Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@Supergirl87 @Katiamaxikingκαλή επιτυχια να έχετε και μια τεραστια χοριακή!!!❤️❤️

Ευχαριστούμε πάρα πολύ !!!με το καλό να αγκαλιάσεις τα παιδάκια σου σύντομα ♥️

1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

@Katiamaxiking Κορίτσι μου τώρα μόλις διάβαζα το μηνύματα και το κατάλαβα! Καλή επιτυχία να έχεις, μέσα από την καρδιά μου!!,❤️Πότε με το καλό η χοριακη?

@Supergirl87 Κοπέλα μου τις καλύτερες ευχές μου για το αποτέλεσμα που λαχταράς!❤️ Καλή επιτυχία! Εσένα ποτε είναι η χοριακη σου??

@Katiamaxiking κ @Supergirl87 Το λέω και στις δυο σας. Όσο μπορείτε.. κρατηθειτε ψύχραιμες το διάστημα της αναμονής..! Να βγαίνετε βόλτες, να μιλάτε με κόσμο.. να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστουν. Και πάνω απ' όλα.. Υπομονή!!❤️

Ευχαριστούμε πολύ πολύ!!! Με το καλό να ακούσεις την καρδούλα ή τις καρδούλες !!!! Μια εύκολη εγκυμοσύνη εύχομαι! 
      εγώ θα πάω στις 15 ημέρες 17/2 γιατί έβαλα 3η ημερών. Προς το παρόν είμαι ήρεμη και από παρασκευή θα αρχίσω να βγαίνω για κανένα καφεδάκι με φίλους. Ευτυχώς δουλεύω και λίγο από το σπίτι τα απογεύματα. Αλλιώς το έχω ρίξει στο διάβασμα και στην τηλεόραση! Νομίζω ότι όταν θα πλησιάζει η ημερομηνία θα αρχίσει τις άγχος! 

Κορίτσια οι ευχές σας αυτές τις μέρες μου έχουν ζεστάνει την καρδιά. Είναι συγκινητικό το πόσο πολύ θέλετε να πάνε όλα καλά! Ο αγώνας είναι πολύ δύσκολος και μακρύς. Και είναι μια περίοδος γεμάτη ελπίδα τώρα. Ευχαριστώ πολύ για τη θετική σας ενέργεια! Εύχομαι να καταφέρουμε να πανηγυρίσουμε παρέα σε περίπου 2 βδομαδες. ♥️

• Μου αρέσει 1
      • Ευχή 2

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Μπαινω για ένα τζα πριν πάω για νάνι γιατι ειμαι πτωωωμααααα

Μαρινάκι ο μικρός στην πεθερά μου! Δε γίνεται ψώνια και κομμωτήριο μαζί του... ειδικα στο κομμωτήριο που μυρίζει οξυζενέ (εδώ εμένα μ'επιασε το κεφάλι μου)

Τον ταίζω 8 φορές τη μέρα αλλά τρώει μικρότερες ποσότητες. Οι δύο φορες σίγουρα μέσα στη νύχτα...αχ να γινότανε μία η φορά τι καλά...!!! Πως θα το πετύχω αυτό? εσείς τι πρόγραμμα έχετε?

Η πεθερά έχει πάντα γάλατα στην κατάψυξη

Τάο μου απο τη μία χαρά που θα έχεις όλα τα ζουζούνια αλλά απο την άλλη δυσκολα ε? Αλήθεια τι κάνουν όλη μέρα? ζουζουνιές?

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερες πολλες!!!Τωρα καθησα η ερμη μαναααααααααα!!!αχ αυτο το σχολειο....δε γινοτανε να κλεινει τελη ιουλιου και αρχες σεπτεμβρη να ξανααρχιζε;;;;;βαρβαρο λετε;;;;;εδω να δειτε βερβαροτητες που θα γινουν!!τεσπα...υπομονη!Βλεπω ολες ειστε μια χαρα και εχετε το νου στον καλωπισμο σας!μπραβο σας!!! :) :) :)

Λορετακι.....αν ερθετε Μηχανιωνα....καθε μερα καφεδακια θα ειμαστε και βολτες στη παραλια!!! :)

Χτες το απογ μας πηγε ο αντρας μου για τσιπουρακι οικογενειακως κατω στη Περαια και ο μεγαλο βουτηξε!!!Περασαμε πολυ ομορφα......

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Κι εγώ θα βουτούσα Ελκαράκι στη θέση του!!! Φαντάσου να δούλευες τι θα έκανες με το παιδί που κλείνουν τόσο καιρό? Εγώ από τώρα αγχώνομαι για του χρόνου που πρώτα ο Θεός θα έχω επιστρέψει στη δουλειά και θα είναι και τα δύο παιδικό και κλείνει όλο τον Αύγουστο!

Λορέττα προσπαθώ να την ταίζω κατά τις 9 και κάτι οπότε και κοιμαται και μετά στις 12 την ταίζω στον ύπνο της οπότε ξυπνάει το πρωί κατά τις 7 ή 8 συνηθως τη θηλάζω στο δικό μας κρεβάτι και κοιμάται λίγο ακόμα! Την ημέρα όμως από λίγο και συχνά, απλά για να κοιμάται πιο εύκολα το βράδυ προσπαθώ να μην την αφήνω να κοιμηθεί μετά τις 6 το απόγευμα!

mGKop3.png60Jvp3.png

πωπω τι ζεστη ειναι αυτη,φιου περπαταω και σταζω...τωρα που περασε απο 11και μπηκε το νυχτερινο θα αναψω κλιματιστικο..το ποσο χαρηκα για το μωρουλινι μου δεν λεγετε..

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια μου!!!Τι κανετε;;;πρωτη μερα χωρις σχολειο και τα βλασταρια μου εχουν ξυπνησει απο τις 7!!!!και να φανταστεις....πως οταν ειχαμε σχολειο....τον μεγαλο δε μπορουσα να τον σηκωσω!!!!!

Ιωαννα μπραβο στο παλικαρακι σου που ειναι καλα!!

Να φτιαξω καφε....ή....μπα;;; :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Εγώ εδώωωωω! ξύπνησε ο μικρός αλλά δεν τρώει...το πρώι δεν έχει όρεξη...αααααααα τις συνηθειες του μπαμπά του! Χωρίς πρωινό και με τρελό βραδυνο:mrgreen:

Ελενάκι τώρα αυτο που μου ειπες για τη Μηχανιώνα μ'αρεσε πολυυυυ! χθες μάλλωνα παλι με τον άντρα μου γιαυτο. Οι γονείς του το κάνουν με το πάσο τους ρε γαμώτο και μάλιστα το χαζοκάνουν το σπίτι. Του ειπα να το αναλάβουμε εμείς, με δικά μας έξοδα και να το ξεπετάξουμε. Απο περσι το λέω. Αχ η τσιγγουνιά μεγάλο ελλάτωμα (οχι του άντρα μου, της πεθεράς)! Τα'χω πάρει τώρα ακόμη περισσότερο που ξέρω οτι θα έχω και παρέα εκεί! Ελενάκι πότε θα πάτε βεριά?

Μαρινάκι πως την ταίζεις κοιμησμένη ρε???? Δε ξυπνάει με την αγκαλιά? Θέλω και γω να το κάνω αυτό αλλά ο δικός μου ξυπνάει αμεσως...

αλήθεια η στεγια που ειναι?

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Λορετακι....ζαχαρη θα περναμε σε λεωωωωω!!! :) :) :)

Βεργια παμε για ΣουΚου!!καθημερινες εδω!Οντως χαθηκε η Στεγια ε;;;;;;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Παντως ρε παιδια....η θαλασσα προχτες ητανε τζαμι....και φαινοταν καθαρη.....παρολα αυτα εγω δισταζω να μπω....θα μου πειτε τωρα...καλα εβαλες το παιδι και εσυ δε μπαινεις;;;;χαχχαχαχαχα καλε δε χαμπαριαζουν αυτα!!! :) :) :)θαλασσα να ναι κι ο.τι να ναι!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Μαλιστα....πρωτη μερα χωρις σχολεια μπορω να πω οτι παει καλουτσικα.....για να δουμε στη συνεχεια γιατι η κρισιμη ωρα ειναι η ωρα του φαγητου!

Τελικα ουτε καφε ηπια ουτε τιποτα...εμεινα μονη ωσαν την ανεμωνη! :)

Ηθελα να ξερα που βολοδερνετε ολες με τοοοοοοοοοοοοοοοοση ζεστη.....ουφ....σκαωωωωωωωω!!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΟΥ??

ΕΜΕΙΣ ΤΕΛΕΙΑ....χαθήκαμε λιγάκι λόγω ζέστης είμασταν παραλία....τα μεσημέρια ύπνο και φυσκά ο αποκλειστικός μου αντιπρόσωπος ήθελε ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σήμερα θα ανέβουμε Αθήνα στο ΣΕΦ..

είναι καμία κοντά να βρεθούμε?κατά τις 21 θα είμαστε.......

Λοιπόν πόσο χάρηκα για το παλιονόμισμα....κοίτα να δεις ανατίμηση το μονολεπτο μέσα σε λίγες μέρες....χρυσό έγινε!!!!

Ελενάκι τα χρόνια πολλά στα έγραψα στο φεις...

Ιωάννα μου χαρήκαμε για τον μπεμπάκο σας ΠΟΛΥ!!!!

Μαρινάκι τελικά θα έρθετε Βραχάτι?

ΛορέττΑ το πήρα το βιβλίο....Αυστηρό όντως...Δε το έχω δοκιμάσει καθώς είμαστε

ΞΕΝΥΧΤΗΔΕΣ!!!!!

Βέβαια εμείς το θέλουμε καθώς γυρνάμε αργάμιση κάθε μέρα!!!!

Τι ζέστη βρε κορίτσια?

Λορέττα το ίδιο ζεστό σπίτι και εμείς....Ταράτσα βλέπεις....

Φταίει και ο θηλασμός οπότε!!!!!

Αυτά......Δε θυμάμαι τίποτα άλλο....................

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Γι αυτοοοοοο αεροζοοοολ!!κυρια μου!!!!Μπραβο βρε στεγια καλα κανετε και γυρνατε!!αλι σε μας μπουαααααααα!!!!!

Ενα πραγμα δε καταλαβαινω....με τοοοοση ζεστη....δεν εχω ορεξη για τιποτα....μου κοβεται η ορεξη για τα παντα.....

η ορεξη για φαγητο γιατι δε μου κοβεται;;;;;ε;;;;;;;;;;;;;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...