Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια!!!!

Εμείς κοιμηθήκαμε δύο μισάωρα! Καλά ειναι, δεν έχω παράπονο!

Σόφη μου εισαι καλύτερα ε? μπράβο.

Μαρινάκι τοσο νωρίς περπάτησε ο γιος σου? χθες ημουν με μια φιλη μου και απελπίστηκα μ'αυτά που μου είπε. Ο γιος της μίλησε και περπάτησε 16-17 μηνών!!!!!!! και ειπε πρώτα μπαμπά:?. Μαμά ειπε σχεδόν δύο χρονών!!!!:mad: Σκεφτόμουν οτι δε θ'αντέξω δύο χρόνια ν'ακουσω το "μαμά"...

Εμείς για μπομπο θα δώσουμε 1,9 τη μία! Προσκλήσεις 1,5 τη μια! και θα έχουμε και παιχνίδια για τα παιδιά. Γενικά η βάφτιση θα μας βγει πιο ακριβή απο το γάμο...το πιστευετε?

0,9 σοφη πολύ καλή τιμή. Τι θα είναι?

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σοφάκι συνεχίζεις να θέλεις και τρίτο σύντομα;; :P:p Γιατι τότε θα πρέπει να κάνεις μεγάααλη υπομονή!!!

Πάντως βρε κορίτσια όταν είχαμε πάει μαλδίβες για χάνιμουν, ήταν εκεί στο αεροδρόμιο μια οικογένεια άγγλων με 4 παιδάκια όλα μικρούλια.. δηλαδή 2, 3, 5,7 ...εκεί τα έκοβα όλα.. και ήταν τόσο κούλ και ήσυχα, έπαιζαν με τα παιχνιδάκια τους και δεν ενοχλούσαν κανέναν!! Πιστεύω ότι μια ελληνική οικογένεια όχι με 4 παιδιά αλλά ούτε με 2 δεν θα αποφάσιζε εύκολα να παέι κάπου τόσο μακρυά!!!! Αφήστε που σίγουρα θα χαλούσαν το κόσμο με τις φωνές του (και μαμάδες και παιδιά!! :-D:-D)

Οι ξένοι ρε παιδί μου έχουν μια άλλη νοοτροπία...το βλέπεις αυτό και στις παραλίες τα καλοκαίρια.....

Εννοείται πως εμείς τα έχουμε πολύ πιο καλομαθημένα (για να μη πω κακομαθημένα) τα παιδιά μας. Χαρακτηριστικό παράδειγμα: σε διακοπές δύο οικογένειες τρώνε σε διπλανά τραπέζια. Ιταλοι και Ελληνες. Με δύο παιδιά η κάθε μία 4-5 χρονών. Τα ιταλάκια έτρωγαν με μαχαιροπίρουνο και συζητούσαν με τους γονείς τους. Τα ελληνάκια έκαναν απίστευτο θόρυβο (ηταν κυριλέ το εστιατόριο), τους τάιζαν οι γονείς τους με το ζόρι και ειχαν παραγγείλει του κόσμου τα πράγματα μπας και φάνε κάτι! Μου έκανε πολυ εντύπωση και δε μου άρεσε καθόλου που οι έλληνες εδιναν τέτοια εικόνα. Αλλά να το παραδεχτούμε οτι τα παραχαιδεύουμε!

jXj1p2.png?DWVm7y7O

GEIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

ΧΟΡΕΥΟΥΜΕ,ΤΡΑΓΟΥΔΑΜΕ!!!!!

ΤΟΣΟ ΧΟΡΟ ΘΑ ΧΑΣΩ ΚΑΝΑ ΚΙΛΟ?????????????

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Ακόμα ρδώ είμαι θηλάζω για να την κάνουμε!

#Εμένα κορίτσια στη συμπεριφορά των γονιών δε μου αρέσει ούτε το ένα, ούτε το άλλο άκρο!

Για πείτε οι δικές σας μπομπό τι θα είναι? Πολύ καλές οι τιμές! Εγώ για τους μεγάλους φυσικό λουλουδάκι όπως σας είπα και για τα παιδιά παιχνιδάκι! Στα προσκλητήρια Λορέττα σου είπαν έξτρα η εκτύπωση ή αυτή είναι η τελική τιμή?

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!

Νιώθω άλλος άνθρωπος που κοιμάται το μωρό μου...δε το ξαναλέω για να μη αυτοματιαχτω!!!! Αλλά σήμερα κοιμήθηκε 4 φορές μέσα στη μέρα στο κρεβάτι του!!!! Βεβαια οχι για πολύ, περίπου 40λεπτα...μια χαρά!!!

Μαρινάκι 60 ευρώ η εκτύπωση και μου φάνηκαν πολύ λίγα.

Οι μπομπονιέρες μας ειναι λίγο ακριβές μου φαίνεται αλλά τι να κάνουμε τώρα. Είναι ιδιαίτερες θεωρώ. Θα τις βγάλω φώτο και θα σας τις δείξω...

νυστααζωωωωω

φιλιαααα

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Γεια σας κορίτσια!!!!

Κέλυ ελπίζω να βγει το νόμισμα και να μην χρειαστεί τίποτα πιο δραστικό!!

Σήμερα περάσαμε όλη τη μέρα στη μαμά μου και ήταν πολύ καλά! Βγήκα λιγάκι έξω μόνη μου, και το βασικότερο είναι ότι τελικά κλείσαμε ένα μαγαζί για μετά τη βάφτιση! Σε ένα καφέ ακριβώς δίπλα από την εκκλησία, σε πολύ καλή τιμή! Δεν θα έχουμε φαγητό όμως γιατί θα είναι νωρίς το απόγευμα, αλλά μπουκίτσες-μεζεδάκια. Ο υπεύθυνος ήταν συμμαθητής μου στο δημοτικό οπότε μας έφτιαξε! :-)

Τώρα μένουν όλα τα υπόλοιπα... Πάντως αν πάτε στα στοκ, μπορείτε να βρείτε υπέροχα βαπτιστικά με τις μισές τιμές. Σίγουρα τα λουκουμάκια μας δεν θα παρεξηγηθούν....

Καληνύχτα!!!!!

λορεττα μπραβο για τον μπεμπη σου καθε μερα και καλυτερα.

μαρινακι μου κι εγω για γλαστρακι σκεφτομαι για μεγαλους (αν δεν κανω απο το χαμογελο).

στεγια αμα χασεις κανενα κιλο απο τον χορο να μας το πεις για να ξεκινησω κι εγω:P

κοριτσια σημερα λιμπερο -50στο καρφουρ.

να σας ρωτησω και κατι ασχετο παιζω στο φεις το παιχνιδι με τον φουρνο ομως δεν ξερω πως να το κλεινω και να συναιχιζω την επομενη μερα ολο μου καιγονται οι πιτουλες μου.για πειτε:D

izE6p2.png?S6UQkQqM

Διαφημίσεις

:evil:

Σοφάκι συνεχίζεις να θέλεις και τρίτο σύντομα;; :P:p Γιατι τότε θα πρέπει να κάνεις μεγάααλη υπομονή!!!

Πάντως βρε κορίτσια όταν είχαμε πάει μαλδίβες για χάνιμουν, ήταν εκεί στο αεροδρόμιο μια οικογένεια άγγλων με 4 παιδάκια όλα μικρούλια.. δηλαδή 2, 3, 5,7 ...εκεί τα έκοβα όλα.. και ήταν τόσο κούλ και ήσυχα, έπαιζαν με τα παιχνιδάκια τους και δεν ενοχλούσαν κανέναν!! Πιστεύω ότι μια ελληνική οικογένεια όχι με 4 παιδιά αλλά ούτε με 2 δεν θα αποφάσιζε εύκολα να παέι κάπου τόσο μακρυά!!!! Αφήστε που σίγουρα θα χαλούσαν το κόσμο με τις φωνές του (και μαμάδες και παιδιά!! :-D:-D)

Οι ξένοι ρε παιδί μου έχουν μια άλλη νοοτροπία...το βλέπεις αυτό και στις παραλίες τα καλοκαίρια.....

χμ αυτο το θεμα αμα το πιασω θα τελειωσω αυριο θα σας πω μονο 1-2 απο τοτε που εκανα τα παιδια σταματησα να φερνω παγωτα -κρουασαν -μπισκοτα κτλ. καταλαβαινετε γιατι.οταν τα ειχα τα αλλοδαπακια περναγαν απο κοντα τα κοιταζαν κι εφευγαν τσιμουδια. δεν ελεγαν καν θελω.τωρα εδω εχουμε πολλα ποδηλατα ,παιχνιδια ,μπαλες κτλ...ερχονται κατω τα κοιτανε και δεν κουνιουνται μεχρι να τους πω εγω οτι μπορουν να παιξουν (τα αλλοδαπα οχι τα δικα μου.)

ομως

μου εχει τυχει 4-5 φορες το ζευγαρι να βγαινει εξω και να αφηνουν το πΑΙδι μεσα και μου λενε του εχουμε δωσει φαρμακο δεν ξυπναει :evil::evil:

και δεν θα αργισουμε ενα ποτακι θα πιουμε μονο:evil::evil:τωρα τη φαρμακο εινια αυτο?

και φυσικα καθετε ο μα....ας εγω και περιμενω ποτε θα γυρισουν γιατι φοβαμαι μην φυγουν ,τρομαξουν ,κλαινε,κτλ.ασε που σε δωματιο τουριστον με παιδια δεν τολμας να μπεις απο την βρωμα.περσι αλλαξα 1 στρωμα γιατι μου το κατουρισε επι 1 εβδομαδα καθε μερα.(τους το χρεωσα φυσικα):evil::evil::evil::evil:

izE6p2.png?S6UQkQqM

Καλημερουδια! Α, ρε μανιταράκι τι έχουν δει κι εσένα τα ματάκια σου! Άκου αφήνουν το παιδί με "φάρμακο" και φεύγουν...:confused::twisted::twisted::twisted:

Εσένα πώς είναι τα παιδιά? Η μικρή τώρα με το ξένο πώς πάει με το βάρος της? Λέω να πάω λίγο γυμναστήριο θα τα πουμε το απόγευμα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Kαλημερούδια κορίτσια!! Μανιταράκι μου μόνη σου μιλάς πάλι πρωί πρωί εε;; :-)

Eλενάκι να χαίρεσαι τον κούκλο σου και να το βλέπεις πάντα χαρούμενο και ευτυχισμένο!!

Μανιτάρι αυτό που αφήνουν τα παιδιά τους και φεύγουν πραγματικά δεν μπορώ να το καταλάβω... μιλάς για μικρά παιδιά έτσι;; Και το αγγλάκι η Μαντλίν που την απαγάγανε από την Πορτόγαλία έτσι δεν είχε γίνει; Που την είχαν αφήσει μόνη με τα μωρά και είχαν πάει να φάνε;; Αν είναι δυνατόν!!!!

PCqNp2.png

καλημερα τη ωραια εχω παρεα.

ναι γμτ δεν τους ενδιαφερει οκ εχουν και τα καλα τους ομως δεν ξερω τοσο κουλ πια.το βαρος του μωρου δεν το ξερω την δευτερα θα παω παιδιατρο για το εμβολιο παντως σιγουρα πηρε μου το λενε τα χερια μου.

χριστινα ετσι .μετα τρεχουν να τα βρουν .φανταζεσαι να παθουν και κατι στο ξενοδοχειο θα μας κλεισουν και το σπιτι χωρις να φταιμε.

izE6p2.png?S6UQkQqM

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...