Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Καλημέρα και απο μένα!

Κέλι παιρνουν τα παιδιά βαθμού και στο δημοτικό? Εμείς δε παιρναμε...μόνο Α, Β κλπ ε? Για πες πως πήγαν τα καμάρια σου?

Ιωάννα θα το ψάξω για το σπασουάρ. Ευχαριστώ που το είπες. Είναι επικίνδυνο ε????

Ρε χαρά που τα βρίσκεις ολα αυτά τα ωραία? Πηγα χθες στα παλιοτζαμπο να πάρω το καρεκλάκι για το μπάνιο και δε το είχε ....γκρρρρρρρ

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα

μπραβο στα παιδακια σας κοριτσια .

η μικρη μου εχθες το βραδυ εκανε ενα 38.2 της εδωσα ντεπον και ειναι απυρετη μεχρι τωρα. κανονικα θα πηγαινα για εμβολιο ομως τωρα θα το αφησω για την αλλη εβδομαδα.

τη ζεστη ειναι αυτη βρε κοριτσια εχω λιωσει και δεν το θελω το αρκοντισιον(ωραια το εγραψα) ομως το βαζω γιατι λιωνω.

λοιπον μαλλον με πεισατε θα προσπαθησω να κανω και εγω κανεναν κοιλιακο:mrgreen:

ειμαι η πιο χοντρη εδω μεσα η μου φαινετε?

σημερα ζυγιστικα 67.50χωρις ρουχα.

izE6p2.png?S6UQkQqM

Οχι βρε Λορετακι δεν πηραν βαθμους λαθος διατυπωση.Ο γιος μου πηρε ενα Α για την ταξη και η κορη μου στην τεταρτη αναλυτικα ενα ενα τα μαθηματα Α.Εκτος των Αγγλικων που πηρε Β ενω ειναι αστερι στα Αγγλικα μας την εφεραν τελευταια ωρα,ουτε περσι ειχαμε δασκαλα και ξαφνικα αρχισε να τους τρεχει στη μεση της χρονιας σε ενα ακαταλαβιστικο βιβλιο,τι να πω;αυτα ειναι τα παρατραγουδα.Κατα τα αλλα εχει επιλεγει το σχολειο μας αναμεσα σε 800 για το πηλοτικο προγραμμα του νεου σχολειου και θα κανουν Αγγλικα μεχρι και τα πρωτακια.:roll:

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

ευχαριστω για το κεκακι. τελειο

ακους ελενη αλλη ειχε γενεθλια αλλη κερασε:tongue:που ειναι μαρη το γλυκο?:mrgreen:μηπως το εστειλες ολο στην κελι?:mrgreen:

Συγνωμη αλλα εχω προτεραιοτητα.Κοτζαμ κοπελαρα θα της δωσω να μην κερασει κι αυτη ενα γλυκακι να με εχει απο κοντα;:mrgreen::mrgreen::tongue:

Y0zHp2.png?OgArctsO

Οχι βρε Λορετακι δεν πηραν βαθμους λαθος διατυπωση.Ο γιος μου πηρε ενα Α για την ταξη και η κορη μου στην τεταρτη αναλυτικα ενα ενα τα μαθηματα Α.Εκτος των Αγγλικων που πηρε Β ενω ειναι αστερι στα Αγγλικα μας την εφεραν τελευταια ωρα,ουτε περσι ειχαμε δασκαλα και ξαφνικα αρχισε να τους τρεχει στη μεση της χρονιας σε ενα ακαταλαβιστικο βιβλιο,τι να πω;αυτα ειναι τα παρατραγουδα.Κατα τα αλλα εχει επιλεγει το σχολειο μας αναμεσα σε 800 για το πηλοτικο προγραμμα του νεου σχολειου και θα κανουν Αγγλικα μεχρι και τα πρωτακια.:roll:

κελακο καλα? αντε καλο καλοκαιρι στα μικρακια.

μακαρι να κανανε και τα δικα μας απο την πρωτη αγγλικα αλλα που εδω τετοια πραγματα.

για πες τα εστελνες ολοημερο?

περσι στο νηπιο (που δεν τον αστειλα τελικα γιατι συνεχεισε στο ιδιοτικο)μας ειχαν ρωτηση εαν θελαμε ολοημερο τωρα που πηγα τα χαρτια για την εγραφη δεν με ρωτησαν τιποτα. λες να μην υπαρχει πια?οχι οτι το εχω αποφασησει να παει απλα να ξερω.

izE6p2.png?S6UQkQqM

ξεκινησε και το παταει αλλα με μπαστουνι.δεν παμε βολτες για δουλειες παμε.ικα στην δουλεια του κατι χαρτια για ψωνια γιατι το σαββατο βαφτιζεται ο ανηψιος του.εγω εκλεισα απο εβδομαδα για γυναικολογο να κανω τεστ απαπα.μανιταρι για αυτα που εγραφες χτες περι τυψεων .......

μην το σκεφτεσαι καθολου!!επιβαλλεται να κλεισεις και λιγο.τι εισαι αγρυπνος φρουρος?το μωρουλι εκανε μπανιο?

4ywWp2.png

οχι δεν αισθανομαι τυψεις για τους τουριστες για τα παιδια που μπορω να παω μονο νταλα μεσημερι.η μικρη εκανε μπανιο στην αρχη ψιλο εκλαψε ομως μετα μια χαρα .

ομως εγω εχω το κολλημα στον εγκεφαλο να τα βουταω μεσα και το κεφαλι (γιατι καθαριζουν μιξουλες)και οταν εβγαινε ειχε μια φατσα μεσα στο παραπονο.

ομως δεν ξερω μηπως ο πυρετος ειναι απο το μπανιο μονο 5 λεπτα την βουτηξα.

δεν πειραζει θα περασει κι αυτο.να μην εχουμε κατι να ταλεπωρουμαστε?

izE6p2.png?S6UQkQqM

ενα θα σας πως κοριτσαρες!!!!!εχτες πηρα ολεεεεεεεεεες τις εταιριες με τα γαλατα και περιμενω απο ολεεεεεεεεες δειγματα και κουπονια.πηρα και λιμπερο και μπειμπιλινο.εψαχνα και τα απορρυπαντικα αλλα στο τελος βαρεθηκα.αυτο ελεγα χτες με την ιωαννα20.μπαινω στο ποστ"για να χτυπησουμε την ακριβεια" ολες ειναι ενημερωμενες που εχουν εκπτωσεις και τρεχουν.παω και γω και περνω πανες απο παντου οταν εχει εκπτωσεις.ενταξει εχω τσακωθει μια φορα στον βεροπουλο και στο mymarket αρχικα δεν δεχοντουσαν το εκπτωτικο κουπονι γιατι λεει ηταν σε προσφορα.τελικα το πηραν........

επικοινωνησα και εγω σαν την καλη κυρατσα με το mymarket μεσω email εκανα τα παραπονα μου σχετικα με τα κουπονια(παραλληλα με την προσφορα του καταστηματος) και μουτ απαντησαν το εξης:

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για το email σας αναφορικά με τις πάνες Libero. Για εμάς η επικοινωνία με τους πελάτες μας είναι σημαντική, ιδιαίτερα όταν για κάποιο λόγο υπάρχει oποιοδήποτε πρόβλημα στην εξυπηρέτηση.

Θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι επρόκειτο για μια τεχνική αδυναμία, η οποία έχει λυθεί. Ευχαριστούμε πολύ που μας επισημάνατε το πρόβλημα και σας περιμένουμε στα καταστήματά μας για να εξαργυρώσετε τα κουπόνια σας κανονικά.

Με εκτίμηση,

Για την εταιρεία ΜΕΤRΟ ΑΕΒΕ

Δ/νση Λειτουργίας My market

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...