Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

ανεβηκε 38,2 μολις πριν απο λιγο του εδωσα παναντολ και δροσισε το πουλακι μου....αχ ειμαι να σκασω.......ελπιζω να ξημερωθουμε καλα...φιλια κοριτσακια μου...

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ελκαράκι μου περαστικά σας! κάποια ιωσούλα είναι μάλλον! Το μισό από το βάρος του παιδιού έδωσες? Καλό ξημέρωμα να έχετε!

Ειρηνάκι τι κάνετε εσείς? Πώς είναι ο γάντζος σου?

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλημερα!!!Πως ειστε σημερα κοριτσακια μου;Εμεις αν και πολυ ανησυχος το βραδυ ευτυχως επεσε αμεσως ο πυρετος και προς το παρον δεν εχει ανεβασει...παντως το εμβολιο αναβαλλεται.....ναι το μισο του βαρους του εδωσα και τον καταλαβα κατ ευθειαν που δροσισε το μωρο...εγω περιτο βεβαια οτι ολο το βραδυ ειμαι αυπνη...εντω μεταξυ φοβομουν μη με παρει ο υπνος και δε ξυπνησω να τον δω και εβαζα ξυπνητηρι ανα μιση ωρα για να σηκωνομαι...δε το χρειαστηκα τις περισσοτερες φορες ομως αφου ο μικρος ξυπνουσε συνεχεια....εντωμεταξυ ξυπναει καποια στιγμη κατα τις 5 και εκλαιγε πολυ δε μπορουσα να τον ηρεμησω και τον εβαλα στο καροτσακι και κοιμηθηκε κατευθειαν...τον αφησα εκει μεχρι τις 8 που ξυπνησε...

Και ο μεγαλος εχει σημερα εμβολιο θα τον παρουν οι γονεις μου να τον πανε και θα το κρατησουν μεχρι που θα σχολασει ο αντρας μου και θα παει να τον παρει...

ευχαριστω για τα περαστικα...:)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

καλημεεεεεεραααααα

ρε παιδιά συγγνώμη κιολας αλλά ο μικρουλης μου κάνει κακάκια ολο τον τόπο!!! Μήπως χρησιμοποιώ λάθος πάνα. Σήμερα απο το πρωί κάτι πλένω...

τι μου κάνετε? εμείς κοιμηθήκαμε καλύτερα και ειμαστε μες στην τρελή χαρά!

Σήμερα λεμε επιτελους να πάμε για μπάνιο...

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Τώρα είδα τα μηνύματά σας! Βρε ελενάκι γιατί ετσι ο μικρούλης??? Τι βράδυ πέρασες και συ!

Αχ τι έχουμε να τραβήξουμε!

Χαρά και σένα ο μικρός αδιάθετος ε?

Κορίτσια κουράγιο...

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Καλημερα Λορετακι!Μπανακι σημερα ε;τελειος καιρος και τελεια ιδεα!!Εμεις εδω,ο μικρος ακομα απυρετος ελπιζω να συνεχισει ετσι.....

Καλα να περασετε!Οσο για τα κακακια...μηπως πρεπει να αλλαξεις νουμερο στα παμπερς;;δε μπορω να σκεφτω κατι αλλο...εκτος αν επειδη ειναι σβουρας οπως γυρναει φευγει το παμπερς απο τη θεση του!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Oxi kale....και εμενα 4 φοραει και σας ριχνουμε τουλαχιστον 1.500 γραμμαρια!!χαχαχαχα!!!μαλλον φταιει που εχει καρφια στο κωλο του!!! :) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Τσα!!!!!! Ήρθα κι εγώ!!!!!

Σας διάβασα τόσο γρήγορα, που οι πληροφορίες αποθηκεύτηκαν μάλλον στο ασυνείδητο γιατί δε θυμάμαι τίποτα παρά μόνο ότι τα μωράκια σας είναι αρρωστούλικα:(:(:(. περαστικούλια!!!!!!!!!

Εμείς είμαστε μια χαρά, τα air condition δουλεύουν ολημερίς και ολοχυχτίς, έτσι την περνάμε μπαλαούρο μέχρι το απόγευμα που κάνουμε την καθιερωμένη βολτούλα μας!!!!!

Αχ βρε χαρουλα μου...περαστικα πουλακι μου...τι αλλο να σου πω πια.....δεν εχεια αφησει αρωστια για αρρωστια φετος!!!

Πρινσι!!!που εισαι κοπελαρα μου;τι κανεις;;ο λορδος σου;;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...