Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, nikoulini33 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Είμαι και εγώ καινούρια εδώ και θέλω λίγο τα φώτα σας.

Τέλος Μαρτίου ξεκινάμε τη διέγερση των ωοθηκών εάν όλα πάνε καλά, 5 Μαρτίου περνάω επιτροπή. Εμένα οι εξετάσεις μου είναι όλες καλές, ΑΜΗ έχω 1,9 και ηλικία 32. Πρόβλημα έχουμε με το σπερμα γιαυτο και η γυναικολόγος μου πρότεινε κατευθείαν γιατρό για εξωσωματική στο Μητέρα.

Ξέρετε περίπου το κόστος των φαρμάκων που καλύπτει η επιτροπή και εάν τελικά έχει νόημα; Το πρήξιμο από τα φάρμακα πως είναι; Πόσο καιρό σας κράτησε; Εχω κανονίσει ραντεβού να πάρω και μια δεύτερη γνώμη γιατί νιώθω ότι δεν έχω πλήρη εικόνα. Είπαμε ότι θα μεταφέρουμε 2 έμβρυα αλλά η πιθανότητα μιας δίδυμης κύησης με τρομάζει είναι η αλήθεια. Σε συζήτηση με τη γυναικολόγο που θα με παρακολουθεί κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης για τους φόβους μου για διπλή κύηση μου λέει Ε άμα χρειαστεί θα σε περιορίσουμε.

Δεν ξέρω, νομίζω είμαι σε σύγχυση…

Καλως ήρθες κοπέλα μου! είμαι ακριβώς στην ίδια φάση με εσένα και έχω ακριβώς της ίδιες φοβίες!ξεκινάω φάρμακα μέσα Μαρτίου!εγώ περιμένω την απόφαση της επιτροπής, έχω αγοράσει ήδη τα έξτρα φάρμακα και σκέψου με συμμετοχή ήδη έχω δώσει 80 ευρώ. Το κόστος των φαρμάκων που καλύπτει η επιτροπή αν το καλύψεις μόνη σου είναι μεγάλο..σκέψου το ένα μπουκαλάκι από τα ενέσιμα είναι πάνω κάτω 45 ευρώ...οπότε καταλαβαίνεις.Την συζήτηση για τα  δυο έμβρυα  την είχα εχτές με τον άντρα μου και με τρομάζει και εμένα η αλήθεια είναι!Καλή αρχή να σου ευχηθώ και θα τα λέμε!Μην πελαγώνεις , θα τα καταφέρουμε!!!💖

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ?

ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΛ?

Είμαι συγκινημένη μου έφερε φωτο η αδερφή μου και βίντεο από την γέννα....

δε τις είχα δει!!!!!!!!!!!

κλάμαααααααααααααααααααααααααααααα

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΕΒΑΛΑ ΦΩΤΟ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ......

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΛΑΜΑ...........

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Γεια σας κοριτσάκια!

τι κάνετε? εμείς καλά! μπηκα 32423897498 φορές για να γράψω αλλά ολο κάτι γινόταν. Τώρα δε θυμάμαι και πολλά.

Στέλλιτσα ειδα τις φώτο αλλά εγώ βλέπω γέλια και οχι κλάμα:D

έχεις βίντεο απο τη γέννα?

Μανιτάρι έχεις δίκιο σ'αυτό που είπες για την πεθερά. Η αδιαφορία ειναι ακόμη πιο εκνευριστική. Η δική μου μου τη δίνει αλλά οχι για σοβαρά πράγματα να πω την αλήθεια! Πιο πολύ μου τη δίνει ο αντρούλης μου που δε πατάει ποδι:evil:

Μαρινάκι τι ήταν αυτο που έπαθες...φαντάζομαι αγωνία ε?

Τάο θα κανονίσουμε σίγουρα. Πες μας ποτε θα'ρθεις εσύ και θα τα βρούμε.

Ιωάννα μου ευχαριστώ για το λινκ. Οντως πολυ σοβαρό. Θα το κόψω το σπασουάρ και τελείωσε...

Μαράκι πως τα πας με τη δουλειά?

αυτααααααααα πάω να κάνω λίστα με το τι θα παρουμε μαζί μας σουκου...

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Κου κου τσα!!!!:D:D:D

Τι κάνετε κορίτσια;;;; Εγώ δεν έχω πολύ χρόνο να μπαίνω να σας διαβάζω... ίσα που προλαβαίνω τα κορίτσια στο άλλο καφέ (Μάιος 08):D:D:D

Τρέχω λίγο με τη δουλειά μιας και δουλεύω πρωί απόγευμα και τα μεσημέρια-βράδυα με τη μικρή και το μωρο πότε χάνω τη μπάλα πότε τη βρίσκω...παλεύουμε!!!;););)

Εμείς είμαστε καλά, ο μικρούλης είναι αισίως 7500 κιλά και 64 εκ... Ταλαιπωρηθήκαμε πολύ με αλλεργία στα γαλακτοκομικά και σε ένα σωρό άλλα, εγώ δεν έτρωγα τίποτα παρά μόνο τα λιγότερο αλλεργιογόνα τρόφιμα και έβγαζα όλα τα γεύματα με θήλαστρο λόγω δουλειάς (και συνήθειας του μικρού στο μπιμπερό βέβαια...:mrgreen::mrgreen:) οπότε γι αυτό και ο χρόνος μου ήταν πολύ περιορισμένος...

Τώρα δυστηχώς λόγω του θηλάστρου το γάλα μου είχε λιγοστέψει πολύ και εδω και λίγες μέρες του έδινα και νεοκειτ...:? και απο χθες σταματήσαμε τελείως το δικό μου γιατί έβγαλα χαλάζιο και βάζω ένα σωρό κολλύρια...:(:(:( Είμαι λίγο κάπως σήμερα...:(

Εσείς πως είστε;;;; Όλες καλά ελπίζω...Τα μωράκια σας σε τι φάση βρίσκονται;;;;

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Διαφημίσεις

ουφ τι υγρασια ειναι αυτη??δεν αντεχω αλλο,χειμωνας και παλι χειμωνας πραγματικα..τουλαχιστον το χειμωνα κρυωνεις φορας μια μπλουζα ζεστεναισε το καλοκαιρι τα βγαζεις ολα σε λιγο θα βγαλω και το πετσι μου για να δροσιστω...εβαλα κλιματιστικο αλλα δεν πεφτει κατω απο 30βαθμους,ταρατσα απο πανω γαρ:evil::evil::evil:..και σε ολα αυτα τα τελεια ποναει και η κοιλια μου απο την περιοδο και ο μπεμπης εχει απιστευτη γκρινια λογο ζεστης...τι να κανω εχω κλιματιστικο στο δωματιο αλλα φοβαμαι να βαλω γιατι ξεσκεπαζετε και δεν θελω να μου κρυωσει..

Έλα μου ντε! Αρχικά ήταν μανούλες Μαίου-Ιουνίου, εγώ γέννησα 6-7 αλλά κόλλησα με τις κοπέλες! Ντάξ???

Καλά που με θύμησες για το κατοστάρι, πάω να το χτυπήσω αν και χτύπησα και το πρωί κάμποσους στο γυμναστήριο, δεν πειράζει που έφαγα 4 σοκολατάκια το απόγευμα φαντάζομαι, το μεσημέρι όμως μόνο κοτόπουλο σαλάτα και τώρα πεπονάκι. Γουργουρίζει η πεινασμένη μουυυυυ!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Λοιπόν κάθε βράδυ θα θυμίζουμε η μία στην άλλη τους κοιλιακους, μπας και δουμε λίιιιιγο φως! Εγώ και καλά κάνω 2 εβδομάδες δίαιτα ο.κ. και μερικές παρασπονδίες και με το ζόρι έχασα 2 κιλάκια, που και καλά στην αρχή χάνεις πιο εύκολα! Να έρθω κι εγώ στον ενδοκρινολόγο λες? Μπααα η λαιμαργία μου φταίει.

mGKop3.png60Jvp3.png

εμενα ηταν μια ορμονη ανεβασμενη αλλα το παρελειψα το ζωον και δεν πηγα οταν γεννησα να κανω εξεταση..αλλα αυριο θα παρω τηλ να περασω..μακαρι να πηγαινα και εγω γυμναστηριο

Είναι η μόνη ώρα που αφιερώνω αποκλειστικά στον εαυτό μου και προσπαθώ τουλάχιστον 3 φορές την εβδομάδα να το κρατάω, καταλήγω όμως ότι αν δεν βάλεις φερμουάρ...δε γίνονται θαύματα!

mGKop3.png60Jvp3.png

καλημερα!!!!!απο οτι βλεπω ολη η φυσης ησυχαζει!!

ιωαννα και μανιταρι σας ευχαριστω πολυ!!!

χαρουμενα μηνογενεθλια στην χαρουλα για χτες

χαρουμενα μηνογενεθλια για τηνλορρετα και την στεγια σημερα.ειμαστε μια χαρα σηκωθηκαμε απο το ρηλαξ και σιγα σιγα αρχιζει και μενει και λιγη ωρα καθιστος.μεχρι εχτες εκανε τουμπες και εμενε με τα χερακια πλακωμενα οταν γυρναγε μπρουμυτα και σημερα γυρισε και εβγαλε τα χερακια του για να στηριχτει καλυτερα.τι να λεμε τωρα??κορυφη!!!!!!

τυχαιο?δεν νομιζω!!!!

ζεσταινομαστε και εμεις λιγακι οταν βγαινουμε.μεσα στο σπιτι εχουμε πολυ δροσια ευτυχως.αυτα τα νεα μας ευχομαι να περνατε ολες τελεια και να προσεχετε

φιλια!!!!

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...