Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, nikoulini33 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Είμαι και εγώ καινούρια εδώ και θέλω λίγο τα φώτα σας.

Τέλος Μαρτίου ξεκινάμε τη διέγερση των ωοθηκών εάν όλα πάνε καλά, 5 Μαρτίου περνάω επιτροπή. Εμένα οι εξετάσεις μου είναι όλες καλές, ΑΜΗ έχω 1,9 και ηλικία 32. Πρόβλημα έχουμε με το σπερμα γιαυτο και η γυναικολόγος μου πρότεινε κατευθείαν γιατρό για εξωσωματική στο Μητέρα.

Ξέρετε περίπου το κόστος των φαρμάκων που καλύπτει η επιτροπή και εάν τελικά έχει νόημα; Το πρήξιμο από τα φάρμακα πως είναι; Πόσο καιρό σας κράτησε; Εχω κανονίσει ραντεβού να πάρω και μια δεύτερη γνώμη γιατί νιώθω ότι δεν έχω πλήρη εικόνα. Είπαμε ότι θα μεταφέρουμε 2 έμβρυα αλλά η πιθανότητα μιας δίδυμης κύησης με τρομάζει είναι η αλήθεια. Σε συζήτηση με τη γυναικολόγο που θα με παρακολουθεί κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης για τους φόβους μου για διπλή κύηση μου λέει Ε άμα χρειαστεί θα σε περιορίσουμε.

Δεν ξέρω, νομίζω είμαι σε σύγχυση…

Καλως ήρθες κοπέλα μου! είμαι ακριβώς στην ίδια φάση με εσένα και έχω ακριβώς της ίδιες φοβίες!ξεκινάω φάρμακα μέσα Μαρτίου!εγώ περιμένω την απόφαση της επιτροπής, έχω αγοράσει ήδη τα έξτρα φάρμακα και σκέψου με συμμετοχή ήδη έχω δώσει 80 ευρώ. Το κόστος των φαρμάκων που καλύπτει η επιτροπή αν το καλύψεις μόνη σου είναι μεγάλο..σκέψου το ένα μπουκαλάκι από τα ενέσιμα είναι πάνω κάτω 45 ευρώ...οπότε καταλαβαίνεις.Την συζήτηση για τα  δυο έμβρυα  την είχα εχτές με τον άντρα μου και με τρομάζει και εμένα η αλήθεια είναι!Καλή αρχή να σου ευχηθώ και θα τα λέμε!Μην πελαγώνεις , θα τα καταφέρουμε!!!💖

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

μπα εγω εχω σκοπο να τους φορτωσω απο ενα και να ξεσαλωσω μονη μου:mrgreen::mrgreen:

ακομα καλυτερο αυτο!!!χαχαχαχαχαχα:tongue::tongue::tongue:

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Λορετα....σιγα παιδι μου...μου ρθε η μποχα!!!χαχαχαχα.....κι εγω μια απο τα ιδια....καθε μιση ωρα να μαπινω στο ντους...στο πενταλεπτο εχω βρωμισει...εκτος...αν δε κανω τιποτα και μονο ξαπλωωωωωωωνωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω.......που δε παιζει με τιποτα αυτο δηλαδη!! :)

Μανιταρακι εγω παντως του δινω νε ρο του καημενου και πως το ρουφαει!!!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Εγώ γιατι δεν έχω κανονίσει ακόμη διακοπές? που ειναι ο άντρας μου? κατσε να τον πάρω στο χαμό της δουλειάς για λίγη γκρίνια!!!!!:mrgreen:

Εμείς, το αποφάσισα, θα πάμε χαλκιδική αυτό το σουκου. Ειναι κρίμα. 20 στρέμματα μέσα στο δάσος και να μη τα χαιρόμαστε λόγω πεθεράς....

Ελπίζω να πάνε ολα καλά. Πρέπει να δω τι θα πάρουμε μαζί....ΧΑΜΟΟΟΟΣΣΣΣΣΣ

είμαι μια κινητή μπίχλα... αντε να ερθει ο γιώργος να μπω στο μπάνιο....το μωρό σουφρώνει τη μύτη του οταν τον παιρνω αγκαλιά:rolleyes:

(καλά ε...εκανα κααατι δουλειές!!!)

βρε κοριτσια αυτο το προβλημα με τις πεθερες δεν το καταλαβαινω εγω θα χερομουνα εαν η γαιδουρα μου ελεγε 1 φορα στα 14 χρονια ελα η εστω φερε μου το παιδι.

izE6p2.png?S6UQkQqM

Ελενακι πότε περίπου εγω θα φύγω 14 με 21 μόνο ελπίζω να μην ερθεις τότε αλλα πιο πρίν ή πιο μετα !

Μανιτάρι εννοειτε θα τα πούμε θα είναι και ωραία περίοδος στολισμένα .

Θυμάστε οταν ήμασταν εγκυος που ανυπομωνούσαμε να στολίσουμε αναπολώ και είναι ωραία.εχθες μάζεψα τα ρουχα τις μικρούλας μου που της είναι μικρά και συγκηνήθηκα τι ωραία οταν τα φέραμε σπίτι ποσο μικρολια ήταν ωραία πραγματα!

ticker.php?pic=a0em4vsvf5sm3yqy

Λορετα....σιγα παιδι μου...μου ρθε η μποχα!!!χαχαχαχα.....κι εγω μια απο τα ιδια....καθε μιση ωρα να μαπινω στο ντους...στο πενταλεπτο εχω βρωμισει...εκτος...αν δε κανω τιποτα και μονο ξαπλωωωωωωωνωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω.......που δε παιζει με τιποτα αυτο δηλαδη!! :)

Μανιταρακι εγω παντως του δινω νε ρο του καημενου και πως το ρουφαει!!!!!

δεν της εχω αρχισει ακομα κρεμες γι αυτο κολλαω .

εκανε κακα παω να την πλυνο ,ταισω κι ερχομαι.

izE6p2.png?S6UQkQqM

Διαφημίσεις

βρε κοριτσια αυτο το προβλημα με τις πεθερες δεν το καταλαβαινω εγω θα χερομουνα εαν η γαιδουρα μου ελεγε 1 φορα στα 14 χρονια ελα η εστω φερε μου το παιδι.

και γω το ιδιο....θα χαιρομουν αν μου ελεγε 1 φορα στα 14 χρονια.....αυτη ομως θελει καθε σουκου να ειμαστε εκει να της αφηνω τα παιδια για ολο το καλοκαιρι...και εκτος αυτου...παραφυλαει να δει ποτε θα κανω τη στραβη για να μου τη πει!!! ε!! Ελεος!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Μαρακι ακομα δε μπορω να πω ποτε θα ανεβουμε...εξαρταται απο πολλα...αλλα μεχρι τις 10 Αυγουστου το πολυ θα εχουμε γυρισει Θεσσαλονικη αφου μετα φευγουμε για θασο και με το που ερχομαστε ο αντρας μου γυρναει στη δουλεια!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Ελενάκι και εγώ μάλλον εδώ θα είμαι Αυγούστο με μικρά δειαλλείματα οπότε ελπίζω να βρεθούμε από κοντά!!!! Και με τις άλλες τσουπρίτσες που θα έχουν ξεμείνει Αθήνα βεβαίως βεβαίως!!:D:D

Αχχ αυτό με τα πεθερικά -προσωπική μου άποψη- αλλά είναι καθαρά θέμα συζύγου και τι δικαιώματα δίνει.. εξάλλου ο καθένας στους γονείς του κάνει κουμάντο και μπορεί να τους πει και μια κουβέντα παραπάνω! Δηλαδή άμα δεν θέλετε ΠΡΕΠΕΙ να πάτε ντε και καλά;

Μανιτάριους νομίζω ότι λίγο νεράκι πλέον δε θα κάνει καθόλου κακό με τόση ζέστη και ας μην έχεις αρχίσει κρέμες...εδώ άλλοι δίνουν χαμομήλι από ημερών... τι αλλάζει; Νερο δεν είναι, απλά έχει ΚΑΙ χαμομήλι;;

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

Χριστινα εχει απολυτο δικιο....μονο που ο δικος μου αντρας δεν αντιδραει οσον αφορα τους γονεις του...εκτος αν γκρινιαξω παααρα πολυ,μαλωσουμε και παλι τις περισσοτερες φορες καταληγουμε στα ιδια......

ΔΕ ΘΕΛΩ να πηγαινω καθε σουκου εκει....ζοριζομαι ζεσταινομαι εκνευριζομαι και ΔΕ περναω καλα!!!αυτος ομως θελει να πηγαινουμε γιατι θελουν οι γονεις του γιατι ειναι σπιτι του και νιωθει ανετα γιατι ειναι οι γονεις του και νιωθει ανετα γιατι θελει να κανει μπανιο και ψαροντουφεκο....καταλαβες...κι εγω τοσα χρονια κανω υπομονη...δε ξερω μεχρι ποτε...μιλαω αλλα....στο βροντο τα λογια μου...τεσπα....τι ειχες Γιαννη....τι ειχα παντα.....

rssOp2.pngDiP1p2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΠΕΡΑ ΩΣ ΠΕΡΑ!!!!!!

Πως είστε κοριτσάρες μου?

Εμείς εδώ ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!

Αποκτησαμε και εσωτερική πισίνα!!!!!Ακριβώς πάνω στο κρεβάτι μας.....

χαχαχαχαχαχα από την μια ο ιδρώτας από την άλλη το γάλα.......χαχαχαχαχα

Διακοπούλες λέτε εεε?

Εμείς δεν ξέρω μιας και στη μεγάλη άδεια του μπαμπούλη μας θα κάνουμε πρώτα ο Θεός τα βαφτίσια...Έχει και μια μικρή τον Ιούλιο ίσως πάμε Πόρτο χέλι.....

Εχτές τελικά δεν ανεβήκαμε Αθήνα αλλά πήγαμε Λουτράκι κάναμε τις βόλτες μας φάγαμε...ΤΕΛΕΙΑ!!!!!

Κάτι άσχετο μιας και το συζητάγαμε εχτές με τον μπαμπόυλη,σωθήκαμε με το σλινγκ βρε κορίτσια...ούτε να κουβαλάς καρότσι τον βάζεις και φεύγεις...Αλλά το ωραίο είναι τα άσχετα ερωτήματα διάφορων ατόμων του τύπου δε φοβάσαι μη σου πέσει?(του αρέσει ,τουλάχιστον μια φορά την ημέρα τον φοράω για να πέφτει....)

πού είναι τα πόδια του?(κλαψ γεννήθηκε χωρίς πόδια...)καλά πως μπορείς να θηλάζεις και να περπατάς?ή το ακόμα πιο κουφό έχεις ακόμα γάλα!!!!!!!!!!!?????????????????????????????:o:o:o:o:o:o:o

Ρίχνουμε το γέλιο με τον μπαμπούλη μας......

Ο Πρίγκιπας τώρα έχει αποδειχτεί από μικρός μεγάλος κουτσομπόλης,πολυλογάς και χορευτής......και κάθε φορά μας τον ζητάνε για ατραξιον όπου πηγαίνουμε!!!!

καμάρι μαμά και μπαμπούλης δε το συζητάμε.....

Λοιπόν:

Ιωάννα μου πολύ χαρήκαμε για τα αποτελέσματα......Είχε δίκιο η γιατρίνα που δεν ήθελα να σας δώσει αντιβίωση,

Σοφάκι θα μας λείψεις,καλές διακοπές.....

Ελένη μου σε συμπονώ,κάθε σαβ με την πεθερά???

Χριστινάκι καλές βουτιές απλά να την προσέχεις τις ώρες που είναι κάθετες οι ακτίνες του ήλιου!!!!

Λορεττάκι από το εμβόλιο θα ήταν...Το τέταρτο ήταν?Εμείς θα το κάνουμε στις 30/6..

Όσο για τις κρέμες θα αφήσω να περάσει και ο υπόλοιπος μισός μήνας και μετά θα τον αρχίσω φρουτάκια.....δε θέλω τυποποιημένα...........

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Στεγια με ξέχασες είμαι και εγω εδω!

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΜΑΣ ΕΛΕΙΨΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΛΟΥΛΟΥΔΕΝΙΑ ΣΑΣ?

ΠΟΛΛΆ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Στέγια μου τώρα το καλοκαίρι δεν ζεσταίνεσαι με το σλίνγ συνέχεια; Εγώ έχω μάρσιπο και δεν το συζητάω, βολεύει σε πολλές περιπτώσεις αλλά προχθές λοιώσαμεεεε!!!!

Ελενάκι σε καταλαβαίνω τι να πω... το μόνο που μπορείς να κάνεις σε αυτή τη περίπτωση για να μην τσακώνεσαι και συνέχεια αν δεν αλλάζει η κατάσταση, είναι να το διασκεδάζεις και εσύ όσο μπορείς...

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...