Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Τα φάρμακα του ΕΟΠΠΥ που παίρνεις από το φαρμακείο του ΕΟΠΠΥ δεν έχουν συμμετοχή. Είναι δωρεάν. Και το κόστος τους είναι γύρω στα 700-900€ ανάλογα τι θα σου γράψει και τι μπορεί να δικαιολογήσει η απόφαση. Τα φάρμακα του φαρμακείου έχουν την συμμετοχή τους κ επειδή δεν παίζουν με γενόσημα και πάρε πχ το πιο φθηνό αλλά πρέπει να πάρεις αυτό που θέλει ο γιατρός μπορεί να βγει αρκετά τσιμπημένη η συμμετοχή. Εγώ βέβαια έδωσα στην συμμετοχή 50€ σύνολο αλλά είμαι επαρχία και η φαρμακοποιός είναι η μαμά της κουμπάρας μου οπότε να πω τι; 🫢 

Θα συμφωνήσω στο θέμα ανδρολόγος πάρα πολύ σημαντικό! 

Μαρη κ εσύ σε έπιασε να πάρεις μπουφέ τώρα;;; 😂

Οι άλλες μιλάνε για έπιπλα 😂 το prp ενδομητρίου που συζητάνε παραπάνω είναι μια τεχνική ενίσχυσης του ενδομητρίου σου στην ουσία με δικό σου αίμα που το φυγοκεντρουν και σου βάζουν το πλάσμα (νομίζω) σαν ένεση με καθετήρα στη μήτρα. Διφορούμενες οι απόψεις για το πόσο βοηθάει γιατί οι μελέτες είχαν πολύ φτωχό δείγμα ασθενών. Υπάρχει και το prp ωοθηκών που κάνεις κάτι αντίστοιχο απλά εκεί τα αποτελέσματα φαίνονται μετά από 2-3 κύκλους. 

Και πότε ενδείκνυται; Σε ποιες περιπτώσεις πρέπει κανείς να το κάνει;

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Kαλημερούδια!!! Εμάς κοιμήθηκε από τις 9παρά μέχρι τις 9παρά με 2-3 δειαλείματα για πιπίλα ενδιάμεσα! :wink:

Eγώ να σας πω τι έχω καταλάβει... ότι σήμερα οι γυναίκες είναι πολύ πιο συνηδητοποιημένες όταν κάνουν παιδιά και έτσι έχουν όλη τη προσοχή στραμμένη εκεί...στην εποχή των μαμάδων μας τα έκαναν και πιο μικρές και χωρίς να το πολυσκεφτούν... Όχι εννοειτε ότι δεν μας αγαπούσαν το ίδιο αλλά ήταν άλλη νοοτροπία... Αφήστε που ήταν και η εποχή του φεμινισμού και ήθελαν να το παίζουν και ανεξάρτητες! Σήμερα όσο και αν φαίνεται περίεργο οι περισσότερες φίλες μου όταν έκαναν μωράκια σταμάτησαν τη δουλειά για να αφοσιωθούν εκεί για κάποια χρόνια!!

Μαράκι εμένα κάθεται στον ποπό αλλά μόνο με υποστήριξη ακόμα...:rolleyes::rolleyes: Όσο για το ντύσιμο εγώ πλέον εδώ και ένα μήνα την έχω μόνο με φανελάκι όλη μέρα.. αν βγούμε της βάζω και κανένα σορτσάκι, φορεματάκι κλπ... Τώρα άμα φυσάει πολύ δεν ξέρω τι θα κάνω στην παραλία... δεν μου έχει τύχει ακόμα!

Τον ατμομάγειρα τον χρησιμοποίησα 2 φορές μέχρι τώρα.. λοιπόν νομίζω ότι βολεύει πολύ γιατι απλά είναι πανευκολο να φτιάχνεις κάθε μέρα φρέσκο φαγητό... δεν κάθεσα πάνω από ένα κατσαρολάκι να δεις αν είανι έτομο.. κόβεις τα λαχανικά, βάζεις νεράκι και τσουπ μόλις γίνει σταματάει μόνο του. Και μετά στον ίδιο κάδο το αλέθεις...ούτε πολλά πλυσίματα.. συν ότι γίνονται σε ένα τέταρτο εικοσάλεπτο... Δηλαδή για κάτι προκόπηδες σαν εμένα είναι τέλειο!!! Το μόνο αρνητικό που είδα είναι ότι το μπλέντεράκι του δεν είναι πολύ δυνατό...αλλά οk δεν είναι και κάτι που δημιουργεί πρόβλημα αφού μόνο του μωρού φτιάχνεις εκεί!

Νομίζω ότι η πιο οικονομική τιμή είναι από το Imaginarium με 115ευρώ. Εγώ δεν άντεξα και πήρα και το βαλιτσάκι από το σάιτ του du pareil au meme και θα το πάρω μαζί και στις διακοπές!

πω πω..ολόκληρη έκθεση έγραψα πρωινιάτικα!!!!

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα!!!!! Κορίτσια εδώ και 2 μέρες έχει εγκατασταθεί για τα καλά ο παντελής σπίτι μου και δε λέει να ξεκουμπιστεί λέμε!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Κι εγώ μόνο με φανελάκι τον έχω στο σπίτι, αλλά ενίοτε του φοράω καλτσάκια γιατί ιδρώνουν τα πατουσάκια του!!! Ελπίζω να μη γίνει βρωμοποδαράς!!!:-D:grin::-D

Για τα κρυολογήματα που λέτε, εγώ έχω μόνιμα στο μαγικό βαλιτσάκι του σπορτ μπίλι που παίρνω μαζί μου στη βόλτα μας, κουβερτάκι και ζακέτα.

Π.χ, χθες που τον έβγαλα αργούτσικα βόλτα γύρω στις 8, είχε ήδη πέσει ο ήλιος και είχε κι έναν αέρα που τολμώ να πω πως ήταν λίγο κρύος, έτσι άνοιξα το μαγικό βαλιτσάκι και τσουπ μπήκε το ζακετάκι. Αλλά και άλλη μία φορά πιο παλιά που ξεκινήσαμε για βόλτα με τον άντρα μου κάτω στην παραλία, με κορόιδευε που θα έπαιρνα μαζί μου το ζακετάκι, για να διαπιστώσει αργότερα που έπιασε ένας αέρας ότι το μικράκι έτρεμε από το κρύο:o:o:o. Αχ,πόσα ξέρουν πια αυτές οι μάνες!!!!!

τρέχω σαν την τρελή γιατι θα βρεθώ με ελενίτσα και τάο...

περιμένω την ελένη με τον μεγάλο της γιο να πάμε να βρουμε την τάο με τα τρια της κοριτσάκια. Βρήκαμε εναν παιδότοπο να δουμε τώρα αν θα τα καταφέρουμε να συγκεντρωθουμε απο τη μία ακρη της πολης στην αλλη!!!!

Ομως χαιρομαι πολυ. Τώρα σκεφτομαι αμα χρειαστει να θηλασω τι θα κανω????????

jXj1p2.png?DWVm7y7O

τρέχω σαν την τρελή γιατι θα βρεθώ με ελενίτσα και τάο...

περιμένω την ελένη με τον μεγάλο της γιο να πάμε να βρουμε την τάο με τα τρια της κοριτσάκια. Βρήκαμε εναν παιδότοπο να δουμε τώρα αν θα τα καταφέρουμε να συγκεντρωθουμε απο τη μία ακρη της πολης στην αλλη!!!!

Ομως χαιρομαι πολυ. Τώρα σκεφτομαι αμα χρειαστει να θηλασω τι θα κανω????????

ζηλευω γμτ στειλτε ενα αεροπλανο να ερθει να με παρει.

να θηλασεις οπου να ειναι αμα πειναει το μωρο τη να κανουμε?

izE6p2.png?S6UQkQqM

Διαφημίσεις

ΚΑΛΕ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ?

Καλημέρααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

εμείς ΤΕΛΕΙΑ!!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Μπαίνω για λίγο να σας πω ότι περάσαμε τέλειο βράδυ! Η μπουμπού με 38 και απίστευτο βήχα! Ευτυχώς ο μικρός ψιλοσυνήλθε, μίλησα με την παιδίατρο και είπαμε να δούμε πώς θα πάει η μπουμπού και ίως αύριο τη δει. Εσένα Ελένη πώς είναι ο μικρός?

mGKop3.png60Jvp3.png

καλησπερα κοριτσια καλα μιλαμε τα ματια μου εχουν γινει κατακοκκινα απο την αυπνια..αχ βρε μαρινακι περαστικα...τα δικα μας τωρα χτες κοιμηθηκα στις 2η ωρα και ξυπνησα στις 4,3γιατι εκλαιγε η μαρια και ηθελε γαλα αρχιζει τα παλια παλι..και τωρα ερχετε μεσα στο δωματιο..τεσπα ξυπναεςι και ο μπεμπης απο τα κλαματα και αναγκαστικα τον ταισα εφαγε ρευτηκεκ μερχι να ξανακοιμηθει πηγε 5,,ξυπνησε ο αντρας μου 5,30για να ετοιμαστει γιατι 6η ωρα θα εφευγε για αραχωβα και μεχρι να ετοιμαστει εμεινα και εγω και ξανακοιμηθηκα 6.7,30ξανα ξυπνησα με τον μπεμπη για γαλα μετα ξυπνησε και η μαρια για τσισα μικυ μαους γαλα κλπ οποτε αυτος ηταν ο υπνος μου..:(

Ιωάννα μας χορεύουν για τα καλά τα τσιπιρίκια μου φαίνεται! Καλό κουράγιο για το υπόλοιπο της ημέρας και σε σενα! Η μπουμπού είχε πάλι 37,8 την έδωσα ντεπόν, τη θήλασα κτλ κοιμήθηκε 20' μέχρι να μαζέψω λίγο την κουζίνα ουααα πάλι! :rolleyes:

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Kαλά Μαρίνα πιστεύω ότι το βράδυ που και τα δυο σου καμάρια θα κοιμηθούν σερί θα κάνεις πάρτυ όχι αστεία!!!!

Βρε κορίτσια για δώστε μου τα φώτα σας... εδώ και 3 μέρες ξεκινήσαμε λαχανικά και γενικά δεν της αρέσουν καθόλου αυτές οι σαλιάρες οι σκληρές οι πλαστικές.. οπότε την βγάζω και λερώνονται τα μπλουζάκια...έβαλα πριν πλυντήριο και μιλάμε...δεν καθάρισαν καθόλου!!!!! Τι μπορώ να κάνω;;; Έχουν μείνει όλο πορτοκαλί στάμπες... καμιά ιδέα;;

PCqNp2.png

Τον ατμομάγειρα τον χρησιμοποίησα 2 φορές μέχρι τώρα.. λοιπόν νομίζω ότι βολεύει πολύ γιατι απλά είναι πανευκολο να φτιάχνεις κάθε μέρα φρέσκο φαγητό... δεν κάθεσα πάνω από ένα κατσαρολάκι να δεις αν είανι έτομο.. κόβεις τα λαχανικά, βάζεις νεράκι και τσουπ μόλις γίνει σταματάει μόνο του. Και μετά στον ίδιο κάδο το αλέθεις...ούτε πολλά πλυσίματα.. συν ότι γίνονται σε ένα τέταρτο εικοσάλεπτο... Δηλαδή για κάτι προκόπηδες σαν εμένα είναι τέλειο!!! Το μόνο αρνητικό που είδα είναι ότι το μπλέντεράκι του δεν είναι πολύ δυνατό...αλλά οk δεν είναι και κάτι που δημιουργεί πρόβλημα αφού μόνο του μωρού φτιάχνεις εκεί!

Νομίζω ότι η πιο οικονομική τιμή είναι από το Imaginarium με 115ευρώ. Εγώ δεν άντεξα και πήρα και το βαλιτσάκι από το σάιτ του du pareil au meme και θα το πάρω μαζί και στις διακοπές!

πω πω..ολόκληρη έκθεση έγραψα πρωινιάτικα!!!!

Καλησπερα δεν ξερω αν με θυμαστε,σας διαβαζω συχνα και μαθαινω τα νεα σας.Μιλαω και με το Ειρηνακι συχνα στο facebook μιας και εχουν γεννηθει και την ιδια μερα τα μωρακια μας.

Πηρες τον ατμομαγειρα της beaba?Απο που?γιατι πηγα εχτες στα allouette που το πουλανε και κοστιζει 140 ευρω ενω σε ενα αλλα σαιτ το βρηκα 120 με μεταφορικα.

Να ρωτησω και κατι αλλα,σκεφτομαι να παω στο golden hall που εχει imaginarium,θα το βρω λετε 'η θα πουλαει μονο παιχνιδια?

φιλακια σε ολες!!!

l5oBp2.pnghCU8p2.png

ΜΑΡΙΝΑΚΙ καλησπέρα δεν ξέρω καλό μου να σου απαντήσω γιατι αυτο ρώτησα και εγω απο που να το παραγγείλουμε γιατι τον αλλον μηνα αρχίζουμε φαγητο και επειδή δουλεύω θα μου είναι πολύ χρήσιμο ελπιζω καποια απο τις κοπέλες να μας πει!

ticker.php?pic=a0em4vsvf5sm3yqy

Μαράκι το έχει στο maginarium στο golden hall το είχα δει πριν κανά 2 μήενς, αλλά τιμή δε θυμάμαι!

Χριστινάκι εγώ στο γιο μου επειδή είχα θέμα μέχρι και τώρα δηλαδή που πασαλείφετε παντού, του φορούσα 1-2 μπλουζάκια σε μεγαλύτερο νούμερο την ώρα του φαγητού και τα έβαζα κανονικά πλυντήριο και αν δεν καθάριζαν ο.κ. έτσι κι αλλιώς για το σκοπό αυτό τα είχα. Έξω συνήθως τον τάιζα με κανά 2 μεγάλες υφασμάτινες σαλιάρες και προσπαθούσα να μην λερωνόμαστε πολύ αλλά και πάλι χάλια γινότανε οπότε μετά από λίγο άλλαζα σαλιάρες!

Ιωάννα μου αυτό το μισές θα μείνουμε δεν ισχύει σε καμιά περίπτωση για μένα!!!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...