Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ρε κοριτσακια εχουν ξεκινησει να γελανε τα μικρα σας?οχι χαμογελο χαχανητο κανονικα!!!!!το θηλαζα και το ενιωσα να κουνιεται αρκετα,το κοιταω και το ειδα ειχε ξεκαρδιστει ακουστηκε και λιγακι.παιδια τι ειναι αυτα που μας κανουν και τρελενομαστε?

4ywWp2.png

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ.ΕΙΜΑΙ ΜΑΜΑ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2009 ΚΑΙ ΜΠΗΚΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΩ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΝΝΗΤΟΥΡΙΑ ΣΑΣ!!!!!

ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΠΑΝΤΑ ΥΓΕΙΑ!!

ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ FORUM ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΠΑΡΩΝ ΓΙΑ ΣΑΣ!!!!

ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ!!!!

ευχαριστουμε κοριτσακι!!να χαιρεστε το μωρουδακι σας.να ειναι παντα ευτυχισμενο.περπατατε η ακομα?

Περπατησε τη μερα των γενεθλιων της.Απο τοτε εχω γινει ΚΕΝΤΕΡΗΣ.Δεν πιανετε με τιποτα και ολο μου ζηταει να την κυνηγαω....αστα.Χαρειτε τα τωρα που ειναι ολο ξαπλα!!!χαχαχαχαχαχα:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Όπως τα περιγράφεις Άννια μου τα περνάμε κι εμείς κατά καιρούς! Τελικά λάθος την έκανα την ερώτηση! Μήπως υπάρχει κανένα μωράκι που ΔΕΝ βγάζει γουλίτσες??? Άννιτα τα είπες αυτά στον παιδίατρο μήπως μπορούσε να σας συστήσει κανένα άλλο γάλα?

εμενα βγαζει γουλιτσες σε καθε γευμα, αργει να ρευτεί ή ακομα και αν ρευτεί βγάζει. Με το που τη βαλω στην αλλαξιερα βγάζει, με το που την πλύνω βγάζει.

Ο παιδιατρος μου ειχε πει οτι ανησυχουμε μονο σε περιπτωση εμετου-ρουκετα, οχι σε γουλιές. Ο λέξανδρος εβγαζε ετσι μεχρι 5 μηνων!

Τη μικρη την εχω με σαλιαρα εδω και καμια εβδομαδα γι αυτο το λογο και αλλάζω 3-4 καθε μερα!

τι σχεση εχουν τα γαλακτοκομικα με αυτο ομως? Νομιζω το κανουν τα περισσοτερα μωρα και ειναι ανεξαρτητο της διατροφης..

κι αλλο προβλημα σημερα...η μικρουλα κοιμαται σχεδον συνεχεια...Τι έπαθε?

δεν θα μ ενοιαζε αν το στηθος δεν ειχε τουμπανιασει τοσο...:o

μου ρχεται να παω να αντλήσω αλλα βαριεμαι να ξεθαβω και να πλενω το παλιο μου θηλαστρο...

Χριστίνα είδες που τελικά το 5κιλο έπαιξε το ρόλο του? Έτσι κι ακόμα καλύτερα να συνεχίσετε με τον ύπνο σας! Άντε να ξεκουραστείς κι εσύ!

Εμένα η μπουμπούκα αν και σταμάτησαν κάπως οι εμετοί εξακολουθεί και βγάζει γουλιτσες ή πηγμένο γάλα. Το κάνει αυτό κανένα άλλο μωράκι? Αναρωτιέμαι αν τα μωράκια που πίνουν γάλα σκόνη έχουν τέτοια προβλήματα! Πολύ με προβληματίζει όλο αυτό και δυστυχώς δεν καταφέρνω να κόψω μαχαίρι γαλακτοκομικά και σοκολάτα όπως θα έπρεπε!

Ελκαράκι κι εμείς έχουμε μπούκωμα. Ρϊχνω ορό 2-3 φορές τη μέρα! Ας μείνουμε σε αυτό και γρήγορα τα μπεμπάκια μας να συνέλθουν τελείως!

μαρινα ο εμετος και οι γουλιτσες μηπως ειναι απο το μπουκομα?

εμενα η μικρουλα βγαζει γουλιτσες και2 και 3 μαλλον εχει παλλιδρομιση :-(

πηρα τον δρ και μου ειπε να μην κανω τιποτα μονο να την θυλαζω σε πιο ορθεια θεση

izE6p2.png?S6UQkQqM

Διαφημίσεις

μανιταρι εγω ξερεις τι κανω οταν γραφω μεγαλο ποστ??επειδη ξερω οτι θα με πεταξει εξω το κανω αντιγραφη και μετα ξανα συνδεομαι και κανω επικολληση και ετσι το εχω ετοιμο:wink:

:-D

στεγια το εχεις δοκιμασει αυτο με το γαλατακι στην μυτουλα?

παντως κοριτσια χαλαρες σας βλεπω με τις γουλιτσες εγω εχω φρικαρι.

και το καλυτερο με ποναει και ο λαιμος μου ελπιζω να μην κολλησω το μωρο καμια ιωση:-(

izE6p2.png?S6UQkQqM

μανιταρι εγω ξερεις τι κανω οταν γραφω μεγαλο ποστ??επειδη ξερω οτι θα με πεταξει εξω το κανω αντιγραφη και μετα ξανα συνδεομαι και κανω επικολληση και ετσι το εχω ετοιμο:wink:

ωραια ιδεα θα το κανω.:wink:

εσυ πως εισαι ? το μωρακι ειναι καλυτερα με τα πονακια?

izE6p2.png?S6UQkQqM

μανιταρακι εμενα ολες μου οι μπλουζες εχουν γουλιτσες του μπεμπη..αλλα μωρακια βγαζουν πολυ αλλα λιγο αλλα ειναι φυσιολογικο..εμεις καλα ειμαστε αναλογως βεβαια τυχαινει μερα που κλαιμε συνεχεια και τυχαινει που κοιμομαστε συνεχεια..

:-D

εδω κι εγω!!!!εμενα παλι δε με ανησυχουν οι γουλιτσες καθολου....ισως γιατι ο μεγαλος εβγαζε οχι γουλιτσες,....αλλα γουλαρες( :) )και ακομα ειναι πολυ ευκολος στον εμετο!Μολις θα μπουνε τα γευματα θα τα ξεπερασουνε κι αυτα τα μικρα μας!Ευα μου και τι στεναχωριεσαι που κοιμαται το μωρο ολη μερα;;Να χαιρεσαι επρεπε!!Αχ..με τιποτα δεν ειμαστε ευχαριστημενες!!! ;):) :) :)Κι εμενα γελαει πολυ Ειρηνη μου,και οταν τον βαζω μπρουμυτα γυρναει τα κεφαλακι του απο τη μια μερια στην αλλη,ή το σηκωνει για να βλεπει τι γινεται(καθ'οτι μεγαλος κουτσομπολης!!!απορω σε ποιον εμοιαξε!!!:) :) )Και ξερετε και τι αλλο κανει οταν ρευεται....ρευεται πολυ δυνατα...μα παααααααααρα πολυ δυνατα...αφου νομιζω οτι θα τα ξερασει ολα...Κι οχι τιποτα αλλο...αν τυχον τον εχει παρει ο υπνος τρομαζει ο καημενος απο το ιδιο του το ρεψιμο!!! :) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...