Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

ενα θα σας πως κοριτσαρες!!!!!εχτες πηρα ολεεεεεεεεεες τις εταιριες με τα γαλατα και περιμενω απο ολεεεεεεεεες δειγματα και κουπονια.πηρα και λιμπερο και μπειμπιλινο.εψαχνα και τα απορρυπαντικα αλλα στο τελος βαρεθηκα.αυτο ελεγα χτες με την ιωαννα20.μπαινω στο ποστ"για να χτυπησουμε την ακριβεια" ολες ειναι ενημερωμενες που εχουν εκπτωσεις και τρεχουν.παω και γω και περνω πανες απο παντου οταν εχει εκπτωσεις.ενταξει εχω τσακωθει μια φορα στον βεροπουλο και στο mymarket αρχικα δεν δεχοντουσαν το εκπτωτικο κουπονι γιατι λεει ηταν σε προσφορα.τελικα το πηραν........

επικοινωνησα και εγω σαν την καλη κυρατσα με το mymarket μεσω email εκανα τα παραπονα μου σχετικα με τα κουπονια(παραλληλα με την προσφορα του καταστηματος) και μουτ απαντησαν το εξης:

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για το email σας αναφορικά με τις πάνες Libero. Για εμάς η επικοινωνία με τους πελάτες μας είναι σημαντική, ιδιαίτερα όταν για κάποιο λόγο υπάρχει oποιοδήποτε πρόβλημα στην εξυπηρέτηση.

Θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι επρόκειτο για μια τεχνική αδυναμία, η οποία έχει λυθεί. Ευχαριστούμε πολύ που μας επισημάνατε το πρόβλημα και σας περιμένουμε στα καταστήματά μας για να εξαργυρώσετε τα κουπόνια σας κανονικά.

Με εκτίμηση,

Για την εταιρεία ΜΕΤRΟ ΑΕΒΕ

Δ/νση Λειτουργίας My market

ειρηνακι μου και εγω τα κοιταω και τα κυνηγαω.ομως επειδη η λορεττα μας εχει γραψει εδω για κουπονακια και εαν θυμαμαι καλα καμια δεν ενδιαφερθηκε δεν το συνεχισα το θεμα.

εγω το χαζο τωρα το πηρα χαμπαρι οτι υπαρχουν κουπονια για τα παντα (απο το παρεντς )στα 2 μου αγορια δεν ειχα ουτε 1 κουπονι .

δεν ξερω εαν ενδιαφερεσε ομως η νουνου μου εστειλε ενα μεγαλο μπλοκ με κουπονια για ολα τα ειδη τυρια ,γαλατα,γιαουρτια,κτλ οτι βγαζει η νουνου. νομιζω ηταν αξιας 60 ευρω.

izE6p2.png?S6UQkQqM

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

σε ευχαριστω πολυ μσνιταρακι μου!!δεν αγοραζω τυροκομικα νουνου.βασικα εκτος απο το εβαπορε τιποτα αλλο δεν αγοραζω.οπως φαγε και δελτα δεν υπαρχει καμια μα καμια περιπτωση να αγορασω.ειναι απο τις χειροτερες εταιριες.με πολλα σφαλματα εις βαρος τις υγειας μας

4ywWp2.png

τη ξερεις?

δεν εχω παρει τηλ γιατι εχω μπολικα ομως ειχα διαβασει οτι και το σκιπ στελνει κουπονια .

για πες αντιλιακο αγορασες για το μωρο? τη μαρκα?

εγω εκανα χαζομαρα γιατι την κυριακη ηταν κλειστα τα μαγαζια και πηγα και αγορασα της νιβεα ενα παιδικο και μετα σκεφτηκα οτι αυτο μπορει να ειναι απο περσι και ξενερωσα γμτ. αυτα χαλανε?

και θελω να παρω αλλο ομως δεν εχω κατι υποψη μου για πες καμια ιδεα

izE6p2.png?S6UQkQqM

προσχες στα καρφουρ ουτε εμενα περασαν τα κουπονια η ταμιας τα περασε και δεν τα δεχτηκε το συστημα το ειδα με τα ματια μου.

μεχρι τωρα μονο παμπερς επερνα ομως τωρα για την θαλλασα θα τις βαζω λιμπερο η μπειμπιλινο.

χριστινακι μαζι δεν λεγαμε οτι μονο τα παμπερσ μας βολεψαν?

δες το κι εσυ για την παραλια γιατι θα αλλαζουμε 2-3 ,εχρι το σπιτι.

izE6p2.png?S6UQkQqM

εγραφαν στο αλλο παρεντς για μολυσμενο γαλα κτλ,βεβαια δεν ειναι εξακριβομενο αλλα και μονο με την τεραστια παραγωγη που εχει ξενερωνω.δεν υπαρχει περιπτωση να ειναι αληθινο γαλα αυτο........ δεν ξερω .αυτο πιστευω με το φτωχο μου μυαλο

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=34804&highlight=%F6%E1%E3%E5+%E4%E5%EB%F4%E1

για αντιηλιακο θα παρουμε οτι περνει ξαι η λορρετα (χαχα) με φαρμακοποιο αντρα κατι θα ξερει καλυτερα.που εισαι καλε??????λορρετα?????????

πανες για παραλια βαζετε?ή τα πηγαινετε με αδαμιαια περιβολη

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

εγραφαν στο αλλο παρεντς για μολυσμενο γαλα κτλ,βεβαια δεν ειναι εξακριβομενο αλλα και μονο με την τεραστια παραγωγη που εχει ξενερωνω.δεν υπαρχει περιπτωση να ειναι αληθινο γαλα αυτο........ δεν ξερω .αυτο πιστευω με το φτωχο μου μυαλο

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=34804&highlight=%F6%E1%E3%E5+%E4%E5%EB%F4%E1

για αντιηλιακο θα παρουμε οτι περνει ξαι η λορρετα (χαχα) με φαρμακοποιο αντρα κατι θα ξερει καλυτερα.που εισαι καλε??????λορρετα?????????

πανες για παραλια βαζετε?ή τα πηγαινετε με αδαμιαια περιβολη

τελικα ηταν φαρσα η οχι δεν καταλαβα.

οσο για το αντιλιακο θα συμφωνησω. λορεττααααααααααααααα ααααα

ο λαος σε καλει.(μαλλον τον αντρα σου.)

izE6p2.png?S6UQkQqM

Μολις εφυγε η παιδιατρος,ειμαστε 7920 κιλα και 68 ποντοι.Ξεκιναμε κρεμα βανιλια και σε μια εβδομαδα φρουτα,επισης αλλαζουμε γαλα σε 2η βρεφικης ηλικιας.Ποτε μεγαλωσαμε και δεν το καταλαβα οεο;:roll:

Δεν τα εστελνα ολοημερο γιατι δεν εργαζομαι και δεν ηθελα να κουραζονται χωρις λογο.Στο νηπιαγωγειο δεν εχει ολοημερο εδω.Τωρα που μας επελεξαν για το προγραμμα θα σχολανε υποχρεωτικα 2 ηωρα.

Επρεπε να ρωτησεις αν υπαρχει μανιταρακι για να ξερεις τι θα κανεις.

Y0zHp2.png?OgArctsO

Καλημερα!!!ηρθα κι εγω επιτελους!!!Ειχαμε σημερα γιορτουλα,ηταν τελεια!το παλικαρι μου ηταν υπεροχο ειπε πολυ καθαρα και δυνατα το ποιηματακι του και πηρε ενα μεγαλο χειροκροτημα!!Ολα τα παιδακια ηταν καταπληκτικα και με συγκινησαν ολα τους!ενα προς ενα!!!

Ηρθαμε μετα εδω με γονεις και πεθερικα,και...καταλαβαινετε..τωρα ξεμπερδεψα και μπηκα!

Ευχαριστω ολες τοσο πολυ για τις ομορφες ευχες σας!!Να ειστε ολες καλα και να χαιρεστε τα ζουζουνια σας!!!!

Οσο για το γλυκο.....καλα το καταλαβατε.....το εφαγα ΟΛΟ μονη μου!!! :) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Και το δικο μας δημοτικο Κελακο μου ειναι στο πιλοτικο........(δεν εχω αποφασισει αν ειναι καλο αυτο....) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

βρε καλως την κοπελια!!πες του και ενα μπραβο απο μενα του μεγαλου!!και δωστου και ενα φιλακι!!

εγω αυτα τα πιλοτικα και τα καπετανεικα δεν τα ξερω παντως δεν μαρεσουν τα ¨"πειραματα"

4ywWp2.png

ε μπραβο ελεναλντα μου!!και να του πεις εκ μερους μου οτι ειναι κουκλος!!!!(ολο εχω στο μυαλο μου που ελεγες τις προαλλες οτι σου ελεγε οτι τον αδερφο του τον γεννησες ομορφο και γι αυτο ολοι το θαυμαζουν.

μωρε μαρεσει που ο καλως μου περιμενει να μεσουρανισει ο ηλιος για να σηκωθει!!θελει να κανουμε τα "μπριζολακια" σημερα....... ρε γαμωτο!σηκωωωωωωωωω λεμε θα καουμε μετα.

τιποτα δεν ακουει!!!μαλλον θα πεσει μπουγελωμα αλλιως δεν προκειται.....

4ywWp2.png

χααχαχα!!!!εμενα τωρα την επεσε για κανα μισαωρακι και μετα το μεσημερι παλι....τωρα που δεν εχουμε σχολειο μαλλον πρεπει να αλλαξουμε το προγραμμα μας.....να τον βαζω να κοιμαται λιγο πιο αργα....και το μεσημερι και το βραδυ......

που θα πατε βολτιτσα;;

εβαλα νερο στη μπανιερα κι εριξα τον μεγαλο να δροσιστει λιγο το πουλακι μου και να σταματησει να κανει τη σβουρα.....:)

rssOp2.pngDiP1p2.png

προς το παρον φευγω για λαικη.δεν θελουμε να παμε βολτα.ηταν να παμε στην δουλεια του για να δωσει τα χαρτια τις αδειας να τα υπογραψουν και μετα να παμε στο ικα.το ικα ακυρο....... δεν μας περνει η ωρα.

και θελουμε να παμε να ψωνησουμε κανενα ρουχο γιατι εχουμε τα βαφτισια του ανηψιου του.

σας χαιρετω για την ωρα!!!

ευχομαι οταν θα ξαναμπω να εχετε σχολιασει τι θα μαγειρεψετε μπας και παρω και εγω καμια ιδεα!!!φιλαρες

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...