Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εδώ σας μιλάει η κορμάρα άντε για σας Μαρίνα! Με δουλεύετε θκατούλες ε??? Τι να το κάνεις το γυμναστήριο άμα μασαμπουκώνεις σοκολατάκια μετά? 3,5 κιλά έχουν μείνει και με υπεραγαπούν, δε θέλουν με τίποτα να αποχωριστούμε!

Κελάκο μουυυυ από το παχύ, στο λεπτό και μετά στο γιογιό! Είστε σε καλό δρόμο, σύντομα θα βγει!

Καλωσόρισες Ιωάννα εύχομαι να είναι αρνητική η εξέταση!

Κλαίει η δεσποινιδούλα μου την κάνω!

mGKop3.png60Jvp3.png

ευχαριστω μαρινακι μου!να σαι καλα!!!!και εσυ να χαιρεσαι τα δικα σου κουκλια!!!δε συφωνεις οτι στα γενεθλια των παιδιων πρεπει κανονικα...να γιορταζουν και οι μαμαδες;εγω παντως ετσι νιωθω σημερα!!! ;)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

ετσι κι εγω τα τελευταια 5 χρονια!στα δικα τους γενεθλια νιωθω οτι γιορταζω παρα πανω απ΄οτι στα δικα μου!να ναι παντα γερα τα παιδακια μας και να γινουν καλοι και σωστοι ανθρωποι οταν μεγαλωσουν!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Γεια σας κορίτσια!!!

Εγώ πάλι κοιμήθηκα λιγουλάκι να στρώσω επιδερμίδα γιατι το βράδυ θα βγω με τις φίλες μου!!!!:mrgreen::mrgreen:

Δε ξέρω πόσο καιρό εχω να βγω μόνη μου βραδυ εξω!!!!

Ο μικρός ειναι στη γιαγια του και θα χαλαρώσω λίγο...

Πάω για μασκα, peeling κλπ κλπ κλπ

αχ ελπίζω να μη γινω πολυυυυυ όμορφη!!!

ιωαννα καλως ήρθες!

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Η-Η-ΗΡΘΑ-ΜΕ:D:D.Σας τα ειπε τα μπαγιατικα νεα το Ελενακι γιατι σας εχω και φρεσκα.Με το που γυρισαμε σπιτι πηγε στο γιογιο και ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ βγηκε το παλιοκερμα.:P:pΗθελε βολτα ο κ@#ος μας για να βγει.:mrgreen:Ουφφφφφφφφφφφφφφφφφφ τι αγωνια κι αυτη....Τελος καλο ολα καλα....ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ..................

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

Μπράβο ρε κέλι...επιτελους! Φαντάζομαι την αγωνία σου!

Μαρινάκι τι ειναι τα φουσκωτα?

Τελικά δεν εκανα τίποτα, ξαπλαρα και εβλεπα boston legal!!!1

Aχ τι ωραία να εχεις χρόνο μόνος με τον εαυτό σου!!!!

Τώρα όμως πρέπει στ'αλήθεια να κάνω κάτι για να σουλουπωθώ..

ματς

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Η-Η-ΗΡΘΑ-ΜΕ:D:D.Σας τα ειπε τα μπαγιατικα νεα το Ελενακι γιατι σας εχω και φρεσκα.Με το που γυρισαμε σπιτι πηγε στο γιογιο και ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ βγηκε το παλιοκερμα.:P:pΗθελε βολτα ο κ@#ος μας για να βγει.:mrgreen:Ουφφφφφφφφφφφφφφφφφφ τι αγωνια κι αυτη....Τελος καλο ολα καλα....ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ..................

ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Μπράβο βρε Κέλυ!!!! Ξεμπερδέψατε!!!

Λορέττα να περάσεις ΤΕΛΕΙΑ!!!

Θέλω και εγώ βόλτα αλλά ο καλός μου δεν έχει όρεξη ούτε για περίπατο στη γειτονιά... :-(

Γιατι ετσι? Εμενα οτι ωρα και να του πεις για bar-ποτα-ξενύχτια ειναι μέσα!!!!

Εγώ ειμαι αυτή που βαριέται συνήθως!

jXj1p2.png?DWVm7y7O

εγω καθομαι η μικρη πηγε λιγο στην πεθερα μου να την δει ο μικρος κοιματε αλλα πρεπει να τον ξυπνησω για μπανακι κ μαμ θα δω και την σειρα μου 1001 νυχτες κ μετα θα σιδερωσω 4πληντυρια:evil::evil: ο μικρος το μικροβιο που εχει λεγετε klebsiella:roll:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...