Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 41 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλησπέρα σε όλες!!!

Γυρίσαμε από τη Β επιπέδου η οποία πήγε πολύ καλά, ο γιατρός μας είπε πως και τα 2 μωρά είναι όπως πρέπει, έλεγξε όλα τα όργανα τους, τα άκρα τους, το πρόσωπο τους, τον εγκέφαλο, δεν ξέρω αν ξεχνάω κάτι. Μεγαλώνουν το ίδιο που είναι και αυτό καλό! Είδε και τον πλακούντα, όπως κατάλαβα είδε τη ροή του αίματος 

Έτσι να πάνε όλοι οι υπόλοιποι μήνες 🤍 όλα με το καλό μέχρι να συναντήσεις τα δίδυμακια σου 🤍🤍

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Καλεεεραααα!

Ειρηνάκι ευχαριστώ πολύ. Στέλλα μου να μας ζήσουν τα μωράκια μας!

Μαρίνα νομίζω οτι εισαι η μόνη που κάνεις γυμναστική! Οι υπόλοιπες....

Εγώ βρίσκω ολο δικαιολογίες! Μπράβο πάντως, χωρίς κοπο τιποτα δε γινεται. Εγώ κοιτάω την κοιλιά μήπως φύγει αλλα μπαααα!!!!

Θα γινεις κορμάρα!

Πεινάααωωωωωωωωωωωωω

Ο μικρός ξυπνάει το βράδυ κάθε 3 ώρες και καλά οτι πεινάει!!! μονο αγκαλιτσες θέλει μου φαίνεται!!!

Πειτε μου λίγο οσες θηλάζεται αποκλειστικά τι θα κάνετε δεύτερο εξάμηνο με θηλασμό? Πόσους θα κρατήσετε? Εγώ θέλω να θηλάζω αρκετά οχι πρωί βράδυ μόνο

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα!!!!Καλα...δεν ειπε οτι σημερα θα πεσει η θερμοκρασια;;;ε;;;;;;εγω γιατι δε το βλεπω;;;;;;;και το κυριοτερο;;;;;δε το νιωθω!!!!!ουφφφφφφφφφφφφφφ

Εγω ακομα δε ξερω αν θα παμε τελικα αλλα το πιο πιθανο ειναι να παμε...δεν εχω ετοιμασει τιποτα θα τα ετοιμασω το απογ πριν φυγουμε(για να καθυστερησω με πιασατε ε;;;; :) )

Χτες πηγαμε βολτιτσα Καλαμαρια με το νονο του μεγαλου τον πηρα ρουχα για τα γενεθλια του και του πηρε και σαγιοναρες(πολυ γελιο!!!)

το μωρο ηταν μες στη καλη χαρα!τους αφησαμε μετα στους γονεις μου και ηπιαμε και μια μπυριτσα,ωραια ητανε αλλα πολυ ζεστη βρε παιδι μου.....συμφωνω μαζι σου ιωαννα...χιλιες φορες ο χειμωνας.........και ξαναμαναουφφφφφφ.....:)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Καλημερουδια.Ελενη που θα παει θα ξαναρθει ο Σεπτεμβρης που θα παει υπομονη.:)

Εχω λιωσει απο το πρωι,τελικα δεν θα παμε καπου συγκεκριμενα διακοπες γιατι θυμαστε που σας ειπα οτι ειχαμε παρει ενα τροχοσπιτο;εεε δεν ειχαμε αξιωθει να το φτιαξουμε,κι ετσι το βαλαμε μπρος τωρα.Εχω πιασει και το καθαριζω και με κυνηγανε και τα παιδια απο πισω,ουφφφφφ.Οικονομικα δεν γινεται να παμε και σε ξενοδοχειο και να ριξουμε και λεφτα στο τροχο οποτε θα πηγαινουμε κανενα σκ,δηλαδη μισο σαββατο και ολοκληρη κυριακη:tongue:

Καλα μπανακια σε ολες και καλα να περασετε...:)

Μαρινακι τρομαξα κι εγω μεχρι να διαβασω τι ηταν τελικα...

Ελενιτσα πολυ πιθανο να συναντηθουμε γιατι εμενα δεν θα εχει κλεισει ακομα το μαγαζι και θα μπορω λογικα.Θα σου ελεγα να ερθετε απο εδω αλλα τι να του πω οτι θα ερθει μια ιντερνετικη φιλη;οχι φαντασου τον εκεινη την ωρα...:mrgreen::mrgreen:

Y0zHp2.png?OgArctsO

Ααααα ξεχασα,αρχισαμε κι εμεις κρεμα βανιλια αλλα δεν ξετρελαθηκαμε,σε 2-3 μερες θα αρχισουμε και μηλαρακι αντε να δουμε....

Μανιταρακι σε καταλαβαινω με 3 παιδια και θαλασσα,κι εγω απο τοτε με τα 3 δεν εχω ευχαριστηθει καθολου την θαλασσα σκεψου τωρα με 4 αλλα αν δεν τα παω μαυρο φιδι που με εφαγε,η Ελενιτσα κυκλοφορει με το μαγιο μες το σπιτι,ψυχολογικο πολεμο μου κανει καταλαβες;:mrgreen:

Το κακο σε εμας ειναι οτι ειναι λιγο μακρια η θαλασσα και πρεπει να παω με το αυτοκινητο φορτωνε ξεφορτωνε..γκρρρρ

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

5 ΜΗΝΩΝ ΣΗΜΕΡΑ!!!!!

ΛΟΡΕΤΤΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΜΑΣ!!!!

ΚΟΠΙΑΣΤΕ ΓΙΑ ΓΛΥΚΟ........

empty.gif

561323auzbn3rmvv.jpgempty.gif

empty.gif

2286083crgshfgra6.gifempty.gif

empty.gif

2443536shd0y8r6pr.jpg

empty.gif

2017152lqu3a2xquy.jpg

1541485ukyu7bfkbs.gif

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Στέλλιτσα ειδα τις φώτο αλλά εγώ βλέπω γέλια και οχι κλάμα:D

έχεις βίντεο απο τη γέννα?

αυτααααααααα πάω να κάνω λίστα με το τι θα παρουμε μαζί μας σουκου...

ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΠΟΥΜΠΟΥΛΑ(ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΩΣ ΓΕΝΝΑΩ....ΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙ) ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΔΕ ΤΟ ΚΟΥΝΗΣΕ ΡΟΥΠΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΟΠΟΤΕ........

ΑΝΤΕ ΚΑΛΕΣ ΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ!!!!!!

Κου κου τσα!!!!:D:D:D

Τι κάνετε κορίτσια;;;; Εγώ δεν έχω πολύ χρόνο να μπαίνω να σας διαβάζω... ίσα που προλαβαίνω τα κορίτσια στο άλλο καφέ (Μάιος 08):D:D:D

Τρέχω λίγο με τη δουλειά μιας και δουλεύω πρωί απόγευμα και τα μεσημέρια-βράδυα με τη μικρή και το μωρο πότε χάνω τη μπάλα πότε τη βρίσκω...παλεύουμε!!!;););)

Εμείς είμαστε καλά, ο μικρούλης είναι αισίως 7500 κιλά και 64 εκ... Ταλαιπωρηθήκαμε πολύ με αλλεργία στα γαλακτοκομικά και σε ένα σωρό άλλα, εγώ δεν έτρωγα τίποτα παρά μόνο τα λιγότερο αλλεργιογόνα τρόφιμα και έβγαζα όλα τα γεύματα με θήλαστρο λόγω δουλειάς (και συνήθειας του μικρού στο μπιμπερό βέβαια...:mrgreen::mrgreen:) οπότε γι αυτό και ο χρόνος μου ήταν πολύ περιορισμένος...

Τώρα δυστηχώς λόγω του θηλάστρου το γάλα μου είχε λιγοστέψει πολύ και εδω και λίγες μέρες του έδινα και νεοκειτ...:? και απο χθες σταματήσαμε τελείως το δικό μου γιατί έβγαλα χαλάζιο και βάζω ένα σωρό κολλύρια...:(:(:( Είμαι λίγο κάπως σήμερα...:(

Εσείς πως είστε;;;; Όλες καλά ελπίζω...Τα μωράκια σας σε τι φάση βρίσκονται;;;;

ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΕΠΑΙΝΗ!!!!!ΟΛΟΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΘΗΛΑΖΩ ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΒΑΖΩ ΛΟΡΕΤΤΑ,ΤΑΟΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΓΩΝΑ!!!!!!

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΖΟΥΖΟΥΝΙΕΣ!!!

Αχ βρε Ντελενάκι μου τα είπαμε κι αλλού εμείς, είσαι αξιέπαινη που τα καταφέρατε και μέχρι εδώ! Αλήθεια ξεκινήσατε τα στερεά?

ΣΥΜΦΩΝΗΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΡΙΝΑΚΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!!

ουφ τι υγρασια ειναι αυτη??δεν αντεχω αλλο,χειμωνας και παλι χειμωνας πραγματικα..τουλαχιστον το χειμωνα κρυωνεις φορας μια μπλουζα ζεστεναισε το καλοκαιρι τα βγαζεις ολα σε λιγο θα βγαλω και το πετσι μου για να δροσιστω...εβαλα κλιματιστικο αλλα δεν πεφτει κατω απο 30βαθμους,ταρατσα απο πανω γαρ:evil::evil::evil:..και σε ολα αυτα τα τελεια ποναει και η κοιλια μου απο την περιοδο και ο μπεμπης εχει απιστευτη γκρινια λογο ζεστης...τι να κανω εχω κλιματιστικο στο δωματιο αλλα φοβαμαι να βαλω γιατι ξεσκεπαζετε και δεν θελω να μου κρυωσει..

ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΟΛΟ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΛΕΓΑΜΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ~!!!!!!!!

ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΑΝΑΠΟΔΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΟΙ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2010....ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!!

χαρουμενα μηνογενεθλια για τηνλορρετα και την στεγια σημερα.ειμαστε μια χαρα σηκωθηκαμε απο το ρηλαξ και σιγα σιγα αρχιζει και μενει και λιγη ωρα καθιστος.μεχρι εχτες εκανε τουμπες και εμενε με τα χερακια πλακωμενα οταν γυρναγε μπρουμυτα και σημερα γυρισε και εβγαλε τα χερακια του για να στηριχτει καλυτερα.τι να λεμε τωρα??κορυφη!!!!!!

τυχαιο?δεν νομιζω!!!!

ζεσταινομαστε και εμεις λιγακι οταν βγαινουμε.μεσα στο σπιτι εχουμε πολυ δροσια ευτυχως.αυτα τα νεα μας ευχομαι να περνατε ολες τελεια και να προσεχετε

φιλια!!!!

ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!!!!ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΛΑ ΤΙΣ ΖΟΥΖΟΥΝΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ!!!!

Καλημερα!!!!Καλα...δεν ειπε οτι σημερα θα πεσει η θερμοκρασια;;;ε;;;;;;εγω γιατι δε το βλεπω;;;;;;;και το κυριοτερο;;;;;δε το νιωθω!!!!!ουφφφφφφφφφφφφφφ

Εγω ακομα δε ξερω αν θα παμε τελικα αλλα το πιο πιθανο ειναι να παμε...δεν εχω ετοιμασει τιποτα θα τα ετοιμασω το απογ πριν φυγουμε(για να καθυστερησω με πιασατε ε;;;; :) )

Χτες πηγαμε βολτιτσα Καλαμαρια με το νονο του μεγαλου τον πηρα ρουχα για τα γενεθλια του και του πηρε και σαγιοναρες(πολυ γελιο!!!)

το μωρο ηταν μες στη καλη χαρα!τους αφησαμε μετα στους γονεις μου και ηπιαμε και μια μπυριτσα,ωραια ητανε αλλα πολυ ζεστη βρε παιδι μου.....συμφωνω μαζι σου ιωαννα...χιλιες φορες ο χειμωνας.........και ξαναμαναουφφφφφφ.....:)

Μ'ΑΡΕΣΕΙΣ ΠΟΛΥ,ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΔΕ ΘΑ ΠΑΤΕ.....

ΕΜΕΝΑ ΕΧΤΕΣ ΜΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΕΘΕΡΟΣ ΚΑΙ ΠΕΘΕΡΑ....

ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ!!!!!!

ΕΓΩ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΝΤΥΜΕΝΗ!!!!Ο ΜΙΚΡΟΣ ΓΥΜΝΟΣ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΦΟΡΕΣΑ ΦΑΝΕΛΑΚΙ....ΚΙ ΟΜΩΣ ΔΕ ΤΟ ΓΛΥΤΩΣΑ,ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΣ ΚΟΚΚΙΝΗΛΕΣ ΞΕΠΗΔΗΣΑΝ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ Ο ΜΠΑΜΠΟΥΛΗΣ ΠΩΣ ΝΑΙ ΔΕ ΤΟ ΛΕΩ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΟΝΤΩΣ ΕΧΕΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΔΕΡΜΑ ΣΑ ΚΑΙ ΜΕΝΑ!!!!!

Καλημερουδια.Ελενη που θα παει θα ξαναρθει ο Σεπτεμβρης που θα παει υπομονη.:)

Εχω λιωσει απο το πρωι,τελικα δεν θα παμε καπου συγκεκριμενα διακοπες γιατι θυμαστε που σας ειπα οτι ειχαμε παρει ενα τροχοσπιτο;εεε δεν ειχαμε αξιωθει να το φτιαξουμε,κι ετσι το βαλαμε μπρος τωρα.Εχω πιασει και το καθαριζω και με κυνηγανε και τα παιδια απο πισω,ουφφφφφ.Οικονομικα δεν γινεται να παμε και σε ξενοδοχειο και να ριξουμε και λεφτα στο τροχο οποτε θα πηγαινουμε κανενα σκ,δηλαδη μισο σαββατο και ολοκληρη κυριακη:tongue:

Καλα μπανακια σε ολες και καλα να περασετε...:)

Μαρινακι τρομαξα κι εγω μεχρι να διαβασω τι ηταν τελικα...

Ελενιτσα πολυ πιθανο να συναντηθουμε γιατι εμενα δεν θα εχει κλεισει ακομα το μαγαζι και θα μπορω λογικα.Θα σου ελεγα να ερθετε απο εδω αλλα τι να του πω οτι θα ερθει μια ιντερνετικη φιλη;οχι φαντασου τον εκεινη την ωρα...:mrgreen::mrgreen:

ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΜΠΙΝΓΚ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟΥΣ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΞΙΩΘΟΥΝ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΤΡΟΧΟΣΠΙΤΟ......ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ....ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ!!!!

Ααααα ξεχασα,αρχισαμε κι εμεις κρεμα βανιλια αλλα δεν ξετρελαθηκαμε,σε 2-3 μερες θα αρχισουμε και μηλαρακι αντε να δουμε....

Μανιταρακι σε καταλαβαινω με 3 παιδια και θαλασσα,κι εγω απο τοτε με τα 3 δεν εχω ευχαριστηθει καθολου την θαλασσα σκεψου τωρα με 4 αλλα αν δεν τα παω μαυρο φιδι που με εφαγε,η Ελενιτσα κυκλοφορει με το μαγιο μες το σπιτι,ψυχολογικο πολεμο μου κανει καταλαβες;:mrgreen:

Το κακο σε εμας ειναι οτι ειναι λιγο μακρια η θαλασσα και πρεπει να παω με το αυτοκινητο φορτωνε ξεφορτωνε..γκρρρρ

ΑΧ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.....ΕΜΕΙΣ ΔΕ ΘΑ ΦΑΜΕ ΒΑΝΙΛΙΑ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΑΛΛΑ ΜΕΤΟ ΠΟΥ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ 6 ΦΡΟΥΤΑ.....

ΛΟΡΕΤΤΑ ΚΑΠΟΥ ΡΩΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ 6 ΜΗΝΕΣ ΕΕ?ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ Ο ΘΗΛΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΥΜΑΤΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ....ΟΠΟΤΕ ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΣΤΟ ΚΛΑΜΠ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΧΝΟΥΣ ΘΗΛΑΣΜΟΥΣ!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Γιαμ γιαμ κι ενα γλυκακι το χρειαζομουν,χρονια πολλα,χαρουμενα μηνογενεθλια...:D:D

Κι εμενα μου αρεσει με το τροχοσπιτο αν και ενα αγχος με το νερο το εχω,6 ατομα ειμαστε βλεπεις..:)Ειδωμεν......

Για που λετε εσεις;καπου κοντα ή πιο μακρια;

Y0zHp2.png?OgArctsO

Στελλιτσα μολις ειδα τις φωτο σου,παρα πολυ ομορφες συγκινηθηκα κι εγω.Οσα παιδια κι αν εκανα ακομα θελω να το ξαναζησω ολο αυτο.

Επισης εχω να σου πω μπραβο σου κοριτσακι παντα με το χαμογελο πολυ μ'αρεσεις........:D

Y0zHp2.png?OgArctsO

καλημερα κοριτσια,τι μου κανετε??ολες καλα??εγω κουτσα στραβα καλα ειμαι ποναει η κοιλια μου πολυ και αιμαααααα δεν αντεχω αλλο...θελω να ηρεμησω..τα μικρα εχουν σεληνιαστει τελειως τρεχω γυρω-γυρω ολη μερα,αλλα εχει και ενα θετικο αυτο αρχιζω κα χανω κιλα γιουπι..........

στελιτσα και λορετακι χαρουμενα μηνογενεθλια...

Διαφημίσεις

ΕΔΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

ΝΑΙ ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...