Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 41 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλησπέρα σε όλες!!!

Γυρίσαμε από τη Β επιπέδου η οποία πήγε πολύ καλά, ο γιατρός μας είπε πως και τα 2 μωρά είναι όπως πρέπει, έλεγξε όλα τα όργανα τους, τα άκρα τους, το πρόσωπο τους, τον εγκέφαλο, δεν ξέρω αν ξεχνάω κάτι. Μεγαλώνουν το ίδιο που είναι και αυτό καλό! Είδε και τον πλακούντα, όπως κατάλαβα είδε τη ροή του αίματος 

Έτσι να πάνε όλοι οι υπόλοιποι μήνες 🤍 όλα με το καλό μέχρι να συναντήσεις τα δίδυμακια σου 🤍🤍

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

http://www.aspe.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=1168&Itemid=2

Τωρα το διαβασα στο αλλο παρεντς που το ειχε βαλει μια αλλη κοπελα και μου αρεσε να το διαβασετε κι εσεις....

Χαρουλιτα τι κανεις;χαθηκαμε....

Y0zHp2.png?OgArctsO

ΠΑΩ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΩ ΓΙΑ ΝΑΝΙ ΚΑΙ ΕΡΧΟΜΑΙ....

ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΜΗ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ!!!!:P:p:p:p

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

ΑΝΤΕ ΜΑΡΙΝΑΚΙ ΜΟΥ!!!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ ΣΟΥ!!!

ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΛ????

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Εδω εγω....δε καταφερα να κοιμηθω....πανω που με πηρε ο υπνος πατησε ο μπεμπης μου μια τσιριδα....και ξυπνησα!

Ειναι καμια εδω;;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Ξανάρθα πάλι για λίγο ίσως, γιατί τώρα ζουζουνεύει η μικρή που ηρέμησε για λίγο ο Γώγος! 2 βδομαδουλες όμως μείνανε και μετά διακοπούλες! Και πού είστε? Εγώ δε λησμονώ καθόλου μα καθόλου το Χειμώνα, αρκετά περάσαμε με τις ιώσεις! Καλύτερα να ιδρώνουμε λίγο παραπάνω παρά να έχω τα παιδιά συνέχεια άρρωστα!

mGKop3.png60Jvp3.png

τραβηξατε πολλα κι εσεις μαρινακι το χειμωνα εχεις δικιο.....αλλααααα αμαν πια αυτη η ζεστη....εσεις φευγετε και σε δυο βδομαδουλες και ποιος σας πιανει....αλι σε μας που μενουμε πισω!!! :) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Ελκαράκι ποσο στοίχημα πάς (αμάν πια με το τζόγο μου χτες και σήμερα!!!) ότι ειδικά την 1η εβδομάδα θα γκρινιάζω αφού θα φάμε τα μουστάκια μας με τη μάνα μου μιας που δε θα είναι και ο άντρας μου να κάνει το διαιτητή!!!!

mGKop3.png60Jvp3.png

Γεια σας κοριτσάκια!

επιτέλους ψάχνουμε για διακοπές. Φυσικά τελευταία στιγμή τι να βρεις! Προς το παρόν κλεισαμε ενα τριήμερο στο Αντιγόνη στο δεύτερο πόδι. Τώρα ψάχνω για Πήλιο. Εχει πάει καμία σε κανένα καλό ξενοδοχείο?

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Λορετακι μου!!!Ειχαμε παει στο Χορευτο πριν χρονια!!Τελεια....αλλα...δε θυμαμαι ρε γμτι το ξενοδοχειο...παιδια...τι τρελλη βροχη ριχνει;;;;;;;;;;;;;;;;;;; :) :) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...