Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Πάντως άλλοι λένε ότι πιο πολύ στην βαθμολογία μετράνε τα γράμματα και ειδικά το πρώτο και άλλοι οι αριθμοί. Πάντως συμφωνώ κι εγώ στο ότι θα έπρεπε να μας λένε αν είναι καλές, μέτριες ή άριστες και όχι βαθμολογία.

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Eve σ' ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή!!! Εντωμεταξύ χάρηκα τρελά γιατί τώρα το απόγευμα που επιχείρησα να το θηλάσω τα καταφέραμε (με μία σχετική γκρίνια βέβαια), αλλά θηλάσαμε 20 λεπτά από το κάθε στήθος. "Δόξα σοι ο Πανάγαθος". Αν και αμέσως μετά, ο καραμούζας μου έκλαιγε και ήπιε και συμπλήρωμα. Μα πόσο θα τρώει αυτό το παιδί οεο?

Lorreta μου χρησιμοποιώ ήδη τις ψευτοθηλές, οι οποίες βοηθούν κάπως. Φαντάσου να μην τις χρησιμοποιούσα και καθόλου γέλια που θα κάναμε:P.

Όσο για το "σπορ" που λέτε βάλτε με κι εμένα για του αγίου Σουλπικίου όπως είπε και η Eve!!!! Ή όπως είπε ο αντρούλης μου "από Πάσχα σε πάσχα το πάμε βλέπω":lol::lol::lol:. Ευτυχώς που φέτος πέφτει και νωρίς! χα,χα!!!!!;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Eve σ' ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή!!! Εντωμεταξύ χάρηκα τρελά γιατί τώρα το απόγευμα που επιχείρησα να το θηλάσω τα καταφέραμε (με μία σχετική γκρίνια βέβαια), αλλά θηλάσαμε 20 λεπτά από το κάθε στήθος. "Δόξα σοι ο Πανάγαθος". Αν και αμέσως μετά, ο καραμούζας μου έκλαιγε και ήπιε και συμπλήρωμα. Μα πόσο θα τρώει αυτό το παιδί οεο?

Lorreta μου χρησιμοποιώ ήδη τις ψευτοθηλές, οι οποίες βοηθούν κάπως. Φαντάσου να μην τις χρησιμοποιούσα και καθόλου γέλια που θα κάναμε:P.

Όσο για το "σπορ" που λέτε βάλτε με κι εμένα για του αγίου Σουλπικίου όπως είπε και η Eve!!!! Ή όπως είπε ο αντρούλης μου "από Πάσχα σε πάσχα το πάμε βλέπω":lol::lol::lol:. Ευτυχώς που φέτος πέφτει και νωρίς! χα,χα!!!!!;)

xaxaxaxaxaxaax!!!

Α ρε πρινσυ άπαιχτη......

Μου έφτιαξες το κέφι......

Να ρωτήσω από λόχεια πώς πάτε και όσες άρχισαν το φοβερό άθλημα (που από πρωταθλήτρια κοντεύω να ξεχάσω πως γίνετε) πόσες μέρες κράτησαν σε εσάς τα λόχεια?

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Εμένα στέγια μου κράτησαν καμιά σαρανταριά ημέρες αλλά μετά όλο και κάτι εμφανιζόταν ενιοτε.. καθάρισα τελείως γύρω στις 45-46 ημέρες!!

Αυτό που έλεγες εχθές για το τσαί της weleda τί είναι;; Και που κάνει θαύματα?!:rolleyes:

PCqNp2.png

Καλησπέρα.....

Για το θηλασμό,έχω γάλα.....κάθε στιγμή

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Καλημέρα!!!

είμαι τρομερά νυσταγμένη και κουρασμένη και επιπλέον κρύωσα! Πώς έγινε αυτό μέσα στο σπίτι δε ξέρω! Ίσως γιατί το βράδυ απο τη ζέστη της κρεβατοκάμαρας έβγαινα στο υπόλοιπο σπίτι και καμιά φορά ήμουν και ιδρωμένη! Τι να πω! Συνάχι και φτέρνισμα όλη την ώρα! Ευτυχώς ο μικρούλης είναι καλά!

Πότε θα ξανακοιμηθώ 8ώρο? και άντε να μην είμαι πλεονέκτης! πότε θα ξανακοιμηθώ 4ωρο σερί?????

Ρε παιδιά εγώ το άθλημα ούτε που το σκέφτομαι. Ο άντρας μου θέλει αλλά εγώ με τίποτα. Νιώθω άσχημα με την τομή (με τραβάει, με ενοχλεί), ακόμη νιώθω οτι δεν έχω αναρρώσει, νιώθω χοντρή, είμαι κουρασμένη....γενικά ΔΕ ΘΕΕΕΕΛΩΩΩΩΩ....

σας φιλώ

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Καλημέρα τσουπρίτσες!!!

Εμείς είχαμε ένα ανέλπιστα καλό βράδυ εχθές καθώς μετά από τρελή γκρίνια μέχρι τις 2πμ επιτέλους κοιμήθηκε και ξύπνησε στις 8.15!!!!!! Αφού το πρωί έβλεπα το ρολόι και δεν το πίστευα!!

Λορετίτσα μου είναι λογικό να μην έχεις όρεξη για σπορ αυτή την εποχή οπότε μη νοιώθεις άσχημα! Εξάλλου δεν μπορώ να πω ότι είμαστε και στα πιο....σέξυ μας έτσι; :tongue: Λιγο η τομή, λίγο το μπαλονάκι στη κοιλιά, λίγο το γάλα από το στήθος που τρέχει....ε, δεν θέλει και πολύ για να μην είσαι στο σωστό mood... !!!

PCqNp2.png

Καλημερα μανουλες!!!Πρωινες βλεπω σημερα ετσι;;Κι εμεις ειχαμε ενα καλουτσικο βραδυ αφου απο τις 23.00 που εφαγε ξυπνησε στις πεντε παραμονο που δεν υποχωρει το μπουκωμα και αγχωνομαι...φοβαμαι μη μας γυρισει σε τιποτα αλλο...τεσπα...εγω παιδια χτες καθαρισα....ελπιζω δηλαδη γιατι οποτε το λεω αυτο μετα τσουπ βλεπω και καμια σταγονα τεσπα...εμενα χτες ο αντρας μου ηθελε αλλα ημουν πτωμα κοριτσια..ουτε να το σκεφτω δε μπορουσα...οχι να το κανω κι ολας!!!χααχαχα!!!για σουκου το βλεπω!!!!Φιλααακιααααααααα!!!!!!!!!!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Καλημέρα!!!!!!

Μπράβο Χριστινάκι! Είδες τελικά που η μικρή στο έκανε τελικά το δωράκι?

Βρε παιδιά τί θα γίνει με αυτά τα πλυντήρια? (του παιδιού εννοώ). Εδώ και μια βδομάδα έχω ξεπατωθεί να πλένω και να σιδερώνω και τελειωμό δεν έχουν. Ευτυχώς έχω φτάσει σε ένα σημείο που τα δικά μας έχουν σχεδόν τελιώσει όλα, αλλά του παιδιού μαζεύονται με την ταχύτητα του ανέμου.

Κι όσο θυμάμαι την τρελόγκα την μάνα μου που μου έλεγε να τα πλένω στο χέρι, και να μη χρησιμοποιώ το στεγνωτήριο, μου έρχεται να γελάσω τόσο μα τόσο δυνατά: ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!!!!

Δεν πειράζει, καλά να'ναι το κουκούνι μου κι ας τα κατουρήσει όλα!!!!!

Τις πρώτες μέρες είχαμε πάθει πλάκα, ιδίως με αυτή τη συνήθεια που έχουν τα αγοράκια να κατουράνε ακριβώς όταν πας να τους αλλάξεις την πάνα!

Τώρα που είμαστε υποψιασμένοι, κάποιες φορές τη γλιτώνουμε!

Ας πάω να βάλω καμιά σκούπα και πλυντήριο (μην ξεχνιόμαστε) τώρα που κοιμάται ο τσολιάς μου!!!!

Λορετάκι περαστικά σου.... Αυτό με τη θερμοκρασία είναι ένα θέμα. Εμείς έχουμε ανοικτά τα air condition όλη την ημέρα για να είναι όσο γίνεται ομοιόμορφη η θερμοκρασία στο σπίτι και αερίζω το σπίτι 4 φορές την ημέρα τμηματικά. Αν και όταν θα έρθει ο λογαριασμός θα γελάσει ο κάθε πικραμένος:-(:sad::-(:sad:

χαχαχαχαχαχαχα!!!!φανταζεσαι πρινσι μου να την ακουγες και να εβαζες τοσα πλυντηρια στο χερι!!!χαχαχαχαχαχ!!!!!Το χουν αυτο το αγορακια!!!εδω εγω δευτερος γιος και στην αρχη δε τον προλαβαινα!!!!Φιλακια πολλα να του δωσεις στα μπουτακια του!!!!!!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα.....

Για το θηλασμό,έχω γάλα.....κάθε στιγμή

πες μας κι αλλα....

που το βρισκουμε? πως ακριβως λέγεται και ποσο πινουμε??

εμενα μου ειχε πει μια συμβουλος θηλασμου για το γαιδουραγκαθο και πινω ενα ποτηρι την ημερα..

γεια σας τσουπρες εμεις περασαμε ενα ανησυχο βραδυ με ζορισμα κ γκρινια 6,30κοιμηθηκε το πουλακι μου..κ ξυπνησε 9,30..ειμαι με 4ωρες σχεδον υπνο κ κουτουλαω,εν το μεταξυ το βραδυ θα παμε στη γιορτη του μπατζανακη μου,χα χα..να ξεσκασω λιγο..

:-D

αχ αυτα ειναι τα πακετα αννια και εσυ τα εχεις ξαναπερασει κι ολας!!

εμενα χτες το απογευμα ειχε παλι πονακια και εκλαιγε ασταματητα το μικιο μου.το βραδυ ηταν ησυχος αλλα δεν κοιμοταν.καθοταν και χαζευε ταβανι!!οταν τον πηρε ο υπνος ηταν περιπου 1 ωρα πριν το επομενο γευμα οποτε σιδερωνα να περασει η ωρα .ευτυχως ηταν πολυ ησυχος μετα.

4ywWp2.png

Καλημέρα κορίτσια μου.

Εμείς είχαμε ένα καλό βράδυ αν και καταλαβαίνει πως λείπει ο μπαμπούλης και το πρωί τον περιμένουμε θηλαζοντας.

Όσο αφορά το τσαι το παρηγγειλα μαζι με τα σαμπουαν αφρολουτρα κτλ απο την κοπελια εδω στο παρεντς.επειδη εχω μπει απο το κιν μετα θα σας στειλω το εμαιλ.

Φιλακια.

Επεξεργάστηκαν by ΣΤΕΓΙΑ

cIhqp3.png

9knMp3.png

Καλημερα μανουλες!!!Πρωινες βλεπω σημερα ετσι;;Κι εμεις ειχαμε ενα καλουτσικο βραδυ αφου απο τις 23.00 που εφαγε ξυπνησε στις πεντε παραμονο που δεν υποχωρει το μπουκωμα και αγχωνομαι...φοβαμαι μη μας γυρισει σε τιποτα αλλο...τεσπα...εγω παιδια χτες καθαρισα....ελπιζω δηλαδη γιατι οποτε το λεω αυτο μετα τσουπ βλεπω και καμια σταγονα τεσπα...εμενα χτες ο αντρας μου ηθελε αλλα ημουν πτωμα κοριτσια..ουτε να το σκεφτω δε μπορουσα...οχι να το κανω κι ολας!!!χααχαχα!!!για σουκου το βλεπω!!!!Φιλααακιααααααααα!!!!!!!!!!!!

Kοριτσάρα στο βιβλίο της Πατσούρου αναφέρει πως μετά την χρήση του ορού στα μωράκια με μπούκωμα βγάζεις λίγο γάλα δικό σου και γεμίζεις μια σύριγγα(χωρίς την βελόνα)

Του ρίχνεις από 1 μλ σε κάθε ρουθούνι και θα δεις θαύματα...

Για δοκίμασέ το....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...