Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Έχουμε κλείσει για τις 5/9 στις 5 το απόγευμα. Εντωμεταξύ νονός θα είναι ο αδελφός μου ο οποίος δεν μπορεί να ασχοληθεί και πολύ οπότε... πρέπει να τρέξω εγώ με τη μαμά μου...

Λέμε να πάμε στο stock της Lapin που μου έχουν πει ότι κάνει πολύ καλές τιμές να δούμε...

Εσείς τι πήρατε; Θα μας πεις λεπτομέρειες αύριο;

Έχουμε κλείσει για τις 5/9 στις 5 το απόγευμα. Εντωμεταξύ νονός θα είναι ο αδελφός μου ο οποίος δεν μπορεί να ασχοληθεί και πολύ οπότε... πρέπει να τρέξω εγώ με τη μαμά μου...

Λέμε να πάμε στο stock της Lapin που μου έχουν πει ότι κάνει πολύ καλές τιμές να δούμε...

Εσείς τι πήρατε; Θα μας πεις λεπτομέρειες αύριο;

εμείς απο ρούχα τιποτα!

μόνο προσκλητήρια, μπόμπο, στολισμός, εκκλησία και δεξίωση.

Θέλω φωτογράφο ρουχα και σταυρό. Μένει τίποτα αλλο?

Εμένα ο νονός ειναι ο θείος του άντρα μου οποτε καταλαβαίνεις, ακόμη λιγοτερο. Μου ειπε να διαλέξω εγώ.

Μωρέ για τα ρούχα εχουμε καιρό. Σε λιγο θα έχει και εκπτώσεις. Τωρα για σταυρό δε ξέρω...

Μένεις αθήνα, δε θυμάμαι...

εχεις καιρό ακόμη... αλλά οχι πολυυυυυυυ

φιλια παω για τουφες

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Καλημερα...Μπηκα για λιγο να δωσω παρον γιατι τρεχω.Το κερμα δεν βγηκε οποτε σημερα θα ερθει η μαμα μου να κρατησει τα παιδια και αυριο πρωι πρωι εφυγα για παιδων.Εκτος αν γινει το θαυμα και βγει τελευταια στιγμη..Σημερα ειναι η γιορτη των παιδιων το απογευμα και πρεπει να τους κανω ολους μπανιο και να ετοιμασω και τσαντα για το νοσοκομειο.Τα εχω ολα εδω τωρα,ειναι κλειστα το σχολειο...

Εγω με την θεραπεια παω καλυτερα ευτυχως.Τωρα για το σπιραλ μανιταρακι εγω του ειπα του γιατρου αν δεν μου το βαλεις τωρα εγω θα σου ερθω με 5ο,εδω και τωρα,αλλα τι να κανει κι αυτος;εισαι και ευαισθητη μου λεει σιγουρα θα γινει ζημια,σου λεει μετα θα με βριζει αυτη.

Αυτααααααα τα ωραιγιαααα,αποχωρω γιατι ειμαι και σκ@#α παρεα ετσι οπως ειμαι....φιλακια θα σας πω νεα συντομα....

Y0zHp2.png?OgArctsO

Καλημερα....δε το γλιτώνεται τελικά το παίδων κελακο μου ε;....κριμα...ελπιζω τουλαχιστον να μη χριειαστει να κανετε τιποτα...και να το περασει το παιδι αυτο οσο το δυνατον πιο ανωδυνα.......

Ολα καλα θα πανε φιλεναδα...και ο,τι χρειαστεις...ξερεις...εδω ειμαστε!

Μανιταριους!!!!Εφυγες;;;Τι κανεις μαναρι μου;;;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Γεια σας κοριτσάκια!

Κέλι μου ελπίζω ολα να πάνε καλά κορίτσι μου!

Οπως ειπε και η ελένη εμείς ειμαστε εδώ οχι μόνο για τα χαρούμενα αλλά και για τα δύσκολα. Οποτε να μπαινεις και να γράφεις τον πόνο σου οποτε το νιώθεις.

Εμείς καλά. Αγόρασα το βιβλίο κοιμήσου παιδί μου για το οποίο φυσικά εχει γινει τρελός ντόρος και εχει φανατικους υποστηρικτές και εχθρούς!

Είναι η μέθοδος σταδιακής αποχώρησης του γονέα οταν το παιδί προσπαθει να κοιμηθεί. Το αρνητικό ειναι οτι το παιδί φυσικά κλαίει και αντιστέκεται και εσυ δε πρέπει να το πάρεις αγκαλιά. Εμείς ειμασταν τυχεροι γιατι ο δικός μας λίγο γκρίνιαξε μόνο. Το αποτέλεσμα? Προχθες το βράδυ κοιμήθηκε 8 ώρες σερί!!!!! και μετά αλλες 3!!!!, χθες βράδυ χωρίς καθόλου γκρίνια κοιμήθηκε 6 ώρες σερί και μετά αλλες 4! Επίσης σήμερα το πρωί κοιμήθηκε σχεδόν μια ώρα μετά τον πρωινό θηλασμό με πολύ λίγη γκρίνια! Αυτό εχει να γινει απο τοτε που ήταν ημερών νομίζω!!!!!

Ελπίζω να πανε ολα καλά για να βρουμε και μεις λίγο τον εαυτο μας γιατι τον τελευταιο καιρό σηκωνόμασταν 6-7 φορές κάθε βράδυ και την ημέρα κοιμόταν μόνο στο καρότσι με ατελείωτες βόλτες...

Αυτααααααααα

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Καλημερα Λορετακι!Χαιρομαι πολυ που μπαινετε σιγα σιγα σε σειρα!!!Εγω με τον μεγαλο μου ειχα θεμα με τον υπνο μετα τους9-10 μηνες.....δεν ηθελε να κοιμηθει και εκλειγε και τον αφηνα....και καθομουν εξω απο το δωματιο και τον ακουγα και παρακαλουσα να σταματησει....βεβαια αν εκλαιγε πολυ εμπαινα μεσα...στο ψευτικο ομως τον αφηνα...και εμαθε το παιδακι μου δοξα το θεο να κοιμαται...δε ξερω ομως αν αντεχω να το ξαναπερασω ολο αυτο με το μπεμπη...ελπιζω να μη χρειαστει.....

Το σαββατο λεμε να παμε κι εμεις για βαφτιστικα,και τη Κυριακη ειναι το παρτυ!Πολλα ατομα θα ειμαστε αλλα ειπα αφου κοψουμε τουρτα να παρουμε τα παιδια και να κατεβουμε κατω να παιξουν στην αυλη!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Ε οσο πιο μεγάλα, τοσο πιο δύσκολα!!! Αλλά ο δικός μου πήγαινε απο το κακό στο χειρότερο με τον ύπνο και είχε πολύ υπερένταση. Οταν θήλαζε με τσιμπουσε, με χτυπούσε και μου επιανε τη μυτη....το πιστεύεις??:eek:

Αχ τέλεια που θα κάνετε παρτάκι...τι θα βάλεις? τι τουρτα? τι άλλο θα έχεις? ποσοι θα ερθουν? γονεις?

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

χαχαχαχα σιγα καλε!!!καταιγισμος ερωτησεων!!χαχαχαχαχ

λοιπον...ε πες τον ενα πες τον αλλο....καμια 40 αρια θα ειμαστε μαζι με τα παιδια...

θα κανει η μανα μου που ειναι χρυσοχερα κυμαδομπουρεκακια σουφλεδακια τυριων και αλμυρα κανταιφακια,θα κανω κι εγω που ειμαι αλλο τοσο χρυσοχερα καταψυγμενα (:) ) λουκανικοπιτακια και καμια πιτουλα(εννοειται κατεψυγμενη και αυτη!)σαντουιτσακια κρουασανακια πατατακια γαριδακια χυμους για τα παιδακια,ε...αυτα!

Θα φορεσω μια βερμουδιτσα κοντη που εχω με μια μπλουζα που εχει οξω τον ενα ωμο,

αυτα....σε καλυψα;;;; :) :) :)Αντε,αν δε πατε για μπανιο αρπαξε τους και ελατε!!! :) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

ΤΕΛΕΙΑΑΑΑ!!!!

με κάλυψες απόλυτα...

ευτυχώς εχεις τη μαμά! εεεε/???? εμένα η μαμά μου δε ξέρει τιποτα γμτ.

Εσύ δεν έμαθες κάτι απο τη μαμάκα?

Αν δεν εκδράμουμε μπορεί να ερθουμε...

Οταν μεγαλώσουν λίγο τα μωράκια μας θα κάνουμε τρελά παρτυ!!!! μόνο που θα ειναι ολα τον ιανουάριο!!!

jXj1p2.png?DWVm7y7O

χαχαχαχα!!καλυτερα βρε κουτο!δε θα στολιζουμε κι ολας!θα ειναι ηδη στολισμενα τα σπιτακια μας με τα Χριστουγεννιατικα!!! :) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

kalimera koritsia !!!!

an kai ime manoula fevrouariou(27 ianouariou fenisa tin foufou)opos vlepete pou kai pou beno kai sas diavazo!!!!

ki ego trexo gia tin vaftisi tis foufous ..tha ine arxes oktovriou.

thelo ki ego na voithiso ton nono kai na mi kourastei oute na ksodeftei horis logo....

pira times (apo mia volta pou ekana sto golden )frattina,lapen,vib,ksekinane apo 700(ola)

episis mia fili mou ipe oti pire poly ftina ladopana kai pire apo alou to forema ligo pio akrivo alla kamia shesi me ta sinthismena (karnavalistika merikes fores )vaftistika.

gia stavrous ehete rotisei ?pou tha psaksete?

poles eyxes sto moraki pou tha bei sto paidon ..elpizo kai eyxome na mi taleporithei!!!!

polla filiaaaaaaaaaaa sta mora sas!!!!!

inka

AW3sp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...