Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 41 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλησπέρα σε όλες!!!

Γυρίσαμε από τη Β επιπέδου η οποία πήγε πολύ καλά, ο γιατρός μας είπε πως και τα 2 μωρά είναι όπως πρέπει, έλεγξε όλα τα όργανα τους, τα άκρα τους, το πρόσωπο τους, τον εγκέφαλο, δεν ξέρω αν ξεχνάω κάτι. Μεγαλώνουν το ίδιο που είναι και αυτό καλό! Είδε και τον πλακούντα, όπως κατάλαβα είδε τη ροή του αίματος 

Έτσι να πάνε όλοι οι υπόλοιποι μήνες 🤍 όλα με το καλό μέχρι να συναντήσεις τα δίδυμακια σου 🤍🤍

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κοριτσακια!!!Πραγματι το χτεσινο το λγιτωσα...το σημερινο ομως με τιποτα!Θα παμε για μπανακι ομως μονο ευτυχως αφου το απογ εχουμε γαμο!!ουφ......

Δελενι,να σαι παντα καλα και να χαιρεσαι τα παιδακια σου!!Βρε Σμαρω...που εξαφανιστηκες;;;;;;;;;;Αντε καλοκαιριασε δε θα πιουμε καφεδακι;;;;;

Συμπεθερα ειναι καλυτερα το αγορι σου;;Φιλια σε ολες τις τσουπρες και καλα να περασετε!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

γεια σας και απο μένα!

εμείς τελικά δε πήγαμε χαλκιδική. Ηθελα να κάνω μπανάκι μπας και μαυρίσει λίγο η μπουτάρα!!!!

Τι κάνετε?

Εμείς καλα...γυρνάμε μπρουμυτα ανασκελα και ξανά μπρουμυτα απο 4μιση μηνών...

αλλά απο βραδυνό ύπνο χάλια. Κάθε μία ώρα ξύπνιος...δε ξέρω τι να κανώ πια!

jXj1p2.png?DWVm7y7O

γεια σας κι απο μενα πω πω εξαφανιστηκατε ολες???

εμεισ καλυτερα απο πυρετο αλλα εκανε διαρροια ολο το πρωι του εδωσα ρυζαλευρο και μεχρι στιγμης ολα οκ ανγτε να δουμε

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Διαφημίσεις

ΧΑΙΡΕΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΠΟΠΟΠΟ ΤΙ ΖΕΣΤΗ?

ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΛ ΟΛΕΣ?

ΣΑΒΒΑΤΟ ΕΕ?

ΒΟΛΤΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΔΡΟΣΙΕΣ!!!!

ΕΜΕΙΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑΜΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΣΕΡΙ 8ΩΡΟ!!!!!

ΤΥΧΑΙΟ?ΕΥΕΛΠΙΣΤΩ ΠΩΣ ΟΧΙ!!!

ΒΕΒΑΙΑ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΑΡΓΑ...ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΣΕΡΙ ΜΕΤΑ....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΛ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Γεια σας κοριτσάκια!

Εμείς εδώ, στην πόλη. Καλά περάσαμε αλλά απο τα βραδυνά ξενύχτια με το μωρό ειμαι πτώμα! Μεσα στη μέρα έχω υπερένταση και δε μπορώ να κοιμηθώ. Πήγαμε σε μία βάφτιση και το καημένο το μικρούλη έκλαιγε πάρα πολυ. Ο παπάς ήταν λίγο αγαρμπος!!!!

Στελλίτσα μπράβο που κοιμαστε ετσι καλά. Τι ωράριο έχετε?????

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Να 'μαι κι εγώ! Πήγαμε για το 1ο μας μπανάκι για φέτος, καλά ήταν αλλά η μπουμπού δε νομίζω να ενθουσιάστηκε της έβρεξα λίγο τα ποδαλάκια και το καυμένο έβαλε τα κλάματα, μάλλον φοβήθηκε γιατί είχε κύμα! Κατά τα άλλα μας βλέπω πάλι αυριο για βρογχιολίτιδα αφού αρχίσαμε βήχα (έχει κι ο γιος μου εδώ και κάμποσες μέρες) παράλληλα μου άρχισε πάλι 4-5 φορές της μέρα κακά (όπως νεογέννητο) και ο γιόκας μου πάααααλι εμετό βραδυάτικα! Κάπου εδώ να σημειώσω ότι τελευταία εμάς ψιλοχάλασε ο ύπνος μας, για να δούμε τι θα γίνει!!!!

Τα πονάκια περιόδου τα ψιλονιώθω κι εγώ αλλά ελπίζω να μην έρθει ακόμα αν και στο γιο μου πάλι με αποκλειστικό θηλασμό στους 6 μήνες αδιαθέτησα πρώτη φορά, μετά στους 8, στους 9 και μετά έγκυος και πάλι!Το νου σας οι θηλάζουσες αν δε θέλετε ακόμα, αν θέλετε βουρ!!!:wink: Άσχετο επίσης, αλλά τώρα μου ήρθε εγώ θέλω σταδιακά ξεκινώντας τα στερεά μόλις αρχίζει να τρώει κανονικά (θα γίνει άραγε αυτό?) να ελαττώσω τους θηλασμούς!

Καληνύχτα σας!!!!

mGKop3.png60Jvp3.png

καλημερα κοριτσια,πω πω τι ερημια ειναι αυτη??εγω εχω ενα φουλ παρασκευοσαββατοκυριακο οποτε καλη δευτερα θα τα πουμε σας φιλω ολες γλυκα...επισης ξεχασα να πω φυτρωσε και το δευτερο δοντακι μας αυτα...φιλακιααααα

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια μου!!Τι κανετε;;;Εμεις περασαμε καλα χτες τελικα,γυρισαμε νωρις το μεσημερι απο Βεργια για να ετοιμαστουμε για το γαμο και στο γαμο επισης ηταν καλα!

Ομως....η φιλεναδα σας εκανε μια γκαφα....αμα τι γκαφα....γκαφαραααααα...ακομα το σκεφτομαι και στεναχωριεμαι ρε παιδια εσκασα μιλαμε...πηγα στην γυναικα του αδερφου του γαμπρου και....τη ρωτησα ποτε γενναει...αλλα...η κοπελα δεν ειναι εγκυος...μπουαααααααααααααααααααααααα τι βλακεια εκανα....ημουνα σιγουρη πως μου ειχε πει η πεθερα μου πως ητανε....φορουσε και ενα ριχτο και ξεχωριζε η κοιλια της...αχ παιδια εσκασα μιλαμε...εχει ενα αγορακι η κοπελα 4 χρονων....χιλιες φορες συγνωμη της ζητησα και της ειπα οτι και καλα νομιζα οτι καποιος μου το ειπε οχι οτι της φαινοτανε....αχ μιλαμε.....τι ντροπη......μη στεναχωριεσαι μου λεει η κοπελα...πολλοι μου το λενε....(ακομα χαιροτερα...)τεσπα αυτα...κατα τα αλλα...καλα! :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Και συνεχιζω μονη μου αφου σημερα Κυριακη σιγα μην ειναι καμια σπιτι, και λεω οτι μπανιο χτες δεν εκανα για την ακριβεια ουτε καν παραλια πηγα,πηγε ο μεγαλος με τον πεθερο μου....επισης ητανε χτες να παμε Νοτη αλλα δεν εκατσε γμτιιιιιιιιιιιιιιιιι........(μου στοιχισε...τεσπα!) :)

Τι αλλο;;;;ο μικρος φτερνιζεται συνεχως και οι μυξες τρεχουν νερακι απο τη μυτουλα...πρεπει να προμηθευτω ορους.....

Ελεγα σημερα θα παμε για κανα καφεδακι παραλια αλλα βρεχει τη τρελλα μου μεσαααααα!!!

Αυτα....προς το παρον...θα επανελθω με νεοτερα! :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

καλημερα .μολις ξυπνησα ομως ο εγκεφαλος ακομα κοιμαται.

ελενακι μου μην στεναχωριεσε οπως εχω ξαναπει το εχω παθει κι εγω και μαλιστα με πελατισα και μπροστα στο αγορι τησ.φυσικα δεν μου ξαναμιλησε την υπολοιπη εβδομαδα και δεν μπορουσε να φυγη γιατι ειχε προπληρωση σε σουηδικο πρακτοριο για την διαμονη τησ:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

κι εγω ειχα ζητησει χιλιες φορες συγνωμη ομως τη να το κανει ηκοπελα:mad:

εχθες πηγαμε στηνγιορτη του μεγαλου .ηταν τελεια κι εγω η κουκουβαγια ολη την ωρα κλαμαααααααα. ευτιχως ειχα παρει το καροτσι και η μπουμπου κυρια. ενα αλλο μωρακι σαν τα δικα μας το ειχε αγκαλια και ειχε και ζεστη και ειχε φρικαρι το καημενο.μετα θαλλασα ομως δεν την βουτηξα γιατι ειχε αερα και φοβηθηκα.εκτος απο αυτο θελω να της κανω και εμβολιο κανονικα απο τις 10 του μηνα επρεπε ομως εχει λιγες μυξουλες και φοβαμαι να το κανω .

σε λιγο παλι θα παμε θαλλασα. καλα να περνατε.

ιοσμα δελενι χαιρομαι που ειστε καλα.

χαρουλιτα περαστικα στον παυλιτο σου.

izE6p2.png?S6UQkQqM

goodmorning!!!! τι μου κάνετε????

Αμαν βρε ελενακι μου, φανταζομαι οτι θα ψιλοντράπηκες...δε πειράζει...και αυτή ας χάσει λίγους πόντους:mrgreen:

Εμείς κοιμηθήκαμε καλύτερα σήμερα και ξύπνησε ο μικρός (μετά απο διαφορα ξυπνήματα) τελικά στις 9μιση....γιουπιιιιιιιιι

Θα πάμε για μπαρμπεκιου σε κάτι φίλους! και γω θέλω λίγο μπανάκι. Ισως αύριο.

Μαρινάκι τι παθανε τα μωρά σου ρε παιδί μου. Γιατι έτσι? κολλάει το ένα απο το άλλο?

Πιστεω πως αναγκαστικά θα μειωθούν οι θηλασμοι το δευτερο εξάμηνο. Λες να αποθηλάσεις σιγά σιγά?

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...