Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 13 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Πήγα να σου γράψω ότι είναι μια γλυκιά ανυπομονησία αλλά μόνο εσύ ξέρεις πώς νιώθεις τελικά.  Βάλε την μουσική που σε χαλαρώνει πάρε βαθιές ανάσες και όλα θα πάνε καλά. Μέσα από την καρδιά μου στο εύχομαι. Και επίσης σου εύχομαι να περάσουν γρήγορα οι ώρες μέχρι Πέμπτη απόγευμα για να ησυχάσεις🤍🤍🤍

πρίν από 44 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Καλή αρχή!!να πάνε όλα καλά!! 
      η δική μου συμβουλή εφόσον λες ότι υπάρχει πρόβλημα με το σπερμα είναι να πάτε σε εξειδικευμένο ανδρολόγο!! Μην το παραμελήσετε ακόμα και αν δεν το προτείνει ο εξωσωματικός ή ακόμη και αν πει ότι δεν χρειάζεται. 
      Αν δεν κάνω λάθος, έχεις συμμετοχή 25% στα φάρμακα και εξαρτάται από τι και πόσα φάρμακα θα σου δώσει. Έχω πληρώσει και 500€ για συμμετοχή. 
      Θα πρότεινα να προχωράς βήμα βήμα..μην σκέφτεσαι από τώρα το παρακάτω.. ένα ένα !! 

Λες επειδή εγώ ήμουν σε ήπια διέγερση να μου βγήκαν 140€; Γιατί είναι μεγάλη η διαφορά 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Λορετακι....με γεια το αιρκο.....ακι τις τρυπες!!χαχαχαχαχαχα!!!!(λεμε και καμια κρυαδα μπας και δροσιστουμε κοματι! :) )

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Aχχχ ζέστη δεν λες τίποτα!!! Και εγώ λοιώνωωωω!!!

Μανιτάρι εσύ είσαι Σαντορίνη..μη μιλάς καθόλου!! Και όταν λοιώνεις έχεις τη θαλασσίτσα 5 βήματα!! Αλήθεια που έχετε τα δωμάτια; Το είχες ξαναγράψει αλλά δεν θυμάμαι...:rolleyes:

Ελένη μου ναιιιιι..γίνετια μακρυά από τα πεθερικά...απλά δεν πάτε εκεί!!!!!

PCqNp2.png

Αχ....μακαρι να ηταν τοσο απλα τα πραγματα χριστινα μου...αλλα δυστηχως...ειναι πολυ πιο συνθετα.......τεσπα....

αρχισα να μετραω αναποδα μεχρι τις διακοπες μπας και ρθουν πιο γρηγορα......:)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Στα πεθερικά πόσο καιρό θα πάτε να κάτσετε; Και διακοπούλες στη Θάσο τον Αυγουστο μια εβδομάδα;;

Και εγώ ανυπομονώ πλέον για τις διακοπές μας!!! Προς το παρόν μια εβδομάδα Λευκάδα τον Ιούλιο και βλεπουμε για πιο μετά!

PCqNp2.png

Ευτηχως σας πετυχενω!εμεις είμαστε ακόμα 6 κιλά και 66 πόντοι αλλα δεν πολυ της φαινεται να ειναι τοσο λίγο γιατι εχει μαγουλάκια!

Ξεκινάμε φρουτοκρεμα και βανίλιες στις 15 ιουλίου και μπάνιο μολις γίνει 6 μηνων και αντιληακό απο τώρα της φρεζεδερμ με 25 δηκτη προστασίας!Γενικά δεν πολύ τρώει και της δίνω λίγο χαμομυλάκι κρύο για να μην αφυδατωθεί!

ticker.php?pic=a0em4vsvf5sm3yqy

Διαφημίσεις

Στα πεθερικα πηγαινουμε καθε σουκου γιατι ειναι χαλκιδικη στην αρχη 20 λεπτα απο δω.....καθε σουκου....ομως καθε σουκου......ξεκινωντας απο αυτο που μας ερχεται....θασο 8 μερουλες και λιγο Αθηνα στο κουνιαδο μου 2-3 μερες και φυσικα και λιγο Αγρινιο στην αδερφουλα μου αλλες τοσες περιπου...αυτα!

Μαρακι μια χαρα ειναι η κοπελα σου!μοντελο!! :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

χριστινα τη καλα να ειναι η θαλλασα 1 βημα και να μην παω..

ακομα δεν εχω παρει κοπελα γιατι εχω οικονομικες στενοτητες.κι εσι ειναι λιγο δυσκολο με 3 παιδια.εχω 1 φιλη που παει καθε μερα ομως σε μακρυνη παραλια και βαριεμε... το ευχαριστω ειναι οτι 26 ιουνιο ερχονται οι 2κουμπαρες και 1 φιλη μου για 1 εβδομαδα οποτε καταλαβαινετε.

izE6p2.png?S6UQkQqM

Ναι Μαρακι θα ανεβω αλλα μεσα στον Αυγουστο....δε ξερω ποσες θα ειστε Αθηνα...αυτη την εποχη εννοω! ;)

Μανιταριους...μια χαρααααααα!!!θα ξεσαλωσεις μετις κουμπαροφιλες!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Στα πεθερικα πηγαινουμε καθε σουκου γιατι ειναι χαλκιδικη στην αρχη 20 λεπτα απο δω.....καθε σουκου....ομως καθε σουκου......ξεκινωντας απο αυτο που μας ερχεται....θασο 8 μερουλες και λιγο Αθηνα στο κουνιαδο μου 2-3 μερες και φυσικα και λιγο Αγρινιο στην αδερφουλα μου αλλες τοσες περιπου...αυτα!

Μαρακι μια χαρα ειναι η κοπελα σου!μοντελο!! :)

αααααα να σου πω κοπελια αυτα για αθηνα να τα ξεχασεις μονο χριστουγεννα που θα ειμαι εκει. αντε σκορποχωρη το εχετε κανει .εγω καμια δεν θα γνωρισω?:tongue:

izE6p2.png?S6UQkQqM

Ναι Μαρακι θα ανεβω αλλα μεσα στον Αυγουστο....δε ξερω ποσες θα ειστε Αθηνα...αυτη την εποχη εννοω! ;)

Μανιταριους...μια χαρααααααα!!!θα ξεσαλωσεις μετις κουμπαροφιλες!!!

μπα εγω εχω σκοπο να τους φορτωσω απο ενα και να ξεσαλωσω μονη μου:mrgreen::mrgreen:

izE6p2.png?S6UQkQqM

Τωρα που βρηκε και ο κουνιαδος μου κοπελα μπορει να ρχομαστε πιο συχνα βρε κουτοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!παντως για αρχη αυγουστο θα ρθουμε! ;)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Εγώ γιατι δεν έχω κανονίσει ακόμη διακοπές? που ειναι ο άντρας μου? κατσε να τον πάρω στο χαμό της δουλειάς για λίγη γκρίνια!!!!!:mrgreen:

Εμείς, το αποφάσισα, θα πάμε χαλκιδική αυτό το σουκου. Ειναι κρίμα. 20 στρέμματα μέσα στο δάσος και να μη τα χαιρόμαστε λόγω πεθεράς....

Ελπίζω να πάνε ολα καλά. Πρέπει να δω τι θα πάρουμε μαζί....ΧΑΜΟΟΟΟΣΣΣΣΣΣ

είμαι μια κινητή μπίχλα... αντε να ερθει ο γιώργος να μπω στο μπάνιο....το μωρό σουφρώνει τη μύτη του οταν τον παιρνω αγκαλιά:rolleyes:

(καλά ε...εκανα κααατι δουλειές!!!)

jXj1p2.png?DWVm7y7O

σημερα ηθελα να την ρωτησω εαν κανει να της δωσω νερο την λυπαμαι γμτ με τοση ζεστη.ομως ειχε τοσο κοσμο και με εβαλε πρωτη που ντραπηκα να αρχισω τις ερωτησεις.μαλλον θα παω την δευτερα για το εμβολιο αν ειμαστε καλα.

izE6p2.png?S6UQkQqM

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...