δεν γινονται μονο για να ικανοποιηθει η γευση των μωρων αλλα και προκειμενου να τσεκαρουν καποια αλλεργικη αντιδραση

4ywWp2.png

Χα, χα, αυτό με τη θεία του μανιταριού δεν το είχα διαβάσει!!!!!!!! Και όχι τίποτα άλλο, αλλά άντε να σου μυρίσουν και σουτζουκάκια βραδιάτικα, εκεί τί κάνεις????????

Πολύ ωραία τα νέα σας Ειρήνη μου, κι εσείς βλέπω μια χαρά τα πήγατε με το μήλο, περαστικά στον αντρούλη γιατί ταλαιπωρήθηκε τόσο καιρό ρε γμτ...:(:(:(

Όσο για τους γυναικολόγους,τί λύσσα αυτή που τους πιάνει! Φαίνεται πως όλοι λένε τα ίδια, "άντε τώρα ετοιμαστείτε για το δεύτερο". ΕΕΕΕΕΕΕιιιιιιιιιιιιι, στάκαμαν!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...