Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Πάντως άλλοι λένε ότι πιο πολύ στην βαθμολογία μετράνε τα γράμματα και ειδικά το πρώτο και άλλοι οι αριθμοί. Πάντως συμφωνώ κι εγώ στο ότι θα έπρεπε να μας λένε αν είναι καλές, μέτριες ή άριστες και όχι βαθμολογία.

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσάκια μου!

marzab μου να σου ζήσει η μικρούλα σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:. Ολοκρηρώθηκαν λοιπόν τα γεννητούρια μας!!!!!!!!!!

Καλέ πώς πέρασε έτσι ο Ιανουάριος, πω,πω? Ωχ, με πιάσαν τα φιλοσοφικά μου, οπότε ας αλλάξω θέμα.

Εγώ πάλι δυσκολεύομαι ακόμα με το θηλασμό και τις επίπεδες θηλές. πάνω που πάω να βρω ένα ρυθμό και λέω ότι θηλάζει καλά, στον επόμενο θηλασμό γίνεται της κακομοίρας με το μικρό να μη θέλει να θηλάσει με τίποτα. Είναι που κοιμάται και πολλές ώρες ρε γμτ γύρω στις 3-4 κάθε φορά, κι όταν ξυπνάει, λυσσάει από την πείνα και νευριάζει με το στήθος. Αφήστε που χθες το βράδυ κοιμήθηκε σερί 7 ώρες!!!!!!!!!!!!!!!!! Στενοχωριέμαι γιατί έχω γάλα (συνήθως βγάζω με το θήλαστρο από 60 -100 γρμ. την άντληση), αλλά με έφαγε το κακούργο το συμπλήρωμα:-(:sad::-(:sad::-(:sad:.

Βλέπετε καθώς ο μικρός μου γεννήθηκε μικρουλάκι 2.800 δυσκολευόταν από την αρχή και όλοι με παρότρυναν να του δώσω συμπλήρωμα για να καρδαμώσει, αλλά τώρα έχει καλομάθει στο μπιμπερό.............. Τί να κάνω βρε κορίτσια? Να το αφήνω να σπαράζει στο κλάμα δεν μου πάει...........

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ωχ, σα να μου φαίνεται πως ξυπνάει ο καραμούζας μου...........

Άνοιξα και θέμα για τη γέννηση της Marzab!!!!!!!!!

Επεξεργάστηκαν by principessa

τι κανετε τσουπριτσες??εγω αρχιζω να παιρνω τα πανω μου σιγα-σιγα..χτες ξεκινησαμε και με τον συζυγο το αθλημα επιτελους...

παω να ισιωσω τα μαλλια μου γιατι εχω γινει σαν την τρελη που χασαμε χα χα χα..:lol:

:-D

Eve μου δίνω δύο γεύματα απο κάθε στήθος γιατί διάβασα οτι μπορεί τα πράσινα κακάκια να είναι απο υπερπαραγωγή. Επίσης έκοψα τα γαλακτοκομικά. Αλλά έχει μόνο δύο μέρες, οπότε δε ξέρω αν έπαιξε ρόλο. Κάνει καμιά φορά και πράσινα αλλά συνήθως (δηλαδή 5 στις 7-8 φορές) κάνει μουσταρδί.

Λες να πάρω μεγάλο μαξιλάρι ε? και γω έλεγα να πάραγγείλω απο τo internet από τα Mothercare.

Τι κάνεις εσύ?

Πολυ καλά, κι εγώ αποκλειστικα τη θηλάζω και το απολαμβανω πολύ!!

δεν μπορω να κουνησω ρουπι απο το σπιτι, το μονο προβλημα...

κι εγώ 2 γευματα απο το ιδιο δινω συνηθως...σπανια κανει πρασινα κακα αλλα τα αγνοώ.. Εχει βγάλει ομως πολλα σπιρακια σαν εκζεμα στο προσωπο και φοβαμαι μη ειναι και αυτο μια αλεργια... Θα την παω τωρα που σαραντιζει την αλλη εβδομαδα στο γιατρο να τη δει, προς το παρον μου ειπε να την πλενω με χαμοληλι στο προσωπο.. Κοιμαται και συνεχεια επανω μου και ισως αυτη η δερματικη επαφή να την ερεθιζει..τι να πω...?

Μαξιλαρι του Mothercare δεν το ξέρω,αλλά γι αυτό που σου προτεινω ειμαι απολυτα σιγουρη! το λατρευωωωω!!

Βλέπετε καθώς ο μικρός μου γεννήθηκε μικρουλάκι 2.800 δυσκολευόταν από την αρχή και όλοι με παρότρυναν να του δώσω συμπλήρωμα για να καρδαμώσει, αλλά τώρα έχει καλομάθει στο μπιμπερό.............. Τί να κάνω βρε κορίτσια? Να το αφήνω να σπαράζει στο κλάμα δεν μου πάει...........

πρεπει να το βαζεις στο στηθος πριν πεινασει τοσο πολύ, πριν να ειναι εκνευρισμενο δηλαδη..

θα τον αφηνεις στο στηθος ακομα και αν το κανει "πιπιλα" για να συνηθισει τη θηλη και την αισθηση. Συχνά, οποτε κλαιει, έστω για λιγο, για οσο μεινει..

το συμπληρωμα κοβεται σιγα σιγα, 20 μλ τη φορά ποτέ αποτομα!

Διαφημίσεις

τι κανετε τσουπριτσες??εγω αρχιζω να παιρνω τα πανω μου σιγα-σιγα..χτες ξεκινησαμε και με τον συζυγο το αθλημα επιτελους...

:lol:

εισαι πολύ μπροστα αννια, εμας μας βλέπω του αγιου σουλπικιου ανημερα να το εξασκουμε..;)

Καλημεεεεεεεερααααααααα!!!Τι κανετε μανουλες;;;Ακουστε τα νεα μας!Πηγαμε χτες στο γιατρο,ειμαστε..εχμ....5 κιλα!!!χαχαχαχα!!!!και 57 εκατοστα!Μεγαλωσαμε πολυ ειπε η γιατρος και οτι ειναι παρα πολυ καλος...τελειος μου λεει για την ακριβεια!!!κι εγω καμαρωνα η κουκουβαγια!!!Μονο που ειναι πολυ πολυ πολυ μπουκωμενος...του σηκωσα το στρωματακι κατ'οπιν εντολης της γιατρου και βαζουμε συνεχεια φυσιολογικο ορο,ελπιζω να μη μας το γυρισει σε καμια ωτιτιδα....Επισης πηγα και στο γυναικολογο μου σημερα με το λεωφορειο,περπατησα στην αγορα,αλλαξα και κανα δυο δωρακια και το ευχαριστηθηκα παααρα πολυ!!!Απ' οτι διαβασα ειστε ολες καλα!Φιλια λοιπον πολλα σε ολες σας φιλεναδες μου μανουλες και στα πιτσιρικια σας!!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Γεια σας κοριτσάκια μου!!

Μπράβο βρε ελενάκι για τον κούκλο σου!!! Είναι να τον φας τόσο γλύκας που είναι!!:tongue: Λοιπόν να μας πεις και εσύ που πιάσατε τα 5 κιλά αν θα κοιμάται καλύτερα το βράδυ.. Εμείς πάντως... χάλια!!!! Αντί να φτιάχνει ο ύπνος χαλάει μου φαίνεται.. εχθές κοιμήθηκε επιτέλους στις -κρατηθείτε- 5 το πρωί!!! Και διαβάζω και την πρίντσι που το δικό της κοιμάται 7ώρα και αναρωτιέμαι πότε και το δικό μου θα μου κάνει ένα τέτοιο δώρο!!?!:rolleyes::rolleyes:

PCqNp2.png

εμεις σε 15μερες θα ξαναπαμε παιδιατρο..εμενα χτες κοιμηθηκε στις 1μεχρι της 4και ξαναφαγε και κοιμηθηκε μεχρι της 7,30ηταν ψιλοανησυχος ομως..αρχιζει τωρα σιγα-σιγα και στρωνει την νυχτα..το περισσοτερο που μου εχει κοιμηθει βραδυ ειναι 4,5ωρες..αντε υπομονη κανα 2βδομαδες ακομα να χτυπησουμε και εμεις κανενα 6ωρακι..

:-D

ουυυυυυυυυυυυυυφφφφφ πολυ κουρασει τωρα μαζευτικα απο το πρωι πολλα ψωνια αλλα το ευχαριστηθηκα ψωνισα και του υιου

καλε

γεια δεν ειπα.. γεια σας τσουπρες μου

..χτες ξεκινησαμε και με τον συζυγο το αθλημα επιτελους...

εγω ξεκινησα τη περασμενη βδομαδα που τελειωσεη περιοδος

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Διαφημίσεις

Κοριτσάρες μου τι κάνετε?

Όλα καλά?>

Εμείς καλά με το Δροσουλάκι...

Η μαμά όμως έχει ξεφύγει τελείως..............

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Πάω για σίδεροοοοοοοοοοοοοοο.....

Φιλάκια....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Γεια σας κοριτσάκια

εμείς σήμερα είμαστε πολυ καλά παιδιά. Τρώμε και κοιμόμαστε (και κακάκια φυσικά).... Τελικά τις έβαλα τις ψευδοθηλές λίγο γιατί άρχισα πάλι να πονάω. Δε πειράζει, σιγά σιγα θα τις κόψουμε.

Princi αν έχεις γάλα και θέλεις να θηλάσεις να το προσπαθήσεις! Πάντως οι ψευδοθηλές μοιάζουν με το μπιμπερό, μήπως να τις δοκιμάσεις? Απο το να δίνεις με μπιμπερό, καλύτερα έτσι.

Αλλά και αυτό που είπε η eve, να το βάζεις στο στήθος όταν δε πεινάει πάρα πολύ.

Εve μου τα σπυρακια δε ξέρω τι είναι. Εμένα βγάζει κάτι μικρουλικα αλλά μάλλον είναι επειδή πασαλείβεται με το γάλα καμιά φορά.

Εμένα το βράδυ να κοιμηθεί κανένα τρίωρο. Αλλά προς το παρόν καλά είναι. Ας εδραιωθεί ο θηλασμός και βλέπουμε. Κάποια στιγμή θα κοιμηθούμε, που θα πάει

Θέλω σαν τρελή να φάω γλυκό....θα πεθααααααααανωωωωωωωω

Τα κιλά στάσιμα:(

jXj1p2.png?DWVm7y7O

καλησπερούδια κ από μένα στα γρήγορα, θηλαζω κ γράφω για ένα γεια γιατί κ οι μεγάλες μου δεν μ' αφήνουν σε ησυχία.... όλο κ κάτι θέλουν :P, μαμα δια τρια δηλαδή:!: κ εμένα ειναι λίγο ανησυχη η καραμελίτσα τετοια ώρα... κ μέχρι 8 , 9 που θα κοιμηθεί... αλλά έχει πιάσει κ τον πεντάωρο ύπνο ήδη δηλαδή 8 με 2.

κ δε μου λέτε αυτό με το ''σπορ'' πως το κάνετε, εμένα οι ορμόνες φωναζουν ΜΑ-ΝΑ ΜΑ-ΝΑ:!: ή η κούραση με βγαζει οφ σε κάτι σπάνιες πονηρες σκεψεις... αχ, ελπιζω να βασταξουμε λίγο ακόμη.

Λορετα κ δω τα κιλά στα ίδια α, κ έκοψα κ γω τα γαλακτοκομικά, για να δούμε.

ΤΑΟ

*Η μεγάλη μου κορούλα γεννήθηκε: 29-3-2003

*Η δεύτερη μου κορούλα γεννήθηκε: 21-7-2004

*H καραμελένια γεννήθηκε: 20-12-2009

*Η ζουζούνα μου γεννήθηκε: 9-6-2011

Βάλτε κι εμένα στο club αυτών που έκοψαν τα γαλακτοκομικά της αγελάδος μόνο -αλλά δεν ξέρω πόσο θα αντέξω- και κυρίως το ψάρι μετά τους χθεσινούς τρελούς εμετούς της μικρής σήμερα είναι καλύτερα από αυτό το θέμα! Χωρίς υπερβολή όμως από τις 11.20 το πρωί μέχρι της 6 το απόγευμα έτρωγε 5' την κρατούσα 10' την άλλαζα και μόλις την ακουμπούσα στο κρεβατάκι της με το χρονόμετρο στα 7' άρχιζε ένα κλάμα απίστευτο! Κοιμόταν μόνο στην αγκαλιά μου και έκανε το στήθος πιπίλα! Αν συνεχίσει έτσι θα έχουμε χοντρό προβλημα με το γιο μου οπότε μάλλον θα τις δώσω πιπίλα σύντομα! Δεν το συζητάμε ότι δεν προλάβαινα εγώ να φάω, αλλά δεν προλάβαινα και να ταίσω το μικρό! Ας ελπίσουμε να ήταν κάτι προσωρινό! Φιλάκια και τα ξαναλέμε! Α, ξέχασα να σχολιάσω τέλεια τα πιτσιρίκια σας από βάρος Ελκαράκι, Γλυκούλα και Χαρά! Άντε εσείς που σαραντήσατε ζαλωθείτε τα μωρά και ξεκινήστε τις βόλτες τυχερούλες!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...