Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια,είμαι στην διαδικασία να κάνω έμβρυο μεταφορά με κατεψυγμένα,σήμερα με είδε ο γιατρός και το ενδομήτριο είναι στο 10,2 είπε ότι είναι καλό,επίσης έκανα εξετάσεις και η οιστραδιόλη μου ειναι 133 και η προγεστερόνη στο 0,1 σήμερα κλείνω δέκατη μέρα με σικλακουρ και την Τετάρτη θα κάνω έμβρυο μεταφορά,από το Σάββατο θα παρω και τα υπόλοιπα ,βασκλορ ουτροτζεσταν και προλουτεξ,είμαι να σκάσω είναι εντάξει οι τιμές μου?μέχρι να μιλήσω αύριο με τον γιατρό έχει κάποια ανάλογη εμπειρία να μου απαντήσει?

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΧΑΙΡΕΤΕ~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ?

ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΚΙΛΑ ΕΒΛΕΠΑ ΕΧΤΕΣ!!!!

ΕΓΩ ΛΕΩ ΣΤΟΝ ΠΡΙΓΚΙΠΑ.....ΑΝΕΒΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΡΤΥ ΣΤΟ ΘΩΡΗΚΤΟ ΑΒΕΡΩΦ ΚΑΙ ΞΕΚΑΡΔΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΤΟΥ ΛΕΩ ΝΑ ΧΟΡΟΠΗΔΗΞΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ!!!!

ΤΟ ΠΙΑΣΑΤΕ ΤΟ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΟΟΟΟΟΟΟΟ

ΜΕΤΑ ΜΑΡΙΝΑΚΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟΝ ΦΑΕΙ Η ΦΟΥΦΟΥΛΑ ΤΗΣ ΙΝΚΑΣ!!!!ΚΑΛΑ ΠΗΓΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕ ΚΑΜΑΡΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΧΟΥΦΤΩΝΕ ΣΤΟ ΜΠΟΥΤΙ ΚΑΙ ΔΕ ΜΙΚΡΑ ΤΟΥ ΕΤΡΙΒΕ ΠΟΝΗΡΑ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΗΣ ΣΤΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ!!!

ΤΟ ΤΙ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΓΕΛΙΑ ΔΕ ΛΕΓΕΤΑΙ,,,,,

ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ Η ΜΙΚΡΑ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΓΕΛΑΣΤΟΥΛΑ ΚΑΙ ΓΛΥΚΟΥΛΑ...ΘΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ...

ΠΑΩ ΝΑ ΞΑΠΛΩΣΩ ΚΑΜΙΑ ΩΡΙΤΣΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ ΜΕΤΑ....

ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ.............

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Μπήκα πάλι στα γρήγορα!!!

Χριστινάκι ευχαριστώ για τις μηνογενεθλιοευχές!!!! Νάτα, νάτα, ώστε αρχίσατε τεχνοτροπίες στους τοίχους ε????

Ελκαράκο, μακάρι να χλαπακιάσει τις κρέμες, αν δεν μου τις φορέσει μάσκα στο πρόσωπο!!!! Βασικά ξεκινάμε φρουτόκρεμα σε καμιά βδομάδα, οπότε θα ενημερωθείτε ευθύς αμέσως!!!!!!

Αχ, βρε Μαρίνα, μου θυμίζεις τάλε κουάλε την κουμπάρα μου που δεν έχουν δει θεού πρόσωπο όλη τη χρονιά από τις αρρώστιες, φαντάσου πως ακόμα δεν έχουν έρθει σπίτι να δουν το μωρό, γιατί πολύ απλά είναι συνέχεια άρρωστοι.... Μιλάμε για χοντρό πακέτο!!!

Στέγια, ο πρίγκηψ βουρ στο ψητό βλέπω!!!!!

Λοιπόν, το μικρό μου είχε τρελή γκρίνια και όπως έλεγξα τα ούλα του, είδα πως είναι πρησμένοι και άσπροι οι κυνόδοντές του. Μα είναι δυνατόν να βγουν πρώτα αυτοί? Συνήθως οι κοπτήρες δε βγαίνουν πρώτοι?

χαχααχ κορίτσια αφήστε...μιλάμε για πακέτο!! Η κρέμα δεν εκτοξευόταν ποτέ, τώρα με τα λαχανικά δεν ξέρω τι έγινε... μάλλον δεν της αρέσουν και πολύ και μου χτύπαγε συνέχεια το χέρι με το κουτάλι...ε, μια δυο... δεν άργησε να γίνει το κακό... πάει ο καναπές μου σας λέωωωω!!! (και όχι τίπτοα άλλο αλλά όπως και σ'εσένα πρίντσι, δεν ταιριάζει η απόχρωση γμτ!!!!):cool::cool:

Πω πω Μαρινάκι ξέχασα να σου ευχηθώ περαστικούλια στον μικρούλη σου!!!! Τώρα πως είναι;; Πάντως εγώ δεν ξέρω αν θα το καταλάβω αν ανεβάσει πυρετό η μικρή μου..... :roll:

PCqNp2.png

Αμαν ρε χριστινακι...Πάντως ειναι τοσο περίεργο που βλέπεις αυτά τα πλασματάκια να αποκτουν γνώμη, θέληση, άποψη και να την εκφράζουν. Διαμορφώνουν χαρακτήρα και χαίρομαι που τουλάχιστον όλες εμείς ειμαστε δίπλα τους σ'αυτές τις υπέροχες στιγμές. Γιατι υπάρχουν και παιδιά που μεγαλώνουν με παππου και γιαγιά και οχι με τους γονείς τους. Δε το κατακρίνω αλλά θεωρώ οτι είναι καλύτερα με τους γονείς. Και δε μιλάω για μαμάδες που δουλεύουν και αφήνουν τα παιδιά κάποιες ώρες, μιλάω για παιδιά "παρκαρισμένα" στους παππουδες και γονείς που τα βλέπουν σαββατοκύριακα (και αν)

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

ουφ μπηκα λιγο αλλα πρεπει να κανω μπανακι τον μικρο..απο χτες ου εκανα ποδηλατο με εχει πιασει η μεση μου τι σκατα μηπως επειδη ειμαι αδιαθετη???δεν ξερω..αυριο ο συζυξ θα φυγει για αραχωβα και θα γυρισει πεμπτη βραδυ σνιφ σνιφ μονη μου θα ειμαι...με βλεπω να ξημεροβραδιαζομαι στις κουνιες χαχαχα...

Ιωάννα κράτα γερά! Δε λέω για την πεθερά αλλά η κουνιάδα σου δε θα μπορεί να έρχεται να σου κάνει παρεούλα?

Πρίνσι μου μπορεί να φαίνονται οι κυνόδοντες έντονα αλλά αυτά είναι τα προτελευταία δόντια που βγαίνουν! Νομίζω σε πολλα μωρά φαίνονται έντονα αλλά και πάλι αργούν!

mGKop3.png60Jvp3.png

εδω κι εγωωω!!μετα απο ενα απογευμα παιχνιδιου στην αυλη,αφου ξεπαγιασα....ρε παιδια πως επεσε ετσι η θερμοκρασια;;;

μπα....δε με πηρε κανα τηλ αυτο το παιδι....εγω παντως αυριο κατεβαινω Καλαμαρια...

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

μαρινακι ενταξει μωρε ενα βραδυ ειναι θα περασει πιστευω οτι θα ηρεμησω κι ολας θα εχω χρονο για τον εαυτο μου γιατι νταντευω και αυτον...:-D εν το μεταξυ ο μικρος εχει σταματησει να κανει εμετους μιας και τρωει κρεμες τωρα αλλα με τα δοντια χωνει ολη την χουφτα μεσα στο στομα και ξερναει ο χαζος...οσο για την κουνιαδα εδω και μια βδομαδα εχει πιασει δουλεια κ 8,30-3,30ειναι στη φουλεια κ μετα σπιτι με την ,ικρη...αλλα στανταρ βθα ερθει για ενα τσιγαρακι..:cool:

ιωαννα και εμενα μια απο τα ιδια..ολο το χερι μεσα...οποτε ολη την ωρα ξερναει παλι....επισης...ενα βραδυ αποτοξινωσης απο τον συζηγο...μια χαρα μου ακουγεται!! :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Η αποτοξίνωση κάνει καλό. Εμείς είμαστε αυτοκόλλητοι αλλα θα απολμβανα μια βραδυα μόνη σπιτι!

τον μικρό τι θα τον έκανα βέβαια δε ξέρω...

αρχισα να βλέπω μουντιάλ, την εθνική...αχ θα φάμε πολλά γκόλ

jXj1p2.png?DWVm7y7O

εμ αμα δε φαμε σημερα...ποτε θα φαμε χρυση μου;;;;:) :) :)

αργεντινη ειναι αυτη.....

εγω παντως μια φορα το χρονο που φευγει ο αντρας μου εξωτερικο με τη δουλεια...παρκαρω τα παιδια στη μανα μου....και κανω εργενικη ζωη...:)

rssOp2.pngDiP1p2.png

εμ αμα δε φαμε σημερα...ποτε θα φαμε χρυση μου;;;;:) :) :)

αργεντινη ειναι αυτη.....

εγω παντως μια φορα το χρονο που φευγει ο αντρας μου εξωτερικο με τη δουλεια...παρκαρω τα παιδια στη μανα μου....και κανω εργενικη ζωη...:)

εγώ πάλι έχω να κανω εργένικη ζωή πολύ καιρό! Βγήκα προχθές με τις φίλες μου αλλά ήταν ολες κουρασμένες:evil:...βρε αιιιιιιιιιι!

Λέω εδω και τρία χρόνια περίπου οτι θέλω να πάω μπουζουκια! Να θυμηθώ λίγο τα παλιά...

jXj1p2.png?DWVm7y7O

αχχχχχχ...μη μου το θυμιζεις....θα πηγαιναμε Νοτη το Σαββατο μετα το γαμο αλλα μας την εκανε ο κουμπαρος και χαλασε η παρεα...μπουαααααααααα θελω Νοτηηηηηηηηηηηη....α!στη βεργια θα ειναι το Σαββατο η Κοκκινου.....μονο που δε τη παω ρε γμτι....το σαββατο που μας περασε ηταν ο Καρρας....ειδες η Βεργια σουξε;;;; :) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...