Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια,είμαι στην διαδικασία να κάνω έμβρυο μεταφορά με κατεψυγμένα,σήμερα με είδε ο γιατρός και το ενδομήτριο είναι στο 10,2 είπε ότι είναι καλό,επίσης έκανα εξετάσεις και η οιστραδιόλη μου ειναι 133 και η προγεστερόνη στο 0,1 σήμερα κλείνω δέκατη μέρα με σικλακουρ και την Τετάρτη θα κάνω έμβρυο μεταφορά,από το Σάββατο θα παρω και τα υπόλοιπα ,βασκλορ ουτροτζεσταν και προλουτεξ,είμαι να σκάσω είναι εντάξει οι τιμές μου?μέχρι να μιλήσω αύριο με τον γιατρό έχει κάποια ανάλογη εμπειρία να μου απαντήσει?

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αχχχχχχ...μη μου το θυμιζεις....θα πηγαιναμε Νοτη το Σαββατο μετα το γαμο αλλα μας την εκανε ο κουμπαρος και χαλασε η παρεα...μπουαααααααααα θελω Νοτηηηηηηηηηηηη....α!στη βεργια θα ειναι το Σαββατο η Κοκκινου.....μονο που δε τη παω ρε γμτι....το σαββατο που μας περασε ηταν ο Καρρας....ειδες η Βεργια σουξε;;;; :) :) :)

ρε συ θέρετρο η βεργιά! μη σε ξανακουσω να γκρινιάζεις!:mrgreen:

Εγώ θέλω πιο light μπουζούκια... στυλ χάντρες (που το θυμήθηκα αυτό)

jXj1p2.png?DWVm7y7O

εγω τελευταια φορα πηγα μπουζουκια στο μπατσελορ της κουνιαδας πηγαμε στον κιαμο και ημουν εγκυος και δεν το ηξερα και ηπια η μπεκροκανατα..

και γω ήμουν έγκυος σε μια εκδρομή στο πήλιο και κάπνισα και ήπια πααααρααααα πολυ! δε το ήξερα φυσικά

jXj1p2.png?DWVm7y7O

εμεις φαντασου βγηκαεμ 9-10κοπελες και ηπιαμε 3μπουκαλια ουισκι και 2μπουκαλια κρασι...φανταζεσε τι πιωμα εκανα ετσι??και την επομενη ηταν ο γαμος αλλο πιωμα απο εκει..εγω ας παω και σε κλαμπ δεν εχω προβλημα απλα θελω α παω καπου να ΧΟΡΕΨΩ

Εγώ πια μονο σε γάμους χορεύω...σε κλαμπ εχω να πάω χρόνια!

Εχει πάντως ενα κλαμπ απένταντι ακριβώς απο το σπίτι μου στο οποίο χορεύουν ημίγυμνοι πάνω στο μπαρ στις 8 η ώρα το πρωί (τους βλέπει ο γιώργος που πάει φαρμακείο). Αν μου τη βαρέσει καμιά μερα θα πάω χιχι...

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

εγω καποια στιγμη δουλευα σε μπουζουκια σαν λουλουδου και πηγαινα σπιτι στις 9το ρωι...βεβαια τα σκ πηγαινα στο χαπενινγκ και γυρνουσα στις 12το πρωι σπιτι χαχαχαχα

[quote name=marina

Πρίνσι μου μπορεί να φαίνονται οι κυνόδοντες έντονα αλλά αυτά είναι τα προτελευταία δόντια που βγαίνουν! Νομίζω σε πολλα μωρά φαίνονται έντονα αλλά και πάλι αργούν![/quote]

Μακάρι Μαρίνα μου γιατί δε θέλω το παιδάκι μου να γίνει Δρακουμέλ!!!!!!

Αμαν ρε χριστινακι...Πάντως ειναι τοσο περίεργο που βλέπεις αυτά τα πλασματάκια να αποκτουν γνώμη, θέληση, άποψη και να την εκφράζουν. Διαμορφώνουν χαρακτήρα και χαίρομαι που τουλάχιστον όλες εμείς ειμαστε δίπλα τους σ'αυτές τις υπέροχες στιγμές. Γιατι υπάρχουν και παιδιά που μεγαλώνουν με παππου και γιαγιά και οχι με τους γονείς τους. Δε το κατακρίνω αλλά θεωρώ οτι είναι καλύτερα με τους γονείς. Και δε μιλάω για μαμάδες που δουλεύουν και αφήνουν τα παιδιά κάποιες ώρες, μιλάω για παιδιά "παρκαρισμένα" στους παππουδες και γονείς που τα βλέπουν σαββατοκύριακα (και αν)

Λοιπόν, έχω γνωρίσει γυναίκα (συνάδελφο), που είχε "παρκάρει" το παιδί της 16 χρόνια στους γονείς της στην επαρχία!!!! Απίστευτο??????

Και την είχα ακούσει κάποια στιγμή να λέει ότι θα ήθελε κι ένα κοριτσάκι κάποια στιγμή και πως θα το έστελνε φυσικά στους γονείς της!!!!

"Τρία παιδιά, τρία παιδιά Βολιότικααααααα"

Μα πόσο εγωιστής μπορεί να είναι ένας άνθρωπος ώστε να θέλει ένα παιδί, αλλά να θεωρεί πως δεν έχει καμμία υποχρέωση να του προσφέρει τα στοιχειώδη?????

Και συνεχίζω ακάθεκτη!!!!

Μπουζούκια? Τί είναι αυτό, τρώγεται???? Εγώ πάλι δε θυμάμαι καν πότε πήγα τελευταία φορά!!!!!!

Ιωάννα βλέπω ντολτσεβίτα ε???????

Εντωμεταξύ το πιτσικολίνι μου, έκανε το τελευταίο του γεύμα στις 7:30 το απόγευμα και τώρα κοιμάται νηστικό, μόνο που δε μου πέταξε το μπιμπερό στα μούτρα:(:(:(:(:(. Γκρρρρρρρ!!!!! Ραντεβού στις 3 τα χαράματα, "όου σιτ"!!!!

Από τη στενοχώρια μου, άνοιξα την κατάψυξη και έφτιαξα ένα σούπερ μπωλ παγωτό carte d' or stracciatella μαζί με ένα άλλο που είναι σοκολάτα με κομματάκια πορτοκάλι. Χριστίνα, Ουουουουουουου!!!!!!!!!!! Ακολουθώ το δρόμο που χάραξες!!!!!!!!

εγω καποια στιγμη δουλευα σε μπουζουκια σαν λουλουδου και πηγαινα σπιτι στις 9το ρωι...βεβαια τα σκ πηγαινα στο χαπενινγκ και γυρνουσα στις 12το πρωι σπιτι χαχαχαχα

Ερώτηξη:::::: καλέ πότε πρόλαβες και τα έκανες όλα αυτά κυρία Κοκοβίκου???????:tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Οταν θα αρχίσω να τρώω τα πάντα σαν άνθρωπος νομίζω οτι θα περάσω μια βδομάδα τρώγοντας μόνο παγωτά...

Πρινσι μου αγχος με το φαι του ε? Εμείς σκεφτόμαστε να μη γινει μπουμουλάκι και συ να βάλει κανένα γραμμάριο!

Ιωάννα δύσκολη δουλειά ε? Και πράγματι, πότε πρόλαβες??? μπράβο πάντως που δουλευες τόσο μικρή!

Τραγικό να μη μεγαλώνεις εσύ τα παιδιά σου πάντως. Στο φαρμακειο ερχονται γιαγιάδες που τα εγγόνια τους τις φωνάζουν "μαμά".

Επίσης θέλω να πω οτι εγώ ήμουν μόνιμα στη γιαγιά μου μέχρι 10 μηνών. Δε ξέρω γιατι και πως, εντάξει η μαμά μου δουλευε αλλά θα μπορουσε να με παίρνει το βράδυ... Ποτε μεχρι τώρα που έγινα μαμά δε με προβλημάτισε αυτό το θέμα... Τώρα με προβληματίζει. Εχω μια υπέροχη μαμά που έκανε πολλές θυσίες για μένα, τη λατρεύω αλλά αυτο δε το καταλαβαίνω! Φυσικά για πολλαααα χρονια αγαπουσα τη γιαγιά μου πιο πολύ απ'ολους. Και τον παππου μου τον είχα σα μπαμπά. Τώρα που η μαμά μου με βλέπει με τον μικρό νομίζω οτι νιώθει ασχημα γιαυτο που έγινε τότε. Μου ειπε να μη χάσω λεπτο απο τον μικρό για να μη το μετανιωσω αργότερα!

Μετά απο αυτήν την εξομολόγηση, πάω για νάνι!

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Πάντως Λορέτα αν σε παρηγορεί αυτό που θα σου πω, κι εγώ ακριβώς από τη στιγμή που έγινα μητέρα, "ανακάλυψα ξαφνικά" πολλά κουσούρια και σφάλματα που έχει κάνει η μητέρα μου, ενώ μέχρι πριν, τη θεωρούσα ως την τέλεια μαμά. Απίστευτο????? Πολλές φορές είμαι απότομη μαζί της ενώ δε συνέβαινε αυτό ποτέ στο παρελθόν. Έεεειιιιιιιι τσούπρες, κανα ψυχολόγο διαθέσιμο έχουμε?????????:tongue::tongue::tongue:. Για να μην πω τρελογιατρό!!!!!!!!

Πάω να κοιμηθώ γιατί σε λίγες ώρες ξεκινά η βάρδια μου!!!!

Καλημέρα κοριτσάκια μου!Ιωάννα μου το πήρες το πμ?

Ο δικός μου ο αντρας κορίτσια ειναι καθε βδομάδα 2 μέρες εκτός οπότε σε καταλάβαίνω Ιωάννα μου μια φορά στο τόσο εινια οκ αλλα καθε βδομάδα ειναι λίγο υπερβολικό!

θελω να σας κάνω ερωτήσεις πηγαμε και πήραμε καρεκλάκι ταισματο της πεγκ πέρεγκο εχθές για να μάθει τρωει εκεί, τα μωράκια σας κάθονται με το κώλο πιά?

πως ειναι το προγραμμα φαγητου τωρα που τρωνε φρουτα και κρέμαα?στην παραλία με το καροτσι θα τα πηγαίνετε και όταν θα εχει αερα δεν φοβάστε μην κρύωσουν?τους βάζεται φανελήτσες?πήρατε τελικά τον ατμομάγειρα λέτε να μας βολέψει στις διακοπές?

ticker.php?pic=a0em4vsvf5sm3yqy

Καλημέεεεραααα!

Κοιμηθήκαμε καλά! Τον ταίσαμε στις 12:20 και κοιμήθηκε μέχρι τις 6!!!!!!!! Το θέμα ειναι οτι χθες εβγαλα με το θηλαστρο αρκετό γάλα και τον τάισε ο μπαμπάς του. Αλλά πως θα βγάζω κάθε μέρα τόσο;;;; Γιατι ετσι χορταίνει πολυ καλά και δε ξυπνάει...

Μαράκι καλημέρα, εμείς ακόμη δε τρώμε στερεές ουτε καθόμαστε μόνοι μας. Ελπίζω σε λίγο... Στην παραλία μάλλον με το καροτσάκι, δε ξέρω. Δε κρυώνουν βρε τα μωράκια. Εγώ τον έχω πολυ χύμα σ'αυτό το θέμα! αν κρυώσεις εσύ στην παραλία τότε να ανησυχίσεις.

Παιδιά καλά που μου το θύμησε η μαρία. Να παραγγείλω και γω τον ατμομάγειρα. Από το BEABA είπαμε ειναι το πιο φτηνο?

Το χρησιμοποιήσατε? Βόλεψε?

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...