Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , kate82 είπε:

Όπως πάντα εγώ είμαι αυτήν που πετάω και τα άσχετα, αχχαχαχα, μήπως γνωρίζετε κανένα μαγαζί με οικονομικά έπιπλα??? Κοιτάω για μπουφέ και κάτω από 500 δεν βρίσκω 

Η Ravenna έχει εκπτώσεις μέχρι τέλη Φεβρουαρίου. 

• Ευχαριστώ 1

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Εμένα εδώ και μία ώρα γκρινιάζουν εναλλάξ οπότε φροντίζουν να με διατηρούν σε φόρμα μόλις ξαπλάρω τσουυυπ το καθήκον με καλεί!

Αυτά έλεγα κι εγώ να πάρω Λορέττα! Θα πάω να τα προμηθευτώ αύριο κιόλας! Και η μπαγκαζιέρα θα σας βολέψει μια χαρά νομίζω! Δεν κατάλαβα τι έγραφες παραπάνω, όταν θηλάζεις κρατάς κάτι σαν ημερολόγιο? Πολυ ωραία ιδέα! Όσο για τους κοιλιακούς τους κάνω αλλά πραγματικά στο γυμναστήριο μας σκίζουν πολυ περισσότερο και εντάξει στο σπίτι (πάνω στο κρεβάτι εννοείται) δεν είναι και πολυ αποτελεσματικοι! Τι μιλάς κι εσύ πάντως για κιλά σε είδα στις φώτο κορμάρα είσαι! Να μην πω για το χριστινάκι, που μάλλον δεν τρώει τίποτα άλλο μέσα στη μέρα και είναι μόνο με το παγωτό και της φαίνεται πολύ! Την είδα κι αυτή σε φώτο μία κουκλα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

στην πρωτη εγκυμοσυνη πηρα 13κιλα και με το που γεννησα ημουν 50κιλα εκει δεν ειχα κανενα προβλημα καταβροχθιζα τα παντα τωρα αμα φαω ενα παγωτο μετα εχω τυψεις..λοιπον αρκετα παω να σφιξω λιγο και θα ξαναμπω πιο μετα,ελπιζω να βρω καμια μεσα...

Καλησπερα κοριτσαρες μου!!!πως ειστε;;;εμεις τολμω να πω...καλα;;δεν ανεβασαμε πυρετο περα απο ενα 37αρακι και αν ειμαστε ετσι και αυριο πρωτα ο θεος τεταρτη θα παμε για το εμβολιο!Η ταο αραγε ηρθε;λες Λορετακι να βολευεται να βρεθουμε τεταρτη που θα ειμαι κατω;;

αχ τα κιλα...πονεμενη ιστορια...εκει που δε τρωω για καμια βδομαδα..εκει πλακωνομαι...τωρα ειμαι...στο δευτερο!χαχαχαχα!κι εγω μεχρι σεπτεμβριο θελω να ειμαι 58 αλλα....χλωμο...ασε που φοβαμαι πολυ και τις διακοπες οπως λεει και το μαρινακι!

χριστινα γιατι την κατεβασες επιπεδο;για καποιο λογο συγκεκριμενο;;;;;;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

εγω παιδια την εκοψα τη γυμναστικη....δε βρισκω χρονο καθολου ειδικα τωρα που ο μεγαλος δε παει καισ χολειο...το μυαλο μου ειναι να βρω ενα μισαωρο να τη πεσω....

εμεις μπαγκαζιερα δεν εχουμε αλλα μονο ενα παρκοκρεβατο θα κουβαλησω γιατι ο μεγαλος...ε...ειναι μεγαλος!ελπιζω να χωρεσουν....:)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Μαρινάκι τι ύψος έχεις? και γω στα 58 ειμαι καλά αλλά προς το παρόν δε το βλέπω. Εγώ είμαι 1.64 (ντερέκι). Ρε συ εγώ ελπίζω οτι όταν μου έρθει περίοδος να χάσω κανένα κιλό.

Ελενάκι μακάρι να γινετε καλά γρήγορα! αλήθεια η Τάο που ειναι οεο?

Τετάρτη έχω κλείσει κομμωτήριο. Αλλά αν ειναι να βρεθούμε να το ακύρώσω! Για τι ώρα? Θα μου πεις, που να ξέρω...ΤΑΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ειδοποία μας :-D

Χριστινάκι τι θα γίνει μ'αυτό το orgy??? Βαζεις κανένα κιλό η θα τα πάρω>????:mrgreen:

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Δε ξερω αν μπορει και η ταο..τεσπα αμα θα δωσει κανα σημειο ζωης θα δουμε! :)

τι θα κανεις μαρη παλι στο κωμμοτηριο;;;;:)

χριστινα...κι εγω θελω ενα οργιο τωρα!!!(σοκολατενιο εννοειται!! :) )

προς το παρον περιμενω να παει εντεκα η ωρα...να οργιασω με το σιδερο!! :( :( :(:)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Λοιπόν παιδιά τρώω και άλλα πράγματα μέσα στην ημέρα αλλά η άλήθεια έιναι ότι μπορώ να την βγάζω και μόνο με σοκολάτες... πάντως μέσα σε 2 ώρες έφαγα ΜΟΝΗ μου ένα οικογενειακό... και όλο λέω ότι δεν θα το ξανακάνω και όλο υποκύπτω... έλεος πια!!

Εγώ είμαι 1.68-1.69 περίπου και τώρα 66 κιλά (ναι λορέττα πήρα 1 ΚΙΛΟ!! χααχαχ) Πριν την εγκυμοσύνη ήμουνα 63 κιλά αλλά τα καλύτερα μου είναι γύρω στα 59...άραγε θα φτάσω ποτέ έτσι όπως παώ!? χλωμόοοο!!!!

Εγώ τις διακοπές δεν τις φοβάμαι να παχυνω...αντιθέτως πάντα χάνω και γενικά το καλοκαίρι χάνω συνήθως 3-4 κιλά τα οποία φροντίζω να τα ξαναπάρω το χειμώνα....

Ελένη μου της είχα κατεβάσει επίπεδο γιατί την έχω ακόμα στο παρκοκρέβατο και νόμιζα ότι δεν κάνει πλέον λόγω βάρους...

Έλα ντε λορέττα ..τι θα κάνεις ΠΑΛΙ κομμωτήριο;;;; :-)

PCqNp2.png

Και γιατί πρέπει να οργιάσεις μετά τις 11 με το σίδερο? Για το νυχτερινό? Εμένα άμα μου έρθει η όρεξη βουρ για σίδερο χωρίς να σκεφτώ τίποτα γιατί αλλιώς όπως μου έρχεται μου φεύγει! :)!

Λορέττα μου εγω με πολύ τέντωμα φτάνω το 1,63! Ελα τα υψη στη φόρα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Εσύ ρε Χριστινα έχεις και ένα μπόι, οπότε καλά τα λέω εγώ μια χαρά είσαι!

Οι υπόλοιπες όλες το 58αρι έχουμε στόχο ε? Άντε μέχρι το Σεπτέμβρη να το πιάσουμε! Αφού λέω τώρα που θα έχει εκπτώσεις να πάω για φόρεμα για τη βάφτιση αλλά από την άλλη πού πας ρε Καραμήτρο με τόσα κιλά και κυρίως πόντους πάνω σου?

mGKop3.png60Jvp3.png

Τι να κανω μαρινακι μου;;;θυσιαζομαι για τη τσεπη μου η δολια μαναααααααααα!!!

χριστινα....ακριβως ετσι και εγω...μπορω να ζω μονο με σοκολατες...και μεταξυ μας...αυτο κανω.......χαχαχαχαχα!!!

ασε το παιδι να κοιμηθει στο επιπεδο που βολευτεται!δε νομιζω να εχει φοβο! ;)

α και.....καλα μαρη χριστινα μας δουλευεις;;;;;εμεις οι καημενες της ταξης του 1,60-1,65 παλευουμε για το 58 και θα μας πεις εσυ δυο μετρα κοπελα πως θες να πας 59;;;; ε οχι!δε το δεχομαι!!!συνεχισε να τρως! :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

εγω θα ψωνισω με τις εκπτωσεις παντως ρουχο...και ο,τι ηθελε προκυψει......(μονο μη παχυνω και δε με χωραει μετα! ) χαχαχαχα!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Εγώ για τα κιλά δεν αγχώνομαι και πολύ...εξάλλου δεν μπορώ με τίποτα και ποτέ να κάνω δίαιτα αλλά ξέρω ότι κάποια στιγμή θα τα χάσω... αλλά με πονάει το θέμα της κοιλιάς... πολύ... πααάρα πολύ... είμαι σαν 5 μηνών έγκυος και δεν λέω υπερβολές...:roll::roll:

PCqNp2.png

ουφ εκανα ενα 20λεπτο ποδηλατο και τωρα παω να κανω με τα βαρακια καμια ασκηση για τα πλαινα που πεταγονται σαν καρβελια...και εγω 1,68-1,69ειμαι οποτε καλα με ελεγε η αδερφη μου αγγουρι..

και εγω μονο κοιλια εχω κλαψψψψ...ελενη και εγω μετα της 11σιδερωνω χτες σιδερωσα 3πληντυρια αλλα τι να κανω..οικονομια τρομερη...εγω τωρα που ειναι καλοκαιρι φοραω μονο υφασματινα που ειναι με λαστιχο και ριχτα μπλουζακια που με κανουν ομοιομορφη..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...