Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Λορεττάκι δε θυμάμαι αν το έγραψα κι εγώ αλλά πέραν του ότι ήσουν κούκλα νλυφη, είσαι κορμάρα και φαίνεσαι πολύ έξω καρδιά! Αυτό μου βγάζεις και όταν διαβάζω μηνύματά σου!

μαρινάκι μου ευχαριστώ πολυ...:-D

ψάχνω το ανθρωπάκι που κοκκινίζει αλλά δε το βρίσκω!!!!!!!!

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Άντε μαρή που θα κοκκινήσεις κιόλας, οι αλήθειες να λέγονται! Καλοπερνούσες προ λόρδου ε??? Σε ζορίζει τώρα λίγο ο μικρός αλλά σε μερικά χρονακια θα τρέχετε παρέα στα παραλιακά κλαμπάκια!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλημεεεεεεεεραααααααααααααα!!!Πολυ κοπλιμεντο επεσε βρε παιδια στο καφε μας!!!Μπραβο μπραβο μας που ειμαστε ολες τοσο κουκλες και εχουμε και τοσο κουκλια παιδια...και φυσικα ΠΑΝΩ απ΄ολα....ειμαστε και μετριοφρων!!!(εγω ειδικα παρα πολυ....ναι το χω αυτο.....το κραταω να μη μου φυγει!! :) :) )

Λοιπον,χτες ειχαμε μια ησυχη μερα...αν εξαιρεσεις τα γκαχα γκαχα του μπεμπη...που τον πιανουν...με το που κοιμαται!!Μπορει ολη τη μερα να μην εβηξε αλλα στον υπνο του του δωσε και καταλαβε....:(

Το απογ πηγαμε στο νονο μας που μολις ειδε το μπεμπη μου λεει....ωχ πρεπει να αρχισω γυμναστηριο(και ειναι και δυο μετρα αντρας!!)χαχαχαχαχ Περασαμε πολυ ομορφα παιξανε και τα παιδια και ειπαμε κι εμεις σιγα σιγα να αρχισουμε να ψαχνουμε για βαφτιστικα και κτλ!Παμε σχολειο και τα λεμε μετα!(αν ειναι καμια εδω δηλαδη)

Φιλακιααααααααα!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Kalhmera.......Ειμαι να σκασω.Εχτες το βραδυ πηγε η μικρη στην τουαλετα,τοσες μερες την βαζω στο γιογιο για να δω αν βγει το κερμα και τιποτα,κι αν βγηκε εχτες;πωπω κοντευω να σκασω,τωρα θα παρω την παιδιατρο γιατι περασε και η προθεσμια και θα δω τι θα μου πει....:(:(:(

Y0zHp2.png?OgArctsO

Καλημερα Κελακο μου.....κι εμενα στη τουαλετα τα ειχε κανει...και ειχε μεινει το κερμα κατω..δεν εφευγε με το καζανακι...

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Kalhmera Ελενακι,εμενα τοτε δεν νομιζω γιατι δεν ειδα τιποτα...:(

Ναι...αλλα δε ξερω αν ειναι αυτος ο κανονας...μπορει απλα...να μην εχει πολυ πιεση το καζανακι μας..!:tongue:

rssOp2.pngDiP1p2.png

Και να σου πω εσενα σκεφτηκα που μου ειπες 7 ημερες και λιγο εχω μια ελπιδα μηπως γινει κανενα θαυμα,την εχω πλακωσει στα δαμασκηνα,ακτινιδια και πηγα και πηρα τοσα πραγματα γιατι δεν ειναι και ευκολη,πολυ αγωνια αυτες τις μερες..

Y0zHp2.png?OgArctsO

Κι εμενα δυσκοιλιος....και ναι 7 μερες εκανε!Ευτυχως δεν ηξερα τιποτα.....πωπω θεε μου...τρελλη αγωνια....

rssOp2.pngDiP1p2.png

τρελλη δεν θα πει τιποτα.και τις πρωτες μερες ημουν αισιοδοξη αλλα μολις περασαν οι μερες και ειδα οτι δεν βγαινει αρχισα να σκαω.Τωρα την πηρα και μου ειπε να περιμενω μεχρι τεταρτη και αν δε βγει πεμπτη πρωι γεια σας για παιδων δεν γινεται αλλιως....:(:(

Παναγιτσα μου να βγει,τι επαθα ρε στα καλα καθουμενα...

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

Ειδες,θα περιμενεις αλλο τοσο ακομα!Θα βγει ρε χαζο δεν υπαρχει περιπτωση!Της ειπες οτι μηπως βγηκε χτες και δε το ειδες;;;

rssOp2.pngDiP1p2.png

καλημέρα κοριτσάκια!!!

Μαρινακι μου ακριβώς οπως τα είπες!!!! Καλοπερνούσα τρελά και τώρα λίγο ζόρι.. γιαυτό γκρινιάζω...αλλά που θα μου πάει, θα τα καταφέρω..:P

Κέλι μου τι να πω, ελπίζω να βγήκε το παλιονόμισμα! Πάντως αν ήταν κάτι επικίνδυνο δε θα άφηναν τη μικρή σου έτσι...

Ελενακι μου τι κάνεις? πέρασες καλά απ'οτι κατάλαβα πονηρούλα!!!!

Εμείς κοιμηθηκαμε πολύ καλύτερα!!!! γιουπιιιιιιιιι

Επίσης η ζυγαριά έδειξε 64 κιλά!!!!! Χάνω ένα κιλό το μήνα! :evil:

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Τελειαααααα!!!Ελα να σου πω....καποια στιγμη κολας...μετα ομως ξεκολας!!!εγω ειχα 2 μηνες να χασω κιλο και σε δυο εβδομαδες εχασα 2! ;)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...