Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Τα φάρμακα του ΕΟΠΠΥ που παίρνεις από το φαρμακείο του ΕΟΠΠΥ δεν έχουν συμμετοχή. Είναι δωρεάν. Και το κόστος τους είναι γύρω στα 700-900€ ανάλογα τι θα σου γράψει και τι μπορεί να δικαιολογήσει η απόφαση. Τα φάρμακα του φαρμακείου έχουν την συμμετοχή τους κ επειδή δεν παίζουν με γενόσημα και πάρε πχ το πιο φθηνό αλλά πρέπει να πάρεις αυτό που θέλει ο γιατρός μπορεί να βγει αρκετά τσιμπημένη η συμμετοχή. Εγώ βέβαια έδωσα στην συμμετοχή 50€ σύνολο αλλά είμαι επαρχία και η φαρμακοποιός είναι η μαμά της κουμπάρας μου οπότε να πω τι; 🫢 

Θα συμφωνήσω στο θέμα ανδρολόγος πάρα πολύ σημαντικό! 

Μαρη κ εσύ σε έπιασε να πάρεις μπουφέ τώρα;;; 😂

Οι άλλες μιλάνε για έπιπλα 😂 το prp ενδομητρίου που συζητάνε παραπάνω είναι μια τεχνική ενίσχυσης του ενδομητρίου σου στην ουσία με δικό σου αίμα που το φυγοκεντρουν και σου βάζουν το πλάσμα (νομίζω) σαν ένεση με καθετήρα στη μήτρα. Διφορούμενες οι απόψεις για το πόσο βοηθάει γιατί οι μελέτες είχαν πολύ φτωχό δείγμα ασθενών. Υπάρχει και το prp ωοθηκών που κάνεις κάτι αντίστοιχο απλά εκεί τα αποτελέσματα φαίνονται μετά από 2-3 κύκλους. 

Και πότε ενδείκνυται; Σε ποιες περιπτώσεις πρέπει κανείς να το κάνει;

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Μαράκι εγώ από το golden hall το πήρα! Πάντως για να μην πας τζάμπα και τους έχουν τελειώσει θα σου πρότεινα να τους κάνεις ένα τηλέφωνο να ρωτήσεις αν το έχουν.. μπορεί να είναι σε έλειψη!

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

επιτελους κοιμηθηκα 40λ γιουπι...!!!!!!!!!!αχ μιλαμε τι καλα τρα λαλαλα..τωρα σε λιγακι θα του δωσω κρεμουλα..ελεγα να τα απω καμια βολτα αλλα ο καιρος μια ψιχαλιζει μια βγαζει ηλιο...καποια κοπελα ειπε για πλαστικες σαλιαρες...εννοεις αυτες που καθαριζουν με νερο ε??ουτε εμενα της ηθελε η μαρια και αναγξκαστικα πηγα πηρα ενα σετ με 10σαλιαρες και της ειχα μονο για το φαγητο της..και δεν με ενδιεφερε αν καθαριζανε καλα η οχι μετα..τωρα για τα ρουχα αναγκαστικα εγω τα επλενα πρωτα στο χερι με υγρο για τα πιατα και μετα ολα μαζι στο πληντυριο..γιατι το παιδικο για τα ρουχα δεν μου τα καθαριζε καθολου καλα..

αχ εμεις σε μια βδομαδα ξεκιναμε και φαγητουλι αντε για να βαλουμε την πεινα μας σε ενα προγραμμα μπας και καλυτερεψει ο υπνος του..πρωτη φορα μου κοιματε μεσημερι απο της 3...

κοριτσιαααααααααααααα πως ηταΝ ο καφες?

που ειναι καλε το αεροπλανο ακομα περιμενωωωω

μαρινακι μου τη να πω τα ξαναειπα καλο κουραγιο και υπομονη.

χριστινακι εγω στους γιους εβαζα μπιο εκανα πλυση με τα δικα μας και μετα τα επλενα μονα τους με το παιδικο. νομιζω ειναι ο μονος τροπος γιατι αλλιως δεν φευγουν.

izE6p2.png?S6UQkQqM

Διαφημίσεις

λορεττα για πες γιατι ειμαι και λιγο κουτσομπολα την επιασαν την κατω σου που εδερνε το παιδακι?

κελι τη εγινε ζεις η τα πιτσιρικια σε εβγαλαν νοκ ουτ?που εισαι μαρη ολα καλα?

izE6p2.png?S6UQkQqM

Κορίτσια γεια σας! Μπαίνω για λίγο γιατι ο μικρός μου κάτι έχει και γκρινιάζει. Μάλλον δοντακια. Περασαμε σουπερ σήμερα με τα κορίτσια. Η ταο ήρθε με τις τρεις κοράκλες της. Οι μικρές ειναι τελεια κοριτσάκια και η ακομη πιο μικρή μια κουκλίτσα! Η ελεν ήρθε με τον μεγάλο της γιο που ειναι κουκλος και αυτός. Πήγαμε σε παιδότοπο, οι μεγάλοι έπαιξαν και τα δύο μικρουλικα ηταν μαζί μας.

Οπως ειπε και η τάο ηταν σαν να γνωριζόμασταν! μακάρι να καταφέρουμε να βρεθουμε και οι υπόλοιπες!

Μανιτάρι μου δε τη βλέπω την γειτόνισσα καθόλου. Ελπίζω να την έχουν΄μέσα και αυτην και τον άντρα της!

jXj1p2.png?DWVm7y7O

να μαι κι εγωωωωωωωωωωωωω τωρα ξεμπερδεψα λεμε...ουφ....ο μικρος μου εχει δεκατα παλι ρε παιδια...να ναι απο το εμβολιο;;;ναι κρυωμενο το μωρο μου;;;;τι να πω...να δω πως θα ξημερωθουμε....

ας αφησω ομως τη γκρινια!!λοιπον...περασαμε τελεια.......ηταν ενα απιστευτο και αναπαντεχο καφεδακι που κανονιστηκε τελευταια στιγμη(γι αυτο και παραγματοποιηθηκε φυσικα!!χαχαχα)με τη λορετα τα χρειαστηκαμε λιγο οταν ξεκινησαμε να παμε για να βρουμε τη ταο και ειδαμε οτι ολοι οι δρομοι ηταν κλειστοι απο πορειες....μολις πλησιασαμε ομως...ανοιξαν για να περασουμε!!(μα..ποιες ειμαστε τελος παντων!!!)τι να πρωτοπω;;;οι κορες της ταο ειναι κουκλες...και οι τρεις!!!!!!μια μελαχρινη μια ξανθια και η τριτη η μικροτερη κι αυτη στο ξανθο φερνει!!επαιαξν πολυ ωραια τα κοριτσια με το γιοκα μου..αν και το παιζε λιγο δυσκολος στην αρχη(αντρας γαρ!)η ταο....σας το λεω να το ξερετε οτι δεν ειναι οσο γλυκεια φαινεται στις φωτο....ειναι πολυ πολυ πολυ πιο γλυκεια!!!!γλυκο μιλητη και χαμογελαστη!!!η λορετα οπως τη ξερετε...δεν αλλαξε καθολου(καμια καλυτερευση!!χαχαχαχαχαχαχα)αστειακι εννοειται!απο τη τελευταια φορα που την ειδα μου φαινεται ...τουλαχιστον μιση!!!ο Αργυρης...δεν εχω λογια!!μεγαλωσε πααααααααααρα πολυ,ομορφυνε,ειναι ενα πολυ χαμογελαστο και καλο μωρακι(δεν τον ακουσα να γκρινιαζει ντιπ!!!)και εξακολουθει να ειναι φτυστος ο μπαμπας του!! :) :) :)Αυταααααα σε γενικες γραμμες ηταν πολυ ωραια και μακαρι να μπορεσουμε να το ξανακανουμε με οποια κοπελα μπορεσει να ρθει στα μερη μας!!!!(εγραψα αρκετες λεπτομερειες για να σκασετε απο τη ζηλεια σας;;;):) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

και μένα ελενάκι μουντιαλιάζεται και δεν έχει και δημοσιογράφους και εκστασιάζεται με τις βουβουζέλες. Κουράστηκες? εγώ πτώμα! μη με ρωτήσεις γιατί, δε ξέρω!

Ο μικρουλης σου γιατι ρε συ έτσι, μπορει απο το εμβολιο. Ελπίζω σε ενα καλό και ήσυχο βράδυ για όλα τα μωράκια και για μας φυσικά.

Λες να ζουλέψανε λιγάκι οι υπόλοιπες???? Δε ξέρω, νομίζω οτι μόνες μας τα λέμε και χαιρόμαστε!!!!

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

ρε συ λορετα....πηραμε θερμομετρο που μπαινει στο αυτακι....και σκατα....για καλο το πηρα...να μη του βαζω το κανικο...τελικα ομως...του βαζω 3 φορες του αυτιου...και μετα του βα ζω και το κανονικο!!!ε μα τι να κανω....λεει του αυτιου πρωτη μετρηση 37,9....δευτερη 37,8...τριτη 37,2...βασω το κανονικο 37 ,2 λεω δε θα το εχω βαλει καλα...και το ξαναβαζω....αστα να πανε μιλαμε.....

rssOp2.pngDiP1p2.png

Παντως εφαγε ολο το γαλα και πιστευω οτι αυτο ειναι καλο σημαδι...προχτες που ειχε ο καημενος πυρετο δεν εφαγε τιποτε....

αντε καλε που ζουλεψανε(σκασανε απο τη ζηλεια τους!!:) :) :) )αυτες ειναι υπερανω!! :)

οποια ζουλευει,παιρνει τρενο πλοιο αυτοκινητο και ερχεται....α!και αεροπλανο......:)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...