Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Κρίμα, δεν πειράζει! Πάμε στον επόμενο κύκλο. Θα συνεχίσετε με φυσικό κύκλο έτσι; Ανάλογα και τις εξετάσεις σου βέβαια. Υπομονή! Μακάρι ο επόμενος κύκλος να είναι καλύτερος! 🤞 

Μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας. Μακάρι να πετύχεις με την μια και να μην μαζέψεις άλλες εμπειρίες κι ας μην απαντάς στις ερωτήσεις άλλως κοριτσιών, εγώ αυτό θα ευχηθώ! 

Για το θέμα της εμβρυομεταφοράς εγώ θα πήγαινα σε δεύτερη ωοληψία να σου πω την αλήθεια μου. Ισως ζήταγα και άλλο πρωτόκολλο δλδ ή να με πάει σε εντελώς φυσικό στην εμβρυομεταφορα και να πάρει το ωάριο του κύκλου ή να μου δώσει άλλη προσέγγιση γενικά. Εμένα δεν το δέχτηκε ο γιατρός μου θεωρεί πως οι δύο βλαστοκύστες είναι οκ για να πάμε στην εμβρυομεταφορά. Ίσως τον πιέσω λίγο παραπάνω για τα ωάρια του μήνα γιατί κάνω αρκετές καταβολές σε κάθε κύκλο. Και ο λόγος που το θέλω είναι γιατί είμαι ήδη 36 (όσο κ εσύ) και μέχρι να γεννήσω και να αποφασίσω αν θέλω ξανά παιδί θα είμαι 38-39 μπορεί και 40. Θα βρίσκω ωάρια τότε; Θα γίνονται βλαστοκύστες; Αυτά όμως είναι προσωπικές μου ανησυχίες. Δεν ευσταθούν πουθενά απλά αυτά σκέφτομαι εγώ. Τα έχω συζητήσει βέβαια με τον γιατρό μου, μου είπε την θέση του και έδωσε την επιστημονική συμβουλή του αλλά αν κάτι πιστεύω πως για μένα είναι καλύτερο πιέζω να το κάνω. Αν με πείσει για κάτι διαφορετικό οκ αν δεν μπορεί να με πείσει θα κάνει αυτό που του λέω 😂 (πως με αντέχει δεν έχω ιδέα) 

Να σου πω την αλήθεια έχω αρχίσει να αναισθητοποιούμαι πλέον. Ούτε λέω μακάρι ούτε τίποτα, δεν ελπίζω. No feelings πλέον . Ο,τι είναι να γίνει θα γίνει. 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Axx ναι βρε μανούλα τι ωραίο!! Σου έκαναν πρόταση μαζί οι δύο άντρες της ζωής σου!!

Φαντάζομαι θα του είπες αμέσως το 'ναι' έτσι;; :wink: ;-)

Όντως βαλθήκατε να μας συγκινήσετε σήμερα εσύ και η τζέσικα!

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαρίνα μου εσύ δεν έλεγες ότι στον γιο σου εναλλακτικά της κρέμας του έδινες γλυκοπατάτα; Δηλαδή είναι γλυκειά η πατάτα;; χαχααχ..σόρρυ για την ηλίθια ερώτηση αφού το λέει και το ονομα, αλλά μπορεί να αντικαταστήσει την κρέμα απ'ότι κατάλαβα; Γιατί σκέφτομαι να το προτείνω στην παιδίατρο στην επόμενη επίσκεψη να δίνω στην μικρή μου εναλάξ αυτό και κρεμούλα..

Εσυ έδινες ΚΑΘΕ απόγευμα γλυκοπατάτα;; (βρασμένη και αλεσμένη έτσι;)

PCqNp2.png

φυσικα κ ειπα αμεσως το ναι! ευχαριστω για τις ευχες σας! με το καλο σε οσες δεν εχουν παντρευτει ακομη!!

εκλαιγα κιολας...

δεν το περιμενα ειναι η αληθεια. τουλαχιστον οχι με μονοπετρο.

ειμαστε τοσο στριμωγμενοι με το γαμο που θα ελεγα το ναι κ με ενα τριανταφυλλο.

αλλα οποιος θελει τελικα βρισκει τον τροπο.

τι λετε για γλυκοπατατες. για να μαθω κ γω!

QhLMp3.png tdTOp3.png

qglBp3.png

τι μου κανετε? καμια δεν ειναι μεσα τετοια ωρα? ολες αεροζολ?

κ γω που ηθελα να μοιραστω μαζι σας κατι υπεροχο.

τελος παντων εγω θα το πω κ το διαβαζετε οταν μπειτε.

χθες ο αντρουλης μου πηρε τον μπεμπη αγκαλιτσα, μου ζητησε να κλεισω τα ματια μου κ οταν τα ανοιξα ηταν πεσμενος στα γονατα κ μου ζητησε να τον παντρευτω κρατωντας ενα τελειο, υπεροχο, φανταστικο μονοπετρο!

επαθα την πλακα της ζωης μου. ηταν αγκαλια κ οι δυο κ μου ειπε ο αντρας μου ''μανουλα θελεις να μας παντρευτεις?''

ακομη λιωνα. εκλαιγα με τις ωρες!!!!!!!!!!!!!!

αλλα καμια δεν ειναι εδω να το μοιραστω!

ΚΑΛΑ ΜΑΝΟΥΛΑ ΕΛΙΩΣΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟ!

ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΟΥΛΗ ΣΑΣ!!!!

καλημερα κοριτσια.καμια εδω εεεεεεε????λορετα,χριστινα και στεγια εισασταν τελειες με τα νυφικα.αντε και στα δικα μου:D:D:Dσαν σημερα πριν απο ενα χρονο εμαθα οτι ημουν εγκυος και ηθελα να μοιραστω το story μαζι σας.λοιπον περσι 04/05/2009 πηγα στον γιατρο μου για να κανω ενδοκολπικο υπερηχο και τεστ παπ οπως καθε χρονο.του λεω οτι θα ξεκινησω προσπαθειες να μεινω εγκυος και να μου πει αν ειναι ολα οκ.ελα μου ντε ομως που εχω κυκλο καθε 32-37 μερες και τον τελευταιο μηνα εκανε και 43 και μου λεει τζεσικα γι'αυτον τον μηνα δεν βλεπω ωορηξια τουλαχιστον μεχρι την 18η μερα του κυκλου ετσι θα ερθεις και τον ιουνιο και τον ιουλιο για υπερηχο και αν δεν κανεις θα ξεκινησουμε πρωτοκολλο ωορηξιας αφου εκανα μια σαλπιγγογραφια πρωτα για να αποκλεισουμε την περιπτωση για προβλημα στις σαλπιγγες.ειχα παει με τον αντρα μου στον γιατρο και οπως φευγαμε εβαλα τα κλαματα γιατι υπερβολικη οπως παντα νομιζα οτι δεν θα μπορουσα να κανω παιδι.τετοιο κολλημα ο εγκεφαλος μου(δλδ οτι εχει απομεινει)anyway μετα απο 4 μερες συνοδευω την αδερφη μου για να κανει και αυτη εξετασεις και του λεω του γιατρου μου οτι ειδα στο εσωρουχο μου κατι κολλωδες υγρα και μου ειπε οτι μπορει να εχω σημερα ωορηξια.δεν εδωσα σημασια γιατι εγω τον χαβα μου.εντωμεταξυ με τον αντρα μου καναμε ζουζουνιες καθε μερα χωρις ανχος αφου νομιζα οτι τουλαχιστον για τον μηνα αυτο τιποτα.εφτασα στην 45η μερα του κυκλου και απο περιοδο τιποτα.ολο νομιζα οτι μου ερχονταν γιατι ειχα ολα τα συμπωματα.ημουν στο γραφειο και ερχεται η αδερφη μου να με δει και την στελνω να παει να μου παρει ενα διπλο τεστ μονο και μονο για να μου φυγει η νευρικοτητα.παω στην τουαλετα και αμεσως η ροζ γραμμη γινεται σταυρος.τρεμω και βγαινω εξω φωναζοντας,νομιζω πως ειμαι εγκυος.μου το αρπαζει η αδερφη μου απο τα χερια και κλειδωνεται στο μπανιο περιμενωντας να περασουν 5 λεπτα για να σιγουρεψει το αποτελεσμα.βγαινει δακρυσμενη,με αγκαλιαζει και μου λεει ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙ!!!!!απο εκεινη την μερα αλλαξε ολη μου η ζωη και νιωθω ευγνωμων που ειμαι μανουλα και που βλεπω το παιδι μου να μεγαλωνει με υγεια και αγαπη.χαρηκα που μοιραστηκα την ιστορια μου μαζι σας,ελπιζω να μην σας κουρασα πολυ.παω να το γιορτασω με την κορη μου,φιλακια:P:p:p

ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ ΠΕΡΣΥ ΗΣΑΝ ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΧΟΡΟΠΗΔΑΝΕ ΣΤΙΣ ΑΓΚΑΛΙΕΣ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΑ ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ.......;);););););)

ΝΑ ΜΟΙΑΣΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

Στέγια μου, βασίλισα με την τιάραα τώρα καταλαβαίνω γιατί ο μικρός είναι πρίγκηπας!!!! :wink: Bάλε φώτο από το σκίσιμο της φούστας τωωωώραααα!!! :-) :-) Kρίμα για την εκδρομούλα σας....

ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΤΟ ΝΥΦΙΚΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΕ Ο ΜΠΑΜΠΟΥΛΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΗΘΕΛΕ ΚΑΙ ΣΤΕΜΜΑ....

ΑΝ ΜΕ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΒΑΣΙΛΙΣΣΕΣ ΠΙΟ ΧΥΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Α!!!!ΛΟΡΕΤΤΑΚΙ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΕΣΕΙΣ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΕΓΩ ΤΗΝ ΕΦΕΡΑ ΣΤΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ!!!!Ο ΓΑΜΟΣ ΕΙΧΕ ΘΕΜΑ ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΑ ΚΑΙ ΑΣΤΕΡΙΕΣ!!!!!

Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΗΤΑΝ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΜΕ ΜΝΜ....(ΑΚΡΩΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΘΕ ΠΡΟΙΟΝ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΜΕ)

Η ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΑ ΦΙΛΝΤΙΣΕΝΙΟ ΚΟΥΤΙ ΣΕ ΣΧΗΜΑ ΚΑΡΔΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΕΙΧΕ ΜΠΕΓΛΕΡΙ ΠΟΥ ΦΤΙΑΞΑΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΑ ΑΡΧΙΚΑ ΜΑΣ Γ.Σ. ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΣΗΜΑΙΝΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!!!!!!!

ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΥΑΛΑ ΜΕ ΤΑ ΚΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΜΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΣΤΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΑ ΕΙΧΑΜΕ ΖΩΓΡΑΦΙΣΕΙ ΒΟΤΣΑΛΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΙΑΤΟ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 23/8/2008 ΚΑΙ Γ.Σ.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΛΛΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!!!!!

ΗΤΑΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΙΑΤΟ ΚΑΙ ΕΠΑΝΩ ΕΙΧΑ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΑΣΤΕΡΙΕΣ ΚΑΙ

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Καλησπερα τσουπρες!τι μου κανετε;;μολις γυρισαμε και δε προλαβα να σας διαβασω ακομα...ειμαι λιγο στεναχωρημενη...ο μικρος μου βηχει και κανει λαρυγγιτιδα στο βηχα του....βεβαια αυτο δε γινεται συχνα..αλλα το κανει...και ειμαι σε διλημα,να παρω τη γιατρο...;ειναι σαββατο γμτ....τον πλακωσα στο χαμομιλακι και ανοιγω και τα παραθυρα για καθαρο αερα...λετε να τον βοηθησω;Δε βλεπω να τις γλιτωνω τις soldesanil.....:(

Κατα τα αλλα τρωει κανονικα και ειναι μια χαρα ορεξατος....

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Καλησπερα τσουπρες!τι μου κανετε;;μολις γυρισαμε και δε προλαβα να σας διαβασω ακομα...ειμαι λιγο στεναχωρημενη...ο μικρος μου βηχει και κανει λαρυγγιτιδα στο βηχα του....βεβαια αυτο δε γινεται συχνα..αλλα το κανει...και ειμαι σε διλημα,να παρω τη γιατρο...;ειναι σαββατο γμτ....τον πλακωσα στο χαμομιλακι και ανοιγω και τα παραθυρα για καθαρο αερα...λετε να τον βοηθησω;Δε βλεπω να τις γλιτωνω τις soldesanil.....:(

Κατα τα αλλα τρωει κανονικα και ειναι μια χαρα ορεξατος....

ΩΧΧΧΧΧ!

ΔΕ ΞΕΡΩ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΟ!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

Γεια σας και απο μένα!

Μανουλα μπράβο στον αντρούλη σου. Πολύ συγκινητικό!!!!

Ελενακι να την πάρεις τη γιατρο! Και γω ετσι ειμαι, διστάζω αλλά η δουλειά τους ειναι γμτ!!!!! Αν ενοχλούνται ν'αλλάξουν επάγγελμα (τα πήρα)

Στέγια βάλε καμιά φώτο απο οοοολλλαααα αυτά που μας είπες!!!

Εμείς εδώ ψιλοχάλια επίσης. Σπυράκια στο πρόσωπο, γουλιές πολλές, γκρίνια, αυπνία, τα χέρια συνέχεια στο στόμα!!!!! τα εχουμε παίξει, κοιμόμαστε με βάρδιες.

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Γλυκοπατάτα με μήλο βρασμένα αλεσμένα, δεν ληταν και πολύ γλυκιά μη νομίζεις, μερικές φορές βραστά λαχανικά ή φρούτα όπως το πρωί και ελαχιστες φορές άνθος ορύζης χωρίς ζάχαρη και γλουτένη από βιολογικάδικα, μέχρι που βάλαμε στο μενού γιαουρτάκι πρόβειο με μια λιωμένη μπανάνα μέσα! Πάντως νομίζω αν δοκιμάσει κρέμα το μωρό και έχει την εναλλακτική αποκλείεται να φάει αυτά που είναι τελείως άγλυκα!!!

Αυτά τα ολίγα γιατί ετοιμαζόμαστε για έξοδο!

mGKop3.png60Jvp3.png

ΛΟΡΕΤΤΑΚΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ???????????????

ΜΑΡΙΝΑ ΓΙΑ ΠΕΣ ΤΑ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΡΕΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΙΑ...

cIhqp3.png

9knMp3.png

ΛΟΡΕΤΤΑΚΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ???????????????

δε ξέρω ρε στελλίτσα...

τώρα κοιμήθηκε αλλά πολυ κλάμα. Δεν μπορούσε να θηλάσει και αναγκαστικά εβγαλα με το θήλαστρο και του δώσαμε με μπιμπερό.

Φαντάζομαι οτι τον ενοχλουν τα δόντια του και ίσως κάτι παιζει με τα εντεράκια του... Επίσης κοιμάται τοσο λίγο που το βράδυ κλαίει απο τη νύστα και την κουραση:?

πρώτη μέρα που τον βάλαμε στο δωμάτιο του γιατι στην κρεβατοκάμαρα δε καθόταν με τιποτα.

αντε να δουμε τι νύχτα μας περιμένει...ευτυχώς ειναι σαβ/κο!

jXj1p2.png?DWVm7y7O

δε ξέρω ρε στελλίτσα...

τώρα κοιμήθηκε αλλά πολυ κλάμα. Δεν μπορούσε να θηλάσει και αναγκαστικά εβγαλα με το θήλαστρο και του δώσαμε με μπιμπερό.

Φαντάζομαι οτι τον ενοχλουν τα δόντια του και ίσως κάτι παιζει με τα εντεράκια του... Επίσης κοιμάται τοσο λίγο που το βράδυ κλαίει απο τη νύστα και την κουραση:?

πρώτη μέρα που τον βάλαμε στο δωμάτιο του γιατι στην κρεβατοκάμαρα δε καθόταν με τιποτα.

αντε να δουμε τι νύχτα μας περιμένει...ευτυχώς ειναι σαβ/κο!

ΜΠΡΟΥΜΥΤΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΕΙΣ!!!!

ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ,ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ!!!!!

ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ....

ΑΥΡΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΩΙΝΗ ΒΑΦΤΙΣΗ.......

ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΤΥ ΟΙ 3 ΜΑΣ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

Καλημερα!!!Ισως ειμαστε λιγο καλυτερα;;δε ξερω θα δειξει,παντως το βραδυ κοιμηθηκε καλα,εβηξε δυο τρεις φορες μονο οποτε οκ...να δω τωρα πως θα ειναι και σημερα...πηγα χτες να παρω τηλ τη γιατρο...και συνειδητοποιησα...οτι δεν εχω το κινητο της!Χαλασε το δικο μου και το εδωσα να το φτιαξουνε και μου σβησανε ολα τα τηλ που ηταν περασμενα στη συσκευη....ελπιζω να μη το χρειαστω...αν δω τα σκουρα τον αρπαζω και βουρ σε κανα νοσοκομειο...

Λορετα υποψιαζομαι οτι το αγορι σου ταλαιπωρειται απο τα δοντακια του...τα σπυρακια ειναι απο τα πολλα σαλακια μην ανησυχεις...δοκιμασε τον διαφορες θεσεις στον υπνο μηπως πετυχεις (λεμε τωρα!)καμια που να τον βολευει και ηρεμησει...Ισως να μεγαλωσε και να θελει το χωρο του και να κοιμηθει καλυτερα σημερα στο δωματιο του..παντως οταν τα μωρα δε κοιμουνται οταν ερθει η ωρα τους,μετα απο τον εκνευρισμο τους δυσκολευονται πολυ να κοιμηθουν...

Εμεις χτες κατα τα αλλα περασαμε πολυ ωραια!Αφησαμε τα παιδια στη μανα μου και πηγαμε Χοντος ψωνισαμε δωρα και πηρα και ενα ΦΟ-ΒΕ-ΡΟ στραπλες σουτιεν(νομιζα οτι δε θα βρισκα κατι να μου τα κραταει πια χωρις ραντες!! :) )μετα πηγαμε φαγακι κατωκρηνη και καφεδακι καπακι!Ειχαμε καιρο να μεινουμε λιγο οι δυο μας και ηταν πολυ ωραια!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...