Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@Supergirl87 @Katiamaxikingκαλή επιτυχια να έχετε και μια τεραστια χοριακή!!!❤️❤️

Ευχαριστούμε πάρα πολύ !!!με το καλό να αγκαλιάσεις τα παιδάκια σου σύντομα ♥️

1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

@Katiamaxiking Κορίτσι μου τώρα μόλις διάβαζα το μηνύματα και το κατάλαβα! Καλή επιτυχία να έχεις, μέσα από την καρδιά μου!!,❤️Πότε με το καλό η χοριακη?

@Supergirl87 Κοπέλα μου τις καλύτερες ευχές μου για το αποτέλεσμα που λαχταράς!❤️ Καλή επιτυχία! Εσένα ποτε είναι η χοριακη σου??

@Katiamaxiking κ @Supergirl87 Το λέω και στις δυο σας. Όσο μπορείτε.. κρατηθειτε ψύχραιμες το διάστημα της αναμονής..! Να βγαίνετε βόλτες, να μιλάτε με κόσμο.. να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστουν. Και πάνω απ' όλα.. Υπομονή!!❤️

Ευχαριστούμε πολύ πολύ!!! Με το καλό να ακούσεις την καρδούλα ή τις καρδούλες !!!! Μια εύκολη εγκυμοσύνη εύχομαι! 
      εγώ θα πάω στις 15 ημέρες 17/2 γιατί έβαλα 3η ημερών. Προς το παρόν είμαι ήρεμη και από παρασκευή θα αρχίσω να βγαίνω για κανένα καφεδάκι με φίλους. Ευτυχώς δουλεύω και λίγο από το σπίτι τα απογεύματα. Αλλιώς το έχω ρίξει στο διάβασμα και στην τηλεόραση! Νομίζω ότι όταν θα πλησιάζει η ημερομηνία θα αρχίσει τις άγχος! 

Κορίτσια οι ευχές σας αυτές τις μέρες μου έχουν ζεστάνει την καρδιά. Είναι συγκινητικό το πόσο πολύ θέλετε να πάνε όλα καλά! Ο αγώνας είναι πολύ δύσκολος και μακρύς. Και είναι μια περίοδος γεμάτη ελπίδα τώρα. Ευχαριστώ πολύ για τη θετική σας ενέργεια! Εύχομαι να καταφέρουμε να πανηγυρίσουμε παρέα σε περίπου 2 βδομαδες. ♥️

• Μου αρέσει 1
      • Ευχή 2

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Γι αυτοοοοοο αεροζοοοολ!!κυρια μου!!!!Μπραβο βρε στεγια καλα κανετε και γυρνατε!!αλι σε μας μπουαααααααα!!!!!

Ενα πραγμα δε καταλαβαινω....με τοοοοση ζεστη....δεν εχω ορεξη για τιποτα....μου κοβεται η ορεξη για τα παντα.....

η ορεξη για φαγητο γιατι δε μου κοβεται;;;;;ε;;;;;;;;;;;;;

ΑΧ ΕΛΕΝΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΟ ΙΔΙΟ!!!!!!!!!!!!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

απαπαααααααααααα.....τι ειναι αυτο το πραγμα ρε παιδι μου;;;;μου φαινεται οτι πιο λιγο ετρωγα με τα κρυα.........

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΦΕΥΓΑΜΕ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 20...

ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΕΝΝΟΟΩ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 17!!!!!

ΚΑΠΕΛΟ ΓΥΑΛΙΑ

ΑΝΤΙΗΛΙΑΚΟ ΝΟΜΙΖΩ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ 6 ΜΗΝΕΣ!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

νανάκια,παιχνίδια,τραγούδια,χορού!!!!!!!!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ουουυυυυ εδωωωωω.1η μερα σημερα κι εγω μετραω ποσες μερες εχουμε μεχρι τον σεπτεμβρη.:mrgreen:

Το πρωι βγηκα αναγκαστικα να πληρωσω ρευμα και τηλ,μην μας το κοψουν κιολλας και δεν εχω νετ παει χαθηκα:tongue:Και μετα πηγα σουπερ να παρω την πρωτη κρεμουλα της κορουλας μου....:D

Y0zHp2.png?OgArctsO

παω να γεμισω τη μπανιερα και να βουτηξω τη μουρη μου μπας και ηρεμησω....δεν αντεχω αλλο...σκαωωωωωωωω....ουτε εγκυος δε ζεσταινομουν τοσο πολυ....:( :( :(

rssOp2.pngDiP1p2.png

Παιδιά γύρισα...

πηγα τον μικρό στην προγιαγια του δηλαδή στην γιαγιά μου! Ωραία περάσαμε! Αν ακουγε λίγο και η γιαγιά να πουμε καμιά κουβέντα καλά θα ήταν!!!:mrgreen:

Αχ τι τυχεροι που έχετε κοντά θαλασσα...παιδιά ΣΚΑΑΑΩΩΩΩΩ!!! Τοσο που ακόμη και η ορεξη ΄μου έχει κοπει...χιχιχιχιχι

περιμένω τον αντρουλη για μαμ και μετά θα πάμε γιατρο για εμβόλιο

μπλιαξ

ΣτΕγια αυστηρό το βιβλίο αλλά καλύτερα τώρα που ειμαι μικροι παρά αργότερα που θα κλαινε γοερά...Εμένα κοιμάται δύο ή τρεις φορές μέσα στη μέρα και αρκετά καλά τη νύχτα (δεδομένης της ζέστης). Και είναι πολύ πιο ήρεμος και χαρουμενος...

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Μπααααα που να παω;Βγαινω για τις δουλειες μου κατα τις 8 γιατι δεν κανει το μωρο εξω με τετοια ζεστη και βουρ ξανα σπιτι.Τους πηρα και κατι παπουτσακια για την θαλλασσα,αυριο θα παω για μαγιο,αντε να οργανωθουμε σιγα σιγα...Εμενα βεβαια δεν με βλεπω να κανω με 4 παιδια αλλα παλια μου τεχνη κοσκινο.:)

Y0zHp2.png?OgArctsO

αχ...αν ειχα αυτοκινητο(και οδηγουσα φυσικα :) ) καθε απογευμα θα τα επαιρνα και βουρρρρρρρρρρ!!!συμφωνω το πρωι δεν ειναι για τα μωρα...ομως στις διακοπες δε βλεπω να το γλιτωνουμε!

τελικα μαλλον δε ζεσταινομαι ακομα αρκετα....εσεις;;πως το εξηγειτε που ακομα δε μου κοπηκε η ορεξη...για φαι;;;; :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Τωρα το λες κυρια Ελενιτσα.Οσο σκεφτομαι το κουβαλημα,καροτσια,μπρατσακια,τζατζαλα ματζαλα που πρεπει να φορτωσω στο αυτοκινητο και να ξεφορτωσω κουραστηκα:mrgreen:αλλα θα το κανω,για τα παιδια μου ρε γαμωτο....:tongue::tongue::tongue:

Λορετα τι βιβλιο ειναι αυτο;

Εμενα η γιαγια μου εχει ακουστικο,ειναι προηγμενης τεχνολογιας...:mrgreen:

Y0zHp2.png?OgArctsO

Μακάρι να έβαζε και μένα ακουστικό αλλά πουουουουου!

Την έχε πιάσει το ποντιακό της και λέει οτι ακουει! Καλα καναμε σήμερα κάτι συζητήσεις σαν διάλογοι απο το "ρετιρέ"!

Γιαγιά: καλή είσαι, μη χάσεις άλλα κιλά

Λώρα: ε κανα τρια-τεσσερα ακομη θα χάσω

Γιαγιά: ε μετά θα παχύνεις:? μεινε ετσι, μη βάλεις κιολας

Λώρα (πιο δυνατά): να χάσω λέω γιαγιά, οχι να βάλω!

Γιαγιά: Ε αν θες να βάλεις, βάλε!

Κέλι μου ειναι ενα βιβλίο για παιδάκια που δεν κοιμούνται σαν τον δικό μου!!!! :-D που τώρα όμως κοιμάται. Εσύ απ'οτι κατάλαβα δεν έχεις τετοια προβλήματα!!!!!:P

jXj1p2.png?DWVm7y7O

αχ παιδιαααααααα τι τυχερες που ειστε που εχετε γιαγιαδες......εγω τις εχω χασει και τις δυο.....η μια μαλιστα η καημενη ειχε παθει και ανια(ετσι γραφεται αραγε;;;)και μιλουσε ολη την ωρα στη τηλεοραση με τη Μενεγακη.........μια φορα,επειδη πηγαινε εκκλησια,τον Οκτωβρη που ηταν να αλλαξει η ωρα και φοβοταν μην αργησει,μου λεει ενα ξημερωμα(εγω μολις ειχα γυρισει απο κλαμπινγκ)

Ελενη,παρε παιδι μου στο 141(αυτο δεν ηταν το τριψηφιο που ελεγε τοτε την ωρα;)και πες στους συγνωμη κυριε εχω μια γιαγια που θελει να παει στην εκκλησια....θα αλλαξει η ωρα ναι ή οχι;;;;για να ξερουμε......

αχ πως μου λειπουν...........

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...