Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , nikoulini33 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Είμαι και εγώ καινούρια εδώ και θέλω λίγο τα φώτα σας.

Τέλος Μαρτίου ξεκινάμε τη διέγερση των ωοθηκών εάν όλα πάνε καλά, 5 Μαρτίου περνάω επιτροπή. Εμένα οι εξετάσεις μου είναι όλες καλές, ΑΜΗ έχω 1,9 και ηλικία 32. Πρόβλημα έχουμε με το σπερμα γιαυτο και η γυναικολόγος μου πρότεινε κατευθείαν γιατρό για εξωσωματική στο Μητέρα.

Ξέρετε περίπου το κόστος των φαρμάκων που καλύπτει η επιτροπή και εάν τελικά έχει νόημα; Το πρήξιμο από τα φάρμακα πως είναι; Πόσο καιρό σας κράτησε; Εχω κανονίσει ραντεβού να πάρω και μια δεύτερη γνώμη γιατί νιώθω ότι δεν έχω πλήρη εικόνα. Είπαμε ότι θα μεταφέρουμε 2 έμβρυα αλλά η πιθανότητα μιας δίδυμης κύησης με τρομάζει είναι η αλήθεια. Σε συζήτηση με τη γυναικολόγο που θα με παρακολουθεί κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης για τους φόβους μου για διπλή κύηση μου λέει Ε άμα χρειαστεί θα σε περιορίσουμε.

Δεν ξέρω, νομίζω είμαι σε σύγχυση…

Καλή αρχή!!να πάνε όλα καλά!! 
      η δική μου συμβουλή εφόσον λες ότι υπάρχει πρόβλημα με το σπερμα είναι να πάτε σε εξειδικευμένο ανδρολόγο!! Μην το παραμελήσετε ακόμα και αν δεν το προτείνει ο εξωσωματικός ή ακόμη και αν πει ότι δεν χρειάζεται. 
      Αν δεν κάνω λάθος, έχεις συμμετοχή 25% στα φάρμακα και εξαρτάται από τι και πόσα φάρμακα θα σου δώσει. Έχω πληρώσει και 500€ για συμμετοχή. 
      Θα πρότεινα να προχωράς βήμα βήμα..μην σκέφτεσαι από τώρα το παρακάτω.. ένα ένα !! 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αχ παιδιαααααααα τι τυχερες που ειστε που εχετε γιαγιαδες......εγω τις εχω χασει και τις δυο.....η μια μαλιστα η καημενη ειχε παθει και ανια(ετσι γραφεται αραγε;;;)και μιλουσε ολη την ωρα στη τηλεοραση με τη Μενεγακη.........μια φορα,επειδη πηγαινε εκκλησια,τον Οκτωβρη που ηταν να αλλαξει η ωρα και φοβοταν μην αργησει,μου λεει ενα ξημερωμα(εγω μολις ειχα γυρισει απο κλαμπινγκ)

Ελενη,παρε παιδι μου στο 141(αυτο δεν ηταν το τριψηφιο που ελεγε τοτε την ωρα;)και πες στους συγνωμη κυριε εχω μια γιαγια που θελει να παει στην εκκλησια....θα αλλαξει η ωρα ναι ή οχι;;;;για να ξερουμε......

αχ πως μου λειπουν...........

αμάν ρε ελενάκι με συγκίνησες! Μη λες τέτοια...σήμερα θυμάμαι και γω όλη την ώρα τον παππου μου που πέθανε οταν ήμουν στον 9ο και δε πρόλαβε να γνωρίσει τον μικρό...

jXj1p2.png?DWVm7y7O

αμάν ρε ελενάκι με συγκίνησες! Μη λες τέτοια...σήμερα θυμάμαι και γω όλη την ώρα τον παππου μου που πέθανε οταν ήμουν στον 9ο και δε πρόλαβε να γνωρίσει τον μικρό...

Καμια φοα καταλαβαινεις την αξια καποιου οταν τον χανεις.....σε καμια περιπτωση δεν εννοω οτι δεν ηξερα ποσο αγαπουσα τις γιαγιαδες μου...απλα...το συνειδητοποιησα οταν τις εχασα....τις θυμαμαι και τις δυο και συγκινουμαι πραγματικα....η μια ηταν η Γιαγια μου η Ελενη που εκτος απο το ονομα ειχα και τις χαρες της...

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Καμια φοα καταλαβαινεις την αξια καποιου οταν τον χανεις.....σε καμια περιπτωση δεν εννοω οτι δεν ηξερα ποσο αγαπουσα τις γιαγιαδες μου...απλα...το συνειδητοποιησα οταν τις εχασα....τις θυμαμαι και τις δυο και συγκινουμαι πραγματικα....η μια ηταν η Γιαγια μου η Ελενη που εκτος απο το ονομα ειχα και τις χαρες της...

Εγώ με τον παππου μου επειδή ίσως ήμουν μεγαλύτερη, ήμουν εντελώς συνειδητοποιημένη για το πόσο τον αγαπάω και πόσο θα μου λείψει. Ευτυχώς γέννησα και αντικαταστάθηκε η απώλεια του. Τον είχα σαν μπαμπά μου και με αγαπούσε χωρίς όρια! Αμαν βρε ελένη μου συγκίνήθηκα τώρα και δε θέλω να με δει ο άντρας μου... :(

jXj1p2.png?DWVm7y7O

στα βιαστικα ενα γειααα! ησυχη μερα σημερα σε σχεση με χθες που με τρελάνανε, οι τσούπρες! ενα θα πω- κ ασχετο- συμφωνω με ΟΛΕΣΣΣ. δεν εχω χρονο για εξηγησεις.... στα χερια η Χριστινα που δεν ξερει τι θελει, τα μεγαλα περιμενουν να κανουμε ασκησεις λέει, τους πήρα κατι καλοκαιρινα βιβλιαρακια κ βαλθηκαν να τα ξεπεταξουν... ο αντρας στη δουλεια!!!

θα ρθουμε 22, οτι θα βρεθούμε θα βρεθούμε αλλά δεν ξερω που θα μεινουμε ακόμα... θα ειδοποιήσω σιγουρα.

ΤΑΟ

*Η μεγάλη μου κορούλα γεννήθηκε: 29-3-2003

*Η δεύτερη μου κορούλα γεννήθηκε: 21-7-2004

*H καραμελένια γεννήθηκε: 20-12-2009

*Η ζουζούνα μου γεννήθηκε: 9-6-2011

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια σκαωωωωωωωω μα τι ζεστη ειναι αυτη??ο μπεμπακης μου ειναι πολυ καλα πεντακαθαρη βγηκε η εξεταση...γιουπιιιιι...εγω το πρωι πηγα λαικη και σ.μαρκετ και μετα ταβλιαστηκα καμια ωριτσα...αυριο μαλλον θα παμε για μπανακι..οποτε το πρωι πρεπει να αγορασω μαγιο τα παλια μου κανουν αλλα μονο το κατω το πανω στο στηθος ειναι ολα μικρα...αμαν πια,παμελα εχω καταντησει..

γεια χαρα σας κοριτσακια !!!!τι κανετε?ξεκινησατε μπανια ε?αντε με το καλο!!εγω εδω αθηνα δεν παω με τιποτα ειδικα με το μικρο.αν παμε ναξο θα τα κανουμε εκει που πινεις θαλασσα αφοβα!!

σημερα γιναμε 5 μηνων!!!!αχ να ναι παντα καλα το μικρακι μου!!!!

ολο τουμπες ειναι το σκατο μου!!!και σημερα αρχισε να σηκωνετε απο το ρηλαξ τελειο!!!

μπραβο ιωαννιτσα!!!!!ολα καλα το μικρακι !!

μαρινακι να χαιρεστε και εσεις το μωρουλακι σας!!!!!!!

4ywWp2.png

Ειρηνάκι να τα χαιρόμαστε τα ζουζούνια! Πού χάθηκες εσύ? Βολτάρετε με αυτή τη ζέστη?

Ιωαννα μου τώρα που βγήκε και καθαρή η εξέταση ποιός σας κρατάει βουρ για μπανάκι!

mGKop3.png60Jvp3.png

κοριτσια μου γλυκα τι κανετε?ρινουλα χαρουμενα μηνο γενεθλια!!!εμεις ετοιμαζομαστε να φυγουμε γι αυτο χαθηκα...ετοιμαζω τα πραγματα.ταο δυστηχως δεν θα ειμαστε εδω για να σε γνωρισω...αλλα ειστε ευπροσδεκτοι στην γερακινη.απο δω και περα θα ρχομαι και θα φευγω...οποτε καλο καλοκαιρι σε ολες μας και καλα μπανια

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

Διαφημίσεις

Ξεπουπουλιάστηκα Σόφη! Εσύ είσαι έτοιμη απ΄όλες τις απόψεις να ευχαριστηθείς το Καλοκαιρι! Αλήθεια έχετε σπίτι εκεί? Θα πηγαινοέρχεσαι για πλυντήρια και τέτοια ή είσαι εξοπλισμένη?

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...