Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, nikoulini33 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Είμαι και εγώ καινούρια εδώ και θέλω λίγο τα φώτα σας.

Τέλος Μαρτίου ξεκινάμε τη διέγερση των ωοθηκών εάν όλα πάνε καλά, 5 Μαρτίου περνάω επιτροπή. Εμένα οι εξετάσεις μου είναι όλες καλές, ΑΜΗ έχω 1,9 και ηλικία 32. Πρόβλημα έχουμε με το σπερμα γιαυτο και η γυναικολόγος μου πρότεινε κατευθείαν γιατρό για εξωσωματική στο Μητέρα.

Ξέρετε περίπου το κόστος των φαρμάκων που καλύπτει η επιτροπή και εάν τελικά έχει νόημα; Το πρήξιμο από τα φάρμακα πως είναι; Πόσο καιρό σας κράτησε; Εχω κανονίσει ραντεβού να πάρω και μια δεύτερη γνώμη γιατί νιώθω ότι δεν έχω πλήρη εικόνα. Είπαμε ότι θα μεταφέρουμε 2 έμβρυα αλλά η πιθανότητα μιας δίδυμης κύησης με τρομάζει είναι η αλήθεια. Σε συζήτηση με τη γυναικολόγο που θα με παρακολουθεί κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης για τους φόβους μου για διπλή κύηση μου λέει Ε άμα χρειαστεί θα σε περιορίσουμε.

Δεν ξέρω, νομίζω είμαι σε σύγχυση…

Καλως ήρθες κοπέλα μου! είμαι ακριβώς στην ίδια φάση με εσένα και έχω ακριβώς της ίδιες φοβίες!ξεκινάω φάρμακα μέσα Μαρτίου!εγώ περιμένω την απόφαση της επιτροπής, έχω αγοράσει ήδη τα έξτρα φάρμακα και σκέψου με συμμετοχή ήδη έχω δώσει 80 ευρώ. Το κόστος των φαρμάκων που καλύπτει η επιτροπή αν το καλύψεις μόνη σου είναι μεγάλο..σκέψου το ένα μπουκαλάκι από τα ενέσιμα είναι πάνω κάτω 45 ευρώ...οπότε καταλαβαίνεις.Την συζήτηση για τα  δυο έμβρυα  την είχα εχτές με τον άντρα μου και με τρομάζει και εμένα η αλήθεια είναι!Καλή αρχή να σου ευχηθώ και θα τα λέμε!Μην πελαγώνεις , θα τα καταφέρουμε!!!💖

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

αυτο παλευω χριστινα μου....οσο με παιρνει τουλαχιστον....

σλινγκ;;;;με αυτη τη ζεστη παιδια...ουτε να το διανοηθω....εδω ακομα και η τσαντα με ζεσταινει!!!!!!καροτσακι τσακ μπαμ !!!η ανεση επι.....ποδος!!!χαχαχαχαχαχα!!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Να 'μαι κι εγώ! Έχουμε μπει σε καλοκαιρινό mood και πολύ μου αρέσει!

Τώρα βρήκε να τα κάνει η μικρή? Δε θέλει να σας κάνω παρέα μου φαίνεται :tongue:, κάθε φορά τα ίδια!

Επειδή δεν ξέρω αν θα καταφέρω να ξαναμπώ να πω στο Χριστινάκι ότι ενώ ο γιατρός μου είχε δώσει το ο.κ. και στην εγκυμοσύνη για λέιζερ από το κέντρο αυτό που πηγαίνω μου είπαν καλύτερα όχι, οπότε δεν έκανα τότε! Έκανα 4 επισκέψεις ανάμεσα στις 2 εγκυμοσύνες (σε διάστημα 8 μηνών περίπου) και 2 αφού γέννησα τη μπουμπού, αλλά πια πηγαίνω κάθε 3-4 μήνες!

mGKop3.png60Jvp3.png

Να μαι κι εγω παλιιιιιιιιι!!!Εκανα μπανιο,κοιμηθηκα λιγουλακι και νιωθω πολυ πολυ καλα!!

Μαλλον θα παμε για ψωνια το απογευμα....μαλλον λεω γιατι παιζει και η εθνικη 1700 η ωρα......

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κορίτσια πήρα μια λαχτάρα τώρα που αλλάξαμε τη μικρή δε φαντάζεστε!!! Είχε κάνει αρκετά κακά αλλά και πολλά κατακόκκινα μεγαλούτσικα σημάδια! Μου κόπηκαν τα γόνατα, αλλεργία λέω και σε πολύ προχωρημένο στάδιο! Τι είναι τελικά? Οι πιθανότητες να το βρείτε είναι όσες να κερδίσει η Ελλάδα στο μουντιάλ! (καλά το λέω γιατί δεν έχω ιδέα!) Λοιπόν, εχθές της έβαλα ένα μαξιλαράκι στον καναπέ που έπαιζε στο γυμναστήριό της για να μη φάει καμιά τούμπα, αλλά η κυρία αποφάσισε να το πάρει να παίξει και να το φάει! Όταν την είδα, είχε ένα σωρό κοκκινάδια (από το μαξιλάρι) στα χέρια, στα ρούχα της και στο στόμα, την ξέπλυνα αλλά σίγουρα είχε φάει ήδη μερικά και σήμερα αποφάσισε να μου τα σερβίρει...

mGKop3.png60Jvp3.png

αχαχαχαχαχαχαχα!!ελα ρε συ Μαρινα....αχ κακομοιρα μουυυυυυυυυυ!!φανταζομαι ποσο τρομαξες!!!!!αντε τελος καλο ολα καλα!!!οσο για τις πιθανοτητες να κερδισει στο μουντια....μαλλον λιγοτερες ειναι!!!!χαχαχαχαχαχ!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

geia σας κοριτσούδια!!!!

Σοφι κλαψψψ, ανυπομονώ να σε γνωρίσω σε άλλη φάση, θα ξανανέβουμε ούτως ή άλλως.... εσείς οι δυο-Λόρέτα, Ελένη - μην κανονίσετε τίποταααα.

Κέλι καλά μπανάκια!

Ίωαννα είπα τέλεια που δεν θα πάρετε αντιβίωση;;;; Έχω και το αλτσχαιμερ!!!!

Στέγια, Πρέβεζα δεν θα κανονίσετε κανα ΣουΚου;;; Έστω και άργότερα!

Μαράκι που χαθηκες;;;; λόγω δουλειας,εεε;;;

Αχ, πaρεπιπτώντως, τότε που ήταν μικρά,εεεε; και γω νοσταλγώ!!!

Χριστίνα , Μανιταράκι δε θυμάμαι τι είπατε να το σχολιάσωωωω, οποτε: ΦΙΛΑΚΙΑ, απλά!

Μαρίνα, Γιαννενα, εε;;; Η Πρέβεζα μια ωρίτσα είναι΄, πόσο θα κάτσετε;;; δε σας πέρνει καμια βόλτα απο εδω;;; Δε λέω να έρθουμε γιατί δεν ξέρω τι θα πάιζει με δουλειά του μπαμπά μας.... για πες, περιμένω λεπτομέρειες!!!

Ξεχνω τίποτας;;;; Κοιμάται η Χριστινούλα παιδιά, ω τι θαυμα!!!! και τωρα πρεπει να ετοιμάσω τις μεγαλες για μπαλέτο!

ΤΑΟ

*Η μεγάλη μου κορούλα γεννήθηκε: 29-3-2003

*Η δεύτερη μου κορούλα γεννήθηκε: 21-7-2004

*H καραμελένια γεννήθηκε: 20-12-2009

*Η ζουζούνα μου γεννήθηκε: 9-6-2011

Ταο!!!εγω παντως θα κανονισω........με σενα!χαχαχαχα!!Καλα ακομα δε τελειωσαν τα μπαλετα σας;;;;μεχρι ποτε πιαααα;;;;; :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

ΜΑΡΙΝΑΚΙ ΕΙΔΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΤΕ ΤΙΣ ΣΤΕΡΕΕΣ Ε?????;);););););)

:P:p:p:p:p:p:p:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Ελένη παρασταση στις 21, γι αυτό καθυστερούμε να ανέβουμε και μετά τέρμα!!!! Καλά θα μπορούσε να το τελειώσει και νωρίτερα, αλλά μεταξύ μας δεν την συμφερει - να πληρωθεί το μισό μήνα- οπότε χαλάλι.... :roll:

Στέλλαααα της έδωσα μήλο δοκιμαστικά!!! Κλεινουμε μήνα στις 20 και ξέροντας οτι δεν θα φαει καμιά ποσότητα της έξυσα μια φετούλα μηλαράκι, ξινιζόταν στη γεύση αλλά είδα 'ότι έβγαζε και τα κομματάκια που έβρισκε από τον τρίφτή, έτσι χθες 'εκανα δυο φετούλες στο μούλτι με λίγο βραστό νεράκι - εμφιαλωμένο, αλιώς δεν αλεθοταν- οπότε μπορώ να πω ότι φτασαμε αισίως τα 5-6 κουταλάκια, καλούτσικα! σήμερα έβαλα μισό αχλάδι και μισή της μιας φέτας μήλου με λίγο νεράκι, όπου έφαγε με περισσότερη όρεξη παρόλο που νύσταζε λιγουλάκι, της άρεσε μωλέ το αχλαδακι, είναι πιο γλυκούτσικο!!! Την Παρασκευή στις 7.30 έχουμε παιδιατρο, οποτε θα μας πει κιλά και για τροφες, να δούμε θα τα βρούμε...

ΤΑΟ

*Η μεγάλη μου κορούλα γεννήθηκε: 29-3-2003

*Η δεύτερη μου κορούλα γεννήθηκε: 21-7-2004

*H καραμελένια γεννήθηκε: 20-12-2009

*Η ζουζούνα μου γεννήθηκε: 9-6-2011

ΜΑΡΙΝΑΚΙ ΕΙΔΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΤΕ ΤΙΣ ΣΤΕΡΕΕΣ Ε?????;);););););)

:P:p:p:p:p:p:p:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

:lol::lol::lol::lol: Τώρα γελλάω πριν λίγο ήμουν να με κλαίνε οι ρέγγες μέχρι να το συνειδητοποιήσω! Λέτε το παιδί μου να μου δείχνει ότι είναι έτοιμο για τα στερεά κι εγώ εκεί αν δεν κλείσει εξάμηνο να μην της δίνω!:mrgreen: Αφού έχει που φέρνει γύρω κανένα δύωρο μόλις αποκοιμήθηκε κι από λεπτό σε λεπτό θα ξυπνήσει ο μικρος!

Τάο μου όντως δίπλα είναι τα Γιάννενα αλλά μωρέ θα είμαι μόνη μου με τα παιδιά και δεν τολμώ να οδηγήσω τόσο μόνη μου μαζί τους! Ο μπαμπάς μας θα έρθει Σάββατο οπου θα κάνουμε γενέθλια του γιου μου, Κυριακή έχουμε γάμο και Δευτέρα αναχωρούμε για Βραχάτι (ακούς Στεγίααααα)! Αν τα καταφέρετε ελάτε μωρέ εσείς!!!Καλή αρχή με τα στερεά, κάνε εσύ την αρχή για να μας δώσεις καμιά συμβουλή σε κανένα μήνα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

ΜΑΡΙΝΑΚΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ??????????????????

WOW!!!ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΨΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΤΕ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟΥΣ!!!;);););)

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Ελένη παρασταση στις 21, γι αυτό καθυστερούμε να ανέβουμε και μετά τέρμα!!!! Καλά θα μπορούσε να το τελειώσει και νωρίτερα, αλλά μεταξύ μας δεν την συμφερει - να πληρωθεί το μισό μήνα- οπότε χαλάλι.... :roll:

Στέλλαααα της έδωσα μήλο δοκιμαστικά!!! Κλεινουμε μήνα στις 20 και ξέροντας οτι δεν θα φαει καμιά ποσότητα της έξυσα μια φετούλα μηλαράκι, ξινιζόταν στη γεύση αλλά είδα 'ότι έβγαζε και τα κομματάκια που έβρισκε από τον τρίφτή, έτσι χθες 'εκανα δυο φετούλες στο μούλτι με λίγο βραστό νεράκι - εμφιαλωμένο, αλιώς δεν αλεθοταν- οπότε μπορώ να πω ότι φτασαμε αισίως τα 5-6 κουταλάκια, καλούτσικα! σήμερα έβαλα μισό αχλάδι και μισή της μιας φέτας μήλου με λίγο νεράκι, όπου έφαγε με περισσότερη όρεξη παρόλο που νύσταζε λιγουλάκι, της άρεσε μωλέ το αχλαδακι, είναι πιο γλυκούτσικο!!! Την Παρασκευή στις 7.30 έχουμε παιδιατρο, οποτε θα μας πει κιλά και για τροφες, να δούμε θα τα βρούμε...

Εμείς δειλά δειλά του βάζω και γλύφει διάφορα φρουτάκια....

εγώ ξέρω πως δε θα έχω πρόβλημα στο φαγητό....ζηλέυει ήδη εμάς που τρώμε εδώ και καιρό....

ΤΑΟ πιστεύω Ιούλιο να το κουτορήσουμε!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

ΜΑΡΙΝΑΚΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ??????????????????

WOW!!!ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΨΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΤΕ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟΥΣ!!!;);););)

ΠΕριμένετε τις εκπτώσεις, αφού θα έρθουμε 12 Ιουλίου!:-D:-D:-D! Εξάλλου δε χρειάζεστε ρούχα για να δείχνετε πιο όμορφοι, είστε από μόνοι σας! Εγώ πάλι γιατί πιστεύω ή μάλλον είμαι σίγουρη ότι θα έχουμε θέμα με το φαγητό?:wink:

mGKop3.png60Jvp3.png

αχ βρε Μαρινάκι ίσως θα της αρέσουν περισσότερο οι στερεές...

αααααα 12/7!!!!!μια χαρά!!!!!!!!!!!ευχαριστούμε για το κοπλιμαν....:P:p:p:p

cIhqp3.png

9knMp3.png

καλησπερα κοριτσια μπαινω στα γρηγορα...τιθ κανετε???εγω ζεσταινομαι..τελικα δεν πηγαμε για μπανιο γιατι αδιαθετησα 3μερες νωριτερα..γκρρρ..

ΜΑΡΖΑΒ ΚΑΛΩΣΗΡΘΕς ΚΑΙ ΠΑΛΙ σου εχω στειλει 2σμσ στο κινητο σου,κοιτα τα καλε και απαντησε μου...ειρηνακι χαρουτμενα μηνογενεθλια στο γαντζακι σου...λορετα αυτο ειναι το θεμα..http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=45811

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...