Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!!❤️

Ευχαριστούμε πολυ κορίτσι μου!

Ευχαριστούμε πολύ πολύ ❤️❤️🙏🏼🏻💪🏻

πρίν από 16 λεπτά , Bubble24 είπε:

Πόσα έβαλες; Εγώ τον επόμενο κύκλο θα μεταφέρω 3-ημερών, 2 έμβρυα..

Καλή επιτυχία και από εμένα κορίτσια από την καρδιά μου!!!!

Ευχαριστούμε!!με το καλό και εσύ τον επόμενη μήνα!! ❤️
      3 έβαλα. 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Καλημέρα και απο μένα, την ξενυχτισμένη μάνα, την κουρασμένη ύπαρξη, την εξαθλιωμένη φιγούρα!

Κέλι να χαίρεσαι την κόρη σου! Καλα που μου το είπατε γιατι έχω μία φίλη καλλιόπη και γιορτάζει. Κέλι τι έγινε με το θέμα του νομίσματος?

Ελενάκι πως έκανες το μαλλί? τι κάνει ο μικρούλης?

Ρε παιδιά που ειναι οι φώτο της μαρίνας???? στο φεις???

πααωωωωω

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

kalimeraaaa, αρχιζωωω διαιτα δεν παει άλλο.... χωραω σε παλια παντελόνια αλλά επειδη είχα ήδη παραπανω κιλάκια τωρα νιώθω και δείχνω- γκουχ γκουχ- αφρατο στρουμπουλάτη, πάντως έτσι μαγιό δεν βάζω.... Σοφηηη να κάνω τη διαιαιτα που μας έδωσες;;;; Δε σε πειράζει, εεε;;;

Τα νυφικά που τα βλέπετε στο φεις;;;

Κελάκο να χαίρεσαι την κορούλα σου, χρόνια της πολλά πολλά και καλά!

Και πριν αποσυντονιστώ με δουλείες σπιτιού- τωρα κοιμηθηκε η Χριστίνα, πρώην Καραμέλα, τώρα πάει πιο πολύ στο σούπερ Σαλιαρέλα, αχ, αυτά τα δόντια θα σας γράψω μια ευχή που μου γράψανε στην βάφτιση και με συγκίνησε:

''Καλως ήρθε στον κόσμο!

Να είναι υγιής, ισορροπημένη, καλοσυνάτη και χαρούμενη.

Να συγχωρεί και να αγαπάει.

Να είστε πάντα καλά και να χαίρεστε..... '' κλπ. το υπόλοιπο κλασικό!

δεν είναι τέλειο;;;

ΤΑΟ

*Η μεγάλη μου κορούλα γεννήθηκε: 29-3-2003

*Η δεύτερη μου κορούλα γεννήθηκε: 21-7-2004

*H καραμελένια γεννήθηκε: 20-12-2009

*Η ζουζούνα μου γεννήθηκε: 9-6-2011

Λορέτακι γιατί τρως παγωτακι;;; Εεεε; Μήπως φταίει αυτό το κάτι το αλλεργικό που γκρινιάζει ο άντρούλης, ο μικρούλης;;; Ή είναι τα δοντια;;;

Πάντως εμείς δοξα το θεό, τρώμε τα πάντα, δηλ. εγώ και δεν συνεχίστηκε αυτό με τις αλλεργίες που είχε, αρα το ξεπερασε! Και τώρα μόλις κλείσουμε τον έκτο θα εισάγουμε μηλαράκι, φρούτα για αρχή, διαβάζω τώρα το θέμα

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=28871&page=28

δηλαδή εισαγωγή στις στερεες για βρεφη που θηλάζουν, μόλις ενημερωθώ πρωχωράω!

ΤΑΟ

ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΤΑΟ μας έχει πει η παιδίατρος για βανίλια και ψώχνω στο φόρουμ τι είναι πιο σωστό...βρήκα για το μουσλι.....Τι λες?

Μαρινάκι κάθε μέρα το σκέφτομαι και όλο το ξεχνάω....

το ξενοδοχείο είναι καλό,η θάλασσα δε τελεια!

Σας περιμένουμε...

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

ΚΕΛΑΚΟ να χαίρεσαι την κοράκλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Την πρώτη,αυτή που σε έκανε μανούλα.............

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

Έβαλα φώτο από την συνάντηση!!!!!!!!!!!!!!

Στο άλμπουμ ΔΙΑΦΟΡΕΣ!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

Στέλλα εχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι οι γιατροί δεν είναι διατροφολόγοι - όπως και έχουν άγνοια για θηλασμό, αλλά άυτό άσχετο προς το παρόν- οπότε χωρίς τύψεις πια ψάχνω μόνη και κυρίως στο πάρεντς, βανίλια ειναι ετοιματζίδικο φαγητό φουλ στη ζαχαρη, ειπα μήπως αυτή τη φορά τα κάνω όλα πιο σωστά οποτε ετοιμες κρέμες δεν θα πάρω, θα ξεκινησω φρούτα και απο ίντερνετ θα παραγγείλω βιολογικές κρεμες -έχει διάφορες αλλά είδα ότι η HOLLE έχει μια ποικιλία- οποτε θα ξεκινήσω με ριζαλευρο της εταιρίας αυτής και μετά βρώμη, κεχρί, δεν έχω ιδέα πως θα είναι η γεύση τους οποτε αν δω ότι δεν της αρέσει δεν θα σκάσω θα το πάω χαλαρά με τις τροφές ώσπου να καταλήξουμε να τρώμε απλά ψωμάκι, πατατούλες, τραχανά γιαούρτι κανονικό κλπ. Πολύ ενδιαφερον είναι και αυτό το θέμα στο πάρεντς απλά παραπέμπω στις σελίδες που έχω φτάσει εγώ διαβαζοντας τα θέματα αυτά, εσείς διαβαστε απ' την αρχή ,αναλογα το χρόνο και τα κεφια:

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=30078&highlight=sites+%E2%E9%EF%EB%EF%E3%E9%EA%DC&page=5

αυτά, πάω να απλώσω ρούχα και επανέρχομαι....

Κέλι νεότερα;;;; τι έγινε με το κέρμα; μακάρι να βγει!

ΤΑΟ

κοριτσια καλημερα τι μου κανετε? ελπιζω να μην εχω χασει τιποτα καλο γιατι μου ειναι αδυνατον διαβασω τοσες σελιδες που εχω χασει

κελακο να χαιρεσαι τη κορουλα σου

στεγια ωραια νυφουλα ησουνα

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Στέλλα εχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι οι γιατροί δεν είναι διατροφολόγοι - όπως και έχουν άγνοια για θηλασμό, αλλά άυτό άσχετο προς το παρόν- οπότε χωρίς τύψεις πια ψάχνω μόνη και κυρίως στο πάρεντς, βανίλια ειναι ετοιματζίδικο φαγητό φουλ στη ζαχαρη, ειπα μήπως αυτή τη φορά τα κάνω όλα πιο σωστά οποτε ετοιμες κρέμες δεν θα πάρω, θα ξεκινησω φρούτα και απο ίντερνετ θα παραγγείλω βιολογικές κρεμες -έχει διάφορες αλλά είδα ότι η HOLLE έχει μια ποικιλία- οποτε θα ξεκινήσω με ριζαλευρο της εταιρίας αυτής και μετά βρώμη, κεχρί, δεν έχω ιδέα πως θα είναι η γεύση τους οποτε αν δω ότι δεν της αρέσει δεν θα σκάσω θα το πάω χαλαρά με τις τροφές ώσπου να καταλήξουμε να τρώμε απλά ψωμάκι, πατατούλες, τραχανά γιαούρτι κανονικό κλπ. Πολύ ενδιαφερον είναι και αυτό το θέμα στο πάρεντς απλά παραπέμπω στις σελίδες που έχω φτάσει εγώ διαβαζοντας τα θέματα αυτά, εσείς διαβαστε απ' την αρχή ,αναλογα το χρόνο και τα κεφια:

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=30078&highlight=sites+%E2%E9%EF%EB%EF%E3%E9%EA%DC&page=5

αυτά, πάω να απλώσω ρούχα και επανέρχομαι....

Κέλι νεότερα;;;; τι έγινε με το κέρμα; μακάρι να βγει!

PLEASE ΓΙΝΕ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ...

ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΛΟΙΠΟΝ ΡΥΖΑΛΕΥΡΟ ΑΠΟ ΤΗ HOLLE?

cIhqp3.png

9knMp3.png

εδω ειμαι...

απόγευμα ρυζαλευρο της χολ ανακατεμένο με γαλα μαμας, αν δεν της αρεσει θηλασμός,

αν εφαγε λίγα φρούτα το πρωι, δηλ λίγη ποσ'οτητα θα της ξαναδοκιμάσω λίγη ποσότητα το απόγευμα, αυτό για αρχή, μετα οταν μπουμε στον ογδοο θαβαλω κεχρι, βρωμη μουσλι κ αναλόγως τι θα τρωει ώσπου να τα καταργησουμε για να περασουμε πχ. στον τραχανά ή σε ποσότητα από το μεσημεριανό φαγητό που σημαινει ότι θα μαστε καπου στον ενατο μήνα.

Η γενική αρχή ειναι ότι οι τροφες ειναι συμπληρωματικες του μητρικού θηλασμού κατα το δευτερο εξαμηνο της ζωης του βρεφους, ενώ αν το μωρό τρωει μπουκαλι- ξενο- πρεπει να το αντικαθιστά με γευμα.

αλλαζω κακα κ επανερχομαι, ρωτα αν κατι αλλο θες... κ αν ξερω, εννοειται....

ΤΑΟ

Διαφημίσεις

π.χ.

πρωι: θηλασμός

ενδιαμεσο: θηλασμός και φρουτόκρεμα

μεσημέρι: λαχανικά (πατάτες, καρότα κλπ.) -αργότερα κ κρέας, κοτόπουλο κ θηλασμός-( συνήθως ο θηλασμός προηγειται του γευματος, αλλά στην τελική σε καθοδηγει το νινί)

ενδιάμεσο: θηλασμός

απογευματινό: θηλασμός και ρυζάλευρο βιολογικό( όχι απαραίτητα) εναλλακτικά μούσλι, βρώμη ή απλά φρουτόκρεμα πάλι, ανάλογα τι τρώει το παίδί και ανάλογα σε ποιο μήνα είναι, τα μεγαλύτερα μπορούν να φανε πάλι μεσημεριανό ή γιαούρτι πρόβειο, κατσικίσιο ή τραχανά

βραδινό και εξης: θηλασμός

.... καπως ετσι γιατι ειπαμε το μωρό σε οδηγει αναλογα τι γευστικες προτιμησεις εχει

ΤΑΟ

Ηρθααααααα!!!Τι μου κανετε;;;;;Καλο εγινε το μαλλι!!!Ανταυγειες εκανα Λορετακι και τα εκοψα ελφαρως γιατι ειχα καιρο και ειχαν τα χαλια τοςυ τα μαυρααααααα(πηγαινανε πακετο με τη ριζα!!χαχαχ)

Ταο πως ειστε;;ετοιμαζεστε να μας ερθετε;;

Χαραααααααασυμπεθεερααααα που εισαι μαρη;;;;αεροζολ συνεχως;;;;;;;:)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

edo με τη ζουζούνα, θελει υπνο κ δεν θελει.....:mrgreen: δηλ ουτε κ ξερει τι της φταιει!

ετοιμαζομαστε τροπος του λεγειν διοτι τελευταια μερα θα καμουμε βαλίτσες, από την αλλη πάλι για θεσσαλονικη ερχόμαστε με τα χιλια κ χωρις προετοιμασίες - που λεει ο λόγος, αλλά αν ειμασταν οι δυο μας, θα εξορμούσαμε πιο συχνα!

ΑΧ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΕ ΛΕΩΩΩΩΩ!!!

ΤΑΟ

edo με τη ζουζούνα, θελει υπνο κ δεν θελει.....:mrgreen: δηλ ουτε κ ξερει τι της φταιει!

ετοιμαζομαστε τροπος του λεγειν διοτι τελευταια μερα θα καμουμε βαλίτσες, από την αλλη πάλι για θεσσαλονικη ερχόμαστε με τα χιλια κ χωρις προετοιμασίες - που λεει ο λόγος, αλλά αν ειμασταν οι δυο μας, θα εξορμούσαμε πιο συχνα!

ΑΧ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΕ ΛΕΩΩΩΩΩ!!!

:D:D:D:D:D:D:D αντε να ρθειτε με το καλο για να κανονισουμε συναντηση!!!Πως και πως τη περιμενω!!!!!:D:D:D

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

K εγω Ελενακο!!!

....αλλά ειμαι λίγο της αποψης ''χαλαρα, μη κ το γκατεμιασω...''

εδω με τη Στεγια μας ονειρευόμουνα να θηλαζουμε κιολας διπλα διπλα.... (- ειπαμε αχ αυτες οι πεθερες!!!)

...παω τη Χριστινα για υπνο, τουλαχιστον να δοκιμασω.....

ΤΑΟ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...