Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

Χαχχαχα πες μου που μενεις να έρθω να πλακωθούμε!Όχι βρε συ,την φράση αυτή την είπα γιατί σκέψου να προσπαθείς χρόνια κ όταν ερθει η ώρα να πάρεις το μωρο σου αγκαλιά να το μεγαλώσεις που τόσο πολυ λαχταρούσες να φύγεις.Μακάβριο αλλα η αλήθεια δυστυχώς.Τελικα που μένεις;χαχχαχα.Ν αλλάξω λιγο το ποστ.

Αθήνα!!! Κάνει κρύο τώρα, κάτσε στα ζεστά να φωλιάσουν τα μωράκια σου καλά καλά, και με το που φτιάξει ο καιρός κανονίζουμε το πλακωματακι 😂

6 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Μια μέρα ακόμα κορίτσι μου! Ολα θα πάνε καλά! Το άγχος είναι πάντα το ίδιο φαντάζομαι. Γίνετε να αγαπάς λιγότερο το δεύτερο ή το τρίτο σου παιδί; Πως γίνεται μια μανούλα να μην αγχώνεται για την κάθε εγκυμοσύνη το ίδιο; Ειδικά εκείνες που βρίσκονται στα μονοπάτια τις εξωσωματικής. 
      δεν πειράζει που δεν μας καταλαβαίνεις κανένας. Ξέρω πόσο μας πληγώνει όταν συνειδητοποιούμε ότι ούτε η οικογένεια μας δεν μας καταλαβαίνει. Δεν πειράζει, κάνουν το καλύτερο που μπορούν . Εχεις εδώ μέσα να σε καταλάβουν ουυυυυυ 

1 ακόμα μέρα! 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ναι ηρεμησε απο την γκρινια καπως το πουλακι μου..τωρα την τριτη θα παρω τα αποτελεσματα της δευτερης καλλιεργειας αντε να δουμε γιατι υποφερει το μικρο μου..εσεις ολα καλα?

Και γω εδώ πριν πάω να την πέσω...Να πω τη μαύρη αλήθεια κοιμάμαι πολύ καλύτερα τώρα που ο μικρός πήγε στο δωμάτιο του. Και έχω την αίσθηση οτι και αυτός κοιμάται καλύτερα μόνος του...Αράζει στην κρεβατάααρα, γυρνάει μπρούμυτα και το απολαμβάνει...

Επιτέλους αρχισα πάλι να διαβάζω πριν κοιμηθώ...μου είχε λείψει τόσο!!!

Ιωάννα μου να μας πεις τα αποτελέσματα! Περαστικά στον μικρούλη σου

Μαρινάκι καλά?

jXj1p2.png?DWVm7y7O

μπραβο λορετα μου..εγω ακομα δεν τον εχω παει στο δωματιο του γιατι πολυ απλα ξυπναει και κλαει την νυχτα..και θα μου ξυπναει και την μεγαλη..οποτε πιστευω μεχρι τον αυγουσρο να τον βαλω στο δωματιο..που τον ειχε και κοιμοταν πριν??να ξερεις οτι στο χωρο τους εχουν την ησυχια τους..

Καλούτσικα κι εμείς , ο μικρός μου χτύπησε ένα 39αρι πυρετό το απόγευμα να δω πως θα ειμαστε αύριο!

Τέλεια Λορέττα!Πάντως κι εμείς κοιμόμαστε πολύ καλύτερα από όταν πήγε στο παιδικό δωμάτιο!

Αλήθεια γυρίζουν τα μικρά σας από ανάσκελα μπρούμυτα? Εμείς όχι ακόμα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια!

Μαρινάκι τι εγινε με τον πυρετό??? Καλύτερα?

Εμείς γυρνάμε μπρουμυτα εδω και καιρό και μας αρεεεεσειιιιι!!!!!!

Ιωάννα τον είχαμε κοντά μας σε παρκοκρεβατο στο δωμάτιο μας!!!! Αλλά το κρεβάτι του ειναι πιο μεγάλο και τον βολεύει περισσότερο.

Και γω παντως σηκώνομαι μία με δύο φορές το βράδυ για μαμ...

Κορίτσια εφαγα παααρα πολυ χθες...κλααψψψψψ αμέσως ανέβηκε η κ..λοζηγαριά. Ενώ οταν πεινάμε για μια βδομάδα δε κατεβαίνει γραμμάριο...:evil:

jXj1p2.png?DWVm7y7O

κοριτσια καλημερααα,μολις ταισα τον μπεμπουλη φρουτοκρεμουλα..κ τρεχω να φτιαξω παστιτσακι..το απογευμα θα παμε μαλλον βαρυμπομπη για καφεδακι οικογενειακως..οσο για τα κιλα λορετα,θα τρως πολλα κ μικρα γευματα κ θα αποφευγεις γλυκα κ τροφες που εχουν πολλες θερμιδες...κ πολυ πολυ νερο..εγω εχω κολλησει στα 57,800

κοριτσια καλημερααα,μολις ταισα τον μπεμπουλη φρουτοκρεμουλα..κ τρεχω να φτιαξω παστιτσακι..το απογευμα θα παμε μαλλον βαρυμπομπη για καφεδακι οικογενειακως..οσο για τα κιλα λορετα,θα τρως πολλα κ μικρα γευματα κ θα αποφευγεις γλυκα κ τροφες που εχουν πολλες θερμιδες...κ πολυ πολυ νερο..εγω εχω κολλησει στα 57,800

τι καλά να κολλήσω και γω σε ενα τετοιο νούμερο!!!!!!

πάμε για καφεδάκι και μεις

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

καλησπερα που ειστε κοριτσια ολες στην παραλια?

μαρινακι ελπιζω το παιδακι σου να ειναι καλυτερα.

αμαν δεν υπαρχει μερα να μην εχουμε και κατι εδω μεσα.

ιωαννα καλως ηρθεσ.πως ειναι ο μπεμπη σου?μου κανει εντυπωση που δεν σου εδωσε αντιβιοση μηπως να παρεις τηλ και κανεναν αλλον παιδιατρο?

izE6p2.png?S6UQkQqM

αυτο το πραγμα με τα κιλα καθε μερα εδω μεσα τη κακο πια............

εμεις σημερα καναμε το πρωτο μας μπανακι και μας αρεσε κιολας.τωρα εχει πεσει πτωμα. εγω φυσικα με το μαγιο εγκυμοσυνης και απο πανω ολα αυτα τα ριχτα φαρδια που εχουμε για την παραλια δεν ηθελαν να μου κανουν παρεα δεν εμπενα ΠΟΥΘΕΝΑ και παντα πιστευα οτι αυτα ειναι πολλλλλυ φαρδια.γμτ....

izE6p2.png?S6UQkQqM

ΜΑΝΙΤΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΓΛΥΚΟ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?

ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΙΩΣ...

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

ξεχασα και το καλο ξεκατινιαστηκα ελαφρος ομως δεν αντεξα :-D

καθησαμε σε ξαπλωστρες (αυτη την εποχη κανεις δεν τις χρεωνει)

και περνουμε 4 κλαμπ 3 νερα μικρα και 2 φραπε μου λεει η κοπερα 37,50 οκ μετα η φιλη μου βλεπει την αποδειξει και εχουν χρεωση τον φραπε 5 ευρω τον εναν. σε πλαστικο μικρο. λεω δεν μπορει εκανε λαθος μαλλον τους εβαλε 2 φορεσ τα κλαμπ οκ 6,50 το λεμε στην κοπελα και μας λεει ναι τοσο κανουν το λεω κι εγω οτι ειναι ακριβα ελατε να παραπωνεθιτε,και ετσι καναμε αφου φευγαμε σταματησαμε και του το ειπαμε και λεει οκ ομως πολλα τα ενοικια κτλ.του λεω εχεις δικιο ξερω πως ειναι οι τιμες ομως καλυτερα

izE6p2.png?S6UQkQqM

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...