Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Στεγια μου...μαλλον δε θα της ξαναπεις τιποτα για το μωρο!!χαχαχαχα!!Αντε καλε;;;τι περιμενετε;;;πηγαιντε τον πριγκηπα για ψωνια!! ;)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερραααα,εγω ναι γιουπι κοιμηθηκα απο τις 1,30μεχρι 4,30που ξυπνησε η μαρια για γαλα γκρρρρ κ μετα μεχρι της 7,30που ξυπνησε ο μικρος να φαει...γενικα τωρα που εχει μεγαλωσει με θελει αποκλειστηκοτητα κ δεν προλαβαινω και πολλα και οταν κοιματε τρεχω να κανω καμια δουλεια..εν το μεταξυ ο συζυξ θσ παει γθια 2μερες αραχωβα για μια δουλεια σε ενα ξενοδοχειο και βλεπω να φλιπαρω μονη μου με τα μικρα αυτα..

ευχαριστουμε πολυ ελενακι...προσπαθω να βρω το μαγιο που αγορασα να σας το βαλω να το δειτε αλλα δεν το βρισκω:roll:

ε τι να σε πω τωρα;;;;;;αντε!ξαναψαξε! ;)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Χελόου! γυρίσαμε και μεις!

ααααα αν δε πάμε μια βολτίτσα μεσα στο λιοπύρι δε μπορούμε!!!!

Ιωάννα ΘΕΛΟΥΜΕ ΦΩΤΟ ΜΕ ΜΑΓΙΟ....

Εμένα ο μικρός μου είναι πολύ ανεξάρτητος και δεν ειναι κολλημένος πάνω μου. Απο τη μία μ'αρεσει και απο την άλλη μου τη δίνει. Λίγο τη μανούλα να μη της εχει αδυναμία?????? κλαααψψψψψ:(

Χριστινάκι μου καλά μηνογενέθλια! Και μένα χθες με πήραν τα ζουμιά που σκέφτηκα ολους αυτους τους μήνες με το μωρό και ειδικά τις στιγμές του θηλασμού!!!!

Στεγια τι να πω με την πεθερά σου!!! Να μη της λές τιποτα!!! μπρρρρρ

Φιλιά σε όλες!

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Καλά μιλάμε τα έχω πάρειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

Δε πρόκειται να της πω τίποτα.....

Ή μάλλον μη της πω δε σας απαντάω γιατί είστε γκαντέμω!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Γεια σας κοριτσάκια μου!

Χριστινακι κλείσατε κιόλας μισό χρόνο!!! Όλο ευτυχισμένες στιγμες να θυμάσαι με το παιδάκι σου!

Εγώ κορίτσια παίρνω το βραβείο του χειρότερου ύπνου για χτες! Πήγα να κοιμηθώ στη 1.30 αλλά ξύπνησε ο μικρός και ξαγρύπνησα μέχρι να του δώσω σιρόπι κλπ και πρέπει να πήγε 3 και κάτι για να κοιμηθώ! Στο ενδιάμεσο κάποιον (μπέμπη ή Γώγο δε θυμάμαι άκουσα να φωνάζει) αλλά στις 5,30 με ξύπνησε ο καλός μου που ετοιμαζόταν για δουλειά :twisted: και από τις 6,10 ο αρρωστουλης γιος μου με έχει στο πόδι! Τώρα πάω να τα βάλω για ύπνο αλλά ντεν κοιμούνται ακόμα! Και η μπουμπού είναι με εισπνοές γιατί έχει πολύ βήχα! Όμορφα? Παράλληλα ξεποδαριάστηκα να ψάχνω κάτι πραγματάκια για τη βάφτιση, επίσης δεν μπορούσα να βγάλω με τίποτα γάλα με το θήλαστρο και μου πήρε 1 ώρα ενώ το στήθος ήταν πρησμένο και τελικά από τα νεύρα μου το έριξα κάτω και έσπασε σε μια άκρη! Αυτάαααα! Καλή συνέχεια να έχουμε σε αυτήν την όμορφη μέρα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Mαρίνα μου θέλω μια γνώμη...επειδή αν κατάλαβα καλά θα πάτε Γιάννενα έτσι; Τι ώρα λες να ξεκινήσετε με τα μικρά;

Γιατί το σκέφτομαι και εμείς με τις διακοπές που θα έχουμε 6 ώρες ταξίδι, είναι καλύτερα να φύγουμε πολύυυ πρωί (του τύπου κατά τις 5) ή να περιμένουμε να ξυπνήσει και να φάει το μικρό (κατά τις 7.30-:cool: και να φύγουμε μετά; Φοβάμαι μην δεν αντέξει τόσες ώρες στο αυτοκίνητο....

Ααα αν δυσκολευόσουνα να βγάλεις με το medela το είχα πάθει και εγώ και έφταιγε το διαφανές καλώδιο που δεν έκανε πολύ καλή επαφή.. μυ είχε συμβεί 4-5 φορές και όταν το πίεζα πολύ και προς το μπουκάλι και προς το μηχάνημα μετά ήταν μια χαρά!

PCqNp2.png

ηρθα μια βολτιτσα και παω να τη πεσω.....

χριστινα εμεις παντως που θα πηγαιναμε αγρινιο ειχα σκοπο να φυγουμε οσο το δυνατον πιο πρωι για να κοιμαται οσο το δυνατον περισσοτερη ωρα το μωρο στο αυτο κινητο...ετσι λεω να κανω και το καλοκαιρι! ;)

παω για ντουζακι και τη πεφτωωω φιλακιαααααα!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Όλες την πέσατε κακουργες? Μόνο εμένα δε με αφήνει η κουτσομπόλα! Ουφφφφ! Καλό βράδυ τώρα, ε να μην καλομαθαινουμε κιολας!

Ναι της medella το θήλαστρο! Τα πήρα τόσο που λέω άντε να περάσει το 6μηνο και σιγά-σιγά να αποθηλάσουμε γιατί η μπουμπού δεν παίρνει με τίποτα μπιμπερό, κάνω κι εγώ 100 χρόνια να βγάλω το γάλα ε έτσι δεν τολμάω να πάω πουθενά! Τέσπα σας ζάλισα!

Για Γιάννενα χριστινάκι λέμε να αναχωρίσουμε κατά τις 6 ΑΝ τα καταφέρουμε! Σκέφτομαι να ταίσω εκείνη την ώρα τη μικρή να τα βάλουμε και τα δύο στο αυτοκίνητο και ας ελπίσουμε ότι η μικρή τουλαχιστον θα ξανακοιμηθεί! Ο Γιώργος το καλοκαίρι που κάναμε πάλι μεγάλο ταξίδι η αλήθεια είναι δεν ξανακοιμήθηκε αλλά τουλάχιστον να μην είμαστε μέσα στο ντάλα ήλιο με τα μωρά!

mGKop3.png60Jvp3.png

Xμμμ... κατά τις 6 είναι καλή ιδέα.... απλά μου φαίνεται ότι τελικά δεν θα καταφέρουμε και εμείς να ξυπνήσουμε από τις 5 για να ετοιμαστούμε να φύγουμε..:mrgreen::mrgreen:

Βρε κορίτσια εσείς με 2 παιδάκια (γιατί αυτές με παραπάνω δεν το συζητάω καν)...πως χωράτε στο αυτοκίνητο για διακοπές;; Εμάς μόνο το καρότσι πιάνει όλο το πορτπαγκάζ σχεδόν...απορώ που θα βάλουμε παρκοκρέβατα και βαλίτσες.....

PCqNp2.png

ούτε εγώ κοιμηθηκα!!! δε μπορώ να χαλαρώσω με τίποτα!

και γω αυτό σκέφτομαι πως θα τα χωρέσουμε όλα στο αυτοκίνητο! Δεν ειναι και κανένα τεράστιο!!!!

Μαρινάκι σκέφτεσαι να αποθηλάσεις ε? Εγώ δεν ειμαι με τιποτα ετοιμη ακόμη. Σκέφτομαι εκείνη τη στιγμή και με πιάνει παράπονο

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...