Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Mαρίνα μου εμένα εδώ και 2 μήνες με το που βγαίνουμε έξω αντί να γλαρώνει..το μάτι γαρίδα!!! Δεν κοιμάτια με τίποτα..θέλει να βλέπει τα πάντα, και πια όταν γυρίζουμε κοιμάται από την είσοδο!! :roll::roll: Ή με το που μπαίνουμε στο αυτοκίνητο...

Επίσης στο καρότσι εμένα κοιμάται κανένα μισάωρο πλέον..όχι παραπάνω! Θέλει να...τεντώνεται απ'ότι έχω καταλάβει...αχχχ...να δω τι θα κάνουμε στις διακοπές πραγματικά......

Βρε κορίτσια συγνώμη αλλά από τα 150 που έχει το φορεματάκι πως φτάσαμε στα 700-800των βαφτιστικών;; Τι άλλα πράγματα παίρνουμε;;

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσια ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας.ειμαι λιιιγο καλυτερα.κελακο αντε κοριτσακι μου να πανε ολα καλα και σε σας..μαρινακο πολυ εξτριμ τυπος εισαι.μπραβο σου κοριτσαρα που δεν φοβασαι να ταξιδευεις με μωρα!!καλα εμεις περσυ δεν πηγαμε πουθενα αλλα πιστευω πως ο γιωργος δεν ειναι τοσο ζωηρος οσο ο δημητρης..παιδια περσυ τον ειχα στο ριλαξ στο εξοχικο και εσπρωξε το ριλαΞ και κουτρουβαλησε τις σκαλες 4-5 σκαλες ηταν κι Ευτηχως τον ειχα δεμενο αλλα μιλαμε για το ΘΗΡΙΟ!!

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

χριστινακι μην αγχωνεσαι πουλακι μου...σκεψου οτι η μαρινα ειχε περσυ τον μεγαλο και ηταν και εγκυος....αν ειχε και αναγουλες σαν εμενα οιμε!και μονο που φετος δεν εχουμε την εγκυμοσυνη μια χαρα διακοπες θα παμε!!!στο πακετο εχει πετρετα λαδοπανα μπουκαλακια εσωρουχα του μωρου καλτσες παπουτσια καλτσες και εσωρουχα τα εχει διπλα συνηθως....πρωτο ρουχο για το μωρο πιτζαμες δευτερο ρουχο και χειμερινο παλτο αν ειναι φθινοπωρο-χειμωνας

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

Γεια σας και παλι !!!

κελι ευχομαι ολα να πανε καλα με το παιδακι σου !!!

κοριτσια εγω αυτο το βιβλιο που λετε το εχω παρει ..μου φανηκε λιγο αυστηρο να σας πω την αληθεια αλλα ειναι σιγουρα δοκιμασμενο !!

εμενα μου το προτεινε μια φιλη που της το ειχε δωσει ο παιδιατρος της !!

οταν το πηρα το εφαρμοσα αλλα το σκαθαρι ηταν ακομα μικρο και ειπα να το αφησω για αργοτερα ..τωρα ομως πρεπει να το ζητησω απο αλλη μια κοπελα που της το δανεισα γιατι βαζειαπιστευτη γκρινια για να κοιμηθει!!! τετοια υπερενταση που ειναι σαν ναλεει νυσταζω αλλα δεν θελω να κοιμηθω !!

σας συμβαινει ???? και εσας κατι αναλογο ???

οσο για την βαπτιση...πολυ τρεξιμο ρε κοριτσια αλλα ειμαι και εγω της αποψης πως δεν θα γινει και κατι αν φορεσουν κατι περσινο η οχι μαρκα !!

φιλια αααα και να ειστε ολες καλα !!

ΤΑΟ 30/5/2010 ΧΡΙΣΤΙΝΑ

ΣΤΕΓΙΑ 15/8/2010 ΙΩΑΝΝΗΣ

Loretta 29/08/2010

marina28 04/09/2010 ?????????

ELKARAK 05/09/2010 ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

kthaleia 05/09/2010 ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

babyjes 19/12/2010 ΑΡΤΕΜΙΣ

ΝΟΥΝΟΥ 12/09/2010 ΗΛΙΑΣ

ειστε ολες καλεσμενες σας το λεω απο τωρα

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

Διαφημίσεις

Αχχ ναι βρε σόφη μου περαστικούλια!!! Τελικά καταλήξατε για διακοπές;

Όσο για την βάφτιση ..κατάλαβα... μας πιάνουν (τους νονούς) κανονικά κορόιδα!!! Γιατί σόρυ αλλά δεν δικαιολογείται εσωρουχάκια, πανάκια και παπουτσάκια να έχουν τόσα πολλά λεφτά!!

PCqNp2.png

den eho paei sta stockatzidika..ehei stock sta megala lapin sta melissia kai stin k kifissia ...ayta ksero giati ine konta mou ...

den ksero ti perilamvanei ..ine forema,labada,papoutsakia ,kouti,ladopana,kati mpoukalakia (ladi)...lete na ine kai ta martirika mesa?..ti na po to forema sta 150 an ine oreo mou fenete logiko ..gia ta ipolipa ...ti na po ..

oups ksipnise i foufou

inka

AW3sp2.png

Η αλήθεια είναι ότι με το μωρό περάσαμε τέλεια και πέρυσι και πρόπερσι! Εντάξει τη 2η μέρα έβαλα τις φωνές στον άντρα μου μάζεψταααα και φεύγουμεεεε αλλά ευτυχώς μετά ηρέμησε ο μικρός και μια χαρά καθήσαμε και παραπάνω απ' ότι είχαμε κλείσει αρχικά! Όπως τα λέει η Σοφία, ευτυχώς είχα καλή εγκυμοσύνη κι όλα καλά! Όσο για το ότι ο Γιωργάκης μου δεν είναι ζωηρός, άσε τράβηξα λαχείο! Ένα σου λέω στο πάρκο δεν έκατσε ούτε μία μέρα και από 7 μηνών ήθελε χέρια και να περπατάει! Βέβαια μετά τους 10 μήνες που περπάτησε κανονικά ηρεμήσαμε αρκετά, όχι ότι και τώρα δε θέλει άνθρωπο συνέχεια όμως αλλά είναι καλύτερα! Η μπουμπού νομίζω είναι πιο ήρεμη αλλά πίσω έχει η αχλάδα την ουρά! Πάντως για τα ταξίδια, όντως και με τα μωρά προσπαθώ να κάνουμε όσο γίνεται περισσότερα, μου αρέσουν πάρα πολύ, και ειδικά τώρα που δε δουλεύω και έχω χρόνο και δεν ξέρω αν αυτό θα ξανασυμβεί δε χάνω ευκαιρία όπως καταλαβαίνετε!

Επειδή λέμε για βαφτιστικά, πήγα σήμερα για μπομπό με τη δεσποινίδα μαζί βεβαια να διαλέξει(!)! Ρε κορίτσια είδα κάτι από τα jumbo για παιδική μπομπονιέρα και μου είπε ότι από την τιμή που έχει να υπολογίζω +1 ευρώ για να μου βάλει κουφέτα! Δεν είναι πολλά?

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Ναι είναι πολλά αλλά σκέψου ότι και αυτοί κάτι πρέπει να βγάλουν! :wink:

Aν έχεις κέφι, πάρε τα παιχνιδάκια ξεχωριστά και φτιάξτες μόνη σου, είναι πολύ εύκολο αν έχεις μόνο να δέσεις σε τούλι τα κουφετάκια!!

Αχχ και εγώ τρελαίνομαι για ταξίδια και μέχρι τώρα κάναμε αρκετά το χρόνο αλλά τώρα.... για να δούμε... η ετυμηγορία θα βγεί τον Ιούλιο με τις διακοπές μας για το πόσο συχνά θα φεύγουμε!!

PCqNp2.png

Κι εγώ έτσι σκεφτόμουν να αγοράσω αυτά που μου άρεσαν και να τα δέσω μόνη μου γιατί δεν είναι πολλά αλλά μέσα στον όλο χαμό και ίσως λείπουμε τις προηγούμενες μέρες δεν ξέρω αν είναι καλή ιδέα!

Τέσπα, την κάνω γιατί ξύπνησε η φαμίλια, τα λέμε το βράδυ, μιας και πάλι θα πάω με τα παιδιά και μια ξαδερφούλα μου για θκατουλάκια βάφτισης! Για πείτε αν είδατε και καμιά τιμή για προσκλητήρια γιατί έχω πάθει ένα κάτι!

mGKop3.png60Jvp3.png

χριστινακι το οτι θελουν να χρεωσουν 1 ευρω τα κουφετα ειναι πολλα οχι γενικα η μπομπο.με ευρω την παιρνεις ολοκληρη την μπομπο...οσο για τα ταξιδια .ανοιγετε μεγαλοθεμα και καυτο!!!!η μεγαλη μου τρελακι αν εχω γυρισει...αλλα τωρα...λιγο υπομονη και μετα ξανα

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

τι κανετε, κοπελιες? πιασατε τα της βαπτισης?

μπορειτε να βρειτε κ φθηνοτερα απο 800 ευρω.

εγω τον σεπτεμβρη που εγινα νονα πληρωσα το πακετο 500 ευρω. περιεχει

φορεματακι, παπουτσακια, δυο κερακια, την λαμπαδα, το σαπουνακι, την καραφα, λαδοπανα, πετσετα για το μωρο, πετσετα για τον παπα.

εxtra ηταν τα δευτερα εσωρουχα κ το δευτερο ρουχο ή πυτζαμες, αλλα εγω τα πηρα ολα απο το ιδιο μαγαζι κ μου τα εκαναν δωρο. αλλα δεν ηταν ακριβα.

τον σταυρο τον πηρα 500 ευρω (ηταν τριαντος) αλλα υπηρχαν κ πολυ φθηνοτεροι.

απλως το πακετακι δεν ηταν καμιας φιρμας. μια φορα θα το φορεσουν αντε δυο. τον σταυρο που θα τον φοραει κ μεγαλη ηθελα να ειναι ο τελειοτερος.

κελι ευχομαι τα καλυτερα. ενημερωσε μας αν τελικα βγει το παλιονομισμα!

QhLMp3.png tdTOp3.png

qglBp3.png

Σοφάκι συνεχίζεις να θέλεις και τρίτο σύντομα;; :P:p Γιατι τότε θα πρέπει να κάνεις μεγάααλη υπομονή!!!

Πάντως βρε κορίτσια όταν είχαμε πάει μαλδίβες για χάνιμουν, ήταν εκεί στο αεροδρόμιο μια οικογένεια άγγλων με 4 παιδάκια όλα μικρούλια.. δηλαδή 2, 3, 5,7 ...εκεί τα έκοβα όλα.. και ήταν τόσο κούλ και ήσυχα, έπαιζαν με τα παιχνιδάκια τους και δεν ενοχλούσαν κανέναν!! Πιστεύω ότι μια ελληνική οικογένεια όχι με 4 παιδιά αλλά ούτε με 2 δεν θα αποφάσιζε εύκολα να παέι κάπου τόσο μακρυά!!!! Αφήστε που σίγουρα θα χαλούσαν το κόσμο με τις φωνές του (και μαμάδες και παιδιά!! :-D:-D)

Οι ξένοι ρε παιδί μου έχουν μια άλλη νοοτροπία...το βλέπεις αυτό και στις παραλίες τα καλοκαίρια.....

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...