Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

Χαχχαχα πες μου που μενεις να έρθω να πλακωθούμε!Όχι βρε συ,την φράση αυτή την είπα γιατί σκέψου να προσπαθείς χρόνια κ όταν ερθει η ώρα να πάρεις το μωρο σου αγκαλιά να το μεγαλώσεις που τόσο πολυ λαχταρούσες να φύγεις.Μακάβριο αλλα η αλήθεια δυστυχώς.Τελικα που μένεις;χαχχαχα.Ν αλλάξω λιγο το ποστ.

Αθήνα!!! Κάνει κρύο τώρα, κάτσε στα ζεστά να φωλιάσουν τα μωράκια σου καλά καλά, και με το που φτιάξει ο καιρός κανονίζουμε το πλακωματακι 😂

6 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Μια μέρα ακόμα κορίτσι μου! Ολα θα πάνε καλά! Το άγχος είναι πάντα το ίδιο φαντάζομαι. Γίνετε να αγαπάς λιγότερο το δεύτερο ή το τρίτο σου παιδί; Πως γίνεται μια μανούλα να μην αγχώνεται για την κάθε εγκυμοσύνη το ίδιο; Ειδικά εκείνες που βρίσκονται στα μονοπάτια τις εξωσωματικής. 
      δεν πειράζει που δεν μας καταλαβαίνεις κανένας. Ξέρω πόσο μας πληγώνει όταν συνειδητοποιούμε ότι ούτε η οικογένεια μας δεν μας καταλαβαίνει. Δεν πειράζει, κάνουν το καλύτερο που μπορούν . Εχεις εδώ μέσα να σε καταλάβουν ουυυυυυ 

1 ακόμα μέρα! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Ελενάκι χρόνια σου πολλά, να τα εκατοστήσεις και να είσαι πάντα έτσι εύθυμη όπως σε γνωρίσαμε από εδώ! Στείλε κι εδώ ηλεκτρονικό γλυκό είναι το μόνο που δεν παχαίνει!!!

Μανιταράκι όντως κρίμα για τα παιδιά να είστε τόσο κοντά στη θάλασσα και να μην μπορείς να πάτε για μπανάκι, οπότε εγώ θα σου έλεγα ας πηγαίνετε έστω και τέτοια ώρα, εκτός κι αν μπορεί να τα πάει ο άντρας σου άλλη στιγμή (που χλωμό το κόβω μέσα στη σεζόν). Μόνη σου θα πηγαίνεις τελικά ή θα πάρεις και την κοπέλα που έλεγες? Όσο για το γιο μου δεν είπα τίποτα γιατί μετά το 39αρι που χτύπησε δώσαμε αντιπυρετικό (γενικως τα αποφεύγω οπότε στις 3 μέρες που κράτησε έδωσα μόνο 4 φορές και τον έπιασε αμέσως και για πολλές ώρες) και από χτες το πρωί είναι απύρετος! Ας είναι μέχρι εδώ!

Λορέττα τους έχω σημειώσει τους καλεσμένους και τώρα μου είπε η νονά από εβδομάδα να πάμε για βαφτιστικά! Εμένα +400γρ. έδειξε ΑΛΛα μετά το γυμναστήριο :wink:! Εντομεταξύ το πρωί που το στήθος είναι πολύ πρησμένο αν ζυγιστώ πριν θηλάσω παθαίνω πλάκα!

Αχ Κελάκο πού να πάει ο κόσμος με τόσα έξοδα! Ευτυχώς είναι κοντά σας η θαλασσίτσα και είστε από τους τυχερούς!

Ιωάννα καλά αποτελέσματα στην εξέταση!

Σας είπα ότι η ζουζούνα δεν κάθεται λεπτό? Θέλει συνέχεια αγκαλιά και κάποιον να της μιλάει! Τα πιάσαμε τα λεφτά μας και με αυτή!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αχ γεια και απο μένα!!!

εκει που εκλεινα τα ματάκια μου και μ'επερνε ο ύπνος τσουπ, ξυπνησε ο μικρούλης!!!!

Δε διαμαρτύρομαι όμως γιατι εγώ άργησα να ξαπλώσω γιατί μαγείρεψα επιτέλους!!!! Ο άντρας μου χάρηκε ο καημένουλης!!!!

Οπως καταλάβατε δε πήγαμε για μπάνιο! Δε πειράζει, θα πάμε βόλτα με τον μικρούλη. Μανιτάρι μη νιώθεις τύψεις. Αντιηλιακό, καπέλο, γυαλιά και θάλασσα! Τι να κάνουμε αφού δουλεύεις τις αλλες ώρες! Πολλοι γιατροι συστήνουν και λευκά μπλουζάκια...

Μαρινάκι ξερεις τυφλό σύστημα? Ρωταω γιατι οι δυο μας γράφουμε τα πιο μεγάλα ποστ. Εγώ ξερω γιαυτο γράφω κατεβατά!!!!

Οσο για διακοπές και μεις είπαμε να φτιάξουμε ενα σπίτι που έχει ο άντρας μου (δηλαδη η πεθερά:evil:) στη μηχανιώνα και να πηγαίνουμε κανένα σαββατοκύριακο...Θέλει δουλειά αλλά ειναι μπροστά στη θάλασσα...απορώ γιατι δε το έχουμε φτιάξει ακόμη και καθόμαστε στην πόλη...

αυτα τα ολίγα

θέλω να πάμε jumbo να πάρουμε το καθισματάκι για το μπάνιο που έχει και η χαρά...

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Nα ζήσειςςς λενάααακο και χρόοονια πολλλλάαααα....μεγάααααλη να γίνειςςςς με άαααασπρα μαλλιάααα!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πάντα υγιής και ευτυχισμένη να χαίρεσαι την όμορφη οικογένεια σου ελενάκι μας!!!!

Κορίτσια λοιώνω!!!!!!! (από τη ζέστη εννοώ..μην πάει ο νοους σας στο πονηρό...)

Εγώ λέω μεθαύριο να πάρω το αστεράκι μου και να πάμε για βουτιές... κλείνουμε το 6μηνο σε 6 μέρες...δε νομίζω να πειράζει πια.. μόνο που και εγώ το βλέπω να πηγαίνουμε ντάλα μεσημέρι...:rolleyes::rolleyes:

PCqNp2.png

κοριτσακια μολις γυρισα απο ευρωκλινικη πηγα και τoυ εκανα εκει καλλιεργεια μιλαμε τον πλυνανε πολυ καλα κατουρησε και αυτος πολυ και ευτυχως μεσα σε 1ωρα ειχαμε τελειωσει..παω να τεζαρω λιγο στοπν καναπε γιατι τα φτυσα..

Διαφημίσεις

Πότε θα πάρετε τα αποτελέσματα Ιωάννα μου? Σας ξεκίνησαν προληπτικά αντιβίωση? Μιλούσα σήμερα με μια φίλη μου και μου έλεγε ότι σε αυτούς έτσι έκαναν και τελικά αποδείχτηκε ότι δεν είχε τίποτα το παιδί!

mGKop3.png60Jvp3.png

ααααααχχχχχχχχχχ γυρίσαμε και μεις!!!!

Πήγαμε Jumbo και δεν το είχε το καρεκλακι γμτ...μπουχουχουχουχουχουχ

μετά πήγαμε σε ένα εμπορικό να πάρουμε κανένα ρουχάκι και δε βρήκαμε τίποτα σχεδόν...αλλά ο μικρός ηταν μεσα στη χαρα με τις βόλτες οποτε χαλάλι...

ιωάννα μου να μας πεις για τις εξετάσεις οταν θα βγουν...

χριστινάκι εννοείται πως θα μπείτε θαλασσα. Της πήρες μαγιουδάκι???

εμείς πήραμε σουπερ βερμουδα χαβανέζικη με λουλουδια. Θα φορανε και πάμπερς απο μέσα????

jXj1p2.png?DWVm7y7O

αυριο θα μιλησουν με την παιδιατρ και θα με παρει αυτη,οχι δεν ξεκινησαμε αντιβιωση..τωρα τον επλυναν αυτοι εκει τι να πω να μην το πλυνανε ουτε εκει καλα??εγω να πω την αληθεια μου αν επαθε ουρολοιμοξη φοβαμαι να τον βαλω στην θαλασσα..και λορετα προσεχε με την βερμουδα που πηρες αν εχει δυχτακι απο μεσα,εχει ολοκληρο θεμα στο παρεντς..

Στη φίλη μου η βλακεία έγινε γιατί του πήραν τα ουρα με καθετηράκι και απ' ότι μου είπε μπορεί το καθετηράκι να είχε κάποιο μικρόβιο, άσε δε βγάζεις άκρη άμα μπλέξεις! Έχεις ένα δίκιο πάντως αν όντως έπαθε ουρολοίμωξη να μη θες να τον βάλεις αν και απ' ότι ξέρω μέσα στη θάλασσα δεν κολλάς κάτι, αλλά στις πισίνες, αν κάτσεις με βρεγμένο μαγιώ λόγω της υγρασίας αναπτύσονται διάφορα και από την άμμο!

Χωρίς πάνα ρε Λορέττα, κακά δεν πιστεύω να κάνουν όση ώρα είναι στο νερό, εξάλλου πόση ώρα θα το αφήσεις μέσα?

mGKop3.png60Jvp3.png

θα σκασω μεχρι αυριο που θαμαθω αν εχει μικροβιο τελικα η οχι...λορετα και εγω δεν νομιζω να κανει κακα..αλλα προσοχη οπως ειπα με το διχτυ...αμα παμε λαγονησι θα τον κανω εκει μπανιο μονο..

Διαφημίσεις

Taraaaaaaaaa, να' μαι κι εγώ σας καληνυχτίζω τσακ μπαμ!!!!

Κελάκο, επιτέλους βγήκε το κακούργικο το νόμισμα, άει συχτήρ!!!!!!!!

Ιωάννα καλωσόρισες!!!!! Βρε κορίτσια, τελικά πώς παθαίνουν ουρολοίμωξη τα ζουζούνια μας????

Χριστίνα, μην ανησυχείς, προτείνω να πηγαίνουμε μαζί βόλτα και να λένε "νά 2 έγκυες", χαχα!!!! Ευτυχώς μετά την περίοδο που ζυγίστηκα η κοιλιά σα να έπεσε λίγο, η δε ζυγαριά έπεσε για πρώτη φορά κάτω από τα 61!!!! Μη χαίρομαι όμως ακόμα, έχω άλλα 4,5 για να φτάσω τα 56 που είχα όταν έμεινα έγκυος, τα οποία παρεπιπτόντως ήταν τα πιο πολλά κιλά που ήμουν ποτέ!!!! Φαίνεται πως κάτι έχουμε πάθει όλες με τους κοιλιακούς, γιατί τις τελευταίες μέρες κάνω κι εγώ γύρω στους 80/100 κοιλιακούς και μάλιστα χωρίς να πολυκουράζομαι!!!! Αχ, πώς φαίνονται τα γυμνασμένα κορμιά:tongue::tongue::tongue::tongue:. Τώρα πώς γίνεται τα γυμνασμένα κορμιά να έχουν κυτταρίτιδα με το τσουβάλι, μην το ρωτάτε, κόρες!!!!

Ελενίτσα, να τα εκατοστήσεις κι εσύ και ο γιόκας σου!!!!!!

Αυτά θυμήθηκα προς το παρόν!

τσαααααααααααααα να μαι και εγω εχω ριξει εξαφανιζολ βρε κοριτσια αλλα τι να κανω τρεχω αυτες τις μερες εντωμεταξυ απο τεταρτη θα φιλοξενω μια κοπελα με τα παιδακια σας. εμεισ πηγαμε για μπανακι τη κυριακη τον εβαλα με το παμπερσ του πηρα και σωσιγιο κουλουρα με φοινικα απο πανω σαν τεντα ειναι εχει πολυ πλακα μια χαρα στο πρωτο λεπτο ηταν καπωσ μεχρι να μπει και να παρει τη κρυαθει αλλα μετα μια τρελλα του ειχα παρει μαζι και τα κουβαδακια του και τα παπακια του τα εβαλα στη κουλουρα και επαιζε λεσ και ηαν στη μπανιερα του χαχαχαχ τελειος

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Ακούστε κι αυτό τώρα να γελάσετε!!!! Χθες που κάναμε το καθιερωμένο μπανάκι στον μικρό, όπως τον πλέναμε, ξαφνικά έκανε μία κίνηση και πήγε να στραγγαλίσει "τα προσόντα του" το καημένάκι μου με το χεράκι του!!! Το άρπαξε και δεν το άφηνε!!! Άρχισα εγώ τα ουρλιαχτά, ευτυχώς ήταν δίπλα και ο άντρας μου και βοήθησε να σώσουμε την κατάσταση. Αλλά και σήμερα, επιχείρησε κάμποσες φορές να κάνει το ίδιο και όταν βλέπαμε τις προθέσεις του, φροντίσαμε να το γλιτώσουμε!!!!! Τί σόι πράμα κι αυτό ρε γμτ. Κάνουν κι εσάς έτσι???

Χαρά κι εγώ μία από τα ίδια, ρίχνω εξαφανιζόλ για λίγες μέρες και μετά ρίχνω απανωτά τα μηνύματα για να εξιλεωθώ!!!!!!!

Σούπερ ακούγεται το σωσιβιάκι με το φοίνικα!!!!

Buonanotte!!!!!!!!!

Καλημεραααααααααα.Να'μαι καμαρωτη καμαρωτη πηρα τους βαθμους των καμαριων μου η περηφανη μανα.

Τωρα να δειτε εξαφανιζολ,μου εχουν κανει καταληψη στον υπολογιστη:mrgreen:

Πολυ νεκρα βλεπω τι εγινε που ειστε;Ελενη;;;ουτε εσυ;

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...