Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

ηρθαμε και μεις απο τη βόλτα...τον έχω αγκαλιά και δε μπορώ να γράψω πολλά..

Ταο μου τρώω μόνο παγωτό λεμόνι!!! λες να μη κάνει????? δεν έχει γαλα μου ειπαν...

και γω διαβάζω εδω και καιρό την εισαγωγή στις στερεες και ειδα οτι ο θηλασμός συνεχίζεται απλά μπαινουν τροφές... να τα λέμε εδώ για τις στερεές γιατι και γω δε θέλω με τιποτα ετοιμες κρεμες...

παω για μαμ

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ουφ, ήρθα η εξαφανισμένη!!!! Σας διάβασα αλλά δε θυμάμαι πολλά, είδα και τις φωτογραφίες σας, καλά μιλάμε ότι το καφέ μας έχει τις πιο ωραίες μανούλες και τα πιο ωραία παιδάκια.

Κελάκο χρόνια πολλά για την κορούλα σου.

Manoulabebi, αφού είσαι του ελληνικού ρεπερτορίου, θα σου πρότεινα ανεπιφύλακτα να χορέψετε το "σ' αγαπώ" του Γιαννιά. κατά την άποψή μου είναι το πιο γλυκό και τρυφερό ελληνικό τραγούδι.

Ουφ, ήρθα η εξαφανισμένη!!!! Σας διάβασα αλλά δε θυμάμαι πολλά, είδα και τις φωτογραφίες σας, καλά μιλάμε ότι το καφέ μας έχει τις πιο ωραίες μανούλες και τα πιο ωραία παιδάκια.

Κελάκο χρόνια πολλά για την κορούλα σου.

Manoulabebi, αφού είσαι του ελληνικού ρεπερτορίου, θα σου πρότεινα ανεπιφύλακτα να χορέψετε το "σ' αγαπώ" του Γιαννιά. κατά την άποψή μου είναι το πιο γλυκό και τρυφερό ελληνικό τραγούδι.

το σκεφτηκα κ αυτο αλλα κερδισε το αλλο τραγουδι τελικα. ειπα να μη χαλασω το χατηρι του αντρα μου.

εκανα τυροπιτα κ κερναω. κοπιαστε στη λαρισα!

QhLMp3.png tdTOp3.png

qglBp3.png

το σκεφτηκα κ αυτο αλλα κερδισε το αλλο τραγουδι τελικα. ειπα να μη χαλασω το χατηρι του αντρα μου.

εκανα τυροπιτα κ κερναω. κοπιαστε στη λαρισα!

Sloyrp!!!!!!! Έρχομαι!!!!

Αχ, εγώ έχω τσακίσει τη μερέντα από το πρωί. Περιττό να σας πω ότι ο άντρας μου με απειλεί πως θα κολλήσει στο ψυγείο μία φώτο μου προ γάμου και μία όπως είμαι τώρα!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: Τί θα κάνω η δόλια δε ξέρω!!!!! Εντωμεταξύ μιλώντας για φωτογραφίες και γάμους, μόλις ξεφύλλισα το δικό μας άλμπουμ και νομίζω πως μου έρχεται ένας ντουβρουτζάς να το πω, μανιοκατάθλιψη να το πω, δεν ξέρω!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Φαίνεται μόνο ότι στην περίπτωσή μου, εεεεεεεε, το φερμουάρ χάλασε, γιατί ενώ τον προηγούμενο μήνα είχα χάσει δύο κιλά, αυτόν το μήνα πήρα ένα, καλό ε? Βέβαια, μόλις αδιαθέτησα, έτσι περιμένω στη λήξη να δω το απόβαρο.:D:D:D

Ω, ναι, οι υπόλοιπες κάνουν μάλλον κούρα φρεσκαδούρας!!!!

Πάω να την πέσω κι εγώ για κανα 20λεπτο, γιατί δε το βλέπω για παραπάνω!!!!

Τσα!!! Μόλις που με πρόλαβες στην έξοδο!!! Το πιτσικολίνι μου κοιμάται και βρήκα ευκαιρία να διαβάσω τα τελευταία 4.56789 μηνύματά σας!!!! Με τη λαρυγγίτιδα, εντάξει τελικά ε?

Μπραβοοοοοοοο!!εισαι γρηγορη!!χαχαχαχα!!τελικα δεν ειναι λαρυγγιτιδα αλλα μυξουλες πισω που του προκαλουν το βηχα...ναμη τον ματιασω ψιλοκαλα κοιμαται...δε πολυεβηξε...ελπιζω να συνερχεται!Κοιμαται ο λορδος σου ε;;;Αυτα ειναι!!!! :)Ποτε με το καλο θα κανετε τη βαφτιση πρινσι μου;;;Ειχαμε ξεκινησει μια λιστα με βαφτισεις...παω να τη βρω! ;)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

ΤΑΟ 30/5/2010 ΧΡΙΣΤΙΝΑ

ΣΤΕΓΙΑ 15/8/2010 ΙΩΑΝΝΗΣ

Loretta 29/08/2010

marina28 29/08/2010 ?????????

ELKARAK 05/09/2010 ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

kthaleia 05/09/2010 ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

babyjes 19/12/2010 ΑΡΤΕΜΙΣ

Tη βρηκααααααααα!!!!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Αχ ωραία βρε το παλικαράκι!!! Έχω πάθει λαρυγγίτιδα 3.456 φορές στη ζωή μου (κάτι έχω πάθει σήμερα με τα νούμερα!!!). Βασικά είναι το μόνο που παθαίνω όταν αρρωσταίνω, δεν κάνω ούτε πυρετό, ούτε τίποτα άλλο, παρά μόνο αυτό και ξέρω πως είναι πολύ ενοχλητικό πόσο μάλλον για ένα βρέφος.

Για φάφτιση λέμε για Οκτώβρη μεριά, αλλά μας βρίσκω πολύ large, δεν έχουμε κανονίσει τίποτα ακόμα!

Καλα κανετε μωρε! Εχετε χρονο ακομα!Κι εμεις μονο εκκλησια κλεισαμε...τιποτις αλλο....ειναι ομως κι αυτο μια αρχη ε;;;

Οσο για τη λαρυγγιτιδα οταν την επαθε πρωτη φορα ο μεγαλος μου γιος....κοντεψα να παθω εμφραγμα!!!Δε μπορουσε να αναπνευσει ο καημενος.και εκλαιγε συνεχεια...πολυ δυσκολα μωρε οι αρρωστιες στα παιδακια...τουλαχιστον να τις περνανε ελαφρα...:)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Αυτό ξαναπέστο!!!!

Εγώ εντωμεταξύ σημειώνω τα γεύματα και τα γραμμάρια του λόρδου μπας και βγάλω καμιά άκρη με το βάρος του, αλλά έχει αρχίσει να μου τη δίνει στα νεύρα η κατάσταση με τις "διαφορικές εξισώσεις" :mad::mad::mad: και με βλέπω να σκίζω τα τεφτέρια μου και να το πάρω απόφαση πως το παιδάκι μου θα γίνει απλά ένα λεπτό αντράκι!!!

Kαι σε ενοχλει αυτο βρε πρινσι μου;;;;;εγω παλι αγχωνομαι που ειναι τοσο.....ε...πως να το πω ευγενικα.....φουσκας!!καλα...δε τρωγομαστε τελικα οι μαμαδες!!! :) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...