Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια,είμαι στην διαδικασία να κάνω έμβρυο μεταφορά με κατεψυγμένα,σήμερα με είδε ο γιατρός και το ενδομήτριο είναι στο 10,2 είπε ότι είναι καλό,επίσης έκανα εξετάσεις και η οιστραδιόλη μου ειναι 133 και η προγεστερόνη στο 0,1 σήμερα κλείνω δέκατη μέρα με σικλακουρ και την Τετάρτη θα κάνω έμβρυο μεταφορά,από το Σάββατο θα παρω και τα υπόλοιπα ,βασκλορ ουτροτζεσταν και προλουτεξ,είμαι να σκάσω είναι εντάξει οι τιμές μου?μέχρι να μιλήσω αύριο με τον γιατρό έχει κάποια ανάλογη εμπειρία να μου απαντήσει?

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Επισης και ο δικος μου οταν ξυπναει ξυπναει με κλαμα σαν ....κι εγω δε ξερω...πεταγομαι ωσαν τη τρελλη.....

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Λορετακι πες καμια κρεμα για τα ουλα γιατι θα λαλησω απο τη πολυ γκρινιαααααααα!!!!

Bexident μας είπε ο γιατρός αλλά υπάρχει και η mundisal.

Απο τα δόντια ξυπνάνε ρε ελενάκι λες?

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Και εμένα με το που ξυπνάει πατάει τσιρίδες επιτόπου!!!! Μόνο το πρωί όταν ξυπνάει κάθεται ήρεμη και παίζει με τα παιχνιδάκια που κρέμονται από τη κούνια...

Πολύ γκρίνια όντως αυτές τις μέρες... για να δούμε..θα σκάσει κανένα δοντάκι ή θα σκάσουμε εμείς;!!

PCqNp2.png

δε ξερω αν ειναι απο τα δοντια...παντως αν ειναι απο τα δοντια και συνεχιστει αυτη η κατασταση μεχρι να τα βγαλουν ολα...απλα...τη κατσαμε!!! :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Να ΄μαι κι εγώ! Το βράδυ μας πάλι χάλια, ο γιος μου ανέβασε 39,4 και έχουν λυσάξει και τα δυο στο βήχα! Φυσικά την ξύπνησε και τη μπουμπού στις 3.30 οπότε την τάισα αλλά μετά έκανε τα κακά της και άντε άλλαγμα κλπ και 7.30 πάλι ξύπνησε! Τώρα πάλι γκρινιάζουν, τις αρρώστιες μου μέσα!

Κοριτσάκια πάντως σας το έλεγα και πριν καιρο μετά τον 5ο-6ο μήνα σχεδόν όλα χαλάνε τον υπνο τους, δε νομίζω ότι είναι δοντάκια, είναι της ηλικίας και όλα τα ερεθίσματα που προσλαμβάνουν μέσα στην ημέρα τα επηρεάζουν και στον ύπνο τους! Πιο πριν δεν αντιλαμβάνονται και τόσα πολλά! Όσο για τα δοντάκια, αν δεν σκάσουν στις επομενες μέρες είναι ανώφελο να λέμε ότι είναι από δόντια αφού μπορεί να σκάσουν και στον 9ο π.χ.!

Γμτ κλάμα πάλι! Έφυγα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Αμαν ρε μαρινάκι. Πολυ χάλια ο γιος σου ε? Περαστικά.

Καλά εμάς ΄πότε έφτιαξε ο ύπνος να χαλάσει τώρα!!!!

Ο μικρός κοιμάται τη μέρα και οχι τη νύχτα μου φαίνεται...τι να κάνω, να τον αφήνω να νυστάζει???

πάντως δικαιολογίες για τον κακο ύπνο και μεις εχουμε πολλές

-κάνει ζέστη ή κρύο, πονάνε τα ούλα του, έχει θόρυβο, κοιμήθηκε πολυ τη μέρα, βλέπει άσχημα όνειρα, δε μπορει να κάνει κακά, έκανε κακά, εχει ΓΟΠ, φοβάται, πεινάει, έφαγε πολυ... .... και η λίστα συνεχίζεται

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Μαρινακι συμφωνω απολυτως μαζι σου...ουτε εγω νομιζω οτι ειναι απο τα δοντια ολα αυτα....απλα ελπιζω να ειναι κατι περαστικο....και παλι δε θελω να γκρινιαζω γιατι οταν διαβαζω τα δικα σου...λεω παλι καλα.....ελπιζω να ηρεμησετε γρηγορα κοριτσι μου...απορω πραγματικα με τις αντοχες σου...νομιζω οτι στη θεση σου θα ειχα κλαταρει..

Γλυκουλα...πως εισαι κοριτσι μου;πως ειναι το παλικαρακι σου;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

παντα υπαρχουν χειροτερα μαρινα μου....

εμενα σημερα με εχει τσακισει η αλλεργια...ή ο,τι αλλο ειναι αυτο το συνεχες φτερνισμα...βεβαια εχω και λιγο πονολαιμο(απο τα οργια...του παγωτου βρε που λεγαμε)εχω και λιγο βηχαλακι...και η φαση ειναι οτι απο τοτε που γεννησα...το εχω παθει αυτο τουλαχιστον αλλες4 φορες...μαλλον ειναι ακομα ευαισθητος ο οργανισμος μου......τι να κανουμε....ειμαι ευαισθητη κοπελα.....:) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Και γω οσο αρρώστησα μετά τη γέννα δεν έχω αρρωστήσει στη ζωή μου!

Μαρινάκι πραγματικά δύσκολη χρονιά. Ελπίζω στις διακοπές να ειστε όλοι καλά και να ξεκουραστείτε!

Ελεν, η τάο επικοινώνησε καθόλου?

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Τι είναι αυτό ρε κορίτσια ματιασμένες είμαστε όλες? Εγώ ήδη από την εγκυμοσύνη παρόλο που πολύ δύσκολα κρεβατόνομαι και δούλευα μέχρι 36 εβδομάδων, τα είδα όλα σε κάποιες φάσεις με τις αρρώστιες! Ήταν τότε που ο γιατρός έτρεχε να μου βρει ταμιφλού γιατί νόμιζε ότι είχα τη γρίπη των χοίρων! Είπαμε κάνω γουρουνιές στο φαί, αλλά όχι να κουβαλάω και την παλιογρίπη τους! Παρεπιμπτόντως για να μη βαρέσω το κεφάλι μου στο τοίχο τσάκισα μια τεράστια σοκολάτα αμυγδάλου η οποία δε μου άρεσε κιόλας! Ευτυχώς είμαι σε δίαιτα! Γκρρρ!

mGKop3.png60Jvp3.png

Χαλοου και πάλι... τι λέγαμε εχθές για κάτι πορτοκαλοκαφέ χρωματισμούς που θα έπαιρνε το σαλόνι μας;;; εεεε....εμένα ξεκίνησε!!!! Μην σας πω καλύτερα το μεσημέρι που εκτοξεύθηκαν τα καρότα και οι πατάτες....:mrgreen::mrgreen:

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...