Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

Χαχχαχα πες μου που μενεις να έρθω να πλακωθούμε!Όχι βρε συ,την φράση αυτή την είπα γιατί σκέψου να προσπαθείς χρόνια κ όταν ερθει η ώρα να πάρεις το μωρο σου αγκαλιά να το μεγαλώσεις που τόσο πολυ λαχταρούσες να φύγεις.Μακάβριο αλλα η αλήθεια δυστυχώς.Τελικα που μένεις;χαχχαχα.Ν αλλάξω λιγο το ποστ.

Αθήνα!!! Κάνει κρύο τώρα, κάτσε στα ζεστά να φωλιάσουν τα μωράκια σου καλά καλά, και με το που φτιάξει ο καιρός κανονίζουμε το πλακωματακι 😂

6 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Μια μέρα ακόμα κορίτσι μου! Ολα θα πάνε καλά! Το άγχος είναι πάντα το ίδιο φαντάζομαι. Γίνετε να αγαπάς λιγότερο το δεύτερο ή το τρίτο σου παιδί; Πως γίνεται μια μανούλα να μην αγχώνεται για την κάθε εγκυμοσύνη το ίδιο; Ειδικά εκείνες που βρίσκονται στα μονοπάτια τις εξωσωματικής. 
      δεν πειράζει που δεν μας καταλαβαίνεις κανένας. Ξέρω πόσο μας πληγώνει όταν συνειδητοποιούμε ότι ούτε η οικογένεια μας δεν μας καταλαβαίνει. Δεν πειράζει, κάνουν το καλύτερο που μπορούν . Εχεις εδώ μέσα να σε καταλάβουν ουυυυυυ 

1 ακόμα μέρα! 

• Μου αρέσει 2

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

καλα ουτε εγω ξερω και μου την δινει να βλεπω 22μαντραχαλαδες να κυνηγανε μια μπαλα..οσο για τα κιλα απελπιζομαι για τις ραγαδες θα φαω τις κοτσιδες μου..θελω να ξυπνησω μια μερα και να μην υπαρχουν..!!!!παω να κανω κανα κοιλιακο...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αχ τυχερηηηηη,εγω δεν εχω κυταριτιδα αλλα απο ραγαδες φουλ γυρω απο τον αφαλο στα πλαινα χαλια τραγικα...θα παρω κανενα μαχαιρι και θα την κοψω σε λιγο..αν δεν ειχα ραγαδες πιστευω δεν θα με ενοχλουσε η κοιλια..

Να ζησεις Ελενιτσα και χρονια πολλα

μεγαλη να γινεις με ασπρα μαλλια

παντου να σκορπιζεις της γνωσης το φως

και ολοι να λενε

να μια σοφος...:D:D669157ow6gb2t4f3.gifΧρονια πολλαααααααααααααααααααααα.........................

Y0zHp2.png?OgArctsO

Καλημερα,καλημερα.Εκλεισαν και τα σχολεια,αντε καλο καλοκαιρι να εχουμε..................:)Σημερα η μεγαλη ειναι εδω,ο μικρος πηγε περιπατο στην παραλια,πως μ'αρεσει που οι περιπατοι γινονται στην παραλια,ειναι τα καλα του να μην μενεις στην πολη....Πηραν πετσετουλα,αντιηλιακο,νερακι,φαγητο,μπαλιτσα και μια χαρα.....:cool:

Ελενιτσα επιτυχια το παρτυ ε;μπραβο βρε και του χρονου να'στε καλα να ξανακανετε.Αντε να δω κι εγω ποτε θα τους το κανω.Και τα 2 παιδια τα πρωτα ειναι καλοκαιρι και τα σχολεια κλειστα,εχουμε βαρεθει να ερχονται μεγαλοι οποτε μαλλον θα τα μεταφερω,ειδωμεν.....

Καποιος μιλησε για μαγιο:roll:Κι εγω της εγκυμοσυνης εχω ενα τεραστιο οποτε πρεπει να παρω,ποτε;ουτε και ξερω.....

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

Καλημερουδια και απο μένα!!

τι θα γινει με αυτή τη ζέστη! (πρωινή γκρίνια)....στο σπίτι χθες το βράδυ ειχε στο δωμάτιο του μικρού 31 βαθμούς!!!! Νομίζω οτι εχω το πιο ζεστο σπίτι στον κόσμο. Ισως κάποιες καλύβες στην αφρική να ειναι λίγο πιο ζεστές!!!:?

Του παραγγείλαμε κλιματιστικό, δε γινεται αλλά σήμερα βλέπω οτι το παιδί φτερνίζεται συνέχεια. Λέτε να ειναι απο τα κλιματιστικά; Θα έχουμε 3 μέσα στο σπίτι!!!!!!

Κέλι τι ωραια πραγματικά για τα παιδιά σου που ειστε κοντά στη θάλασσα! Αυτό ειναι πραγματικά ποιότητα ζωής...

Δηλαδη ιωαννα και μαρίνα κάνετε κοιλιακούς χθες τα μεσάνυχτα?????:-D:-D μπράβο βρε κορίτσια!

Η ζυγαριά ανέβηκε 1μιση κιλο.... τι να πω απο σήμερα πάλι γερά...Μαρινάκι για τη βάφτιση προς το παρόν αυτά. Καλεσμένους ξερεις ποσους θα έχεις????

Λέω να ταισω τον μικρούλη μπας και ξανακοιμηθεί και την πέσω και γω!

Ελενάκι που εισαι καρντια μου????

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Καλημερα Λορετακι.Το ερκοντισιον σαφως δεν ειναι οτι καλυτερο αλλα τι να κανεις να αφησεις το παιδι να σκασει;να βαζεις και υγρασια μαζι αποσο ξερω.

Εγω γυμναστικη στο σπιτι δεν το αντεχω με τιποτα,ειπαμε σε 4 χρονακια που θα παει και η Ανδριαννη μου προνηπειο τοτε τα λεμε....Εχω μελλον ακομα....:mrgreen:

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

Ευχαριστω ευχαριστω ευχαριστω για τις ομορφες ευχες τη τουρτα τα κερακια και το τραγουδακι!!!(αν και...ε.....εισαι λιγο παραφωνη βρε κελακο μου πρεπει να το παραδεχτεις!!χαχαχα)

33 και επισημως λοιπον απο σημερα...αν ....και δε θα με πειραζε να ημουν 23.....:)...περασμενα μεγαλειαααααααααααα!!!

Τελευταια μερα σημερα σχολειο και αυριο γιορτη...τουτεστιν εγω το μωρο και 4 παππουδογιαγιαδες παρεα....σκεφτεστε κατι καλυτερο;;;;;;;;:)

Λορετακι...εμεις δεν εχουμε αιρ κοντισιον....δε τα μπορω καθολου...πως θα το χεις στο παιδικο;;;;;δε φοβασαι;;;;εγω αμα κοιμηθω με αιρ κοντισιονε ξυπναω πιασμενη....

εμεις το βραδακι παντα εχουμε αερακι...ανοιγουμε και τα παραθυρα και τη βγαζουμε καθαρη....:)

Λορετακι...δε θα πατε θαλασσιτσα;;; :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Kελακο μου.....τωρα το ειδα!!!Ανδριανη θα τη πειτε τη μπουμπου;;;;;;;;;;;Θα παρει το ονομα του....μπαμπουλη(που λεει και η στεγια;;;;;):)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Ελενάκι μου το σκέφτομαι για θάλασσα...λες να πάω??? δε ξέρω...

Εμείς είμαστε τελευταίος όροφος και πραγματικά έχει παααρα πολύ ζέστη. Θα το βάλουμε το aircondition και θα το έχουμε στο πολύ χαμηλό...

Το ανδριανή μου αρέσει πααααρα πολύ

jXj1p2.png?DWVm7y7O

ωχ...πλακα εχετε απο πανω ε;;;;πικρααααααααααααααα....κουραγιο Λορετιτσα μου!!!πανε καλε τι το σκεφτεσαι;;;;;Μακαρι να μ΄ελεγε κι εμενα ο αντρας μου να παμε οι δυο μας θαλασσιτσα....αχχχχχχχχ

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...