Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!!❤️

Ευχαριστούμε πολυ κορίτσι μου!

Ευχαριστούμε πολύ πολύ ❤️❤️🙏🏼🏻💪🏻

πρίν από 16 λεπτά , Bubble24 είπε:

Πόσα έβαλες; Εγώ τον επόμενο κύκλο θα μεταφέρω 3-ημερών, 2 έμβρυα..

Καλή επιτυχία και από εμένα κορίτσια από την καρδιά μου!!!!

Ευχαριστούμε!!με το καλό και εσύ τον επόμενη μήνα!! ❤️
      3 έβαλα. 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Ειπα ν παω τον μικρο στο γιατρο αλλα...που να τον τρεχω μες στη ζεστη...καλυτερα το απγ με το αυτοκινητο...ο βηχας συνεχιζεται.....

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ειπα ν παω τον μικρο στο γιατρο αλλα...που να τον τρεχω μες στη ζεστη...καλυτερα το απγ με το αυτοκινητο...ο βηχας συνεχιζεται.....

αμάν βρε το πουλάκι μου..Ναι καλυτερα το απόγευμα!!!

Το καλύτερο δε στο είπα, θέλει ο αντρούλης μου να πάμε σήμερα για μπάνιο το μεσημέρι να δειξουμε τις κορμάρες μας!!!

Πάω να δοκιμάσω τα μαγιό μου να δω την κατάσταση μου και επανέρχομαι με καυτά νέα!!!

jXj1p2.png?DWVm7y7O

αντε τυχερουλα!!!ομως ρε παιδια...μηπως...λεω μηπως....εχει λιγο κρυο για θαλασσα;;;αλλα...εσεις νεα παιδια ειστε τι αναγκη εχετε...αλι σε μαααααααας!!! :) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

αντε τυχερουλα!!!ομως ρε παιδια...μηπως...λεω μηπως....εχει λιγο κρυο για θαλασσα;;;αλλα...εσεις νεα παιδια ειστε τι αναγκη εχετε...αλι σε μαααααααας!!! :) :) :)

Εννοείται πως εγώ μπαίνω μόνο οταν εχει 40 βαθμούς!!!! Θα κάνω λίγο ηλιοθεραπεία! Βασικά πάω για να μη χάλάσω το κέφι του γιωργάκη!

Λοιπόν...έβαλα μαγιό...

Εντάξει....οχι πολύ χάλια! Κοιλιά λίγο χαλαρή (να κάνω κοιλιακούς), κυταρρίτιδα (ή όπως αλλιώς γράφεται) μέχρι το γόνατο (να βάλω σοβρακοσορτς να μη φαίνεται), ψωμάκι τροφαντό, τρίχα αρκετή....ΜΟΥΡΛΙΑΑΑΑΑ:P

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Ηρθε η μαμά μου και καθυστέρησα! Θα πάω στο φαρμακείο γύρω στις 2μιση και θα φύγουμε. Θα γυρίσουμε κατά τις 6!!!

Καλα να περασετε Λορετακι μου...και....κανε και μια....ηλιοθεραπεια για μενα!!!χαχαχαχα γιατι βουτια δε προβλεπεται!!!:D:D:D:D

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ??????????

ΚΕΛΑΚΟΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΓΗΚΕ ΕΧΤΕΣ ΤΟ ΚΕΡΜΑ......ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΕΙΤΕ!!!!

ΕΛΕΝΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ?ΕΧΕΙΣ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΗΝ ΥΓΡΑΣΙΑ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΟΥ ΚΟΙΜΑΤΑΙ?

ΛΟΡΕΤΤΑ ΜΗ ΜΙΛΑΣ ΚΑΘΟΛΟΥ!!!!!!ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΟΓΙΕΣ ΜΙΣ ΜΑΜΟΥΛΑ 2010!!!

ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΩΡΑ:ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΕΧΤΕΣ ΕΙΧΑΜΕ ΒΑΦΤΙΣΗ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΤΕΛΕΙΑ...

ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΣΤΙΣ 4 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ (ΑΠΟ ΤΙΣ 11)ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΑΜΕ ΦΟΡΕΣΑΜΕ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΣΠΟΡ...ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΔΗΛ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΑΚΟΜΑ ΜΟΝΟ ΣΠΟΡ ΝΤΥΝΟΜΑΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΘΗΛΑΣΜΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΥΝΝΟΥΝ...

ΚΑΙ..........

(ΕΔΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ...

Ο ΜΠΑΜΠΟΥΛΗΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΝΑ ΦΟΡΟΥΜ ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ!!;);););););)

Ε ΛΟΙΠΟΝ ΣΑΝ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΧΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ.....

ΠΡΙΝ ΚΑΝΑ ΜΗΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ MARQUIE(ΕΙΝΑΙ ΜΑΝΟΥΛΑ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΑΠΛΑ ΛΟΓΩ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΔΕ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΗΤΑΝ ΕΝΕΡΓΗ..)ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΚΟΥΛΟ:Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ ΜΗΠΩΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΤΑΔΕ ΦΟΡΟΥΜ?ΝΑΙΙΙΙΙ ΤΗΣ ΛΕΩ!!!Ω,ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ!!!!

ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΜΙΚΡΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ!!!!!!!!!!!!!!

ΕΧΤΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΧΑΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ.....

Ε ΛΟΙΠΟΝ ΕΔΩΣΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΙ ΕΧΤΕΣ ΓΝΩΡΙΣΤΗΚΑΝ 2 ΑΝΤΡΑΚΙΑ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2010 ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΑ 2 ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΠΕΜΠΗΣ ΤΗΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΙΑ 4130ΓΡ ΠΑΡΑΚΑΛΩ........ΕΔΩ ΚΛΕΙΝΕΙ Η ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ....)

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ Ο "ΗΡΑΚΛΗΣ" ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΛΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΛΟΓΑΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΤΟΥΛΗΣ!!!!!!!!!!!!

ΧΑΡΗΚΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΗΚΑ ΣΥΝΑΜΑ ΑΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΜΑΣ.....

ΑΥΤΑ.....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

:-D:grin::-D εκανα 100...φτάνει για σήμερα! νομίζω έσφιξα!:mrgreen:

Mη το συζητας....του βλεπω τους κοιλιακους σου απο δω.....:tongue:

Μαρινακι πως εισαι κοριτσι μου;Στεγια...εδω που ειμαστε εχουμε φουλ υγρασια....μπορει αυτο να φταει....το απογ στη παιδιατρο θα ξεκαθαρισει η κατασταση!! ;)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...