Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας κ λίγο αγχώθηκα . Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Kαι εμείς έχουμε μεγάλη διαφορά στη θερμοκρασία ανάμεσα στο σαλόνι/υπνοδωμάτιο! Περίπου 2 βαθμούς!!

Εγώ τελικά που άκούγα για τα πολλά πλυντήρια, τελικά βάζω ένα κάθε 5-6 ημέρες και είμαστε μια χαρά! Αφήστε που ξεπετάω πλέον τα φορμάκια/πυτζαμάκια σε χρόνο dt... και όσο σκέφτομαι που το πρώτο πρώτο πλυντήριο που έβαλα για το μικρούλι, έκανα να το σιδερώσω 2 ώρες... λες και θα παρεξηγιόταν αν έβλεπε μια ζάρα στο φορμάκι του.....

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πες μας κι αλλα....

που το βρισκουμε? πως ακριβως λέγεται και ποσο πινουμε??

εμενα μου ειχε πει μια συμβουλος θηλασμου για το γαιδουραγκαθο και πινω ενα ποτηρι την ημερα..

[email protected]

είναι το εμαιλ της Αλεξάντρας...

κάνεις παραγγελίες της weleda kai lavera.....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Χριστίνα είδες που τελικά το 5κιλο έπαιξε το ρόλο του? Έτσι κι ακόμα καλύτερα να συνεχίσετε με τον ύπνο σας! Άντε να ξεκουραστείς κι εσύ!

Εμένα η μπουμπούκα αν και σταμάτησαν κάπως οι εμετοί εξακολουθεί και βγάζει γουλιτσες ή πηγμένο γάλα. Το κάνει αυτό κανένα άλλο μωράκι? Αναρωτιέμαι αν τα μωράκια που πίνουν γάλα σκόνη έχουν τέτοια προβλήματα! Πολύ με προβληματίζει όλο αυτό και δυστυχώς δεν καταφέρνω να κόψω μαχαίρι γαλακτοκομικά και σοκολάτα όπως θα έπρεπε!

Ελκαράκι κι εμείς έχουμε μπούκωμα. Ρϊχνω ορό 2-3 φορές τη μέρα! Ας μείνουμε σε αυτό και γρήγορα τα μπεμπάκια μας να συνέλθουν τελείως!

mGKop3.png60Jvp3.png

Μαρινακι μου και ο δικος μου το κανει αυτο και φανταζομαι τα περισσοτερα μωρακια!Μην ανυσηχεις,ειναι απολυτως φυσιολογικο! ;)

Οσο για το μπουκωμα...εχω ξεπερασει τις 2-3 φορες κατα πολυ....ρε συ στεγια...φοβαμαι ρε να το κανω αυτο με το γαλα....μη μου πνιγει το παιδι......:(

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

και μένα μαρινάκι βγάζει γουλίτσες και μάλιστα πολλές! καμιά φορά του βγαίνουν και απο τη μύτη!!!!! είναι γιατί τρώει σα πεινασμένος και χλαπακιαζει!!!!

Εγώ τα έκοψα τα γαλακτοκομικά και έχω δει διαφορά πάντως...αν και σήμερα έφαγα κάτι καταλάθος!!!!

Πάντως ελένη μου η πατσούρου είναι παιδίατρος και ξέρει τι λέει γενικά. Εγώ δε το δοκίμασα αυτό με το γάλα, του βαζω ορό αλλά δεν έχει τόσο πολύ μπούκωμα

σας αφήνω γιατί κλαίει

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Χριστίνα είδες που τελικά το 5κιλο έπαιξε το ρόλο του? Έτσι κι ακόμα καλύτερα να συνεχίσετε με τον ύπνο σας! Άντε να ξεκουραστείς κι εσύ!

Εμένα η μπουμπούκα αν και σταμάτησαν κάπως οι εμετοί εξακολουθεί και βγάζει γουλιτσες ή πηγμένο γάλα. Το κάνει αυτό κανένα άλλο μωράκι? Αναρωτιέμαι αν τα μωράκια που πίνουν γάλα σκόνη έχουν τέτοια προβλήματα! Πολύ με προβληματίζει όλο αυτό και δυστυχώς δεν καταφέρνω να κόψω μαχαίρι γαλακτοκομικά και σοκολάτα όπως θα έπρεπε!

Ελκαράκι κι εμείς έχουμε μπούκωμα. Ρϊχνω ορό 2-3 φορές τη μέρα! Ας μείνουμε σε αυτό και γρήγορα τα μπεμπάκια μας να συνέλθουν τελείως!

γεια σου μαρινακο,και εμεις ολα τα παραπανω εχουμε ακριβως αλλα χωρις εμετους.επιπλεον εχοει και κατι κοκκινιλες στο προσωπακι του και ο πηρα τηλεφωνο τον γιατρο και μου μου ειπε να παρω μια αλοιφη liquid talk της frezyderm.

4ywWp2.png

γεια σου λορετ!!σου ειπε ο γιατρος να τα κοψεις τα γαλακτοκομικα?εμενα τελικα δεν μου ειπε να τα κοψω,αλλα οτι ισως χρειαστει να τα κοψω αν συνεχισει.και τις μερες που δεν τα ετρωγα τα ιδια εκανε.και κολικους και γουλιες.

4ywWp2.png

γεια σου λορετ!!σου ειπε ο γιατρος να τα κοψεις τα γαλακτοκομικα?εμενα τελικα δεν μου ειπε να τα κοψω,αλλα οτι ισως χρειαστει να τα κοψω αν συνεχισει.και τις μερες που δεν τα ετρωγα τα ιδια εκανε.και κολικους και γουλιες.

χελόου ειρηνάκι!!!! οχι δε μου είπε ο γιατρός! έψαξα στο parents για παρόμοιες περιπτώσεις (για πράσινα κακάκια και γενικά για ζόρι του μωρού) και διάβασα οτι αυτό επικρατεί. Πάντως θέλει κανα δυο βδομάδες για να δεις πραγματική διαφορά. Τον βάζεις να ρευτεί συχνά? Εγώ τα βράδυα δεν τον πολυβάζω γιατι κοιμάται πάνω μου και δεν είναι καλό αυτό.

Ο γιατρός μου βέβαια μου είπε οτι τα γαλακτοκομικά επιβαρύνουν τους κολικούς.

τουλάχιστον ελλάτωσέ τα λίγο. Εγώ έπινα πάρα πολύ γάλα. Και μου λείπει παρα πολύ. Θέλω να πιω 1 λίτρο!!!!:-(

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Μαρίνα, καλησπέρα!

Κι ο δικός μου, βγάζει γουλιές ή πηγμένο γάλα, παρόλο που πίνει γάλα σκόνη!

Ωχ κοριτσάρες όλες τα ίδια περνάμε τελικά! Εγώ δοκιμάζω να κόψω τα γαλακτοκομικά, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν τα καταφέρνω πολύ καλά! Πήρα γάλα γίδινο και αν δεν βάλω κορν φλέικς μέσα αηδιάζω! Μετά πρόσεξα ότι και τα κορν φλέικς (αυτά που παίρνω) έχουν γάλα μέσα! Είναι ένα θέμα γιατί και το πρωί που ξυπνάω κατευθείαν θέλω να πιω γάλα και μετά θυμάμαι ότι δεν επιτρέπεται! Μακάρι μεγαλώνοντας τα μωράκια μας να συνέλθουν!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα βρε κοριτσια κ μενα βγαζει γουλιτσες η πηχτ γαλα..κ ζοριζετε κ παρα πολυ,κ τυχαινει φορες που ενω πινει γαλα ζοριζετε ταυτοχρονα κ κλαιει..:-(

:-D

Όπως τα περιγράφεις Άννια μου τα περνάμε κι εμείς κατά καιρούς! Τελικά λάθος την έκανα την ερώτηση! Μήπως υπάρχει κανένα μωράκι που ΔΕΝ βγάζει γουλίτσες??? Άννιτα τα είπες αυτά στον παιδίατρο μήπως μπορούσε να σας συστήσει κανένα άλλο γάλα?

mGKop3.png60Jvp3.png

μαρινακι εχουμε αλλαξει 3γαλατα μεχρι στιγμης..πιστευω οτι βγαζει γουλιτσες επειδη ζοριζετε πολυ για να κανει κακακια..αν και μου ειπε η παιδιατρος οτι ειναι φυσιολογικο να βγαζουν γουλιτσες,εμετο κανονικο δεν ειναι φυσιολογικο να κανουν

:-D

Καλησπερα κοριτσακια κι απο μενα την χαμενη ψυχη!!!!

ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΠΕΜΠΕ ΣΑΣ!!!!

Εγω κοριτσια γεννησα τελικα 20-12 αντι για αρχες Γεναρη, γιατι μου σπασαν τα νερα, καθ'οτι ηταν κ μεγαλουτσικο για τις βδομαδες του το μωρο...3.360 γεννηθηκε κ ημουν 35 εβδομαδων κ 5 ημερων..Τελος παντων, ολα πηγαν μια χαρα κ η καισαρικη επιτυχης κ επισκληριδιο εκανα..κ δεν υπηρξε κανενα προβλημα....Τωρα κ εγω με 2 παιδακια τρεχω κ δε προλαβαινω...Το θηλαζω κ του δινω κ συμπληρωμα κ εχει γινει θρεφταρακι, την περασμενη εβδομαδα ηταν 4.650! Κ μενα βγαζει πολυ συχνα γαλατακι κ μαλιστα μου βγαζει κ αμεσως μετα το θηλασμα!!

7aBXp2.png

Καλησπερα κοριτσακια κι απο μενα την χαμενη ψυχη!!!!

ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΠΕΜΠΕ ΣΑΣ!!!!

Εγω κοριτσια γεννησα τελικα 20-12 αντι για αρχες Γεναρη, γιατι μου σπασαν τα νερα, καθ'οτι ηταν κ μεγαλουτσικο για τις βδομαδες του το μωρο...3.360 γεννηθηκε κ ημουν 35 εβδομαδων κ 5 ημερων..Τελος παντων, ολα πηγαν μια χαρα κ η καισαρικη επιτυχης κ επισκληριδιο εκανα..κ δεν υπηρξε κανενα προβλημα....Τωρα κ εγω με 2 παιδακια τρεχω κ δε προλαβαινω...Το θηλαζω κ του δινω κ συμπληρωμα κ εχει γινει θρεφταρακι, την περασμενη εβδομαδα ηταν 4.650! Κ μενα βγαζει πολυ συχνα γαλατακι κ μαλιστα μου βγαζει κ αμεσως μετα το θηλασμα!!

Κοριτσάρα μου να σας ζήσει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Να είναι γερό,δυνατό,καλότυχο και ευτυχισμένο..

Χαθήκαμε βρε αλλά με 2 ζουζουνάκι πλέον λογικό μου ακούγεται.....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...