Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Ελενίτσα!!!!!!! Άσε, χάθηκα η άσωτη!!!! Αχ, δύσκολο το επάγγελμα της μάνας βρε κορίτσια. Μιλάμε για "φούλ τάιμ τζόμπ", έτσι???:tongue::tongue::tongue::tongue:

Ο λόρδος μας τρελαίνει με τις τσαχπινιές και τα φαφουτοχαμόγελά του, οπότε όπως καταλαβαίνεις, η μαμά κουκουβάγια τα κάνει στα βρακιά της!!!!! Έχει λίγες μέρες που γύρισε μπρούμιτα και τέλος του μήνα ξεκινάμε φρουτόκρεμα. Αχ, προβλέπω να εκσφενδονίζονται κουτάλια!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοιμαται....και απορω πως κοιμαται αφου ειναι η ωρα του να φαει...παντως χτες το βραδυ δεν εφαγε ο καημενος...σημερα το πρωι ψιλοεφαγε περιμενω να δω κι τωρα τι θα κανει και θα παρω τη γιατρο μας τηλ...

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Αντε πρινσι μου με το καλο να ξεκινησετε και τις κρεμουλες!!Αντε καλε που θα εξφενδονιζονται κουταλια.....απλα οι τοιχοι σου θα αποκτησουν μια πολυ ωραια πιτσιλοτη κιτρινοπορτοκαλια αποχρωση!χαχαχαχαχα!!!

Διακοπες θα πατε;;;

rssOp2.pngDiP1p2.png

ΑΝΤΕ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΛΑ

ΚΥΡΑ ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΧΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΣΑΧΠΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΧΑΧΑΧΑΧ

ΕΜΕΝΑ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΤΙΣ ΚΡΕΜΕΣ ΤΟ ΒΑΖΩ ΤΗ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣΑΕΙ . ΕΜΕΙΣ ΣΕ 1,5 ΒΔΟΜΑΔΑ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΧΟΡΤΟΣΟΥΠΑ

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

αχχχχχ!!εμενα ο δικος μου μασαει το κουταλι!!χαχαχαχα!!εμεις την αλλη δευτερα ξεκιναμε χορτοσουπα! ;)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

καλημερα σας!!!!ολος ο καλος ο κοσμος μαζεμενος,τι καλα?

χαρα περαστικα στον παυλακο σας!!

λενιω παλι καλα σας επεσε ο πυρετος.

λορρετακι ετσι ειναι τα μικια σκατιαρικα.ο δικος μου τα εκανε εχτες δυο φορες,βασικα τον βλεπω οταν ζοριζεται να σφιχτει και τον αλλαζω κατευθειαν.μεχρι στιγμης εχω χρησιμοποιησει ολες τις πανες και δεν εχω ιδιαιτερο προβλημα.μονο καμια φορα λερωνει το φορμακι εκει στα μπουτακια.

πρινσι αντε να πιουμε κανα καφε!!καθε απογευμα για μια ωρα περιφερομαι στην βουλιαγμενη μεχρι να τελειωσει τις φυσιοθεραπειες ο καλος μου.αντε να κανουμε καμια βολτα στα μαγαζια.το σαββατο πηγα και ψωνησα,ολοι λιγο πολυ εχουν ξεκινησει εκπτωσεις.

στις 12.30 εχουμε εμβολια πρεβεναρ,μηνιγγιτιδιοκοκκου και ροταριξ.θα μιλησω τωρα με τον παιδιατρο να μου πει πως να τα συνδιασω.το ροταριξ ετσι κι αλλιως δεν γινεται στο ικα.να δουμε.......

4ywWp2.png

Αντε πρινσι μου με το καλο να ξεκινησετε και τις κρεμουλες!!Αντε καλε που θα εξφενδονιζονται κουταλια.....απλα οι τοιχοι σου θα αποκτησουν μια πολυ ωραια πιτσιλοτη κιτρινοπορτοκαλια αποχρωση!χαχαχαχαχα!!!

Διακοπες θα πατε;;;

Αχ, αυτή την απόχρωση φοβάμαι, κι όχι τίποτα άλλο αλλά το πορτοκαλί δεν πάει και με την υπόλοιπη διακόσμηση τρομάρα μου!!!!!!! Κοίταξε, αν κρίνω από το ότι όταν δε θέλει άλλο γάλα, είναι φορές που μου το φτύνει στα μούτρα, μπορείς να φανταστείς γιατί ανησυχώ για την φρουτόκρεμα!!! Είναι που δεν φημίζεται και για το φαγανό του και μάλλον είμαι καμμένη από χέρι!!!:tongue::tongue::tongue::tongue: Θα προμηθευτώ λοιπόν στολή εκστρατείας, ασπίδα και φύγαμε για τον πόλεμο!!!

Διακοπές θα πάμε στο εξοχικό μας στη Σκόπελο, κι εσύ Αλτσχάιμερ βλέπω!!!!! Πάντως ανησυχώ με την περίπτωσή μου μιλάμε ξεχνάω ασύστολα. Είναι που είχε και η γιαγιά μου Αλτσχάιμερ (η συνονόματη!!!!). Μήπως να προετοιμάζομαι για τα χειρότερα?????

Χαρά καλά μασουλήματα!!!!!

Ειρήνη βεβαίως να το κανονίσουμε!!!! Εσείς τί ώρες βρίσκεστε στα μέρη μας???

Sorry, τώρα είδα πως γράφεις πως έρχεσαι το απόγευμα. Τί ώρες ????

Διαφημίσεις

συνηθως 18.30 τον αφηνω στον γιατρο και μεχρι τις 19.30 ειμαι ελευθερη.αλλιως παει 19.30 20.30.ασχετο.ειδα ενα μαγαζι χαμηλα στην βουλιαγμενη με πολυ φθηνα παιδικα το chief το εχεις δει?

4ywWp2.png

Λοιπον φαγαμε ολη τη κρεμουλα μας,καλο ειναι αυτο,του εβαλα θερμομετρο εχει 37,1...χμ....πηρα τηλ τη γιατρο ειπε αν επιμενει ο πυρετος,αυριο θα τον δει......

rssOp2.pngDiP1p2.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου!! Και εγώ σας διάβασα αλλά δεν θυμάμαι και πολλά τώρα...

Ελενάκι, Χαρουλίτα και Μαρινάκι περαστικά στα μικρούλια σας!!!

Και εμείς είχαμε ένα ....πολύ ανύσυχο βράδυ...βασικά εδώ και 3 ημέρες έχω κατεβάσει το επίπεδο του στρώματος στο πιο χαμηλό και μάλλον αυτό δεν της αρέσει καθόλου!! Με αποτέλεσμα να ξυπνάει μέσα στο βράδυ και μετά να μην ξανακοιμάται...... Για να δούμε πόσο θα κρατήσει και αυτό τώρα!!!

Αααα σήμερα γίναμε μισού έτους!!!! Άχχχ το σκέφτομαι βρε κορίτσια και με παίρνουν τα ζουμιά....πως μεγαλώνουν έτσι τα μωράκια μας?!?!

Εγώ έκανα απόπειρα για χορτόσουπα εχθές... 1-2 μπουκιές με το ζόρι έφαγε... για να δούμε και σήμερα..(όταν λέω χορτόσουπα εννοώ κρέμα λαχανικών γιατί μόνο σούπα δεν είναι.....)

PCqNp2.png

χριστινακι!!!αχχχχχχ να τα χιλιασετεεεεεεεε!!!!

ξεκινησατε ε;;;αντε ελπιζω να φατε καλυτερα σημερα!!! ;)

rssOp2.pngDiP1p2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Περαστικούλια στα ζουζούνια σας Χαρούλα και Ελενάκι....

Χριστίνα.........μισός χρόνος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Πώς περνάει ο καιρός!!!!!!!!!!!

Πρίνσυ μου εμείς διαλέξαμε κουζίνα σαλόνι σε τόνους πορτοκαλο πράσινο.....;);););)άρα είμαστε έτοιμοι....:P:p:p:p:p

Ειρήνη καλά ψώνια!!!!!!!!!Εμείς έχουμε δωροεπιταγή για τη γέννηση 250 ευρώ σε τοπικό μαγαζί από την δουλειά του μπαμπούλη και όλο το αναβάλουμε,αύριο όμως θα πάμε!!!

ΑΑΑ!!!!Είπα σε πεθερά για το 8ωρο και μαντέψτε......στις 5 ξύπνησε!!!!

Ω,ρε τι άκουσε πρωινιάτικα(από μέσα μου εεεε)λόξυγγα θα είχε στον ύπνο της η γκαντέμω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...