Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΛΟΡΕΤΤΑΚΙ ΜΟΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΛΥ!!!!!!!!!!!!

ΜΑΡΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ?

ΕΛΕΝΑΚΙ ΚΛΑΨ......ΣΕ ΝΙΩΘΩ ΤΗΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΑΤΗΣΕΙ!!!!

ΜΑΝΙΤΑΡΑΚΙ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!!!!

ΕΜΕΙΣ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑΜΕ 8 1/2 ΩΡΕΣ ΣΕΡΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

3 ΜΕΡΑ!!!!!ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΕΕ?ΕΥΕΛΠΙΣΤΩ ΠΩΣ ΟΧΙ!!!!

ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ...

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΛΟΡΕΤΤΑΚΙ ΜΟΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΛΥ!!!!!!!!!!!!

ΜΑΡΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ?

ΕΛΕΝΑΚΙ ΚΛΑΨ......ΣΕ ΝΙΩΘΩ ΤΗΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΑΤΗΣΕΙ!!!!

ΜΑΝΙΤΑΡΑΚΙ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!!!!

ΕΜΕΙΣ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑΜΕ 8 1/2 ΩΡΕΣ ΣΕΡΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

3 ΜΕΡΑ!!!!!ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΕΕ?ΕΥΕΛΠΙΣΤΩ ΠΩΣ ΟΧΙ!!!!

ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ...

μπράβο στελλίτσα...πες μου λίγο το ωράριο σας πλιζ...

jXj1p2.png?DWVm7y7O

ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΨΩ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΟΥ!

ΣΗΚΩΝΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΠΡΩΙ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 10 ΑΦΟΥ ΦΑΕΙ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΜΙΑ ΩΡΑ...ΘΑ ΦΑΕΙ ΠΑΛΙ ΙΣΑ ΙΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ....ΟΠΟΤΕ 12 ΜΕ 1:30 ΥΠΝΑΚΟΣ.

ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ ΤΟΥ...ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 3 ΘΑ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΩΡΑ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΞΑΠΛΩΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΥΠΝΟΣ ΜΕ ΘΗΛΑΣΜΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΙΝΗΘΟΥΜΕ ΕΩΣ ΚΑΙ 3 ΩΡΕΣ!!!!

ΟΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑ....ΠΑΙΧΝΙΔΙ-ΒΟΛΤΑ-ΧΟΡΟΣ ΚΑΙ ΜΑΜ ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕΙ

ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 20 ΝΥΣΤΑΖΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΑΠΟ 3 ΤΕΤΑΡΤΑ ΕΩΣ ΜΙΑ ΩΡΑ...

ΣΥΝΗΘΩΣ ΠΑΜΕ ΒΡΑΔΙΝΗ ΒΟΛΤΑ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΞΑΝΑΦΑΕΙ ΕΞΩ ΚΑΙ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΣΤΟ ΣΛΙΝΓΚ...

ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΜΕΧΡΙ ΩΡΑΣ 2 ΕΧΕΙ ΚΟΙΜΗΘΕΙ...

ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 3 ΝΥΧΤΕΣ ΕΧΕΙ ΚΟΙΜΗΘΕΙ

2-10

1:30-9:30

00:30-9(ΣΗΜΕΡΑ)

ΑΝ ΔΕΝ ΒΓΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΕΧΤΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΟΓΕΥΜΑ Ο ΜΠΑΜΠΟΥΛΗΣ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ 22 ΜΕΤΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥΝΟ ΜΠΑΝΙΟ ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΕΙ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ 00:30..........

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΑ.....

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΠΑΜΠΟΥΛΗΔΕΣ!!!!

ΕΜΕΝΑ ΗΡΘΕ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΑ ΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΦΤΙΑΞΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΘΑ ΜΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΑΙΡ ΚΟΝΤΙΣΙΟΝ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΔΩΡΟ Ο ΠΕΘΕΡΟΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΠΡΙΓΚΙΠΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 5 ΜΗΝΕΣ!!!;););););););)(ΑΦΟΥ ΘΕΛΕΙ ΟΝΟΜΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ!!!!!!!)

ΕΦΤΙΑΞΕ Η ΜΑΜΑ ΣΤΙΦΑΔΟ(ΑΝ ΚΑΙ ΖΕΣΤΗ ΤΟ ΕΙΧΑ ΕΠΙΘΥΜΙΣΕΙ)ΤΟ ΦΑΓΑΜΕ,ΕΦΥΓΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΟΥΛΗΣ ΜΑΣ!!!!

ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΣΟΥΜΕ ΚΑΘΩΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 8:30 ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΞΑΝΑΚΟΙΜΗΘΗΚΑ ΕΣΤΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΩΡΑ...

ΠΑΝΤΩΣ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΕΡΙ ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ....ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ 5 ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΕ ΟΡΕΞΗ!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

στεγια μου ευχαριστω για την τουρτιτσα .νοστιμοτατη.

ελενακι θα συμφωνησω οτι εισαι μια κουκλα.και ακομα θα συμφωνησω με την στεγια για τα κιλα.ποια κιλα μαρη ? που τα ειδες?οταν θα ξαναπαω θαλλασα θα σου στειλω 1 με μαγιο να με βαλεις στο ψυγειο σου να σκιαζεσε:mrgreen:

λορεττα μου το ξερω οτι εχεις φρικαρι ομως το καθε παιδακι εχει το προγραμα του.

μολις γυρισαμε απο θαλλασα (με 2 σσ η με 2 λλ δεν ξερω) την μικρη ομως παλι δεν την εβαλα γιατι ειχε αερα.

παω για καφε στην γειτονισα .

izE6p2.png?S6UQkQqM

Διαφημίσεις

χρονια πολλα στον μπακούλη μας!!!!

να ειναι πολυχρονος να μας χαιρετε!!!!!!!

χρονια πολλα σε ολους του πατεραδες του κοσμου

τι ποιος γιατι?

αααααα δεν καταλαβαινω γιατι υπαρχει αυτη η γιορτη:?:???:

izE6p2.png?S6UQkQqM

Αχ βρε Μανιταράκι για να μην παραπονιουνται κι αυτοί!:-D:-D:-D

Ελένη όντως είσαι κουκλα η φώτο είναι μετά τη γέννα? Αν είναι έτσι δε θα σε ξανακούσω κι εγώ να λες για κοιλά!

Εμείς τα ίδια, ο μικρός έκανε πυρετό και η μπουμπου χρουχρού! Δε στέκεται λεπτό πια! Γυρίζει γύρω-γύγω, όλη την ώρα κάνει φωνούλες τώρα αλλά τρελαίνεται με τον αδερφό της όταν πάει να την παίξει είναι η καλύτερή τους! Θα παραγγείλω κάμερα αυτά τα σκηνικά είναι η απόλυτη ευτυχία!

Μάλλον αύριο θα κλείσουμε και τραπέζι για τη βάφτιση να ξεμπερδεύουμε!

mGKop3.png60Jvp3.png

MANITAΡAKI ΕΓΡΑΨΕΣ!!!

ΑΛΛΑ ΝΑ ΧΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ!!!!!!!!!!!!

ΜΑΡΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΛΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

και βέβαια να πάρεις κάμερα!!!!εγώ δε κάμω τίποτα άλλο όλη μέρα φώτο και βίντεο....

εσύ που τα έχεις και 2?????

μη το κάνεις σα ξαδέρφη μου (όχι από τις αγαπημένες)που ζήτησε δώρο από τον κουμπάρο στο γάμο έσω έγκυος στο πρώτο παιδάκι κάμερα επειδή ζούλευε....(αλήθεια)και τα μοναδικά που έχει τραβήξει είναι ένα από τα πρώτα μπάνιο στη μικρή (το πρώτο)και τα δεύτερα γενέθλια του δεύτερου τα οποία τα είχα τραβήξει ΕΓΩ!!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

Μαρινάκι να ρωτήξω,έχεις και υγρά εκτός τα μικροπονάκια?

Εγώ πολλά..........

Εννοείτε πως ούτε εγώ θέλω να αδιαθετήσω...

cIhqp3.png

9knMp3.png

κοριτσακια μου καλησπερα,εγω τρεχω πανικοβλητη ξεσκονισα ολο το σπιτι μαγειρεψα επλυνα πιατα ο μικρος εχει απιστευτ γκρινια κ τωρα πρεπει να τον ξυπνησω για μπανακι και μαμ..στις 11πρεπει να σιδερωσω αλλα βαριεμε απιστευτα..χτες πηρα μαγιο μιλαμε τελειοοο!!!!βεβαια δοκιμαζα αρκετη ωρα και ολα τα τριγωνακια τι με ενισχυση τι χωρις δυστυχως δεν μου το κρατουσανε το στηθος...εχει μεγαλωσει παρα πολυ:shock::shock:..πηρα ενα που ειναι σαν σουτιεν αλλα κανει δεσιμο στο λαιμο αλλα μου κανει ΦΟΒΕΡΟ στηθος γιατι το κραταει πολυ καλα...αμαν ξυπνησε ο μπεμπης εφυγααααααααααααααααα...

Διαφημίσεις

Τι προκόπης ήταν αυτός Ιωάννα μου σήμερα? Σιγά-σιγά βρε κορίτσι μου! Εμείς κοιμηθήκαμε αγκαλίτσα το μεσημέρι από τις 3 μέχρι τις 5 ξύπνησε 2 φορές αλλά τις έδωσα πιπίλα και ξανακοιμήθηκε κι εγώ μαζί της δηλαδή γιατί είμαι λίγο κομμάτια! Εγώ φοράω 2 μαγιώ από πέρυσι που είχα πάρει όχι εγκυμοσύνης, επίσης δένουν στο λαιμό αλλά είναι πολύυυυυ μεγαλύτερο το "τριγωνάκι" γιατί...δε χωράς πουθενά!!!Χι,χι,χι!

Στεγία κι εγώ πάρα πολλά υγρά! Τώρα το απόγευμα πονουσα πολύ (εγώ ποτέ δεν πονουσα έτσι στην περίοδο) και όλο έλεγα ότι μου ήρθε αλλά τελικά δεν! Ελπίζω τουλάχιστον να μη μου έρθει στις διακοπές.

Πάω για τη ρουτίνα του βραδινού μας ύπνου και τα ξαναλέμε μετά!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλησπερα κοριτσια μου!Χιλια ευχαριστω για τα καλα σας λογια...η φωτο ειναι πολυ φρεσκια...απο χτες συγκεκριμενα στο γαμο!!χαχαχαχαχα!

Εμεις.....ειμαστε καπως...πολυ γκρινια...παρα πολυ......επισης πολυ νυστα αλλα ανησυχος υπνος....και το κλου της βραδιας ενα 37,8....και αυριο υποτιθεται οτι εχουμε εμβολιο..τωρα κοιμαται αλλα ακομη δε τον ταισα για να δω τι θα γινει με το πυρετο...επισης...τρεχει η μυτη του συνεχεια οι μυξουλες σα νερο...αραγε να ναι δοντι;;ας το ελπισω......

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

να'μαι και γω...

ολη μέρα έξω σήμερα. Πήγαμε για μπαρμπεκιου σε κάτι φίλους και μετά για ποτό με κάτι άλλους...Ο μικρός ήταν πολύ καλό παιδί!

Στέλλα μου δεν αντέχω εγώ να τον κοιμίζω τόσο αργά...νυστααααζωωωω.... Ομως ελπίζω να κρατήσετε το 8ωρο σερί...

Και γω εχω υγρά και σκεφτόμουν μήπως έχω καμια κολπίτιδα. Λέτε να μας έρθει τοσο νωρίς περίοδος?

Σήμερα γιορτάζει και ο δικός μας μπαμπάκας! Και χαιρεται ο καημένος! Του αξιζει ομως γιατι ειναι αψογος!

Τι άλλο? και γω δεν αγοράζω μαγιο με αυτό το σωμα. Περσι ειχα αγοράσει δυο τρια, οποτε αυτά θα φορεσω και φέτος!

Πάω να πιω ενα ποτάκι με τον αντρούλη μου (στο μπαλκόνι)

Ασχετο: εχετε ακουσει την ιστορία με την καθηγήτρια που εδερνε το παιδί της? Μενει απο κάτω μας...Τώρα το έμαθα οτι εναι αυτή...απιστευτο??? Γινότανε χαμός εντωμεταξύ στο σπιτι τους, βριζανε, σπάζανε τα πάντα, φωνάζανε...αλλά δε πήγε το μυαλό μου οτι ηταν αυτή. Το παιδάκι το καημένο ηταν ατίθασο, το υιοθετήσανε μεγάλο και ποιος ξέρει τι τραβηξε...και τι τραβάει. Μερικά παιδιά γιατι να ειναι τοσο ατυχα.

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Καλησπερα κοριτσια μου!Χιλια ευχαριστω για τα καλα σας λογια...η φωτο ειναι πολυ φρεσκια...απο χτες συγκεκριμενα στο γαμο!!χαχαχαχαχα!

Εμεις.....ειμαστε καπως...πολυ γκρινια...παρα πολυ......επισης πολυ νυστα αλλα ανησυχος υπνος....και το κλου της βραδιας ενα 37,8....και αυριο υποτιθεται οτι εχουμε εμβολιο..τωρα κοιμαται αλλα ακομη δε τον ταισα για να δω τι θα γινει με το πυρετο...επισης...τρεχει η μυτη του συνεχεια οι μυξουλες σα νερο...αραγε να ναι δοντι;;ας το ελπισω......

Ελενάκι μου εισαι οντως κουκλα στη φώτο. Ο μικρουλης σου αρρωστησε λιγουλάκι?

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Τι λες βρε Λορέττα μου που έμενε από κάτω σας? Την άκουσα κι εγώ την ιστορία. Το παιδάκι όντως τράβηξε πολλά, αυτοί δε νομίζω να ήταν σε θέση να υιοθετήσουν, αλλά τι να πεις! Καλοπεράσατε εσείς σήμερα ε? Πάντα έτσι!

Ελενάκι ελπίζω μέχρι εδώ να είναι η αδιαθεσία του μικρούλη σου! Μακάρι να είναι δόντι, αλλά και από τη δική μας εμπειρία βλέπω ότι με μεγαλύτερο αδερφάκι όλο και κάτι τσιμπάνε!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...