Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΤΩΡΑ ΘΗΛΑΖΟΥΜΕ...

ΛΟΡΕΤΤΑ ΠΟΛΥ ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΤΑ "ΒΡΗΚΑΤΕ" ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ....

ΓΙΑ ΠΕΣ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΙΜΙΣΩ ΝΩΡΙΤΕΡΑ!!!!ΤΟΝ ΞΕΝΥΧΤΗ ΜΑΣ!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΙΝΚΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ...ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΚΟΠΕΛΙΕΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ?

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Γεια σας κοριτσάκια μου!!

Κελάκο μου τι τραβάς και εσύ΄...αχχ.μακάρι να γίνει η ανατροπή και να βγει σήμερα το παλιονόμισμα!!!!!!

Βρε κορίτσια τόσο ακριβά είανι τα βαφτιστικά;; Δηλαδή ΞΕΚΙΝΑΝΕ από 700ευρώ;; Βέβαια frattina kai lapin είναι γενικά πανάκριβα αλλά και πάλι..τι κοστίζει πια τοοοόσο πολύ; Το ρούχο;;; Για εξηγήστε μου γιατί σε καμία περίπτωση δεν θέλω να ξοδεψουν μια περιουσία σε τέτοιους δύσκολους καιρούς οι νονοί... δεν με νοιάζει δηλαδή αυτό εννοώ... το αστεράκι μου μπορεί να φορέει και ένα όμορφο φορεματάκι χωρίς φραμπαλάδες και στρας.. (που δεν μ'αρέσουν καθόλου και όλας)

PCqNp2.png

Ααα Λορέττα μου αυτό το βιβλίο το έχω ακουστά αλλά έχω την αίσθηση ότι πρέπει να το κάνεις μετά το εξάμηνο αυτό.. δεν είμαι και σίγουρη!

Υπάρχει και ένα άλλο βιβλίο το 'the no cry sleep solution' που μπορείς να βοηθήσεις το μωρό να κοιμηθεί χωρίς να το αφήνεις να κλαίει συνέχεια.. Μου το είχε στείλει το inaki από τις μαμάδες Δεκεμβρίου και το έχω σε .pdf, όποια το θέλει ας μου στείλει με πμ το εμαιλ της. (ααα..είναι στα αγγλικά όμως!)

Εμένα μέχρι τώρα εδώ και 2 μήνες κοιμάται μετά το γάλα αμέσως στις 8.45-9.. αυτό μέχρι προχθές!!! Διαβάστε να μου πείτε τη γνώμη σας οι δευτερομανούλες...

Προχθές βράδυ πήγαμε σε κάτι φίλους με το καρότσι.. και κοιμήθηκε κανένα μισάωρο μόνο..γυρίσαμε κατά τις 11.45 και μετά μέχρι τις 1 έκανε χαρούλες και παιχνίδια...

Εχθές που δεν πήγαμε πουθενά και κάναμε τη γνωστή διαδικασία ύπνου που μέχρι τώρα κοιμόταν αμέσως και δεν ξύπναγε... έκλαιγε ασταμάτητα επί 3 ώρες και ΄μονο όταν την παίρναμε να παίξουμε χαιρόταν και σταματούσε..αποτέλεσμα; Κοιμήθηκε πάλι στις 1...!!!!

Είναι δυνατό με μια μέρα που βγήκε από το πρόγραμμά της τώρα να μας κάνει τέτοια νάζια;; Δηλαδή στις διακοπές που θα πάμε θα το ξενυχτάμε κανονικά; Εσείς σε διακοπές τι κάνετε;;;

PCqNp2.png

Χελόου και πάλι!

οντως ρε κορίτσια τι κάνει 700 ευρώ...πολλά μου φαίνονται?

Εκτός απο ρουχα, τα λαδοπανα κλπ απο που τα παιρνουμε?

Και γω δε θέλω να ξοδέψει ο νονός τοσα λεφτά! Ειπαμε αλλά οχι κ'ετσι.

Στεγια μου το βιβλίο λέγεται "κοιμήσου παιδί μου" Στα μεγάλα βιβλιοπωλεία θα το ξερουν σίγουρα. Πολλοι πικραμένοι γονεις το συμβουλεύονται.:mrgreen:

Χριστινάκι το έχω το no cry sleep solution και μάλιστα το εχω εκτυπώσει και το έχω κάνει βιβλίο και το διαβάζω. Αλλά δε μπορεσα να το εφαρμόσω στον μικρό. Είναι πολύ δυσκολος!

Η αλήθεια ειναι οτι βγαίνουν αμέσως απο το πρόγραμμά τους. Το βιβλίο λεει οτι αν μια μέρα δεν τηρήσεις το πρόγραμμα ξεκινάς ενδεχομένως απο την αρχή.

Εχει συμβουλές για βρέφη ακόμη πιο μικρά απο τα δικά μας. και λεει οτι αν το ξεκινήσεις πριν τον 6ο μήνα ειναι ακόμη πιο ευκολο. Ο δικός μας ουτε που εκλαψε σχεδόν...

Τωρα θα τον ταισω σε λίγο και θα τον βάλω για τον μεσημεριανό ύπνο...Αντε να δουμε

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Φυσικά να πω οτι το βράδυ οταν εκλαψε γυρω στις 4 τον θήλασα, δεν τον άφησα να κλαιει! Αλλά δε θέλω κάθε δύο ώρες να ξυπνάει και να τρώει 2-3 λεπτά χωρίς να πεινάει απλά για να ξανακοιμηθεί.

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Ωχχχ άμα βγαίνουν τόσο εύκολα από πρόγραμμα τότε τι πασχίζουμε οι δόλιες μάνες;; Δηλαδή όταν πάμε διακοπές πάει το πρόγραμμα ούτως ή άλλως..... καλά Χριστούγεννα μας βλέπω να ξανακοιμόμαστε....

Και εκεί που ειχα καταφέρει και δεν έτρωγε καθόλου το βράδυ...πίκραααα..

PCqNp2.png

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΣΤΙΣ 1 ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΞΥΠΝΙΟ

ΔΗΛ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 20:00 ΚΑΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ 21 Ή 22 ΜΕΤΆ ΘΑ ΞΑΝΑΚΟΙΜΗΘΕΙ 00:30 ΜΕ 1......

ΛΟΡΕΤΤΑ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΖΙΖΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΠΟΥ ΜΕ ΚΛΑΜΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕΤΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΗΡΕΜΟΥΣΕ ΜΕ ΚΟΥΝΗΜΑ ΣΤΗ ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ!!!!

ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΩ ΣΤΟΝ ΩΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΚΟΙΜΗΘΕΙ.....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Είναι πολύ δυσκολο να βάλουμε προγραμμα στα μωρά μας. Είναι τοσο μικρά ακόμη. Αλλά αξίζει να προσπαθήσουμε πιστεύω.

Στέγια μου εσένα εχει μάθει τοσο πολυ να ειναι πανω σου και να σε νιώθει και να σε μυρίζει που δύσκολα σε αποχωρίζεται.

΄Δε ξέρω πραγματικά τι ειναι καλύτερο. Εμένα πάντως δε κοιμόταν ουτε με κουνημα, ουτε πάνω μου, ουτε θηλάζοντας!!!

ΜΑ ΤΙ ΠΑΙΔΙ:mrgreen:

Χριστινάκι στις διακοπές χαλάει πάντα το πρόγραμμα. Μετά ξανά θέλει προσπάθεια...

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Ναι βρε στελλίτσα μου αλλά εμένα εδώ και δυο μήνες κοιμόταν σερί από τις 8.30 έως τις 5.30-6 και τώρα με μια φορά έπαθε άυτό;; Τι να πω.. θα δω και σήμερα!

Πάντως για το θηλασμό που έχουν συνηθίσει τα μωράκια να κοιμούνται έτσι, δοκίμασε να του βάλεις ένα πανάκι εκεί που θηλάζεις να τον ακουμπάει και μετά να του το βάλεις μαζί στο κρεβατάκι του! Δηλαδή να συνδέσει ένα αντικείμενο ζεστούλι με εσένα..

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

stegia,meneis korintho;emis pame syhna loutraki...na sinantithoume !!!!ola ta koritsia einai super!!!!kai o prigipas tis kardoulas evgale dontakia!!!!!!!!

700 euro ola kai labada ladopana ...!!!!ta forematakia ehoun peripou 100 -250 ..gi ayto to epikinono mazi sas mipos vroume kati pio oikonomiko...an oxi sto forema sta alla.

tha to paro ki ego to vivlio....htes me trelane i foufou ..mou ipe i giatros ta dontakia ...alla den ksero ...

inka

AW3sp2.png

Δηλαδή ινκα για πες μου που είμαι άσχετη τι περιλαμβάνει αυτό το πακέτο των βαφτιστικών; Εγώ νόμιζα ότι το φορεματάκι ήταν τόσο ακριβό και λέω πάει... ούτε DIOR υψηλή ραπτική να ήταν... :-)

PCqNp2.png

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ ΚΟΥΛΗ ΣΤΟ ΚΕΛΑΚΟ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΤΙΠΟΤΑ.....

ΕΛΠΙΖΩ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΙΔΩΝ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΤΟ ΠΑΛΙΟΚΕΡΜΑ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ!!!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

Γεια σας γλυκιές μου τι μου κάνετε?

Καλώς το Ινάκι!

Εύχομαι Κέλη μου να γίνει το θαύμα και να βγει σήμερα το παλιονόμισμα να ξεμπερδέψετε! Δε θυμάμαι σου είπε η ίδια ότι το κατάπιε? Έγινε κατα λάθος ή επίτηδες? Ουφφφ δεν ξέρεις πώς να φυλαχτείς με αυτά τα παιδιά!

Ελενάκι με το καλό το παρτάκι σας!

Λορέττα μου σίγουρα είναι και στο παιδί το πόσο εύκολα θα κοιμάται αλλά νομίζω ότι κι εμείς πρέπει όσο μπορούμε από νωρίς να τα βοηθάμε να μπούνε σε μια σειρά! Δεν έχω διαβάσει κανένα από αυτά τα βιβλία αλλά αν εφάρμοσες μια τεχνική κι έπιασε με τη μία, μια χαρά το βρίσκω! Εξάλλου έτσι κι αλλιώς δεν έκλαιγε κάαααθε βράδυ προσπαθώντας να τον κοιμήσεις και τελικά εκνευριζόταν κι αυτός κι εσύ? Επίσης από τη μικρή μου εμπειρία έμαθα ότι κι εγώ αν δεν κοιμηθώ το βραδυ δεν έχω το κουράγιο την άλλη μέρα να ασχοληθώ όπως πρέπει με το παιδί, μπράβο στις μανούλες βέβαια που το καταφέρνουν!

Χριστίνα μου κι εμένα ενώ είχε στρώσει, τις τελευταίες 4 μέρες βοηθάνε οι γύρω να...ξεστρώσει! Ξυπνούσε στις 8 μπορεί και λίγο αργότερα αλλά μια το ξυπνητήρι του άντρα μου, μια ο μικρός που τον είχαμε πάλι με εμετούς, χτες και προχτές εγερτήριο από τις 5.30!:?Πάντως νομίζω είναι βασική η ρουτίνα για τα μωρά! Στο γιο μου, όταν 50 ημερών πήγαμε τις πρώτες μας διακοπές, μέναμε μέχρι σχετικά αργά έξω αλλά θαύμα! Εκεί συνήθισε να κοιμάται σερί!!! Πέρυσι που ήταν ενός προσπαθούσαμε να μην παρεκλίνουμε από το καθημερινό μας πρόγραμμα και μέχρι τις 10 και κάτι το αργότερο ήμαστε στο δωμάτιο για να κοιμηθεί! Παρόλα αυτά έκανε κάτι νούμερα εκείνες τις μέρες! Τώρα επειδή τα μικρά μας είναι πιο μωράκια σκέφτομαι να την κοιμίζω στο δωμάτιο στο καρότσι και μετά να βγαίνουμε καμιά βολτίτσα! Για να δούμε θα πετύχει?

Συγνώμη για το σεντόνι!

mGKop3.png60Jvp3.png

Όσο για τα βαφτιστικά κορίτσια δε ρίχνετε μια ματιά και στα στοκατζίδικα αυτών των εταιρειών? Έχει πεσινά και ξεκινάνε από 450-500 ευρώ! Λέτε να παρεξηγηθουν τα παιδάκια μας αν φορεσουν περσινό σχέδιο? χι,χι,χι!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...