Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Κορίτσια όσο για τις γουλίτσες μου βγάζει ελάχιστες βραδιές επειδή κοιμάται θηλάζοντας στο κρεβάτι και δε τον σηκώνω να ρευτεί.....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κοριτσάρες μου!!!

Πού είστε?

Είστε όλες καλά????????????Φοβάμαι..........................

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Έχουν εξαφανιστεί όλες...........

Επιτέλους λίγη ζωή στο καφέ....

cIhqp3.png

9knMp3.png

αντε ρε και τρομαξα.και εγω το εχω ολη μερα ανοιχτο και περιμενα να δω λιγη κινηση για να γραψω.ολα καλα απο οτι βλεπω.ειδα και τον παιδαρο σας στην φωτο κουκλος ειναι.συγχαρητηρια!!

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

αντε ρε και τρομαξα.και εγω το εχω ολη μερα ανοιχτο και περιμενα να δω λιγη κινηση για να γραψω.ολα καλα απο οτι βλεπω.ειδα και τον παιδαρο σας στην φωτο κουκλος ειναι.συγχαρητηρια!!

Κουκλιά βγάλαμε........

Μου φαίνεται πως το γκρουπάκι μας έβγαλε μοντέλα.....

cIhqp3.png

9knMp3.png

γεια σας κοριτσια,αμαν βρε στεγια με τρομαξες λεω και εγω τι εγινε..οντως πολυ ερημια το καφε μας..υπομονη καμια βδομαδουλα ακομα να μεγαλωσουν τα νινακια μας λιγο και θα επανελθουμε ολες δρυμιτερες που θα παει..

:-D

Θαύμα θαύμα.επανέρχεται ζωή στο καφέ...

Καλημέρα Άννια μου πώς είσαι?

cIhqp3.png

9knMp3.png

μια χαρα,ξεσκασα κι ολας χτες πηγα σε μια γιορτη γιαμιση ωριτσα ειδα λιγο κοσμο ηπια και το κρασακι μου και ολα οκ..κοιμηθηκε και σχετικα καλα ο μπεμπης χτες..σημερα η το σαββατο θα παμε στην εκκλησια για να σαραντισουμε..αυριο εχω και γιατρο και μετα καφεδακι οπως μου υποσχεθηκε ο αντρας μου..

μια χαρα,ξεσκασα κι ολας χτες πηγα σε μια γιορτη γιαμιση ωριτσα ειδα λιγο κοσμο ηπια και το κρασακι μου και ολα οκ..κοιμηθηκε και σχετικα καλα ο μπεμπης χτες..σημερα η το σαββατο θα παμε στην εκκλησια για να σαραντισουμε..αυριο εχω και γιατρο και μετα καφεδακι οπως μου υποσχεθηκε ο αντρας μου..

Τέλεια

Και εγώ αύριο θα πάω στο γιατρό......

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

Και θα έρθει και η παιδίατρος....

cIhqp3.png

9knMp3.png

γεια σου αννια!!με το καλο αυριο στο γιατρο στεγια.σας αφηνω για λιγο να ταισω τον υιο μου

Άντε πολλά φιλάκια....

cIhqp3.png

9knMp3.png

κοριτσια παω να φαω και εγω τις φακουλες μου και να ξυπνησω τον μπεμπακο να φαει γιατι αν τον αφησω να ξυπνησει μονος του για να φαει,αυτος ειναι ικανος να φαει και εμενα χα χα χα..

κοριτσια παω να φαω και εγω τις φακουλες μου και να ξυπνησω τον μπεμπακο να φαει γιατι αν τον αφησω να ξυπνησει μονος του για να φαει,αυτος ειναι ικανος να φαει και εμενα χα χα χα..

Καλή όρεξη γλυκιά μου...Και καλό τάισμα....

Πολλά πολλά φιλάκια....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...