Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , nikoulini33 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Είμαι και εγώ καινούρια εδώ και θέλω λίγο τα φώτα σας.

Τέλος Μαρτίου ξεκινάμε τη διέγερση των ωοθηκών εάν όλα πάνε καλά, 5 Μαρτίου περνάω επιτροπή. Εμένα οι εξετάσεις μου είναι όλες καλές, ΑΜΗ έχω 1,9 και ηλικία 32. Πρόβλημα έχουμε με το σπερμα γιαυτο και η γυναικολόγος μου πρότεινε κατευθείαν γιατρό για εξωσωματική στο Μητέρα.

Ξέρετε περίπου το κόστος των φαρμάκων που καλύπτει η επιτροπή και εάν τελικά έχει νόημα; Το πρήξιμο από τα φάρμακα πως είναι; Πόσο καιρό σας κράτησε; Εχω κανονίσει ραντεβού να πάρω και μια δεύτερη γνώμη γιατί νιώθω ότι δεν έχω πλήρη εικόνα. Είπαμε ότι θα μεταφέρουμε 2 έμβρυα αλλά η πιθανότητα μιας δίδυμης κύησης με τρομάζει είναι η αλήθεια. Σε συζήτηση με τη γυναικολόγο που θα με παρακολουθεί κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης για τους φόβους μου για διπλή κύηση μου λέει Ε άμα χρειαστεί θα σε περιορίσουμε.

Δεν ξέρω, νομίζω είμαι σε σύγχυση…

Καλή αρχή!!να πάνε όλα καλά!! 
      η δική μου συμβουλή εφόσον λες ότι υπάρχει πρόβλημα με το σπερμα είναι να πάτε σε εξειδικευμένο ανδρολόγο!! Μην το παραμελήσετε ακόμα και αν δεν το προτείνει ο εξωσωματικός ή ακόμη και αν πει ότι δεν χρειάζεται. 
      Αν δεν κάνω λάθος, έχεις συμμετοχή 25% στα φάρμακα και εξαρτάται από τι και πόσα φάρμακα θα σου δώσει. Έχω πληρώσει και 500€ για συμμετοχή. 
      Θα πρότεινα να προχωράς βήμα βήμα..μην σκέφτεσαι από τώρα το παρακάτω.. ένα ένα !! 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Θα φύγουμε κι εμείς 3 Ιουλίου μία εβδομάδα Γιάννενα και μετά στο Βραχάτι που κλείσαμε για διακοπές για μια βδομαδούλα (ξέχασα να σου πω Στεγία μου ότι θα έρθουμε τελικά οπότε θα τα πούμε και από κοντά να είμαστε καλά!!!)! Το πρόγραμμα έχει και ένα τριήμερο Σάμο και μάλλον 2 εβδομάδες λίγο έξω από την Αθήνα παραθαλάσσια! Φέτος είναι ευκαιρία γιατί άλλη χρονιά θα έχω λίγη άδεια μόνο και εκτος αυτού περάσαμε ένα ζόρικο Χειμώνα με τις παλιοιώσεις οπότε μας χρειάζεται οικογενειακώς να χαλαρώσουμε!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ!Δυστηχως δεν ειναι καμια μέσα εχω πάρει αδεια γιατι δεν μπορει κανεις να μου κρατησει την μικρη ουτος ή αλλως μας διωχνουν γιατι να μην χαρω την μικρη μου?Τρέχω με την την δουλεια ειμαι μονη μου χωρις βοηθεια τρεχω και για την βαφτηση και δεν μπαίνω φανταζομαι θα εχετε πει πολλα και θα εχουν γινει ακομα περισσοτερα!

θα ήθελα να σας ρωτησω τι κανετε με ερ κοντισιον με τα παιδια , εχθες πήρα ενα μπιμπερο πλαστικό της κίκο με την τρυπα έκανα καλά θελω να αρχησει να τα πιάνει μήπως δεν κάνει ακόμα τι λέτε δωστε μου τα φωτα σας.

Ιωάννα μου τι έπαθε ο μικρός?

ticker.php?pic=a0em4vsvf5sm3yqy

Kαλημέρα κορίτσια μου!!! Καλά από τοοοόσο νωρίς και τόοοοοση ζέστηηη;; ε, ρε τι έχει να γίνει και σήμερα....!!!!

Ιωάννα μου μπράβο για τον μικρούλη σου!!!! Τι καλά... Είδες που τελικά η γιατρός (που την έβριζες :-) ) είχε δίκιο και δεν του έδωσε αμέσως αντιβίωση;

Εμείς εχθές κάναμε μαμά & κόρη το πρώτο μας μπανάκι.. και εις διπλούν παρακαλώ! Και πρωί και απόγευμα!!! Ήταν ΤΕΛΕΙΑ η θάλασσα και της μικρούλας μου φάνηκε να της αρέσει παρόλο που ήταν λίγο κρύα.. δεν έκλαψε καθόλου! Να δούμε τώρα πότε θα ξαναπάμε γιατί και με τέτοια ζέστη δεν λέει να την μεταφέρω μια ώρα πήγαινε και μια ώρα έλα κάθε μέρα...

Επίσης ανυπομονώ να ξεκινήσουμε και μεσημεριανό η πρωινό πλέον... την κρέμα την καταβροχθίζει και σα να έχει βαρεθεί το γάλα...πίνει πολύ λιγότερο πλέον.. μπορεί να είναι και η ζέστη βέβαια, ποιος ξέρει....

Μαρινά μου για το ξεπουπουλιασμα μ'ενδιαφέρει πολύ... για πες κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης γίνεται έτσι;;

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα Μαράκι!! Σαν τα χιόνια!!!!! Τι εννοείς για τη δουλειά σου ότι θα σας διώξουν;

Για αιρ κοντίσιον δεν ξέρω να σου απαντήσω γιατί δεν έχουμε σπίτι..τώρα για το μπουκάλι με την τρυπούλα νομίζω ότι ΄πολύ καλά έκανες..και εγώ σκέφτομαι να πάρω τέτοια.. προς το παρόν έχω πάρει μόνο εκπαιδευτικο ποτηράκι για το νερό και της δίνω με αυτό νερό...

PCqNp2.png

Καλημέρα και απο μένα!

Πήγαμε εχθές γιατρό για εμβόλιο! Ολα καλά! Είμαστε 7,500 κιλά και 66,5 ύψος. Νομίζω είναι λίγο κοντουλης ο μικρουλης αλλά δε πειράζει! Τροφές αρχίζουμε τον άλλο μήνα!

Μαράκι εμείς βάζουμε σήμερα το τρίτο aircondition και μάλιστα στο δωματιο του μωρου. Δε μπορεί να κοιμηθεί απο τη ζέστη! Ελπίζω να μην αρρωστήσει.

Χριστινάκι καλά κανεις και την πας για μπάνιο...τι ώρες? πριν τις 11 το πρωί? Ποση ώρα καθήσατε? εσύ βουτηξες? ή μονο με τη μικρή? Μονη σου την πήγες?

Είμαι ενα πτώμα, ο μικρός ξύπνησε 10 φορές μεσα στη νύχτα. Μαλλον (ελπίζω) απο το εμβόλιο ή τη ζέστη!

Ρε παιδιά πολλές διακοπές ακουω και μ'αρεσει!!!! Εμείς δυστυχως δεν έχουμε κλεισει και ο αντρουλης δε μπορει να αφήσει για πολυ τη δουλειά. Μια βδομάδα μόνο μαζί με τα σαββατοκύριακα 10 μερες! Αλλά δεν έχουμε κλεισει πουθενά.

Δε ξέρω τι περιμένουμε...Ό γιατρός μας ειπε αν εχει ζέστη το σάββατο να τον βουτήξουμε!!!! Εγώ είπα πρώτα να του πάρουμε μια πισινουλα να μπαινει και τον βουτάμε πιο μετά!

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Καλημερα!!!Παιδιααααααα ανυποφορη η ζεστη ΚΑΙ σημερα!!!Απο αυριο ειπε πεφτει η θερμοκρασια για να δουμε.....:)

Ιωαννα μπραβο για το παλικαρακι σου!!Ρηνιω μου να τα εκατοστησει ο γαντζος σου!!

Σοφουλα μουυυυ!!Και σημερα το πρωι σε σκεφτομουν και ελεγα οτι χαθηκες και να σε παρω τηλ.......αυτο ηταν δηλαδη;;;χειμωνα τωρα θα βρεθουμε;;;;;

Μαρινακι μια χαρα σας κοβω!Ολο το καλοκαιρακι θα σουλατσαρετε!τελεια!!

Μαρακι....κουραγιο κοριτσι μου...τι να κανεις....για αιρκο ουτε εγω ξερω...τωρα για το καινουριο μπιμπερο γιατι οχι; ;)

Λωρετακι μου καλημερα και σε σενα!εμενα σχετικα καλος ηταν το βραδυ.τον ταισα κοιμισμενο και στο κρεββατι του και ευτυχως συνεχιζει τον υπνακο του....δε φανταζομαι ομως για ποκυ ακομα....

Το παλικαρι σου βρε μια χαρα ειναι!Τι κοντο το ανεβαζεις και κοντο το κατεβαζεις το παιδι;;;εγω τι να πω;;;και κοντος και χοντρος!!!χαχαχαχαχαχα!!Γερα να ειναι τα ζουζουνια μας!! :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

κοιμάται ακόμη ελενάκι ε??? μπράβο το αγόρι μου! Εμένα μου φαίνεται τσαμπα η εκπαιδευση!!!! περιμένω τους μαστορες για το αιρκοντισιον και ειμαι σε διλλημα. Να κοιμήσω τον μικρό ή θα έρθουν στην ώρα τους και θα τον ξυπνήσουν?

ωχ ήρθαν

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Τελειωσανε με το κλιμα! Εγινε χαλιααα το δωμάτιο και επισης εχω δυο ωραιότατες τρύπες στους τοίχους και φαίνεται ασχημα!!!!

Αντε τώρα να καθαρίσω που είμαι και ασχετη. Πρωτα σκουπα, μετα ηλεκτρική και μετά σφουγγάρισμα?

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Ουουυυυυυυ,καλημεραα.Πηρα μαγιο στα παιδια και τολμησα να παρω και εγω.Παλι καλα που μου κανει και μου αρεσει γιατι ετσι στο φτερο που ψωνιζω εεε καταλαβαινετε..:tongue:Αντε να δω ποτε θα παρω αποφαση να παω και για μπανιο...:)

Y0zHp2.png?OgArctsO

Χριστινάκι καλά κανεις και την πας για μπάνιο...τι ώρες? πριν τις 11 το πρωί? Ποση ώρα καθήσατε? εσύ βουτηξες? ή μονο με τη μικρή? Μονη σου την πήγες?

Λορέττα μου πριν τις 11 ότι και να λένε οι γιατροί δεν υπάρχει περίπτωση να πάμε για μπάνιο...καταρχάς το μικρό μου ξυπνάει στις 7.30-8 για γάλα αλλά μετά από μια ώρα ξανακοιμάται μέχρι τις 10.30!! Πήγαμε κατά τις 12μιση, την βούτηξα για 2-3 λεπτάκια μόνο και μετά περισσότερη ώρα κατά τις 4.30 που είχε πέσει αρκετά ο ήλιος..Της φορούσα καπέλο συνέχεια αλλά όλη την υπόλοιπη ώρα καθόμασταν όχι σε ομπρέλα αλλα σε ένα μαγαζί με φυσική σκιά.. σπίτι γυρίσαμε στις 6.30 για να καταλάβεις!! :-D:-D Και εγώ βούτηξα εννοείτεεε... ήταν τέλεια εχθές η θάλασσα! Ναι μόνη μου την πήγα, αλλά ήταν στην παραλία και η αδερφή μου και ήρθαν και οι γονείς μου άρα δεν ήμουνα ακριβώς μόνη μου! :wink:

Μεγια το μαγιουδάκι κελάκο!! Και εγώ θέλω να πάρω αλλά....φοβάμαιιιι :wink:

PCqNp2.png

καλημερα.

μολις γυρισα απο το κεντρο υγειας τηρα το τελευταιο χαρτι που χρειαζομουν για την εγραφη του μεγαλου.σοφακι μου καλα να περασετε.καλες βουτιες. τελικα δεν θα ερθειςε?:(:(

ειρηνουλα μου να το χαιρεσε το παλικαρι σου.

ελενη και λορεττα με ψιχοπλακωσατε με το θεματακι οποτε θα σας πω υπαρχουν και χειροτερα.:(:(

κελακο μακαρι να ειμασταν κοντα 4 εσυ 3 εγω μια χαρα θα περναγαμε .τωρα οι υπολοιποι δεν ξερω:mrgreen::mrgreen:πααντως εχω σκοπο οταν ερθω πειραια τα χριστουγεννα να σας καλεσω οικογενειακος.και ολες σας φυσικα.

μαρακι το φανταστικα οτι τρεχεις και δεν φτανεις υπομονη τη να κανουμε.

εγω το αιρκοντισιον το βαζω πριν κοιμηθουμε και μετα απο κανενα 2ωρο το κλεινω.κι εγω δεν το θελω ομως σκαωωωωωωωωωωωω.

izE6p2.png?S6UQkQqM

Καλημερα!!!μανιταρακι χριστινουλα!!!πολυ ζεστηηηηηηηη ουφφφφφφφφφφφφ!!!και τα δυο παιδια σπιτι....ακομα πιο ουφφφφφφφφφφφ!!!

ποτε θα αρχισουν τα σχολεια θεε μουυυυυυυυυυυυυυ(χαχαχαχαχαχα....ακομα δε κλεισανε...)

Θελω επειγοντως διακοπες αλλα μακρια απο τα πεθερικα...πως θα γινει;;;;; :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...