Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

Χαχχαχα πες μου που μενεις να έρθω να πλακωθούμε!Όχι βρε συ,την φράση αυτή την είπα γιατί σκέψου να προσπαθείς χρόνια κ όταν ερθει η ώρα να πάρεις το μωρο σου αγκαλιά να το μεγαλώσεις που τόσο πολυ λαχταρούσες να φύγεις.Μακάβριο αλλα η αλήθεια δυστυχώς.Τελικα που μένεις;χαχχαχα.Ν αλλάξω λιγο το ποστ.

Αθήνα!!! Κάνει κρύο τώρα, κάτσε στα ζεστά να φωλιάσουν τα μωράκια σου καλά καλά, και με το που φτιάξει ο καιρός κανονίζουμε το πλακωματακι 😂

6 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Μια μέρα ακόμα κορίτσι μου! Ολα θα πάνε καλά! Το άγχος είναι πάντα το ίδιο φαντάζομαι. Γίνετε να αγαπάς λιγότερο το δεύτερο ή το τρίτο σου παιδί; Πως γίνεται μια μανούλα να μην αγχώνεται για την κάθε εγκυμοσύνη το ίδιο; Ειδικά εκείνες που βρίσκονται στα μονοπάτια τις εξωσωματικής. 
      δεν πειράζει που δεν μας καταλαβαίνεις κανένας. Ξέρω πόσο μας πληγώνει όταν συνειδητοποιούμε ότι ούτε η οικογένεια μας δεν μας καταλαβαίνει. Δεν πειράζει, κάνουν το καλύτερο που μπορούν . Εχεις εδώ μέσα να σε καταλάβουν ουυυυυυ 

1 ακόμα μέρα! 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

ξεχασα και το καλο ξεκατινιαστηκα ελαφρος ομως δεν αντεξα :-D

καθησαμε σε ξαπλωστρες (αυτη την εποχη κανεις δεν τις χρεωνει)

και περνουμε 4 κλαμπ 3 νερα μικρα και 2 φραπε μου λεει η κοπερα 37,50 οκ μετα η φιλη μου βλεπει την αποδειξει και εχουν χρεωση τον φραπε 5 ευρω τον εναν. σε πλαστικο μικρο. λεω δεν μπορει εκανε λαθος μαλλον τους εβαλε 2 φορεσ τα κλαμπ οκ 6,50 το λεμε στην κοπελα και μας λεει ναι τοσο κανουν το λεω κι εγω οτι ειναι ακριβα ελατε να παραπωνεθιτε,και ετσι καναμε αφου φευγαμε σταματησαμε και του το ειπαμε και λεει οκ ομως πολλα τα ενοικια κτλ.του λεω εχεις δικιο ξερω πως ειναι οι τιμες ομως καλυτερα

:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας κοριτσακια, εδώ και μεις ψόφιεεες!!!

πήγαμε για μπανακια οικογενειακώς, το καραμελάκι με μαμά φυσικά δεν βούτηξεεε, εννοείται ότι φορούσα το μαγιό εγκυμοσύνης, αλλά φυσούσσσεεε και κρύωωωνα να ξεντυθώωω- γκουχ γκουχ!!!! :tongue: -

αχχχ!

Κέλι τέλεια απαλαγήκατε!

Μανιτάρακι, συμφωνώ και γω μαζί σου, καλιο καφέ απ' το σπίτι αν ειναι να μας πιάσουν το .....κ@λ###! Αμα πια!

Ελενάκι έχεις γενέθλια αύριο πουλάκι μου;;; ΠΩς Περασατε σημερα;;; Τέλεια;;;;; τέλειωσε το πάρτυ;;;

Ιωάννα καλώς ήρθες, μα τι ταλαιπωρία και αυτή, γιατί τα μωράκια να υποφέρουνε τόσο μικρούλια...;

Που είναι αυτή που στερείται το παγωτούλι, εεεεε; που;;; Μαρίνα μη μου στενοχωριέσαι θα φάω εγώ για σένα ένα οικογενειακό,εντάξει;;;

Φιλακια πάω να ξαπλάρω καναπέεε, θυμάστε περισι πόσες καναπεδάδες κάναμε;;; Καληνύχτα........

ΤΑΟ

*Η μεγάλη μου κορούλα γεννήθηκε: 29-3-2003

*Η δεύτερη μου κορούλα γεννήθηκε: 21-7-2004

*H καραμελένια γεννήθηκε: 20-12-2009

*Η ζουζούνα μου γεννήθηκε: 9-6-2011

Χελλόου! Εμείς σήμερα πήγαμε να βρούμε κανένα δροσερό μέρος και σκάσαμε κυριολοκτικά! Το μωρό μες στον ιδρώτα το καημένο αλλά με το χαμόγελο στα χείλη. Του αρέσουν οι βολτούλες...

Το άλλο σουκου σκεφτόμαστε να πάμε χαλκιδική. Να το πάμε το μωράκι θάλασσα? τι ώρες?

Ελενάκι αλήθεια, πως πηγε το παρτυ?

Μανιτάρι τι να πω! Φυσικά και καφέ απο το σπίτι...

Αλήθεια πως πάει φέτος ο τουρισμός? Οι τιμές έπεσαν γενικά?

jXj1p2.png?DWVm7y7O

ουφ τι ζεστη ειναι αυτη???εχω σκασει ο μικρος πολυ ανησυχια και δοντακια και ουρολοιμωξη και ζεστη ολα μαζι..ευτυχως αρχιζει και κοιματε ξανα χτες μου κοιμηθηκε 11,30-44,30-8 και 8,30-11τωρα την νυχτα η διψαει η πειναει δεν ξερω...εμεις για μπανακι το αλλο σκ..να δουμε τι θα γινει με το μπεμπακη γιατι εχω αγχωθει...θα ρωτησω την παιδιατρο αν κανει να τα παμε για μπανακι τοσο μικρο...οι ωρες που ειναι καλα ειναι μεχρι της 10το πρωι και μετα της 5το απογευμα..

Διαφημίσεις

Να μαι κι εγω!!!η ασωτη που εχω να μπω δυο ολοκληρε μερεεεεεεες....βεβαια δεν ειδα και πολυ κινηση ουτως ή αλλως!!Παρτυ τελος!!!Τα παιδια ξετρελλαθηκαν....ολα φευγανε κλαιγοντας !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!παιξανε τοσο πολυ που σκασανε απο το παιχνιδι!!!ελιωσε και ο δικος μου ευχαριστηθηκε,χαρηκε το παλικαρακι μου!!!Εγω...να μη σας πω.....τωρα καθομαι....το σπιτι μετα σε κακο χαλι.......πεντε η ωρα το απογευμα τελειωσα το συμμαζεμα ξαπλωσα μια ωριτσα και μετα ηρθαν ενα αλλο ζευγαρι φιλοι μας και φυγανε πριν καμια ωριτσα και τωρα καθομαι!Θα μπω αυριο να σας τα πω αναλυτικα και να μου τραγουδησετε το....happy birthday!!!χαχαχαχαχαχα!!!

Φιλια πολλα και καλη ξεκουραση σε ολεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Άντε Ελενάκι και του χρόνου να είστε καλά!

Ιωάννα μου τόσα που τραβάει ο μπεμπούλης μαζεμένα πάλι καλά που κοιμάται κι έτσι να λες!

Ρε Μανιταράκι έχει ξεφύγει τελείως ο κόσμος? Είπαμε αλλά έτσι πώς θα πάει ο κόσμος διακοπές, πάλι μπούμερανγκ θα γυρίσει! Τι να πω...

Τάο μου κι εσείς για μπάνιο???Ζουλεύω! Όσο για το παγωτάκι δεν την πάλεψα τσάκισα ένα χτες και ένα σήμερα (πάει, ό,τι έχασα το ξαναπήρα)ένα παγωτάκι το λέει και η δίαιτα την εβδομάδα το άλλο από τη σημαία! Χι,χι,χι!

Κορίτσια κι εγώ ξέρω ότι δεν κάνει τα μπεμπόνια πριν κλείσουν τον έκτο να μπούνε στη θάλασσα! Για ρωτήστε και τους γιατρούς να δούμε τι θα πούνε! Αν και πια με όσα ακούω έχω ξενερώσει απίστευτα με αυτούς, η πανέξυπνη παιδίατρος της κουνιάδας μου συνέστησε στο 8,5 μηνών μωρό της...κέικ!!! Κουφάθηκα τελείως! Πέραν του ότι ακόμα δε μπορεί να μασήσει, είναι απαραίτητη η ζάχαρη σε τόσο μικρή ηλικία? ΤΙ να πω, βέβαια η κοπέλα μου λέει εγώ μια χαρά το προτιμώ έτσι οπότε το βούλωσα και δεν της είπα τίποτα! Για άλλη μια φορά κατέληξα ότι έχει πολύ μεγάλη σημασία να σου ταιριάζει ο παιδίατρος γιατί ο κάθε ένας με το μακρύ του και το κοντό του, αλλά τουλάχιστον κάποια πράγματα που βγάζουν μάτι, ας τα προσέχουν! Το μόνο που της είπα είναι τι θα κερδίσει το μωρό τρώγοντας κέικ και μου είπε ε, να δοκιμάσει διάφορες γεύσεις! Τον επόμενο μήνα τη βλέπω την παιδίατρο να συστήνει βάφλα με παγωτό!

mGKop3.png60Jvp3.png

μαρινα εφαγα και εγω ενα νιρβανα σημερα..δεν κανω διατροφη το παραδεχομαι 3κομματια παστιστσιο και 2αυγοφετες εφαγα..δεν θα πεθιανω κι ολας για τα κιλα..αλλα ευελπιστω μεχρι τον γεναρη να ειμαι 52-53κιλα...εσυ μαρινα ποσα εισαι???επισης να ρωτησω εχει παθει απο καμια το παιδακι της ουρολοιμωξη ποτε?

Μέχρι χτες βράδυ 65 αλλά για μένα το 59 θα ήταν ιδανικό! Την εγκυμοσύνη την ξεκίνησα 62 αλλά εκείνη την περίοδο έκανα αρκετή γυμναστική και διατροφή οπότε δεν είχα πολύ λίπος τώωωωρα άστα να πάνε! (μόλις τσάκισα ένα σοκολατάκι ακόμα από αύριο φερμουάρ γιατί σε μια εβδομάδα έχω διαιτολόγο και ποιός την ακούει, αν ακούσετε για άλλη παρασπονδία κράξτε με κανονικά!)

Από ουρολοίμωξη δεν έχω ιδέα κοριτσάκι!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

ΓΕια σας ξανά!

Ελενάκι μπράβο! Χαίρομαι που είχε επιτυχία το πάρτυ! Ο μικρός ηταν παρόν? τι έκανε? τον έπαιζαν τα παιδάκια...????

Μαρινακι και γω τα ίδια με τα κιλά. Αν και πριν το σαββατοκύριακο ειχα φτάσει 63,5! Ομως έφαγα -εκτός των άλλων- και ενα ολοκληρο ψωμί με ριγανη και λάδι...(τι ήταν τουτο ρε παιδιααααα)...Ομως σίγουρα το γυμναστήριο κάνει διαφορά...πως θα ξεπεράσω τη βαρεμάρα?

Καλά κάποιοι παιδίατροι ειναι οτι ναναι και οι μαμάδες επίσης...Αλλά και γω δεν ανακατεύομαι, ας κάνουν οτι θέλουν!

Πάντως εγώ μόλις κλεισει τον εκτο θα τον βάλω! Του αρέσει παρα πολύ το νερό!

Ιωάννα μου δε ξέρω απο ουρολοίμωξη!

ρε παιδιά μόνο εγώ το βαριέμαι το μουντιάλ?

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Βρε Ιωάννα μου μια χαρά είσαι τότε αφού κάνεις και τους κοιλιακούς σου, εισαι και μικρή θα επανέλθεις πολύ γρήγορα!

Λορέττα μας έφαγαν τα ψωμιά και τα σοκολατάκια! Εϊπαμε από αύριο γερά!!!! Κι εγώ εννοείται ότι θα τη βάλω στάνταρ με το που κλείσει τον 60! Βασικά οι διακοπές μας θα είναι 4 μέρες πριν τον κλείσει ε, εντάξει δε θα περιμένω! Από αύριο θα της πάρω και μαγιουδάκι!

Για να σας πω και τα νέα μας για τη βάφτιση αύριο έχουμε ραντεβού να συζητήσουμε με μαγαζί για φαγητό μετά, φωτογράφο κλείσαμε, εκκλησία ο.κ., κατέληξα σε μπομπονιέρες και προσκλητήρια αλλά περιμένω κατι προσφορές, μένει τίποτα άλλο? Θέλω να δω σιγά-σιγά (ή μήπως να το καθυστερήσω να φύγει κανένα κιλό) για ρούχα για τη βάφτιση, αν και για το γιο μου ψώνησα γιατί έχουμε και κάτι γάμους οπότε μένει ο άντρας μου που είναι εύκολος και εγώ με τη μπουμπού! Για στολισμό σκέφτομαι κάτι πολύ χαλαρό και γλυκά θα κάνω τα ίδια με την προηγούμενη φορά αλλά αυτό γίνεται τελευταία εβδομάδα! Ξεχνάω τίποτα άλλο? Τα της νονάς, δεν ανακατεύομαι γιατί δεν ξέρω τελικά αν θέλει να πάμε μαζί! ΅Εντομεταξύ, μέσα στις εκπτώσεις θα της πάρω και το δώρο γιατί παντρεύεται πριν τη βάφτιση οπότε θα φύγει ένα καλόοοοο ποσό, είπαμε να της πάρω ένα πολύ καλό σετ πιάτα! Εσείς τι θα πάρετε στους νονούς ή δεν το σκεφτήκατε ακόμα?

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...