Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Βρε λορέττα μου μην το σκέφτεσαι έτσι και σε παίρνει από κάτω...καταρχάς αφού θέλεις να συνεχίσεις μπορείς να το κάνεις για πολύ καιρό ακόμα και κάποια στιγμή μπορεί και από μόνη σου να θέλεις να αποθηλάσεις!! Επίσης όσο μεγαλώνει ο μικρούλης σου θα κάνετε νέα πράγματα μαζί και καθώς δεν θα είναι πια μωράκι θα τον ευχαριστιέσαι διαφορετικά!!

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Με το θέμα των κουνουπιών τι κάνετε;;

πραγματικα...τι κανουμε με αυτο το θεμα;;ολο θελω να ρωτησω τη γιατρο και ολο ξεχναω....

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Εγώ θέλω να πάρω τα τσιρότο δεν ξέρω πώς γράφονται η Λορέττα θα μας πει, νομίζω ότι είναι κάτι τελείως φυτικά αυτοκόλλητα και μπορείς να τα βάζεις π.χ. στο καρότσι ή στο κρεβατάκι του παιδιού

Λορέττα μου αφού δεν είσαι έτοιμη, μην το σκέφτεσαι καν! Εγώ για να είμαι ειλικρινής δεν έχω τόσο μεγάλο κόλλημα, σίγουρα νιώθω ότι με φέρνει πιο κοντά στο μωρό, αλλά κυρίως θηλάζω επειδή νομίζω ότι είναι το καλύτερο γάλα που μπορεί να πιει! Και στο γιο μου που τελικά αποθηλάσαμε στους 9 μήνες, νομίζω δεν ένιωσα καθόλου τύψεις! Έγινε σταδιακά και συνειδητά! Δεν υπάρχει όμως και πάλι λόγος να το σκέφτεσαι!

mGKop3.png60Jvp3.png

κορίτσια έχουν βγάλει τα μικρά σας κανένα δοντάκι, ο δικός μου έχει τόση γκρίνια 3 μερες που αν δε δω δόντι θα τον δώσω πίσω!!!!! :tongue::tongue::tongue:

εντωμεταξύ αρχίσαμε κ φρούτα σιγά σιγά αλλά το κουτάλι μόνο να το μασάει θέλει όχι να τρωει

μαρίνα αυτό με το θηλαστρο μου συμβαίνει πολύ συχνά πότε δεν εφαρμόζει καλά και πότε δεν ξερω βάζω το μπέμπη στο αλλο κ παίρνει μπρος

για τα κουνουπια βάζουμε κουνουπιέρα μεχρι να ρθουν οι σιτες και σπρευ απιβίτα στο καρότσι ή πάνω στη μαμά

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

Επανήλθα!!!!!

Ειρήνη, θα σου στείλω πμ!!!!

Χριστίνα, αυτό αναρωτιέμαι κι εγώ, εντωμεταξύ ο άντρας μου πήρε μία μπαγκαζιέρα, που αν τη δει κανείς θα νομίζει πως έχουμε 5-6 παιδιά!!!!!!!!!!!!

Μαρινάκι, τί ταλαιπωρία ρε γμτ!!! άντε να πάτε διακοπούλες να ηρεμήσετε!

Εντωμεταξύ έχω κι εγώ την εντύπωση πως μου βγάζει δόντια, σήμερα το μεσημέρι είχε απίστευτη γκρίνια και μασούλαγε λυσσαλέα το πλαστικό παιχνιδάκι της οδοντοφυίας!!!!

Γύρισα απο διαιτολόγο, έχασα 2.300 περίπου αλλά πρέπει να εξαφανιστούν άλλα 5,5-6! Πώς θα γίνει αυτό αναρωτιέμαι, για την ακρίβεια φοβάμαι ότι στις διακοπές θα επανέλθουν κι αυτά!

Δοντακι εμείς δεν έχουμε ακόμα, αν και σάλια έχει μπόλικα και χεράκια φυσικά συνέχεια στο στόμα αλλά αυτός είναι και ο τρόπος τους να ανακαλύψουν το γύρω κόσμο!

Αμάξι αλλάξαμε λίγο πριν γεννήσω, όχι ότι είναι τεράστιο αλλά κάτι ψιλοχωράει! Παρκοκρέβατο έχω αφήσει ένα μόνιμα στα Γιάννενα και στις διακοπές συνενοήθηκα να έχουν από το ξενοδοχείο, 2 για την ακρίβεια γιατί και ο γιος μου δεν είναι προς το παρόν για κρεβάτι γιατί θα μας αλωνίσει για τα καλά! Τώρα τον Αύγουστο που έχουμε να πάμε κάπου κοντά στην Αθήνα και δεν υπάρχει παρκοκρέβατο μάλλον από κάπου θα δανειστούμε! Σκεφτείτε ότι έχω 2 παιδικά καθίσματα πίσω και δε χωράει άνθρωπος, 1 καρότσι μία βαλίτσα των παιδιών,ε και για μας ότι χωράει στα πίσω καθίσματα! Χι,χι,χι! Πλάκα-πλάκα σκεφτόμαστε και εμείς για μπαγκαζιέρα αλλά δεν το βλέπω για φέτος!

mGKop3.png60Jvp3.png

να μαι και εγω ετοιμαζομαι για την γυμναστικουλα μου 20λ ποδηλατο για ζεσταμα βαρακια και και κοιλιακους αντε μπας και φυγει κανενα κιλο ακομα...μια χαρα σε βρισκω μαρινακι...εγω να δω ποτε θα φυγουν οεο??εχω κολλησει...εν το μεταξυ ραντεβου με τον ενδοκρινολογο μου κλεισανε 13ιουλιου γιατι αυτος που εχω ειναι μονο στο ικα αλλα δεν τον αλλαζω γιατι ειναι παρα πολυ καλος οπουε θα κανω υπομονη..μαρινα θα κανουμε συμπαρασταση η μια στην αλλη με τα κιλα...ποσα εισαι τωρα??εγω παιζω με 57,5-58καλη ειμαι δεν λεω γιθα το υψος μου απλα το εχω μονο σε ενα σημειο το βαρος και εχω μια κοιλια αστα να πανε,θελω α παω μεχρι τον σεπτεμβρη 52κιλα αραγε θα τα καταφερω???

Βρε Ιωάννα μου μια χαρά είναι τα κιλα σου σιγά μη χάσεις τόσα πολλά ακόμα! Εγώ είμαι 64.250 αλλά η διαιτολόγος λέει θα είναι ιδανικό να φτάσω 58! Όσα είσαι εσύ τώρα κορισάρα! Πόπο μου φαίνεται βουνό!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

επειδη παντα ημουν αδυνατη τωρα μου φαινετε περιεργο που ειμαι 58κιλα..απλα για να νιωθω εγω καλα με το σωμα μου θελω να παω στα 52κιλα..πιστευω οτι θα τα καταφερω,απλα θελω να κοιταξω τον θυροειδη γιατι με τετοια πεινα και γυμναστικη που εχει πεσει μενω στασιμη και δυσκολευομαι να χασω κιλα.αφου εχω τετοια κοιλια που για να χαθει πρεπει να χασω 4κιλα σιγουρα:shock::lol::lol:

Γεια σας κοριτσάκια! Πήγαμε βολτίτσα. Πια μόνο για τον μικρούλη ψωνίζουμε! Το μόνο που δε μπορώ να βρω ειναι κανένα καλό πεδιλάκι. Απο που τα παίρνετε εσείς?

Για τα κουνούπια βάζουμε cer8 (προφέρεται τσερότο) και το κολλάμε στο κρεβάτι, στο καρότσι ή κάπου στο δωμάτιο του κοντά του. Εγώ στα πόδια του έχω βάλει και παιδικό αντικουνουπικό!

Τελικά θα πάρουμε μπαγαζιέρα και μεις. Μου το πρότεινε σήμερα ο σύζηξ γιατι δε θα χωρέσουμε. Οποτε εντάξει μ'αυτό το θέμα.

Μαρινάκι μια χαρά τα πας με τα κιλά. Κάνεις και γυμναστική...εγώ να δουμε πότε θα το πάρω απόφαση! Το ίδιο και η ιωάννα.

Οσο για τον θηλασμό, δε ξέρω τι μ'επιασε χθες το βράδυ. Ξεφύλλιζα τα τετράδια που γράφω τις ώρες που θηλάζω και διάφορα άλλα και συγκινήθηκα

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Σήμερα δεν έχω κουράγιο για γυμναστική βραδυάτικα μετά από τόση αυπνία, αύριο όμως θα το κάνω το 100σταρι μας!

όντως τους κάνεις αυτούς τους κοιλιακους το βράδυ? Νομιζα κάνεις πλάκα!!!!!

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Bρε κορίτσια λέτε για δίαιτες και γυμναστικές και εγώ χτυπάω ΠΑΛΙ αυτή τη στιγμή ένα chocolate orgy ΟΙΓΕΝΕΙΑΚΟ!!! Δεν πάω καθόλου καλά.... τα οικογενειακά τα έχω κάνει ατομικά εγώ.......:|:neutral::|

Το αστεράκι μου ούρλιαζε και ορυώταν πάλι και της ξανανέβασα το επίπεδο στο κρεβατάκι και κοιμάται τώρα μια χαρά... μάλλον φοβάται τόσο κάτω;; Τι να πω...

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...